Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικα με το lost : πως και το προβαλει η νετ χωρις να εχει κυκλοφορησει ακομα στα videoclubs?
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ego eida to ice age kai to the incredibles simera kai oi dio poli kales tainies eidika omos to ice age einai korifaio me poly gelio
Προτιμάς το «Ice Age» από τους «Απίθανους»; Εγώ θεωρώ το «The Incredibles» την κορυφαία ταινία animation που έχω δει.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Προτιμάς το «Ice Age» από τους «Απίθανους»; Εγώ θεωρώ το «The Incredibles» την κορυφαία ταινία animation που έχω δει.

Εγώ προτιμώ το Ice Age !:D

@argy_4 : Σου είπα τι πιστεύω για το παγιδευμένη στο διαδίκτυο 2. Η ταινία βλέπεται ευχάριστα και έχει ακόμα ένα + για μας μιας και σχετίζεται με νέες τεχνολογίες:)

Σήμερα είδα το Lord of War Με Nicolas Cage & Ethan Hawke .

Περίμενα να δώ μια περιπέτεια με καταιγιστική δράση, αλλά καμία σχέση.

Η ταινία είναι εξολοκλήρου σε αφηγηματικό στύλ. Παρόλαυτα μου άρεσε. Σπάνια δεν μου αρέσει ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο N.Cage , αλλά πέραν τούτου έχει μια ιδιαίτερη "χρειά" που σου κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό. Έχει πολλές αλήθειες ( γνωστά πράγματα) και δεν χαϊδεύει τα αφτιά των Αμερικανών, αντιθέτως στο τέλος τους ονομάζει ώς τους μεγαλύτερους έμπορους όπλων στον πλανήτη.

Δείτε την , αξίζει :)

Επίσης είδα το "Prime" με την Uma Therman & Merryl Strip.

Όχι πολλά πράγματα.. Μέτρια αισθηματική κωμεντί. Περίμενα περισσότερα από την Uma:p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Σχετικα με το lost : πως και το προβαλει η νετ χωρις να εχει κυκλοφορησει ακομα στα videoclubs?

Καταρχάς στη ΝΕΤ κάνουν μεγάλη βλακεία που διαφημίζουν στο τρέιλερ σκηνές από season 2, ενώ αυτοί θα μας δείξουν season 1. :wacko:

Πήραν τα δικαιώματα, αυτό έχει σημασία. Πρόκειται για κορυφαία σειρά που σίγουρα αξίζει να βλέπετε. Το πρώτο επεισόδιο είναι σήμερα Πέμπτη στις 23.00 στη ΝΕΤ. :cool:

παιδια εχω απογοητευτει.εχω πανω απο ενα χρονο να δω ενα καλο θριλερ...αντι να τρομαζω γελαω!κανενα καλο να μου προτεινετε?

εχεις δει Saw 1&2?

παρα πολυ καλα;)

Καταρχάς στη ΝΕΤ κάνουν μεγάλη βλακεία που διαφημίζουν στο τρέιλερ σκηνές από season 2, ενώ αυτοί θα μας δείξουν season 1.

ναι γιατι το κανει αυτο?δεν μπορω να καταλαβω...

στην αρχη νομιζα οτι θα δειξει και season 2.

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

eida to firewall me ton harrison ford

kalh tainioula...

bebaia de marese to telos,opou

para to ksulo o protagonisths forontas thn gravata tou anhforizei mazi me thn oikogeneia tou opou tous upodexetai o skulos tous kounontas thn oura tou!!

korufaia ataka pantos h:

-"where are you going now?"

-"to find my dog!!"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Περίμενα περισσότερη επαφή με υπολογιστές, αλλά δεν ξέρω αν έβλεπα τον Ford να χειρίζεται περισσότερο υπολογιστές...ίσως με χαλούσε.

Είδα το Shopgirl. Απλά μην το δείτε εκτός πια και αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε...Απο τις πιό βαρετές ταινίες !

Περίμενα περισσότερη επαφή με υπολογιστές, αλλά δεν ξέρω αν έβλεπα τον Ford να χειρίζεται περισσότερο υπολογιστές...ίσως με χαλούσε.

mia xara ta phge more

sto metaksu eida kai to "cake"

xazotainioula ki ayth alla blepete eyxarista...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Είδα το Just Friends στα Ster :)

Ακριβώς ότι περίμενα να δώ. Χαλαρή αισθηματική κωμωδία, περισσότερο ταινία για dvd ,αλλά ήταν τέτοια η μέρα και η διάθεση που δεν σήκωνε κάτι διαφορετικό:)

Για να είμαι αντικειμενικός..Δεν προτείνεται για cinema.Αυτό όμως δεν πάει να πεί ότι δεν μου άρεσε, αλλά ότι η "υπόσχεση" (καινούργιο κινέζικο) ίσως λέει περισσότερα..

eida Cry_Wolf katapliktiko...mou arese para polu:drool: :w00t: ...idika to telos tou...:shock:

Εγώ που το είδα την προηγούμενη μου φάνηκε κλασσική αμερικανιά... Πολύ scream.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως κάποιος παρακολούθησε το Σάββατο τα μεσάνυχτα ένα western με τον Bruce Willis στο STAR;

Δύο συμμορίες είχαν στην ουσία πάρει τον έλεγχο μιας μικρής πόλης στις Η.Π.Α.

Ο Bruce Willis,υποδυόμενος τον ρόλο ενός τυχοδιώκτη,προσπαθεί να καταστρέψει τις συμμορίες αυτές,δουλεύοντας κατά διαστήματα για λογαριασμό της καθεμίας :!: .

Σας θυμίζει κάτι η ταινία; Ποιος είναι ο τίτλος της;

Το ΣΚ είδα την Σπηλιά και το Ανοιχτή πληγή...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ...Απλά θα κλάψετε τα λεφτά σας...

Χθες ειδα το χρονικο μιας χυλοπιτας. Απιστευτο γελιο!!! Αν και νομιζα πως θα ηταν ακομα μια βαρετη Αμερικανικη πατατα (με πηγαν με το ζορι:p ) μου αφησε πολυ καλη εντυπωση. Σας προτεινω να το δειτε. Ειτε στο σινεμα, ή σε dvd οταν βγει ή κατεβαστε το. Ε...συγνωμη, να σας το φερει ο "θειος" ηθελα να πω.:D

Black Dawn

Η νέα ταινία του Steven Seagal.

Απογοήτευση μιας και έχει γίνει 200 κιλά και δεν μπορεί να κάνει ούτε μια aikido κίνηση. Μέχρι και τις κλωτσιές που δίνει πιστεύω ότι τις κάνει Κασκαντέρ.

Μέχρι και στο πιστολίδι πρωταγωνιστεί δια τις απουσίας του.

Steven αν μας ακούς, σταμάτα τις μακαρονάδες και άρχισε να γυμνάζεσαι ξανά! Όπως στην ταινία που ήσουν 7 χρόνια σε κόμα και επανήλθες :lol: