Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα έχει δει κανένας το the void; διάβασα αρκετά καλά πράγματα την είδα... Αλλά με απογοήτευσε.
Αν εννοείς το enter the void του 2009 το είχα δει πριν χρόνια. Αριστούργημα.

Αν εννοείς το void του 16 δεν το είδα ακομα

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν εννοείς το enter the void του 2009 το είχα δει πριν χρόνια. Αριστούργημα.

Αν εννοείς το void του 16 δεν το είδα ακομα

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Το Void του 16 δεν είναι κακό. Απλά παίζουν άγνωστοι ηθοποιοί. Κατά τη αλλά σαν υπόθεση δεν είναι ασχημο και βλέπεται άνετα. Αν το βαθμολογούσα θα του έβαζα ένα 6.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΑΔΑ.ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 2016 2016 ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ BLIND SUN.ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

Τι εννοεις "ψάχνεις";

Αφού γνωρίζεις έτος παραγωγής και original/ελληνικό τίτλο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τι εννοεις "ψάχνεις";

Αφού γνωρίζεις έτος παραγωγής και original/ελληνικό τίτλο.

δεν το βρισκω στα βιντεο κλαμπ ουτε να το κατεβασω απο καπου.ειναι ελληνογαλλικη παραγωγη και δεν πολυκυκλοφορησε...βρισκω να το κατεβασω αλλα ζητανε καρτες και δεν ασχολουμαι...

Το Void του 16 δεν είναι κακό. Απλά παίζουν άγνωστοι ηθοποιοί. Κατά τη αλλά σαν υπόθεση δεν είναι ασχημο και βλέπεται άνετα. Αν το βαθμολογούσα θα του έβαζα ένα 6.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά ήταν το Void του 2016 (του 2009 δεν ξέρω καν ποιο είναι).

Χωρίς να είναι τίποτα συγκλονιστικό, είχε κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και έκανε κάπως λοβκραφτιανό (αν αυτό είναι λέξη :lol: ) που το ξεχώριζε από τις εκατοντάδες ταινίες τρόμου που βγαίνουν κάθε χρόνο.

Για το The Nun δεν ξέρω γιατί σας κάνει εντύπωση.

Περίμενε ειλικρινά κανείς να είναι ιδιαίτερα αξιόλογο; Γιατί; Σάμπως ήταν κάποιο από τα Annabelle όσο αξιόλογο ήταν το original Conjuring;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Για το void το 16λεω. Ρε παιδιά πολλά κενά. Πολλά. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο είχε προοπτικές αλλά.... Δεν

Goodbye Christopher Robin (2017) 6/10

Ενδιαφέρουσα αλλά όχι κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως μπορούσαν να φτιάξουν καλύτερο βιογραφικό δράμα.

Network (1976) 7/10

H μάχη των ΜΜΕ να πετύχουν όσο το δυνατόν υψηλότερη θεαματικότητα ακόμα κι αν χρειαστεί να πατούν επί πτωμάτων. Πανέξυπνη και αρκετά καλοπαιγμένη. Αυτή η ταινία ή "Ο Ταξιτζής" έπρεπε να είχαν κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας εκείνη τη χρονιά αντί για το "Ρόκι".

Obsession (1976) 7/10

Στη συγκεκριμένη ταινία ο Μπράιαν Ντε Πάλμα είχε επιρροή από το Vertigo του Χίτσκοκ. Το αποτέλεσμα καλομέτριο. Oι ηθοποιοί παίξανε καλά.

Snake Eyes (1998) 6/10

Είχε πολυδιαφημιστεί απόσο θυμάμαι όταν είχε παιχτεί στους κινηματογράφους. Η ταινία είναι καλά σκηνοθετημένη αλλά δε βοηθάει ιδιαίτερα το σενάριο. Πάντως περνά η ώρα με αγωνία και ενδιαφέρον.

Έπεσε ακόμα πιο κάτω το "The Nun".

5.9/10 στο imdb. 26% critics & 48% κοινό στο Rotten.

omg

* Πολλά τα κοινά πλέον με το πρώτο Anabelle. Έγινε ακριβώς το ίδιο σκηνικό.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πάει καλά πάντως:

''Η "Καλόγρια - The Nun" αναστάτωσε το Ελληνικό και διεθνές box office''

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/499465

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πάει καλά πάντως:

''Η "Καλόγρια - The Nun" αναστάτωσε το Ελληνικό και διεθνές box office''

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/499465

Το καλύτερο άνοιγμα στο Conjuring Universe αλλά και το καλύτερο ΣΚ.

Κόστισε γύρω στα 22 εκ. δολάρια η παραγωγή και τους έχει φέρει σε μία εβδομάδα πάνω από 130 εκ. δολάρια!:confused:

Όπως καταλαβαίνετε, ετοιμαστείτε να το ξεχυλώσουν...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα στο STAR το ''Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ'' του 2012. 9/10 , πάρα πολύ καλή ταινία.Υπέροχη εικόνα ,τέλεια σκηνικά , μοναδικοί ηθοποιοί, ειδικά η Βασίλισσα, ωραίο κάστρο και άλλα πολλά.

Επίσης είδα πριν λίγες μέρες στο ''Ε'' το ''Εγώ το ρομπότ 1''.6/10. Λίγο ανιαρό αλλά βλεπόταν.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Μια ταινία, Η Χιονάτη και οι 7 μαύροι, έχει σχέση;;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Sunshine 2007 8/10

Την είδα μετά την αναφορά που έγινε εδώ .

Πολύ ωραία ταινία, για όσους τους αρέσουν τα του διαστήματος εργα.

Προτείνεται αν δε την έχετε δει. Έχει καλούς ηθοποιούς επίσης.

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Είδα στο STAR το ''Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ'' του 2012. 9/10 , πάρα πολύ καλή ταινία.Υπέροχη εικόνα ,τέλεια σκηνικά , μοναδικοί ηθοποιοί, ειδικά η Βασίλισσα, ωραίο κάστρο και άλλα πολλά.

Επίσης είδα πριν λίγες μέρες στο ''Ε'' το ''Εγώ το ρομπότ 1''.6/10. Λίγο ανιαρό αλλά βλεπόταν.

Λίγο υπερβολικό νομίζω το 9/10 για τη χιονάτη

Λίγο υπερβολικό νομίζω το 9/10 για τη χιονάτη

Μία ταινία στην οποία η Charlize Theron ρωτάει "who is fairest of them all?" και ο καθρέφτης της απαντάει ότι θα την ξεπεράσει... η Kristen Stewart (!!), ό,τι άλλο και να δείξει είναι εξ ορισμού μη ρεαλιστική και της αξίζει το πολύ 5/10. Και τον Hemsworth να της έλεγε, πιο πειστικό θα ήταν.

;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μία ταινία στην οποία η Charlize Theron ρωτάει "who is fairest of them all?" και ο καθρέφτης της απαντάει ότι θα την ξεπεράσει... η Kristen Stewart (!!), ό,τι άλλο και να δείξει είναι εξ ορισμού μη ρεαλιστική και της αξίζει το πολύ 5/10. Και τον Hemsworth να της έλεγε, πιο πειστικό θα ήταν.

;)

χαχαχαχαχαχαχ πέθανα στα γέλια :lol::lol::lol:

;)

Η Βασίλισσα (Charlize Theron) ήταν ομορφότερη, συμφωνώ.Παρόλα αυτά η ταινία, κατά τη γνώμη μου πάντα, άξιζε.Και έκανε τηλεθέαση 17%, αρκετά μεγάλη για το STAR σε αυτή τη ζώνη.

Η Βασίλισσα (Charlize Theron) ήταν ομορφότερη, συμφωνώ.Παρόλα αυτά η ταινία, κατά τη γνώμη μου πάντα, άξιζε.Και έκανε τηλεθέαση 17%, αρκετά μεγάλη για το STAR σε αυτή τη ζώνη.

Πρέπει να "ακονίσετε" λίγο περισσότερο τα επιχειρήματά σας όταν μιλάτε για την ποιότητας μιας ταινίας.

Εισπράξεις και τηλεθεάσεις δεν είναι επιχειρήματα.

Τηλεθέαση κάνει και το My Style Rocks. Εισπράξεις κάνει και το Sex And The City 2.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αν είχες δει το αρχικό μου σχόλιο θα έβλεπες ότι είπα περισσότερα από τηλεθέαση και εισπράξεις.Αλλά δεν τα ξαναλέω , γιατί σε διπλανό νήμα με είπαν κουραστικό γιατί , λέει νομίζω πως κάνω κάτι που βλέπω ΕΡΤ....εε μη μου πουν και εδώ ότι κάνω κάτι που βλέπω STAR

Αν είχες δει το αρχικό μου σχόλιο θα έβλεπες ότι είπα περισσότερα από τηλεθέαση και εισπράξεις.Αλλά δεν τα ξαναλέω , γιατί σε διπλανό νήμα με είπαν κουραστικό γιατί , λέει νομίζω πως κάνω κάτι που βλέπω ΕΡΤ....εε μη μου πουν και εδώ ότι κάνω κάτι που βλέπω STAR

Όχι αδελφέ μου, δεν είσαι ούτε κουραστικός ούτε τίποτα. Απλά συζητάμε. Σιγά το σοβαρό θέμα τώρα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το θέμα είναι ότι αν δίνει κάποιος 9/10 στην Χιονάτη, πόσο δίνεις για αριστουργήματα, όπως το Forrest Gump, Scarface κλπ;

15/10 ;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το θέμα είναι ότι αν δίνει κάποιος 9/10 στην Χιονάτη, πόσο δίνεις για αριστουργήματα, όπως το Forrest Gump, Scarface κλπ;

15/10 ;

Μου έχει τύχει να βάλω 8 πχ σε μία εξαιρετική ταινία. Μου έχει τύχει να βάλω 8 και σε καφροκωμωδια επειδή διασκέδασα και γέλασα. Οι μόνες ταινίες που έχω βάλει 10 είναι τα Predators επειδή είμαι fanboy από τα λίγα. Για μένα οι βαθμολογίες είναι ανάλογες του πόσο μου αρέσει αυτό που βλέπω ακόμα και αν στο imdb έχει 3.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

15/10 ;

Δεν τις έχω δει και δεν μπορώ να σου πω.Η χιονάτη μου άρεσε πολύ για τους λόγους που είπα.Αν είναι υπερβολή το 9/10 δεν το ξέρω, αλλά ο καθένας δεν έχει διαφορετικό κριτήριο;Δηλαδή αν εξαιρέσουμε τα βασικά (πώς έπαιζαν οι ηθοποιοί και το σενάριο) τα υπόλοιπα δεν τα κρίνει διαφορετικά ο καθένας;Προσωπικά έβαλα αυτό το βαθμό, γιατί πέρα από αυτά που είπα ήδη, ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που έκατσα στο STAR 3 ώρες να δω μια ταινία χωρίς να θέλω να τη χάσω.