konstantinoslp Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Έχει καμιά σταγόνα αίμα ή βασιλεύει το PG13;R είναι. Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 The Package https://www.imdb.com/title/tt7525778/?ref_=nv_sr_1 Σιγουρα απο τις μεγαλυτερες καφριλες που εχω δει. Βγαζει γελιο σε πολλες φασεις αλλα αρκετες ειναι too akward. Γενικα το netflix δεν βγαζει ταινιες της προκοπης και αυτη δεν ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. 4.5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 The Package https://www.imdb.com/title/tt7525778/?ref_=nv_sr_1 Σιγουρα απο τις μεγαλυτερες καφριλες που εχω δει. Βγαζει γελιο σε πολλες φασεις αλλα αρκετες ειναι too akward. Γενικα το netflix δεν βγαζει ταινιες της προκοπης και αυτη δεν ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. 4.5/10Γενικεύσεις τέτοιου τύπου είναι τελείως λάθος. Σαφώς και δεν είναι όλες διαμάντια, αλλά υπάρχουν και αρκετές αξιόλογες παραγωγές του Netflix. Από την άλλη η συγκεκριμένη ταινία που αναφέρεις, κάνει μπαμ ότι είμαι μούφα, πριν καν την δεις. Πώς και αποφάσισες να την δεις; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Γενικεύσεις τέτοιου τύπου είναι τελείως λάθος. Σαφώς και δεν είναι όλες διαμάντια, αλλά υπάρχουν και αρκετές αξιόλογες παραγωγές του Netflix. Από την άλλη η συγκεκριμένη ταινία που αναφέρεις, κάνει μπαμ ότι είμαι μούφα, πριν καν την δεις. Πώς και αποφάσισες να την δεις; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Από Netflix μου άρεσε το what happened to Monday. Την συγκεκριμένη ταινία την είδα με ξάδερφο θέλαμε κάτι να γελάσουμε. Είδαμε Hot fuzz Paul και μας έβγαλε αυτή. Δεν περιμέναμε σοβαρή ταινία αλλά λιώσαμε στο γέλιο με ότι γίνοταν. Δεν πέσαμε έξω δηλαδή σε αυτό που θέλαμε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Εγώ πάντως έχω να βάλω 7 σε ταινία του νετφλιξ πάνω από 4 μήνες. Ό,τι έχω δει τελευταία (κυρίως κωμωδίες) είναι του 4-5. Έχει πέσει πολύ η συγκεκριμένη πλατφόρμα και όσο συνεχίζει τις δικές της παραγωγές τόσο θα ψάχνουμε με το σταγονόμετρο καλές ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ταινίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Εγώ πάντως έχω να βάλω 7 σε ταινία του νετφλιξ πάνω από 4 μήνες. Ό,τι έχω δει τελευταία (κυρίως κωμωδίες) είναι του 4-5. Έχει πέσει πολύ η συγκεκριμένη πλατφόρμα και όσο συνεχίζει τις δικές της παραγωγές τόσο θα ψάχνουμε με το σταγονόμετρο καλές ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ταινίες. Τουλάχιστον το παει πολύ καλά στις σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 αυριο λογικα θα δω και εγω το the nun,Πολυ πιθανον σε προβολη 8 παρα,ελπιζω να μην με εκνευρισουν οι τριγυρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 αυριο λογικα θα δω και εγω το the nun,Πολυ πιθανον σε προβολη 8 παρα,ελπιζω να μην με εκνευρισουν οι τριγυρω!Το περίεργο είναι ότι ενώ είναι R η ταινία, χθες ήταν γεμάτο 16χρονα η αιθουσα με τα όποια αρνητικά έχει αυτό φυσικά. Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Έλεγα να πάω cineplexx την τρίτη. Τελευταία προβολή στις 21:15??? Απλά έλεος. Μάλλον θα τραβηχτω στην άλλη άκρη της πόλης (Βίλατζ) που έχει 00:10!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Το περίεργο είναι ότι ενώ είναι R η ταινία, χθες ήταν γεμάτο 16χρονα η αιθουσα με τα όποια αρνητικά έχει αυτό φυσικά. Galaxy S9+ & Tapatalk Pro μιλουσα χθες το απογευμα με μια φιλη,και ειπε οτι θα πηγαινε ο γιος της να την δει αλλα επειδη ηταν ανηλικος επρεπε να υπαρχει συνοδεια οποτε τον συνοδευσε μαζι με τα φιλαρακια του :lol: ,,απο αυτο και μονο καταλαβαινεις τι μπορει να γινεται!θα επρεπε να ειναι ποιο αυστηρα τα πραγματα κατε με αλλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Heaven Can Wait (1978) 7/10 Καλουτσικη. Οχι κατι ιδιαιτερο αλλα ειχε ενδιαφερον και περασε η ωρα ευχαριστα. Εγινε και ενα ανουσιο ριμεικ με Κρις Ροκ, το Down to Earth (2001). The China Syndrome (1979) 7/10 Καλη. Αρκετα καλοπαιγμενη κυριως απο Τζακ Λεμον. Ενδιαφερον σεναριο και παντα επικαιροι προβληματισμοι. Marathon Man (1976) 8/10 Συγκλονιστικη η σκηνη του βασανιστηριου του Χοφμαν απο τον Ολιβιε. Γενικα πολυ καλο θριλερ μυστηριου. Προτεινεται ανεπιφυλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Επιτέλους είδα καλή ταινία στο netflix. The fundamentals of carying! Δυνατά συναισθήματα, πολύ ωραίες ερμηνείες από τους δυο πρωταγωνιστές, με χιουμορ και ωραία μηνύματα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Πάντως τα νέα σχετικά με το The Nun δεν είναι και τα πιο ενθαρρυντικά... 6/10 στο imdb όμως εκεί που με ενδιαφέρει περισσότερο σκοράρει ακόμα χειρότερα. 28% από κριτικούς και 49% από κοινό στο Rotten. :/ Θα το δω φυσικά αλλα να πω πως ξαφνιάστηκα; Όχι... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Πάντως τα νέα σχετικά με το The Nun δεν είναι και τα πιο ενθαρρυντικά... 6/10 στο imdb όμως εκεί που με ενδιαφέρει περισσότερο σκοράρει ακόμα χειρότερα. 28% από κριτικούς και 49% από κοινό στο Rotten. :/ Θα το δω φυσικά αλλα να πω πως ξαφνιάστηκα; Όχι...Πάντως "έσπασε ταμεία" στο άνοιγμα για R ταινία. Οπότε σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Έτερον εκάτερον όμως. Ταμεία έσπασαν και άλλες ταινίες. Αν σου πω, θα πεθάνει κάτι μέσα σου, σίγουρα :p ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκέψου πως ταινίες όπως τα "Twilight" & "50 αποχρώσεις του γκρι" έσπασαν ταμεία που λέμε. Ταινίες σταθμοί στην ιστορία του σινεμά όπως (δύο μόνο παραδείγματα από τα δεκάδες) το The Thing (1982) & Great Lebowski (1998) δεν πήγε κανείς να τις δει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Είδα χθες το the nun, θα το βαθμολογούν με άριστα το 10, βαριά βαριά 7!δεν κλαίω τα χρήματα μου αλλά οκ! Το περίμενα ποιο δυνατό είναι η αλήθεια! Ένα ευχαριστο διωράκι στα odeon!! Πιστεύω πως αν το έβλεπα στο σπίτι με home cinema και μόνος θα με άγγιζε περισσότερο! Και από κόσμο οκ δεν είχαμε παρατράγουδα ευτηχως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ε 7 για ταινια τρομου δεν ειναι και λιγο! Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Καλησπέρα έχει δει κανένας το the void; διάβασα αρκετά καλά πράγματα την είδα... Αλλά με απογοήτευσε. Edited September 9, 2018 by tsamadas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Είδα (πώς μου είχε ξεφύγει;) το Leatherface. Τιμιοτατο origin θα έλεγα. Μιάμιση ωρίτσα ούτε κουράζει ούτε τίποτα. Με αρκετό gore για τους λάτρεις. Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ε 7 για ταινια τρομου δεν ειναι και λιγο! Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με βαριά καρδιά, το επισήμανα! Στο κοντζουρινγκ έπιασε 9αρακι για τα δικά μου γούστα! Αλλά οκ ταινίες να βγαίνουν για να σχολιάζουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Πολύ μέτριο το Nun... 4/10 Σε κάποια σημεία ο κόσμος γελούσε... Κακό για θρίλερ Τεσπα, για θερινό καλά ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 The Nun 4/10 Πολύ μέτριο για θρίλερ. Είχε 3-4 καλά jump scares, αλλά μέχρι εκεί. Δε μπορώ να αναλύσω περισσότερο για να μην σποιλεραρω. Είχε και στιγμές που γέλασε η αίθουσα που είναι μείον για θρίλερ. Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ξενερώνω με τις κριτικές σας.... Και δε θέλω να πάω σινεμά τελικά... Καλύτερα να περιμένω να την δω σπίτι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Τέτοιες ταινίες μόνο σπίτι. Action , φαντασίας είναι καλύτερα στο σινεμά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 The Nun 4/10 Πολύ μέτριο για θρίλερ. Είχε 3-4 καλά jump scares, αλλά μέχρι εκεί. Δε μπορώ να αναλύσω περισσότερο για να μην σποιλεραρω. Είχε και στιγμές που γέλασε η αίθουσα που είναι μείον για θρίλερ. Horror είναι. Thriller είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία ταινιών. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts