skiabox Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Σχετικα με το lost : πως και το προβαλει η νετ χωρις να εχει κυκλοφορησει ακομα στα videoclubs? Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 ego eida to ice age kai to the incredibles simera kai oi dio poli kales tainies eidika omos to ice age einai korifaio me poly gelio Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 ego eida to ice age kai to the incredibles simera kai oi dio poli kales tainies eidika omos to ice age einai korifaio me poly gelioΠροτιμάς το «Ice Age» από τους «Απίθανους»; Εγώ θεωρώ το «The Incredibles» την κορυφαία ταινία animation που έχω δει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 apo pleuras geliou omos me kerdise to ice pantos kai ta 2 exoun poly kalo animation Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Προτιμάς το «Ice Age» από τους «Απίθανους»; Εγώ θεωρώ το «The Incredibles» την κορυφαία ταινία animation που έχω δει. Εγώ προτιμώ το Ice Age !:D @argy_4 : Σου είπα τι πιστεύω για το παγιδευμένη στο διαδίκτυο 2. Η ταινία βλέπεται ευχάριστα και έχει ακόμα ένα + για μας μιας και σχετίζεται με νέες τεχνολογίες:) Σήμερα είδα το Lord of War Με Nicolas Cage & Ethan Hawke . Περίμενα να δώ μια περιπέτεια με καταιγιστική δράση, αλλά καμία σχέση. Η ταινία είναι εξολοκλήρου σε αφηγηματικό στύλ. Παρόλαυτα μου άρεσε. Σπάνια δεν μου αρέσει ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο N.Cage , αλλά πέραν τούτου έχει μια ιδιαίτερη "χρειά" που σου κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό. Έχει πολλές αλήθειες ( γνωστά πράγματα) και δεν χαϊδεύει τα αφτιά των Αμερικανών, αντιθέτως στο τέλος τους ονομάζει ώς τους μεγαλύτερους έμπορους όπλων στον πλανήτη. Δείτε την , αξίζει :) Επίσης είδα το "Prime" με την Uma Therman & Merryl Strip. Όχι πολλά πράγματα.. Μέτρια αισθηματική κωμεντί. Περίμενα περισσότερα από την Uma:p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Σχετικα με το lost : πως και το προβαλει η νετ χωρις να εχει κυκλοφορησει ακομα στα videoclubs? Καταρχάς στη ΝΕΤ κάνουν μεγάλη βλακεία που διαφημίζουν στο τρέιλερ σκηνές από season 2, ενώ αυτοί θα μας δείξουν season 1. :wacko: Πήραν τα δικαιώματα, αυτό έχει σημασία. Πρόκειται για κορυφαία σειρά που σίγουρα αξίζει να βλέπετε. Το πρώτο επεισόδιο είναι σήμερα Πέμπτη στις 23.00 στη ΝΕΤ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 παιδια εχω απογοητευτει.εχω πανω απο ενα χρονο να δω ενα καλο θριλερ...αντι να τρομαζω γελαω!κανενα καλο να μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 εχεις δει Saw 1&2? παρα πολυ καλα;) Καταρχάς στη ΝΕΤ κάνουν μεγάλη βλακεία που διαφημίζουν στο τρέιλερ σκηνές από season 2, ενώ αυτοί θα μας δείξουν season 1. ναι γιατι το κανει αυτο?δεν μπορω να καταλαβω... στην αρχη νομιζα οτι θα δειξει και season 2. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 eida to big momma's house kotsanoula,mono gia download Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 xtes eida to road trip kai to boat trip kai ta dio einai poli kala an kai ligo palia alla to boat trip einai korifaia komodia Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 eida to firewall me ton harrison ford kalh tainioula... bebaia de marese to telos,opou para to ksulo o protagonisths forontas thn gravata tou anhforizei mazi me thn oikogeneia tou opou tous upodexetai o skulos tous kounontas thn oura tou!! korufaia ataka pantos h: -"where are you going now?" -"to find my dog!!" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Περίμενα περισσότερη επαφή με υπολογιστές, αλλά δεν ξέρω αν έβλεπα τον Ford να χειρίζεται περισσότερο υπολογιστές...ίσως με χαλούσε. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Είδα το Shopgirl. Απλά μην το δείτε εκτός πια και αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε...Απο τις πιό βαρετές ταινίες ! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Περίμενα περισσότερη επαφή με υπολογιστές, αλλά δεν ξέρω αν έβλεπα τον Ford να χειρίζεται περισσότερο υπολογιστές...ίσως με χαλούσε. mia xara ta phge more sto metaksu eida kai to "cake" xazotainioula ki ayth alla blepete eyxarista... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Είδα το Just Friends στα Ster :) Ακριβώς ότι περίμενα να δώ. Χαλαρή αισθηματική κωμωδία, περισσότερο ταινία για dvd ,αλλά ήταν τέτοια η μέρα και η διάθεση που δεν σήκωνε κάτι διαφορετικό:) Για να είμαι αντικειμενικός..Δεν προτείνεται για cinema.Αυτό όμως δεν πάει να πεί ότι δεν μου άρεσε, αλλά ότι η "υπόσχεση" (καινούργιο κινέζικο) ίσως λέει περισσότερα.. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 eida Cry_Wolf katapliktiko...mou arese para polu:drool: :w00t: ...idika to telos tou...:shock: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 eida Cry_Wolf katapliktiko...mou arese para polu:drool: :w00t: ...idika to telos tou...:shock: Εγώ που το είδα την προηγούμενη μου φάνηκε κλασσική αμερικανιά... Πολύ scream. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 eida Cry_Wolf katapliktiko...mou arese para polu:drool: :w00t: ...idika to telos tou...:shock: emena apo tin ali den mou arese katholou:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Μήπως κάποιος παρακολούθησε το Σάββατο τα μεσάνυχτα ένα western με τον Bruce Willis στο STAR; Δύο συμμορίες είχαν στην ουσία πάρει τον έλεγχο μιας μικρής πόλης στις Η.Π.Α. Ο Bruce Willis,υποδυόμενος τον ρόλο ενός τυχοδιώκτη,προσπαθεί να καταστρέψει τις συμμορίες αυτές,δουλεύοντας κατά διαστήματα για λογαριασμό της καθεμίας :!: . Σας θυμίζει κάτι η ταινία; Ποιος είναι ο τίτλος της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Το ΣΚ είδα την Σπηλιά και το Ανοιχτή πληγή... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ...Απλά θα κλάψετε τα λεφτά σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Χθες ειδα το χρονικο μιας χυλοπιτας. Απιστευτο γελιο!!! Αν και νομιζα πως θα ηταν ακομα μια βαρετη Αμερικανικη πατατα (με πηγαν με το ζορι:p ) μου αφησε πολυ καλη εντυπωση. Σας προτεινω να το δειτε. Ειτε στο σινεμα, ή σε dvd οταν βγει ή κατεβαστε το. Ε...συγνωμη, να σας το φερει ο "θειος" ηθελα να πω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 sta agglika o titlos pos einai? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Just friends Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 sta agglika o titlos pos einai? JUST FRIENDS Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Black Dawn Η νέα ταινία του Steven Seagal. Απογοήτευση μιας και έχει γίνει 200 κιλά και δεν μπορεί να κάνει ούτε μια aikido κίνηση. Μέχρι και τις κλωτσιές που δίνει πιστεύω ότι τις κάνει Κασκαντέρ. Μέχρι και στο πιστολίδι πρωταγωνιστεί δια τις απουσίας του. Steven αν μας ακούς, σταμάτα τις μακαρονάδες και άρχισε να γυμνάζεσαι ξανά! Όπως στην ταινία που ήσουν 7 χρόνια σε κόμα και επανήλθες :lol: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts