Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και γω σημερα ηθελα να το δω...αλλα θα το δω απο περιεργεια.

Τελικά;;;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είδα ή καλύτερα προσπάθησα να δω το atomic blond.

Έχει ξεπεράσει τον James Bond (που ήταν μάλλον σε διπλανό γραφείο) με την μόνη διαφορά ότι η blond δεν είχε gadgets.

Προτιμώ τον James blond :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

image.jpg

Requiem for a Dream

Αμα σας εχει διαφυγει, δειτε το οπωσδηποτε.

Ενα σπαρακτικο δραμα απο τον Αρονοφσκι.

Απο τις ταινιες που σου μενουν χαραγμενες στο μυαλο.

9/10

Edited by gtf4270

Το (ξανα)ειδα τώρα τελευταία.

Φυσικα θα συμφώνησω με τα λεγομενα σου

Requiem for a Dream

Αμα σας εχει διαφυγει, δειτε το οπωσδηποτε.

Ενα σπαρακτικο δραμα απο τον Αρονοφσκι.

Απο τις ταινιες που σου μενουν χαραγμενες στο μυαλο.

9/10

Ειναι μεσα στις 10 καλυτερες που εχω δει. Παντα τις εχω καβατζα σε περιπτωσεις παρατεταμενης ανομβριας.

Αν θελετε να νοιωσετε μια πολυ γεματη μπουνια στο στομαχι, να τη δειτε, αλλιως οχι. Όποτε τη βλεπω διπλωνομαι στα δυο.

Δεν ειναι για ολους και δεν ειναι για ολες τις ωρες.

Τελος, ειναι ο ορισμος της αποτυχιας των βαθμολογιων. Και 200 στα 10 να της βαλεις, παλι λιγο ειναι.

Atomic blonde και κουραφεξαλα. Όποιος βλέπει τέτοιες ταινίες και θέλει να τις δει και σοβαρά, είναι άξιος της μοίρας του.

Δυστυχώς ο σημερινός κινηματογράφος δεν έχει να δείξει απολύτως τίποτα! Ελάχιστες εξαιρέσεις μόνο που και πάλι δεν θα σου μείνουν αποτυπωμένες στο μυαλό ούτε θα καθήσεις να τις δεις πολλές φορές στην ζωή σου με την ίδια ευχαρίστηση. Στις 1000, 1 ταινία και αν και αυτές από συγκεκριμένους σκηνοθέτες.

2000 - 2017 κακές ταινιες.

1930 - 1996 πολλές και απίστευτες ταινίες, από όλους τους κινηματογράφους του πλανήτη.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Atomic blonde και κουραφεξαλα. Όποιος βλέπει τέτοιες ταινίες και θέλει να τις δει και σοβαρά, είναι άξιος της μοίρας του.

Δυστυχώς ο σημερινός κινηματογράφος δεν έχει να δείξει απολύτως τίποτα! Ελάχιστες εξαιρέσεις μόνο που και πάλι δεν θα σου μείνουν αποτυπωμένες στο μυαλό ούτε θα καθήσεις να τις δεις πολλές φορές στην ζωή σου με την ίδια ευχαρίστηση. Στις 1000, 1 ταινία και αν και αυτές από συγκεκριμένους σκηνοθέτες.

1930 - 1996 πολλές και απίστευτες ταινίες, από όλους τους κινηματογράφους του πλανήτη.

Βγαινουν και τωρα και πολλες και καλες ταινιες.

Κυριως απο τον ανεξαρτητο κινηματογραφο...και ευρωπαικο και αμερικανικο.

Ειναι μεσα στις 10 καλυτερες που εχω δει. Παντα τις εχω καβατζα σε περιπτωσεις παρατεταμενης ανομβριας.

Αν θελετε να νοιωσετε μια πολυ γεματη μπουνια στο στομαχι, να τη δειτε, αλλιως οχι. Όποτε τη βλεπω διπλωνομαι στα δυο.

Δεν ειναι για ολους και δεν ειναι για ολες τις ωρες.

Τελος, ειναι ο ορισμος της αποτυχιας των βαθμολογιων. Και 200 στα 10 να της βαλεις, παλι λιγο ειναι.

Πολλοί το βλεπουν και γελανε

Τους φαινεται αστειο. Μάλλον δε θελουν να παραδεχτούν αυτο που βλέπουν... Δε βρισκω αλλη εξηγηση

Καλά μην φας...

Τι θα πει βλέπεις ταινία σοβαρά κλπ.

Δεν είπε κανείς ότι την προτείνουμε για ΟΣΚΑΡ.

Υπάρχουν ταινίες για όλα τα γούστα. Για χαβαλέ, για σκέψη, για συναίσθημα κλπ.

Εσύ την είδες και έχεις άποψη;

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έτσι ακριβώς.. Συγκρίνουμε τώρα τις ταινίες του μεταπολέμου με τις σημερινές. Δηλαδή σε κάποιον που αρέσουν τα εφέ κτλ που θα ανατρέξει σε ταινίες του 50’; Δεν έχω δει το atomic blond ευχαρίστως θα το έβλεπα δεν θα το σύγκρινε όμως με το Καζαμπλάνκα άλλο το ένα άλλο το άλλο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Έτσι ακριβώς.. Συγκρίνουμε τώρα τις ταινίες του μεταπολέμου με τις σημερινές. Δηλαδή σε κάποιον που αρέσουν τα εφέ κτλ που θα ανατρέξει σε ταινίες του 50’; Δεν έχω δει το atomic blond ευχαρίστως θα το έβλεπα δεν θα το σύγκρινε όμως με το Καζαμπλάνκα άλλο το ένα άλλο το άλλο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Εκεί είναι το πρόβλημα, τα πολλά εφέ. Από εφέ άλλο τίποτα και από συναίσθημα μηδέν!

Τώρα αν είσαι κριτικός κινηματογράφου ευχαρίστως να δεις ότι κυκλοφορεί και ότι παίζει. Χωρίς φυσικά να θεωρώ και τους κριτικούς αξιόπιστες πηγές η αντικειμενικούς.

Αλλά να σχηματίζει άποψη ο κάθε τυχάρπαστος του διαδικτύου, που ψηφιζει και βάζει υψηλες βαθμολογίες στο imdb σε ταινίες που δεν αξίζουν η το αντίστροφο, μέτριες βαθμολογίες σε αυτές που αξίζουν, συγγνώμη αλλά δεν μου κάνει.

Όσο για το atomic blonde, μια ξανθιά γκομεναρα που δίνει πιο πολύ ξύλο και από τον John Wick, που είναι και λίγο λεσβία και υπερπρακτορας των τεσσάρων ηπείρων, την κατατάσσω στα σκουπίδια όπως και το John Wick και παρόμοιες εφετζιδικες φανφάρες. Δεν χρειάζεται να τις δω, από τα trailer έχεις δει το 50% της ταινίας. Όπως στα σκουπίδια φυσικά θα βάλω και κάτι ηθοποιούς τύπου Vin Diesel, Dwayne Jonhnson και κάτι παλιότερους, τύπου Jean Claude Van Damme και Steven Seagal.

Και δεν ειμαι κάνας 50αρης που δεν μπορεί να δει τα σημερινά έργα με τις υπερβολές των ιπτάμενων και ακροβατών ηρώων, απλά οι παλιές ταινίες είναι κλάσεις ανώτερες σε όλα τα επίπεδα. Γενικά η νέα εποχή, μόνο σκουπίδια έχει να δείξει με τάχα προχω και προοδευτικά μηνύματα για ανθρωπους υπνοβάτες.

Δηλαδή τι θα συγκρίνουμε τώρα? Το Ran και το Kagkemusha με το atomic blonde η τα fast and furious? Ή μήπως τα παλιά κλασσικα western με τους Avengers?

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

η ερωτηση μου σχετικα με τις καλυτερες ταινιες της χρονιας ειναι λογο αυτης της λιστας http://www.imdb.com/search/title?year=2017,2017&title_type=feature&explore=num_votes&sort=num_votes,desc&ref_=rlm_yr_rb

Κυριαρχουν οι ταινιες που εχουν επιστημονικη φαντασια, τρελα εφε και μπολικη βια.

Προφανως το Sci-Fi ειναι στο hype του. Φαινετε αλλωστε και απο τις τηλεοπτικες σειρες.

Φετος γινεται χαμος με Μαρβελ και Stephen King στην οθονη, ειτε σε σειρες ειτε σε ταινιες.

EL BAR

Αλλο ενα διαμαντακι απ την ισπανια,που σε καθηλωνει οπως και τα προηγουμενα ,μεχρι τελους.Οι ερμηνειες ηταν καλες, απλα το μειον που βρηκα ηταν οτι στην αρχη νομιζεις οτι ειναι μαυρη κωμωδια,και δευτερον οι χαρακτηρες,πλην της σεξυ κοπελιτσας,ηταν για λιγο πολυ,,,Σφαλιαρες.:lol:

δηλ δε σε ενιαζε για τη τυχη τους,οπως με τις προηγουμενες ισπανικες ταινιες θριλερ μιλαω παντα

Ωστοσο το εργο βλεπεται με πολυ ανεση, και στο τελος σε κανει να σκεφτεσαι ποσο πιονια μπορουν να γινουν οι ανθρωποι ,και το κακο προερχεται τελικα απο παντου και οχι απο μονο μια μεριδα ανθρωπων,βλεπε τρομοκρατες.

Ελπιζω το επομενο θριλερακι απο ισπανια να ναι με φαντασματα :)

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Εκεί είναι το πρόβλημα, τα πολλά εφέ. Από εφέ άλλο τίποτα και από συναίσθημα μηδέν!

Τώρα αν είσαι κριτικός κινηματογράφου ευχαρίστως να δεις ότι κυκλοφορεί και ότι παίζει. Χωρίς φυσικά να θεωρώ και τους κριτικούς αξιόπιστες πηγές η αντικειμενικούς.

Αλλά να σχηματίζει άποψη ο κάθε τυχάρπαστος του διαδικτύου, που ψηφιζει και βάζει υψηλες βαθμολογίες στο imdb σε ταινίες που δεν αξίζουν η το αντίστροφο, μέτριες βαθμολογίες σε αυτές που αξίζουν, συγγνώμη αλλά δεν μου κάνει.

Όσο για το atomic blonde, μια ξανθιά γκομεναρα που δίνει πιο πολύ ξύλο και από τον John Wick, που είναι και λίγο λεσβία και υπερπρακτορας των τεσσάρων ηπείρων, την κατατάσσω στα σκουπίδια όπως και το John Wick και παρόμοιες εφετζιδικες φανφάρες. Δεν χρειάζεται να τις δω, από τα trailer έχεις δει το 50% της ταινίας. Όπως στα σκουπίδια φυσικά θα βάλω και κάτι ηθοποιούς τύπου Vin Diesel, Dwayne Jonhnson και κάτι παλιότερους, τύπου Jean Claude Van Damme και Steven Seagal.

Και δεν ειμαι κάνας 50αρης που δεν μπορεί να δει τα σημερινά έργα με τις υπερβολές των ιπτάμενων και ακροβατών ηρώων, απλά οι παλιές ταινίες είναι κλάσεις ανώτερες σε όλα τα επίπεδα. Γενικά η νέα εποχή, μόνο σκουπίδια έχει να δείξει με τάχα προχω και προοδευτικά μηνύματα για ανθρωπους υπνοβάτες.

Δηλαδή τι θα συγκρίνουμε τώρα? Το Ran και το Kagkemusha με το atomic blonde η τα fast and furious? Ή μήπως τα παλιά κλασσικα western με τους Avengers?

Και ο Van Damme και ο Siegal μαμαγανε και άμα σου αρέσει.

Ο καθένας στο είδος του. Μεγαλώσαμε γενιά ολόκληρη με τα ξυλικια τους.

Άμα δεν σου αρέσει εσένα, πρόβλημα σου και δικαίωμα σου. Χαρακτηρισμούς όπως σκουπίδια κλπ, κράτα τα ομως για την πάρτη σου.

Γιατί προσβάλλεις τους υπόλοιπους. Εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός σου και δεν σε πειράζει να το κάνεις.

Amazon Fire stick 4k max

Και ο Van Damme και ο Siegal μαμαγανε και άμα σου αρέσει.

Ο καθένας στο είδος του. Μεγαλώσαμε γενιά ολόκληρη με τα ξυλικια τους.

Άμα δεν σου αρέσει εσένα, πρόβλημα σου και δικαίωμα σου. Χαρακτηρισμούς όπως σκουπίδια κλπ, κράτα τα ομως για την πάρτη σου.

Γιατί προσβάλλεις τους υπόλοιπους. Εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός σου και δεν σε πειράζει να το κάνεις.

Σε τι ακριβώς μαμαγανε? Στο υποκριτικό ταλέντο?

Δεν είναι όλα έτσι. Και είναι λάθος να δαιμονοποιούμε τα εφε.

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ήταν μία ταινία στο 80% της εφέ, αλλά είχε περισσότερο συναίσθημα από σχεδόν την πλειοψηφία των δραμάτων - κοινωνικών ταινιών που κυκλοφορούσαν όταν βγήκε και που κυκλοφορούν σήμερα.

Δηλαδή οι κριτικοί κινηματογράφου είναι αναξιόπιστες πηγές και επίσης και όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι αναξιόπιστη πηγή;

Δε διαφωνώ ότι οι κριτικοί δεν είναι αξιόπιστοι ούτε ότι επειδή π.χ. 10000 κάγκουρες ψηφίζουν το Fast & Furious ως την καλύτερη ταινία όλων των εποχών επειδή "κ@λοι και αυτοκίνητα" σημαίνει ότι είναι κιόλας, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που οι εύπεπτες ταινίες αρέσουν στον κόσμο.

Και είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος για τον οποίο ο κόσμος ακούει Παντελίδη και όχι Χατζιδάκι.

Το εύπεπτο και το εύκολο αρέσει στις μάζες

Ως ηθοποιούς καλά θα κάνεις να τους βάλεις στα σκουπίδια γιατί για εκεί είναι.

Ως διασκεδαστές όμως, σίγουρα δεν είναι για τα σκουπίδια.

Γενικά στη βιομηχανία του θεάματος περισσότερο ταλέντο δε σημαίνει πάντα και μεγαλύτερη επιτυχία. Η Madonna είναι μία γυναίκα με μέτρια φωνή αλλά απίστευτο ταλέντο να διασκεδάζει τον κόσμο και να πουλάει σωστά τον εαυτό της η οποία κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ την

Whitney Houston που είχε μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της αλλά μέχρι εκεί.

Επειδή ακριβώς δεν είσαι και κανέναςς 50άρης, καλό είναι να μην είσαι τόσο αφοριστικός. Δεν είναι όλες οι ταινίες για όλους μας ούτε και φτιάχτηκαν για να απευθύνονται σε όλους μας.

Υπάρχουν και σήμερα εξαιρετικές ταινίες που δεν έχουν ούτε ακροβάτες ήρωες ούτε ταινίες όπου το μαρσάρισμα του αυτοκινήτου παίζει καλύτερα από το 90% των πρωταγωνιστών τους.

ΥΓ: Από τη μία θα ήθελα πολύ να ρωτήσω ποια είναι τα "τάχα προχω και προοδευτικά μηνύματα για ανθρώπους υπνοβάτες". Από την άλλη όμως, μάλλον όχι :rolleyes:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και στις ταινίες όταν μπαίνει το υποκειμενικό στοιχείο μέσα στην κουβέντα χάνεται το νόημα.

Δεν υπάρχει λόγος να σου "επιβάλλω" πχ ότι η μέταλ είναι η καλύτερη μουσική που υπάρχει όπως δεν υπάρχει λόγος να μου επιβάλλει κάποιος ότι δεν αξίζουν ταινίες τύπου Pacific Rim και Transformers.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι όλα έτσι. Και είναι λάθος να δαιμονοποιούμε τα εφε.

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ήταν μία ταινία στο 80% της εφέ, αλλά είχε περισσότερο συναίσθημα από σχεδόν την πλειοψηφία των δραμάτων - κοινωνικών ταινιών που κυκλοφορούσαν όταν βγήκε και που κυκλοφορούν σήμερα.

Δηλαδή οι κριτικοί κινηματογράφου είναι αναξιόπιστες πηγές και επίσης και όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι αναξιόπιστη πηγή;

Δε διαφωνώ ότι οι κριτικοί δεν είναι αξιόπιστοι ούτε ότι επειδή π.χ. 10000 κάγκουρες ψηφίζουν το Fast & Furious ως την καλύτερη ταινία όλων των εποχών επειδή "κ@λοι και αυτοκίνητα" σημαίνει ότι είναι κιόλας, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που οι εύπεπτες ταινίες αρέσουν στον κόσμο.

Και είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος για τον οποίο ο κόσμος ακούει Παντελίδη και όχι Χατζιδάκι.

Το εύπεπτο και το εύκολο αρέσει στις μάζες

Ως ηθοποιούς καλά θα κάνεις να τους βάλεις στα σκουπίδια γιατί για εκεί είναι.

Ως διασκεδαστές όμως, σίγουρα δεν είναι για τα σκουπίδια.

Γενικά στη βιομηχανία του θεάματος περισσότερο ταλέντο δε σημαίνει πάντα και μεγαλύτερη επιτυχία. Η Madonna είναι μία γυναίκα με μέτρια φωνή αλλά απίστευτο ταλέντο να διασκεδάζει τον κόσμο και να πουλάει σωστά τον εαυτό της η οποία κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ την

Whitney Houston που είχε μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της αλλά μέχρι εκεί.

Επειδή ακριβώς δεν είσαι και κανέναςς 50άρης, καλό είναι να μην είσαι τόσο αφοριστικός. Δεν είναι όλες οι ταινίες για όλους μας ούτε και φτιάχτηκαν για να απευθύνονται σε όλους μας.

Υπάρχουν και σήμερα εξαιρετικές ταινίες που δεν έχουν ούτε ακροβάτες ήρωες ούτε ταινίες όπου το μαρσάρισμα του αυτοκινήτου παίζει καλύτερα από το 90% των πρωταγωνιστών τους.

ΥΓ: Από τη μία θα ήθελα πολύ να ρωτήσω ποια είναι τα "τάχα προχω και προοδευτικά μηνύματα για ανθρώπους υπνοβάτες". Από την άλλη όμως, μάλλον όχι :rolleyes:

Ακριβώς, το εύκολο και κατανοητό αρέσει στις μαζες. Σε όλους μας αρέσει αλλά αυτό δε σημαίνει πως τρώμε και κουτοχορτο.

Συμφωνώ στα περισσότερα. Η διαφορά είναι όμως πως σήμερα η πλειοψηφία των ταινιών βασίζεται σε υπερήρωες, ιπταμενους εκδικητές με στολή και πολλά εφε. Και παλιά την δεκαετία του 60 υπήρχαν αυτοί. Ο spiderman, ο batman, ο hulk, ο ironman, αλλά ήταν μειωμένης αποδοχής.

Δεν δαιμονοποιω τα εφέ. Εφέ είχαν και τα πρωτα Alien, εφέ είχαν και τα πρώτα δύο Terminator που θεωρώ πολύ καλές ταινίες της εποχής τους. Το θέμα είναι πως σήμερα δεν υπάρχει πρωτοτυπία και βασίζονται όλα μόνο στον εντυπωσιασμό. Γιατί να δω ας πούμε το Chainsaw massacre του σήμερα και να μην προτιμήσω του 1974?

Για να απαντήσω στο περίπου στο τελευταίο σου ερωτημα, αν και δεν θέλεις. Στο Nymphomaniac για παράδειγμα που δεν το θεωρώ αριστούργημα αλλά μια απλα καλή ταινία, ποια μηνύματα πιστεύεις ότι απορρόφησε ο θεατής? Την γενική εικόνα της ταινίας, η κάτι πιο βαθύ?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και στις ταινίες όταν μπαίνει το υποκειμενικό στοιχείο μέσα στην κουβέντα χάνεται το νόημα.

Δεν υπάρχει λόγος να σου "επιβάλλω" πχ ότι η μέταλ είναι η καλύτερη μουσική που υπάρχει όπως δεν υπάρχει λόγος να μου επιβάλλει κάποιος ότι δεν αξίζουν ταινίες τύπου Pacific Rim και Transformers.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακούω metal από πολύ μικρός. Και ναι το σημερινό Metal δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της περιόδου 1980 έως 1996 βαριά βαριά. Προσωπικη άποψη παντα. Εκτός θέματος βέβαια απλή αναφορά σε αυτό που εγραψες κάνω.

Φυσικά και δε χρειάζεται να επιβάλλει κάνεις τίποτα σε κανέναν. Απλά με τα σημερινά δεδομένα και από αυτά που βλέπω σε trailers, προτιμώ να μην χάνω τον χρόνο μου βλέποντας Atomic blonde κλπ αποριμματοφόρα. Απλά δεν θα δω τίποτα.

Τις προάλλες έβλεπα το Wind river. Καλή ταινία, δεν λέω, αλλά όχι για 7,9 που έχει βαθμολογηθεί στο imdb. Για ένα 6,5 το συζητάμε.

Καλά αν πιάσουμε τις βαθμολογίες του ΙΜΒD, εκεί θα κλάψει η μάνα του Πελέ.

Η αλήθεια είναι ότι ταινίες του 80 και του 90 είχαν μια τρομερή ατμόσφαιρα που δεν την βρίσκεις στις σύγχρονες. Ακόμα και ταινίες scifi/horror όπως τα Terminator, Αlien όπως ανέφερες. Όσο αντυπωσιακές παραγωγές και αν είναι οι τωρινές, δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό με τίποτα.

Το Atomic Blonde χωρίς να το έχω δει φαντάζομαι ότι είναι μια ταινία που θα βάλεις όταν θα θες να δεις μια ταινία δράσης ανάλαφρη για να περάσεις ευχάριστα η ώρα σου. Ούτε για να σε βάλει σε σκέψεις ούτε για να μαγευτείς από τις ερμηνείες. Δεν είναι όλα για όλες τις ώρες και για όλες τις διαθέσεις. ;)

Και ξαναγυρνάμε στο θέμα γούστου. Εμένα μπορεί να μαρέσει το ρομποτοξυλίκι και τα κομμένα κεφάλια. Τεχνικά, υποκριτικά, σεναριακά και σκηνοθετικά μπορεί να είναι μια μπούρδα και μισή αλλά άμα την βρίσκω με τον Optimus Prime να πλακώνει στις μπουνιές τον Megatron, τι να μας πει και το requiem or a dream; ;)

Δεν μπορείς να πρωτοτυπήσεις όταν υπάρχουν ταινίες που βγαίνουν από το 1900. Ούτε πρωτότυπα σενάρια. Όλα είναι τετριμμένα και χιλιοπαιγμένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά αν πιάσουμε τις βαθμολογίες του ΙΜΒD, εκεί θα κλάψει η μάνα του Πελέ.

Η αλήθεια είναι ότι ταινίες του 80 και του 90 είχαν μια τρομερή ατμόσφαιρα που δεν την βρίσκεις στις σύγχρονες. Ακόμα και ταινίες scifi/horror όπως τα Terminator, Αlien όπως ανέφερες. Όσο αντυπωσιακές παραγωγές και αν είναι οι τωρινές, δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό με τίποτα.

Το Atomic Blonde χωρίς να το έχω δει φαντάζομαι ότι είναι μια ταινία που θα βάλεις όταν θα θες να δεις μια ταινία δράσης ανάλαφρη για να περάσεις ευχάριστα η ώρα σου. Ούτε για να σε βάλει σε σκέψεις ούτε για να μαγευτείς από τις ερμηνείες. Δεν είναι όλα για όλες τις ώρες και για όλες τις διαθέσεις. ;)

Και ξαναγυρνάμε στο θέμα γούστου. Εμένα μπορεί να μαρέσει το ρομποτοξυλίκι και τα κομμένα κεφάλια. Τεχνικά, υποκριτικά, σεναριακά και σκηνοθετικά μπορεί να είναι μια μπούρδα και μισή αλλά άμα την βρίσκω με τον Optimus Prime να πλακώνει στις μπουνιές τον Megatron, τι να μας πει και το requiem or a dream; ;)

Δεν μπορείς να πρωτοτυπήσεις όταν υπάρχουν ταινίες που βγαίνουν από το 1900. Ούτε πρωτότυπα σενάρια. Όλα είναι τετριμμένα και χιλιοπαιγμένα.

Συμφωνω απολυτα! "James Bond Casino Royale" και ισως και το "Quantum of solace" απο μενα για περιπετειες πιο πρσφατες και τα πρωτα τεσσερα "Bourne". Το Atomic Blonde, ουτε γι αυτο τον λογο δεν θα το εβλεπα. Θες να δεις και κατι που θα ταυτιστεις με τον ηρωα του, αν θελει να ταυτιστει καποιος με γυναικα πρωταγωνιστρια, ας δει Βουγιουκλακη.

Σε τι ακριβώς μαμαγανε? Στο υποκριτικό ταλέντο?

Δεν μας απασχολεί.

Το στυλακι σου άλλαξε.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν μας απασχολεί.

Το στυλακι σου άλλαξε.

Μια χαρά είναι το στυλακι μου με σωστά συνεννοησιμους ανθρωπους. Αυτά τα «μην φας» και ότι άλλο δικό σου, στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Αν κ ο φίλος μας ο Βαΐος είναι λίγο αφοριστικός, νομίζω πρέπει να συμφωνήσω ότι στο θέμα τέχνη, το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι είναι να θεωρούμε πως το "ποιοτικό" είναι κάτι υποκειμενικό. Η καλαισθησία πχ πρέπει να έχει κάποιες κοινώς αποδεκτές παραμέτρους. Είναι ταιράστιο ζήτημα αυτό κ επιτρέψτε μου να παραθέσω ένα video σχετικά με την "αντιπαράθεση" μεταξύ κλασικής τέχνης κ μοντέρνας. Πιστεύω μας αγγίζει κ σε αυτή τη θεματολογία κ δεν είναι off

me > you