menelia Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Πήγα και είδα την ταινία "τα παιδιά της χορωδίας"πάρα πολύ καλή ταινία την συστήνω ανεπιφύλακατα... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ειδα το "Τhe Machinist".... Περιεργη...αλλα πολυ καλη! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ειδα το "Τhe Machinist".... Περιεργη...αλλα πολυ καλη! ;) ααα "ο άγρυπνος" ε! θέλω πολύ να το δώ!θα το δώ μέσα στην εβδομάδα στάνταρ. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Paidia to "Hmerologia Motosikletas" to exei grapsei kaneis??mallon nai e?apla to eida xtes kai pragmatika einai apisteyth tenia,mono kai mono gia thn fotografia kai ta topia pou deixnei axsizei! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 χΘές είδα το AnacontaS. Καλό, αλλα μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 anacondas και γυρος του κοσμου σε 80 ημερες...μετριες πατατες και τα δυο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Ειδα το "Τhe Machinist"....Περιεργη...αλλα πολυ καλη! ;) ααα "ο άγρυπνος" ε!θέλω πολύ να το δώ!θα το δώ μέσα στην εβδομάδα στάνταρ. Εχει βγει στα σινεμα (αν ναι πανελλαδικα; ) ;Σε καποιο προγραμμα που κοιτουσα (νομιζω του City) τουλαχιστον για Θεσσαλονικη δεν ελεγε τιποτα... :( Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Εχει βγει στα σινεμα (αν ναι πανελλαδικα; ) ;Σε καποιο προγραμμα που κοιτουσα (νομιζω του City) τουλαχιστον για Θεσσαλονικη δεν ελεγε τιποτα... :( παιζόταν πριν καιρό-Σεπτέμβριο κάπου. εγώ θα το δώ σε ένα φίλο μου που το έχει. ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. March 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 ααα "ο άγρυπνος" ε! θέλω πολύ να το δώ!θα το δώ μέσα στην εβδομάδα στάνταρ. Και αναρωτιόμουν για το πως το μετέφρασαν! Όντως,περίεργη θα την έλεγε κάποιος.Σε κάποιο σημείο με κούρασε αλλά το τέλος του,(η εξήγηση),μου άρεσε. Θα θέλα να τη δω δεύτερη φορά,έχοντας στο μυαλό μου το λόγο που είναι έτσι... Επίσης,καλή σύμπτωση: Σε ένα μαγαζί που πήγα το ίδιο βράδυ,είχαν ένα σήμα "Route 66" :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Και αναρωτιόμουν για το πως το μετέφρασαν! Όντως,περίεργη θα την έλεγε κάποιος.Σε κάποιο σημείο με κούρασε αλλά το τέλος του,(η εξήγηση),μου άρεσε. Θα θέλα να τη δω δεύτερη φορά,έχοντας στο μυαλό μου το λόγο που είναι έτσι... Πραγματικα καπου κανει μια "κοιλια" αλλα και εμενα μου αρεσε το τελος του. Επίσης,καλή σύμπτωση: Σε ένα μαγαζί που πήγα το ίδιο βράδυ,είχαν ένα σήμα "Route 66" :p Ελα βρε συ!!! :w00t: Μιλαμε το κουφο ε; :alien: :D Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. March 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Ελα βρε συ!!! :w00t: Μιλαμε το κουφο ε; :alien: :D Πρέπει να είναι δημοφιλής αυτή η διαδρομή στην Αμερική και το μαγαζί ήταν αμερικανικού στυλ.Δε λες πάλι καλά που δεν ήταν άλλο ένα 6 :p Πάντως η ταινία προτείνεται για όσους συμπαθούν τις ταινίες του τύπου Memento,Gothika κλπ. Δεν έχει σχέση η υπόθεση,αλλά η ατμόσφαιρα και το ότι περιμένεις το τέλος να δεις επιτέλους τι συνέβη στον κακόμοιρο πρωταγωνιστή! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Το SAW είναι απλά καταπληκτικό έργο και ειδικά το τέλος του όπου για τέτοιες φάσεις βγήκε η έκφραση " Έμεινα Μ@Λ@Κ@Σ ". θα χαζέψετε στο τέλος! :) τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μοιάζει με το Seven και παίζει ο φοβερός Ντάνυ Γκλόβερ από το "Φονικό Όπλο" !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 εχθές είδα το Kill Bill 1 + 2 το 1 μου άρεσε πιο πολύ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Φοβερη ταινια ο ανθρωπος της μαντζουριας.Anarotiemai an o Washington εχει παιξει ποτε σε κατω του μετριου ταινια.....Στην συγκεκριμενη δεν εδειξε και πολλα απο το ερμηνευτικο του ταλεντο.......η παρουσια του και μονο ηταν αρκετη για να εντυπωσιασει και να μαγεψει οπως παντα.....Μεγαλη ηθοποιαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Hitch Αν και το trailer δε με είχε ενθουσιάσει η παρουσία της Eva Mendes με ώθησε να δω τη ταινία. :) Καλή χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο,αρκετή δόση γέλιου,προς το τέλος γίνεται αρκετά emotional αλλά με ωραία τελευταία σκηνή και κλείσιμο της ταινίας. Σε γενικές γραμμές δεν απογοητεύτηκα όπως περίμενα. :) Όποιος βαρέθηκε το ντάπα-ντούπα με τους πυροβολισμούς και τις περιπέτειες είναι μία καλή επιλογή για να ξεφύγει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Φοβερη ταινια ο ανθρωπος της μαντζουριας.Anarotiemai an o Washington εχει παιξει ποτε σε κατω του μετριου ταινια.....Στην συγκεκριμενη δεν εδειξε και πολλα απο το ερμηνευτικο του ταλεντο.......η παρουσια του και μονο ηταν αρκετη για να εντυπωσιασει και να μαγεψει οπως παντα.....Μεγαλη ηθοποιαρα!! Μόλις το είδα. Πολύ καλή ταινία. Ο ντένζελ πλέον είναι εγγύηση ότι η ταινία είναι πάνω από το "απλά καλή". Και σαν σενάριο όμως,σαν σκηνοθεσία ήταν άψογη. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 προψές ...είδα το big fish καλή ταινία , όχι και κάτι το ιδιαίτερο..πρωτότυπο δε σενάριο πάντως πρώτη φορά είδα , η ηθοποιός που υποδύεται την τζέσικα λαγκ σε μικρότερη ηλικία να της μοιάζει τόσο πολύ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 προψές ...είδα το big fish καλή ταινία , όχι και κάτι το ιδιαίτερο..πρωτότυπο δε σενάριο πάντως πρώτη φορά είδα , η ηθοποιός που υποδύεται την τζέσικα λαγκ σε μικρότερη ηλικία να της μοιάζει τόσο πολύ :confused: Είδες τι κάνουν οι κερατάδες :p :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 εγώ μπορώ να το δω ή δεν θα με αφήσουν; δε ξερω αν θα σε αφησουν παντως κανε τα αδυνατα δυνατα και πηγαινε να το δεις ειναι εκπληκτικη ταινια :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 dot the i πολύ καλή ταινία... μην ψαρώσετε στην αρχή με το love-story... αξίζει... Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Το White Noise το είδε κανείς; Στο τραίηλερ φαίνεται ενδιαφέρουσα ταινία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. March 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Το White Noise το είδε κανείς; Στο τραίηλερ φαίνεται ενδιαφέρουσα ταινία. White noise :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Αν και ψιλοαργησα, ειδα τον "Kωστα"...(Conastantine) Πολυ καλη περιπετεια.Με κρατησε χωρις να βαρεθω.Ενταξει δεν περιμενα ΤΙΣ ερμηνειες!Lογικο ειναι Πολυ καλος και ο Ρηβς. (Παρατηρηση:Τελικα το απολυτο στιλακι με το τσιγαρο στο χερι το εχει μονο ο Johny Depp! ;) ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 είδα και το σκοτεινό χωριόοο.... :D καλή ταινία , σε καμία περίπτωση θρίλερ... σε πολλά σημεία καταλάβαινα το τι θα επακολουθούσε :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 είδα και το σκοτεινό χωριόοο.... :D καλή ταινία , σε καμία περίπτωση θρίλερ... σε πολλά σημεία καταλάβαινα το τι θα επακολουθούσε :p :cool: Πολύ μούφα το σκοτεινό χωριό... Μου θύμισε σε μερικές στιγμές τον Οιωνό. Για θρίλερ ξεκινάει αλλά στο τέλος είναι άλλο πράμα, ας μην το αποκαλύψουμε. Άλλες 2 ώρες από τη ζωή μου χαμένες... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts