htrul18 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 sto telos pou i kopela ine sto asthenoforo blepei ton alo me kati alous na kleboun to xriso :shifty: :shifty: Ναι αυτό το είδα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν αυτός ο τύπος... ταν ψυχή που ως αποστολή είχε να γεμίσει με ψυχές το πλοίο ώστε να μετά αυτές να φύγουν και να είναι ευχαριστημένο το "αφεντικό του όπως είπε ή κάτι άλλο... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 EGO EIDA TO HALF LIGHT..KAINOURGIA TAINIA ME THN DEMI MOORE (etsi grafete?) poluuu oraia tainia Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EIRINA Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 λοιπον εγω που βλεπω πολυ συχνα θριλερ εχω να προτινω κατι καλο: ΛΕΥΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ειδικα αν δεις τα extras που σου λεει οτι αυτα γινονται στην πραγματικοτητα. σου κοβεται η ανασα.επισης πολυ καλο ηταν το ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.μοιαζει πολυ με το GOTHIKA. ειναι πολυ καλα .πρεπει να τα δειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 λοιπον εγω που βλεπω πολυ συχνα θριλερ εχω να προτινω κατι καλο: ΛΕΥΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ειδικα αν δεις τα extras που σου λεει οτι αυτα γινονται στην πραγματικοτητα. σου κοβεται η ανασα.επισης πολυ καλο ηταν το ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.μοιαζει πολυ με το GOTHIKA. ειναι πολυ καλα .πρεπει να τα δειτε. Νοίκιασα χτες το Gothika αλλά δεν το είδα ακόμη. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραίο. Όταν το δω θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Νοίκιασα χτες το Gothika αλλά δεν το είδα ακόμη. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραίο. Όταν το δω θα γράψω εντυπώσεις. To Gothika είναι πολύ καλό. Από τις καλύτερες ταινίες/θριλεράκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Πρίν λίγο είδα το Danny The Dog!!! Καταπληκτήκη! Παραδέχτηκα τον Jet Li!!! 7.5/10 !!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εγώ αν και το είχα εδώ και 2 μήνες το είδα τώρα ... War of the Worlds.. Καλό για ταινία επιστημονικής φαντασίας και από τον Spielberg.. Άσχετο.. Ginger Snaps την τριλογία την έχει δει κανείς...?? Πως σας φάνηκαν σαν υπόθεση?? Εγώ είδα το the beggining από την τριλογία .. Δεν ήταν ιδιαιτέρως τρομακτικό.. (και στον Καναδά όταν ήμουν είδα αποσπάσματα από τα άλλα δύο..) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας. Την περίμενα βαρετή και πολύ παιδική. Αντιθέτως ήταν διασκεδαστική και εδιαφέρουσα.Η ταινία περνάει πολλά μηνύματα. Έχει πολύ φαντασία και έναν φανταστικό Τζόνι Ντέπ :) Απλά συνιστώ την ημέρα που θα επιλέξετε να την δείτε, να φάτε πολύ μετρημένα, γιατί μετά την ταινία θα έχετε μια "απρόσμενη" επιθυμία για ..σοκολάτα!!:D Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας. Την περίμενα βαρετή και πολύ παιδική. Αντιθέτως ήταν διασκεδαστική και εδιαφέρουσα.Η ταινία περνάει πολλά μηνύματα. Έχει πολύ φαντασία και έναν φανταστικό Τζόνι Ντέπ :) Απλά συνιστώ την ημέρα που θα επιλέξετε να την δείτε, να φάτε πολύ μετρημένα, γιατί μετά την ταινία θα έχετε μια "απρόσμενη" επιθυμία για ..σοκολάτα!!:D Όντως πολύ ευχάριστη και πρωτότυπη ταινία. Επειδή δεν έχω δει καμιά ταινία από τα Star Wars από ποιο προτείνετε να ξεκινήσω; Από το 1 ή από το 4 δηλαδή με την σειρά με την οποία βγήκαν; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 eida extes to aftokratoria ton likon kai to half light...kai ta 2 mou aresan poli alla me ekseplikse idika to deftero pou eno mou tin ixe spasei para poli to trailer pou sta dixni olla stin ousia sti tenia allazoun olla... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Eide kaneis to goodnight and good luck...akougetai oti prokeite gia mia apo tis kaliteres tainies tis xronias! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας. Την περίμενα βαρετή και πολύ παιδική. Αντιθέτως ήταν διασκεδαστική και εδιαφέρουσα.Η ταινία περνάει πολλά μηνύματα. Έχει πολύ φαντασία και έναν φανταστικό Τζόνι Ντέπ :) Απλά συνιστώ την ημέρα που θα επιλέξετε να την δείτε, να φάτε πολύ μετρημένα, γιατί μετά την ταινία θα έχετε μια "απρόσμενη" επιθυμία για ..σοκολάτα!!:D Ήταν άθλια κατά την γνώμη μου, πολύ παιδική. FULL βαρετή, την είδα με το ζόρι.. Επειδή δεν έχω δει καμιά ταινία από τα Star Wars από ποιο προτείνετε να ξεκινήσω; Από το 1 ή από το 4 δηλαδή με την σειρά με την οποία βγήκαν; Άρχισε κανονικά, απο το 1.. ;) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Ήταν άθλια κατά την γνώμη μου, πολύ παιδική. FULL βαρετή, την είδα με το ζόρι.. Κι εγώ με το ζόρι την είδα και ήταν αρκετά βαρετή (εκτος από τα τραγούδια) αλλά δεν τη βρήκα καθόλου παιδική και αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που δε μου άρεσε. ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝ: Παιδιά please πώς βάζω spoiler tag??? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Εγώ αν και το είχα εδώ και 2 μήνες το είδα τώρα ... War of the Worlds.. Καλό για ταινία επιστημονικής φαντασίας και από τον Spielberg.. Άσχετο.. Ginger Snaps την τριλογία την έχει δει κανείς...?? Πως σας φάνηκαν σαν υπόθεση?? Εγώ είδα το the beggining από την τριλογία .. Δεν ήταν ιδιαιτέρως τρομακτικό.. (και στον Καναδά όταν ήμουν είδα αποσπάσματα από τα άλλα δύο..) Εγώ έχω δει το 2 νομίζω, αυτό που είναι σε ένα ίδρυμα κλεισμένη!! Same old, same old... Τίποτα πρωτότυπο αλλά και τίποτα ιδιαίτερα άσχημο και ενοχλητικό! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Αυτοκρατορία των Λύκων . Ακόμα μια εξαιρετική Γαλλική παραγωγή. Κάθε φορά που βλέπω Γαλλική ταινία, την βάζω στο dvd με .. "βαριά καρδιά" αλλά τώρα τελευταία οι Γαλλικές ταινίες είναι από τις καλύτερες που έχω δεί. Ζαν Ρενό , καλογραμμένο σενάριο και αναπάντεχες εξελίξεις μέχρι το τέλος, είναι η συνταγή της επιτυχίας. Με χάλασε λίγο η σκηνοθεσία. Μου θύμισε λίγο Bourne Identity 2 με τα πλάνα όπου μιάζει σαν η κάμερα να είναι ενσωματομένη στο σώμα του δράστη. Ζαλίστικα σε κάποια φάση:p Πολύ ωραία ταινία. Δείτε την οπωσδήποτε!:) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Kalimeraaaa!!! Lipon 2 tainies sas exo... Tin Crash stin opoia pezoun poli kali i8opioi me poli kales erminies kai poli kalo senario! 7/10 kai ton Eksorkismo tis emilis rouz opou allios to perimena kai allios itan... to perimeno poio poli metafisiko 8riler alla telika itan dikastiko kia ligo metafisiko... Kalo 8a elega me 7/10 kai auto! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Eide kaneis to goodnight and good luck...akougetai oti prokeite gia mia apo tis kaliteres tainies tis xronias! Πολύ καλό όντως, ειδικά αν σε ενδιαφέρουν αυτού του είδους οι ταινίες (πολιτικές, λίγο στυλ ντοκυμαντέρ (κλπ) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 eida extes to aftokratoria ton likon kai to half light...kai ta 2 mou aresan poli alla me ekseplikse idika to deftero pou eno mou tin ixe spasei para poli to trailer pou sta dixni olla stin ousia sti tenia allazoun olla... ego den eixa dei treiler gia to half light kai to eida etsi...les gia ayto na mhn mo poluarese?eupepth alla oxi nostimh :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 ego den eixa dei treiler gia to half light kai to eida etsi...les gia ayto na mhn mo poluarese?eupepth alla oxi nostimh :) e,den itan kai gia oskar to ergo,apla epidi prin do to ergo ida to trailer pou ixe sto dvd ,sto opio sou edixte ta pada giro apo tin ipothesi(mexri kai "ti" ine o dolofonos :p ),spastika kai epidi telika to ergo ta anetrepse ola mou arese...tora exo parei gia savatokiriako ta house of wax,red eye,the skeleton key,challenge,the cave(kai tha pao na do kai to underworld 2)... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Μήπως είδε κανείς το Match Point του Woody Allen? Το είδα το Σάββατο και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μου άρεσε ή όχι :shifty: . Εννοώ ότι σε κάποια σημεία μου φάνηκε γελοίο και σε άλλα πολύ καλό. Den exeiw apofashseiq ¨Π ¨Π H ταινια ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη δραματικη που εχω δει φετος. Εκτος αυτου, εχει εξαιρετικες ερμηνιες και "περναει" αυτο που θελει να πει ο σκηνοθετης με τρομερο τροπο.:) Eide kaneis to goodnight and good luck...akougetai oti prokeite gia mia apo tis kaliteres tainies tis xronias! Ειναι, αλλα μονο γι αυτους που τους αρεσουν τετοιου ειδους φιλμ. Δεν το προτεινω για σινεμα, η ταινια ειναι ασπρομαυρη και σχεδον εξ ολοκληρου γυρισμενη μεσα στα στουντιο του καναλιου που πρωταγωνιστει. Δεν θα χασεις δλδ ουτε τα χρωματα, τα εφε ή τον τρομερο ηχο, εκτος αν βιαζεσαι πολυ να τη δεις. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 e,den itan kai gia oskar to ergo,apla epidi prin do to ergo ida to trailer pou ixe sto dvd ,sto opio sou edixte ta pada giro apo tin ipothesi(mexri kai "ti" ine o dolofonos :p ),spastika kai epidi telika to ergo ta anetrepse ola mou arese...tora exo parei gia savatokiriako ta house of wax,red eye,the skeleton key,challenge,the cave(kai tha pao na do kai to underworld 2)... Πολύ ωραία ταινία! Απρόβλεπτο τέλος (δεν ειναι και saw βέβαια :O )... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εχω να προτεινω το danny the dog με τον jet li kai ton freeman telia tainia me katapliktikes erminies Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Τις προάλλες είδα σε DVD την έκτη αίσθηση. Δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Μόνο το τέλος της άξιζε,το οποίο ήταν πράγματι αναπάντεχο. Κατά τα άλλα την βρήκα μέτρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Τις προάλλες είδα σε DVD την έκτη αίσθηση. Δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Μόνο το τέλος της άξιζε,το οποίο ήταν πράγματι αναπάντεχο. Κατά τα άλλα την βρήκα μέτρια. Όχι ρε φίλε, τι είπες τώρα..Εγώ ευτυχώς δεν είχα ακούσει τίποτα για την ταινία μα τίποτα! Και όταν την είδα έπαθα πλάκα! Μου ειχε κάνει φοβερή εντύπωση γιατί ήταν η πρώτη τέτοια ταινία που είχα δεί και η ερμηνεία από το παιδάκι ήταν φοβερή. Καλά, στο τέλος έμενες παγωτό. Εγώ είδα εχτές το American pie Band Camp που είναι ουσιαστικά μια ιστορία του μικρού αδερφού του Στιφλερ η οποία έχει κάποιους από τους παλιούς ηθοποιούς.Τον μπαμπά του τζίμ σαν υπεύθυνο στο band camp και τον "serminator":lol: στον ρόλο του σχολικού συμβούλου. Διασκεδαστική κωμωδία, καλή για dvd αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο όπως ήταν το american pie 1 και σίγουρα πιο κάτω από όλα τα προηγούμενα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Η καλύτερη ταινία που έχω δεί και την έχω δεί γύρω στις 6 φορές είναι Η ΑΡΠΑΧΤΗ ... Οσοι απο σάς δέν την είδατε σας την προτείνω... Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts