sakis88888 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) αν εννοείς αυτό που παίζουν με τα κινητά τούς, ναι το έχω δει. τι σε μπέρδεψε φίλε? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να διαγραφει Edited July 1, 2017 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Έχουμε πει χιλιάδες φορές ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Μπορεί κάποιοι να θέλουν να τις δουν. Βάλτε σποιλερ. Τα ίδια και τα ίδια... έλεος πιά:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Έχουμε πει χιλιάδες φορές ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Μπορεί κάποιοι να θέλουν να τις δουν. Βάλτε σποιλερ. Τα ίδια και τα ίδια... έλεος πιά:mad::mad::mad: Σορυ έχεις δίκιο αλλά δεν βρήκα την επιλογή. Το έσβησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Το πήγαινε για ανατρεπτικό (με το θάνατο του Reynolds τόσο νωρίς ), τους βγήκε απολύτως προβλέψιμο Το πήγαινε για κλειστοφοβικό, τους βγήκε φτωχό σε σκηνικά Το πήγαινε για πρωτοποριακό, τους βγήκε μια από τα ίδια. Δεν το πετάς, γιατί είχε κάποια καλά στοιχεία, όπως καλούτσικα εφέ (ειδικά στο πλάσμα), αλλά αν έχεις δει ένα αντίστοχο sci-fi στο διάστημα ξέρεις με ακρίβεια τι θα συμβεί. Για να περάσει η ώρα ΟΚ ήταν αν και κατά την άποψή μου οι φίρμες της ταινίας ήταν τελείως πεταμένα λεφτά. Θα είχε το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον και με οποιουσδήποτε άλλους ηθοποιούς. Προσπάθησε να μοιάσει στο ALIEN αλλά ούτε απο έξω δεν πέρασε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Το πήγαινε για ανατρεπτικό (με το θάνατο του Reynolds τόσο νωρίς ), τους βγήκε απολύτως προβλέψιμο Το πήγαινε για κλειστοφοβικό, τους βγήκε φτωχό σε σκηνικά Το πήγαινε για πρωτοποριακό, τους βγήκε μια από τα ίδια. Δεν το πετάς, γιατί είχε κάποια καλά στοιχεία, όπως καλούτσικα εφέ (ειδικά στο πλάσμα), αλλά αν έχεις δει ένα αντίστοχο sci-fi στο διάστημα ξέρεις με ακρίβεια τι θα συμβεί. Για να περάσει η ώρα ΟΚ ήταν αν και κατά την άποψή μου οι φίρμες της ταινίας ήταν τελείως πεταμένα λεφτά. Θα είχε το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον και με οποιουσδήποτε άλλους ηθοποιούς. Ακριβώς αυτό. Και εγώ λάτρης του sci-fi, μου βγήκε απελπιστικά αδιάφορο χωρίς όμως να είναι τραγικά κακό. ΥΓ. Το μόνο που το σώζει είναι ότι είναι σίγουρα ανώτερο από το Alien: Covenant, τα λεφτά που έδωσα να το δω ακόμα τα κλαίω... Περισσότερα όταν βγει σε προσβάσιμη για πολλούς έκδοση να τη σχολιάσετε γιατί πήγε άπατο στα σινεμά λόγω και του worth to mouth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Και περίμενα πολλά από το Alien covenant. Βέβαια, την πρώτη κρυάδα την πήρα από όταν έμαθα πως δεν είναι ακριβώς η συνέχεια του Prometheus Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Εγώ το ευχαριστήθηκα τρομερά το Covenant! (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Θα την δω σίγουρα βέβαια. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Εγώ το ευχαριστήθηκα τρομερά το Covenant! (Mate 9 & Tapatalk)Και μένα μου άρεσε και το Covenant. Όσο για το LIFE, δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι λέτε ότι πάει να συγκριθεί με το Alien. Καμία σχέση η προέλευση και η εξέλιξη του πλάσματος μεταξύ των 2 ιστοριών. Εμένα μου άρεσε η ιστορία του LIFE και μόνο προβλέψιμο δεν είναι το τέλος του. Σημαντικό είναι ότι σε κρατάει μέχρι τέλους. 7/10 για μένα Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Ναι και το Life πολύ ωραίο! (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Το life δείχνει έναν τελείως άγνωστο οργανισμό όπως στο πρώτο alien και την αντιμετώπιση του από το πλήρωμα. Ταυτίζεται αρκετά απλά σίγουρα είναι πιο κάτω σε βαθμολογία. Δείχνει έναν οργανισμό να θέλει να επιβιώσει με οποιοδήποτε κόστος όπως και στο alien. Το τέλος αλλάζει. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xzft5444 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 πολυς ντορος για μια ταινια...προτεινετε κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Ειδα το exam(2009) Μπορεί να με εξηγησει κάποιος το τέλος? Recovery(2016) Προβλεπομενο Thriller με ανατρεπτικό τέλος. Με θύμισε κάποια αλλη ταινια, ομως δε με έρχεται το όνομα της Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Ειδα το exam(2009) Μπορεί να με εξηγησει κάποιος το τέλος? Recovery(2016) Προβλεπομενο Thriller με ανατρεπτικό τέλος. Με θύμισε κάποια αλλη ταινια, ομως δε με έρχεται το όνομα της Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!Εδώ είσαι: The only remaining candidate is Blond, who pretended to leave but didn't. She refuses the job because they let Black get killed, but turns out he's alive: the job is to oversee a cell regeneration drug which was administered to Black. Deaf is actually the employer and the inventor of the drug. Blond changes her mind and takes the job. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Okja από το Netflix. Μust ,δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Παίζουν tilda Swinton , Paul dano, Lilly Collins ,Jake Gyllenhaal, και μερικοί γνωστοί ακόμα. https://www.rottentomatoes.com/m/okja/ http://www.imdb.com/title/tt3967856/ Nolite te bastardes carborundorum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Okja από το Netflix. Μust ,δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Παίζουν tilda Swinton , Paul dano, Lilly Collins ,Jake Gyllenhaal, και μερικοί γνωστοί ακόμα. https://www.rottentomatoes.com/m/okja/ http://www.imdb.com/title/tt3967856/ Nolite te bastardes carborundorumΤο είδα μέχρι την μέση και το άφησα. Ωραίο το μήνυμα για τα ζώα, αλλά μου φάνηκε πολύ παιδικό. Οι γνωστοί ηθοποιοί που αναφέρεις είναι ξεκάθαρα εκεί για την αρπαχτή και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη ερμηνεία. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Ειδα τις προαλλες τα Paranormal Activity 1.2.3. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοσος ντορος με αυτη τη ταινια. Πρωτον, η ταινια δεν εχει καμια σχεση με τρομο. Δευτερον. αδιαφορη θα την χαρακτηριζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) EXAM http://i.picresize.com/images/2017/07/05/maFQT.jpg http://www.imdb.com/title/tt1258197/?ref_=nv_sr_1 Καθολου κακη.Ψυχολογικο θριλερ μυστηριου που γυριστηκε μεσα σε μια αιθουσα μονο με 8 ατομα.Οσο περναει η ωρα ξετυλίγεται η ιστορια και το τελος εκλεισε οπως πρεπει. 8/10 Edited July 5, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 EXAM http://i.picresize.com/images/2017/07/05/maFQT.jpg http://www.imdb.com/title/tt1258197/?ref_=nv_sr_1 Καθολου κακη.Ψυχολογικο θριλερ μυστηριου που γυριστηκε μεσα σε μια αιθουσα μονο με 8 ατομα.Οσο περναει η ωρα ξετυλίγεται η ιστορια και το τελος εκλεισε οπως πρεπει. 8/10Έχει αναφερθεί άλλες 5-6 φορές στις τελευταίες σελίδες. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Έχει αναφερθεί άλλες 5-6 φορές στις τελευταίες σελίδες. Sent from my m1 note using Tapatalk Έχεις πρόβλημα κατανόησης δεν εξηγείται αλλιώς. 1 φορά ρώτησε ο φίλος Mol ποιο ήταν το τέλος. Προφανώς όταν έχει κάποιος πρόβλημα φαίνεται σε όλα τα ποστ που κάνει. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Έχεις πρόβλημα κατανόησης δεν εξηγείται αλλιώς. 1 φορά ρώτησε ο φίλος Mol ποιο ήταν το τέλος. Προφανώς όταν έχει κάποιος πρόβλημα φαίνεται σε όλα τα ποστ που κάνει. Send From Note 3 With S8 Port RomΠού κολλάει το τι ρώτησε ο mol; Για το οποίο πήρε έτσι και αλλιώς απάντηση τότε που ρώτησε. Ή θες να μας πεις ότι με το ποστ σου εξηγείς αυτό που ρωτούσε πριν τόσες μέρες; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 ψαχνω found footage movies σε στυλ Blair witch...γυρισμενο με καμερα στο χερι. Εχετε να προτεινετε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) Μόλις τέλειωσα να βλέπω το Alien Covenant. Με δύο λέξεις: Πλήρης απογοήτευση. Περίμενα τόσο καιρό να το δω, αλλά τελικά στάθηκε πολύ κατώτερο των προσδοκιών μου... :down: Στο φινάλε ας το αφήσουν το franchise να rest in peace. Δεν έχουν νόημα τα prequels και τα ρέστα. Να καλέσουν τη Sigourney Weaver να παίξει σε κανονικό Alien, επιστρέφοντας στο κανονικό timeline, εκεί που άφησαν την ιστορία μετά το Ressurection, αλλιώς να μην το τραβάνε άλλο από τα μαλλιά. :wacko: Προσπάθησε να μοιάσει στο ALIEN αλλά ούτε απο έξω δεν πέρασε!!! Ακριβώς αυτό. Σκυλομετάνιωσα που κάθισα 2 ώρες να το δω. Edited July 7, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Δεν το βρήκα και τόσο κακό το Covenant Ναι, ΟΚ προφανώς δεν είναι τόσο καλό όσο το Alien του 79 ή το Aliens του 86. Τα βασικά αρνητικά που βρήκα ήταν ότι η ιστορία δεν ήταν κάτι συγκλονιστικά καινούργιο και οι χαρακτήρες ήταν πολύ επιφανειακοί και αδιάφοροι. Ιδιαίτερα η πρωταγωνίστρια μου ήταν σχεδόν αντιπαθητική. Επίσης, και αυτό είναι κάτι σπάνιο, δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που έπαιζε ο Fassbender. Η ερμηνεία του ήταν μέτρια και ειδικά εκεί που ανακαλύπτουν τον David στον πλανήτη και μιλάει στην ομάδα ήταν έως και κακή. Δε νομίζω πως έχω δει άλλη ταινία με τον Fassbender που να μην είναι τουλάχιστον καλός. Αυτό, ωστόσο, που εκτίμησα ιδιαίτερα είναι ότι αντίθετα με το 99% των έργων με τέρατα, σε αυτό το Xenomorph δεν "έπαιζε" με τα θύματά του. Τους έβλεπε; Τους επιτιθόταν. Είναι πραγματικά πολύ κακή και απαρχαιωμένη τεχνική κάποιων σκηνοθετών να προσπαθούν να αυξήσουν την ένταση μίας σκηνής δράσης, βάζοντας τους διάφορους εχθρούς (τέρατα και μη) να παίζουν με τα θύματά τους και να κάνουν μία ώρα να τους σκοτώσουν. Δε έχει λογική. Στο Covenant οι μοναδικές στιγμές που το Xenomorph δεν επιτιθόταν, υπήρχε κάποιος λόγος που το έκανε. Επίσης μου άρεσε που οι αναφορές στο Prometheus ήταν στο μίνιμουμ. Νομίζω πως αυτή η προσπάθεια του Scott κυρίως στο Prometheus και (λιγότερο) στο Covenant να συνδέσει θεολογία, κοσμογονία, επιστημονική φαντασία και φιλοσοφία σε μία ταινία δράσης (γιατί σίγουρα δεν είναι πια ταινίες τρόμου) έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον αλλά είναι και πάρα πολύ κουραστική. Οπότε ναι, αν κάποιος πάει να δει το Alien Covenant ως ταινία τρόμου, είναι απογοητευτικό. Ως ταινία επιστημονικής φαντασίας - δράσης, μια χαρά είναι. PS: Πραγματικές "Alien" ταινίες είναι μόνο αυτές που παίζει η Ripley. Όλα τα υπόλοιπα είτε τα πεις sequel, είτε prequel, είτε side story, είναι απλά spin-offs που δανείζονται απλά τον ίδιο κακό. Μακάρι κάποια στιγμή να ξανάπαιζε η Weaver. Χωρίς τη Ripley όλα τα Alien είτε μόνα τους είτε με τους Predators είναι λίγο ανούσια. Edited July 8, 2017 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 PS: Πραγματικές "Alien" ταινίες είναι μόνο αυτές που παίζει η Ripley. Όλα τα υπόλοιπα είτε τα πεις sequel, είτε prequel, είτε side story, είναι απλά spin-offs που δανείζονται απλά τον ίδιο κακό. Μακάρι κάποια στιγμή να ξανάπαιζε η Weaver. Χωρίς τη Ripley όλα τα Alien είτε μόνα τους είτε με τους Predators είναι λίγο ανούσια. Αυτή ακριβώς είναι η ουσία. Αν δε μπορούν να κάνουν καινούργιο Alien με τη Ripley, ας το αφήσουν στην ησυχία του. Τι predators, engineers και το κακό συναπάντημα... Μόνο ελέφαντες, κλόουν και ταχυδακτυλουργούς δεν έχουν βάλει ακόμα. Κοντεύουν να το καταντήσουν χειρότερο κι απ' το Terminator franchise... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts