Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις την ειδα στο Cosmote Cinema 2 και πραγματικα απορησα πως μου ξεφυγε τετοια εργαρα.

Ιστορικο δραμα εποχης.Με καθηλωσε οπως και το The Mainhof Complex.

Πληροφοριες και υποθεση εδω

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μολις την ειδα στο Cosmote Cinema 2 και πραγματικα απορησα πως μου ξεφυγε τετοια εργαρα.

Ιστορικο δραμα εποχης.Με καθηλωσε οπως και το The Mainhof Complex.

Πληροφοριες και υποθεση εδω

Συμφωνώ 100%!Το είδα και εγώ σήμερα... 9/10!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

The house (2017)

Κωμωδία καλουτσικη για να περασει η ωρα. Την ειδα ευχαριστα.

Ισως θα ηθελα πιο αστείες σκηνές/ατάκες

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Argo 8/10

Πολύ καλή. Σκηνοθεσία από Μπεν Άφλεκ, εξελίσσεται καλά η πλοκή. Είχε πάρει Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2013.

The Belko Experiment. Για όποιον θέλει ένα thriller (όχι horror) με πολύ αίμα, θα του αρέσει αρκετά πιστεύω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

The Belko Experiment. Για όποιον θέλει ένα thriller (όχι horror) με πολύ αίμα, θα του αρέσει αρκετά πιστεύω.
Είναι καλό αρρωστακι το σενάριο του.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είναι καλό αρρωστακι το σενάριο του.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ναι! Όχι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί βέβαια αλλά πέρασε το μιαμισαωρακι πολύ εύκολα και ευχάριστα. Χωρίς να κουράζει με ανόητους και βαρετούς διαλόγους.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα το BLAIR WITCH: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στη νοβα.Μπούρδα σκέτη!!3/10!!

Γυρισμένη με κάμερα στο χέρι και κάτι βλαμμένα να φωνάζουν....περίμενα κάτι καλύτερο με αυτή την περιγραφή:http://www.novaguide.gr/gr/show/10245801/blair-witch/

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Gifted (2017) --- 7,5/10

Διαμαντάκι, η μικρή υποδύεται άριστα τον ρόλο της...

http://i63.tinypic.com/11lrj8k.jpg

Edited by blueaegean

Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02]

Xiaomi Redmi Note 7

Είδα στο ΕΨΙΛΟΝ την ταινία ''SURVIVOR'' του 2015.Μια καλή ταινία δράσης.Με πολλά κενά.

7/10.

Life of Pi (2012) 7/10

Πολύ καλή. Το φινάλε με την "άλλη ιστορία" δε το περίμενα. Εξαιρετική φωτογραφία.

The People vs. Larry Flynt (1996) 8/10

Εξαιρετικός ο Γούντι Χάρελσον στο ρόλο του Λάρι Φλιντ και μια από τις καλύτερες βιογραφικές ταινίες που έχουν γίνει.

Edited by StandArd

Maze (2017)

Την θεωρω αρκετα καλη ταινια και την προτείνω

Εχει να κανει με αποδραση κρατουμενων σε φυλακές

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Gifted (2017) 7/10

Πολύ καλή! Η μικρή έπαιζε πολύ καλά όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί.

Logan's Run (1976) 6/10

Καλομέτρια. Στην εποχή της μπορεί να έκανε πάταγο με τα οπτικά εφέ. Σήμερα είναι ελαφρώς ξεπερασμένη.

The Killing of a Sacred Deer (2017) 7/10

Ο Λάνθιμος είναι καλός σκηνοθέτης αλλά κάτι δε μου πάει καλά στις ταινίες του. Ενώ μου άρεσε ο Κυνόδοντας, ο Αστακός και αυτή η τελευταία με ξενέρωσε το φινάλε τους. Είναι καλό πάντως που βλέπουμε Έλληνες στο εξωτερικό να διαπρέπουν..

Συνήθως όταν τελειώνει μια ταινία κάτι νιώθεις. Μια ικανοποίηση, μια χαρά, μια στεναχώρια (ανάλογα τη θεματολογία). Στις ταινίες του Λάνθιμου, νιώθω μια αρρώστια και μια μιζέρια. Δεν ξέρω..

Εμένα μου άρεσε το Braven που είδα προχθες με τον Μομόα. Τίποτα το ιδιαίτερο γενικά αλλά είχε καλή επιλογή ηθοποιών και δράση το μιαμισαωρο πέρασε ευχάριστα!

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο Λάνθιμος είναι καλός σκηνοθέτης αλλά κάτι δε μου πάει καλά στις ταινίες του. Ενώ μου άρεσε ο Κυνόδοντας, ο Αστακός και αυτή η τελευταία με ξενέρωσε το φινάλε τους. Είναι καλό πάντως που βλέπουμε Έλληνες στο εξωτερικό να διαπρέπουν..

Ταλεντο μεγαλο...και πολυ εξελιξιμος.

Οι ταινιες του ειναι ενα αμαλγαμα Χανεκε/Κιουμπρικ

Ετσι ακριβώς είναι το ελάφι είναι πίσω σε σχέση με τις άλλες.

διαφωνω, εμενα μου αρεσε το ελαφι, θα τα εβαζα με αυτη την σειρα:

ελαφι > αστακος > κυνοδοντας

The Founder (2016) 7/10

H ιστορία των Μακντοναλντς με τον άπαιχτο Μάικλ Κίτον στο πρώτο ρόλο. Αξίζει.

Wind River (2017) 6/10

Τίποτα ιδιαίτερο. Τη ταινία τη παρακολούθησα με ενδιαφέρον αλλά με έκανε και βαρέθηκα. Υπάρχουν και καλύτερες στο είδος αστυνομικό δράμα/μυστήριο.

Wind River (2017) 6/10

Τίποτα ιδιαίτερο. Τη ταινία τη παρακολούθησα με ενδιαφέρον αλλά με έκανε και βαρέθηκα. Υπάρχουν και καλύτερες στο είδος αστυνομικό δράμα/μυστήριο.

και μενα με αφησε αδιαφορο...απορω για τις υψηλες βαθμολογιες που πηρε

Crimson Peak (2015) 6/10

Τίποτα ιδιαίτερο. Κάτι προσπαθεί να κάνει ο σκηνοθέτης με την ατμόσφαιρα και την εξέλιξη της πλοκής αλλά δε καταφέρνει κάτι ιδιαίτερο.

Αναχωρηση για παρισι .Το εργο παρουσιαζει την ζωη 3 αμερικανων φιλων που πριν 2 χρονια προσπαθησαν να αποτρεψουν μια τρομοκρατικη επιθεση σε τραινο που πηγαινε προς παρισι πλευρα

Αν και ο κλιντ ιστγουντ εβγαζε στο παρελθον διαμαντακια, και φυσικα ειναι ο ΑΡΙΣΤΟΣ ηθοπιος,,,και πλεον θρυλος σαν τον αλ και ντενειρο,δυστηχως εδω με τη τελευταια του ταινια,απογοητευει.

Το εργο καταπιανεται με την ζωη των 3 φιλων απ την παιδικη τους ηλικια, μεχρι ενηλικιωση, και τη μικρη περιπετεια που ζησαν.Aλλα ως το τελευταιο η τελευταια λεπτα,το εργο κουραζει,και ειναι βαρετο.Καπιες σκηνες ειναι αχρειαστες και δεν σου τραβανε το ενδιαφερον,ενω οι πρωταγωνιστες φενονται αδιαφοροι και το acting δεν ειναι τιποτα ιδιεταιρο.

Ισως σε μια ταινια τετιου ειδους δε θα μπορουσε να φτιαχτει διαφορετικα,διοτι το στορυ θα κλεινε σε κανα 20 λεπτο,απλα δεν ειναι μια ταινια γυρω απ τη τρομοκρατια που συγκινει η συγκλονιζει,παρα μονο σου δινει την εικονα μιας νεανικης κομεντι,με λιγο απο δραμα στο τελος,

Δε θα τη προτεινα για σινεμα απλα αν θελει καπιος να δει πως εγινε το ολο σκηνικο.Τουλαχιστον λειπει η αμερικανια που υπηρχε στο stronger .

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Αναχωρηση για παρισι .Το εργο παρουσιαζει την ζωη 3 αμερικανων φιλων που πριν 2 χρονια προσπαθησαν να αποτρεψουν μια τρομοκρατικη επιθεση σε τραινο που πηγαινε προς παρισι πλευρα

Αν και ο κλιντ ιστγουντ εβγαζε στο παρελθον διαμαντακια, και φυσικα ειναι ο ΑΡΙΣΤΟΣ ηθοπιος,,,και πλεον θρυλος σαν τον αλ και ντενειρο,δυστηχως εδω με τη τελευταια του ταινια,απογοητευει.

Το εργο καταπιανεται με την ζωη των 3 φιλων απ την παιδικη τους ηλικια, μεχρι ενηλικιωση, και τη μικρη περιπετεια που ζησαν.Aλλα ως το τελευταιο η τελευταια λεπτα,το εργο κουραζει,και ειναι βαρετο.Καπιες σκηνες ειναι αχρειαστες και δεν σου τραβανε το ενδιαφερον,ενω οι πρωταγωνιστες φενονται αδιαφοροι και το acting δεν ειναι τιποτα ιδιεταιρο.

Ισως σε μια ταινια τετιου ειδους δε θα μπορουσε να φτιαχτει διαφορετικα,διοτι το στορυ θα κλεινε σε κανα 20 λεπτο,απλα δεν ειναι μια ταινια γυρω απ τη τρομοκρατια που συγκινει η συγκλονιζει,παρα μονο σου δινει την εικονα μιας νεανικης κομεντι,με λιγο απο δραμα στο τελος,

Δε θα τη προτεινα για σινεμα απλα αν θελει καπιος να δει πως εγινε το ολο σκηνικο.Τουλαχιστον λειπει η αμερικανια που υπηρχε στο stronger .

πως λεγεται η ταινια?