stefanos_ma Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Lone survivor Ταινίαρα αληθινή ιστορία. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Είδα το Tais-tois που πρότεινε κάποιος πριν κάμποσα ποστ και μου άρεσε αρκετά. Καμιά καλή κωμωδία με κάφρους κυρίως έχετε να προτείνετε; μου αρέσουν κυρίως κωμωδίες του στυλ Harold And Kumar, Pineapple Express κλπ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δες και το δείπνο ηλιθίων, επίσης γαλλική παλιά απίστευτη κωμωδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δες και το δείπνο ηλιθίων, επίσης γαλλική παλιά απίστευτη κωμωδία Σε οποια παίζει ο ζακ γίνεται χαμός Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Είδα το Tais-tois που πρότεινε κάποιος πριν κάμποσα ποστ και μου άρεσε αρκετά. Καμιά καλή κωμωδία με κάφρους κυρίως έχετε να προτείνετε; μου αρέσουν κυρίως κωμωδίες του στυλ Harold And Kumar, Pineapple Express κλπ. Πολλή καφρίλα είχε το MacGruber. Παρωδία του Μαγκάιβερ, αν είσαι άνω των πρώτων ...άντα και τον πρόλαβες στην τηλεόραση. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Φαντάζομαι πως εννοείτε αυτή. Απλά σε αναζήτηση του "δείπνο ηλιθίων" μου έβγαλε και αυτή. Τέλος πάντων, θα τις δω και τις δύο κάποια στιγμή. Τώρα ξεκίνησα να βλέπω το 30 minutes or less. Είναι πολύ καλό μέχρι στιγμής. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Την πρώτη φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Visitor Q και Izo Και τα 2 απο τον Takashi Miike. Σιγουρα δε θα τις ξεχασετε αν αντεξετε να τις δείτε μετα απο τα πρωτα 10 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Είδα το Le diner de cons. Απ' τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει. Πολύ γέλιο. Είδα και το Dinner for Schmucks στο καπάκι το οποίο ήταν remake του γαλλικού με λίγες αλλαγές. Καλό ήταν κι αυτό μιας και ήταν ίδιο με το original. :p Visitor Q και Izo Και τα 2 απο τον Takashi Miike. Σιγουρα δε θα τις ξεχασετε αν αντεξετε να τις δείτε μετα απο τα πρωτα 10 λεπτα. Είδα το Visitor Q. Ενδιαφέρον ήταν. Μου αρέσουν αυτού του είδους ταινίες. Έχετε να προτείνετε καμιά παρόμοια (γιαπωνέζικη κατά προτίμηση) με κατεστραμμένες οικογένειες; Θυμάμαι πως πριν καμιά 10αριά χρόνια έβαζαν τα κρατικά κανάλια (κυρίως το ΕΤ3) γιαπωνέζικες ταινίες αυτού του στυλ με κορίτσια που τις εγκατέλειπαν οι οικογένειές τους, αναγκάζονταν να γίνουν ****** για να ζήσουν κλπ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ειδα το The Collector. Με εξεπληξε ευχαριστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ειδα το απρόσκλητος επισκέπτης με στειθαμ..... Ποσο ξύλο ρίχνει ο τύπος. Δεν εξναι ταινία για να βγάλεις νόημα αλλα αν έχεις χρόνο χαζεύεις ξύλο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Είδα το POMPEII. Οκ αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Πολύ ωραία εφέ την ώρα της έκρηξης, το υπόλοιπο ένα love story με μερικές στιγμές μονομάχων. Μια μάχη άξιζε σε όλη την ταινία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ειδα το απρόσκλητος επισκέπτης με στειθαμ..... Ποσο ξύλο ρίχνει ο τύπος. Δεν εξναι ταινία για να βγάλεις νόημα αλλα αν έχεις χρόνο χαζεύεις ξύλο το είδα, καλό για να περάσεις την ώρα σου αλλά για να κάτσεις να το ξαναδείς... μπα :rolleyes: συνιστώ το Frozen για μικρά και μεγάλα παιδιά έχει πολύ ωραίο στόρι (αν και τα τραγούδια σε ταινίες πάντα μου τη δίνουν :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 frozen το ειδαμε και εμεις τυχαια χθες.ειναι καταπληκτικη παραμυθενια ιστορια.αν εξαιρεσω τα τραγουδια-μιουζικαλ στυλ που δεν μου αρεσουν τα υπολοιπα ηταν πολυ ωραια,ειχε αρκετη πλακα.δικαια πηρε και το οσκαρ ανιμε-ισιον χθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ^όντως πολύ ωραία, το στόρι πολύ εμπνευσμένο είδα το American Hustle πολύ ωραία ταινία, ωραίες ερμηνείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 300 rise of an empire. Να το δειτε σε 3D,ολα τα λεφτα! Εντυπωσιασμενος...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 300 rise of an empire. Να το δειτε σε 3D,ολα τα λεφτα! Εντυπωσιασμενος...... Μου παν Πώς σε ξενερωνει πολύ στο τέλος..ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Γούστα... Όπως το πάρεις... Πολύ εντυπωσιακές ναυμαχίες πάντως Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 300 rise of an empire. Να το δειτε σε 3D,ολα τα λεφτα! Εντυπωσιασμενος...... Είναι άξιος συνεχιστής της πρώτης ταινίας; Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά να πάω σινεμά, αξίζει λες τον κόπο ή να περιμένω να βγει σε DVD; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 300 rise of an empire. Να το δειτε σε 3D,ολα τα λεφτα! Εντυπωσιασμενος...... Να λέμε τη σάχλα μας αλλά να χουμε διαβάσει και λίγο ιστορία φίλε μου. Με στεναχωρεί αφάνταστα που δεν ιδρώνει καθόλου η αισθητική σας...αιμα, εκδίκηση, βαρβαρότητα, τα 3 χαρακτηριστικά των Ελλήνων. Αυτό είναι η ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Τότε Τι να πούμε για των Αμερικανών με όσα έχουμε δει; Εξάλλου έχουν δηλώσει ότι είναι εντελώς φανταστική η ταινία και το σενάριο της.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Βασίζεται σε κόμικ. Μην περιμένετε ντοκιμαντέρ. Ηλεος δηλ σας έπιασε το ιστορικό σας τώρα.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Τότε Τι να πούμε για των Αμερικανών με όσα έχουμε δει; Εξάλλου έχουν δηλώσει ότι είναι εντελώς φανταστική η ταινία και το σενάριο της.. Δεν θα πω περι ορέξεος, είναι θέμα αισθητικής και επιπέδου και η αλήθεια είναι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Οταν το αριστούργημα του trier, nymfomaniac vol 1 παίχτηκε μόλις 1 βδομάδα στο ηράκλειο με 80-100 θεατές συνολικά και η συγκεκριμένη σαχλαμάρα θα χει γεμάτες αίθουσες για 3 βδομάδες δυστυχώς λέει πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μου είπαν οτι ειναι λιγο παραποιημενα τα γεγονότα. Ισχύει? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μου είπαν οτι ειναι λιγο παραποιημενα τα γεγονότα. Ισχύει? Ναι όπως υπήρχαν ρινοκεροι και μάγοι με βόμβες στην πρώτη ταινία των 300, έτσι θα υπάρχει και αρκετό παραμύθι στην δεύτερη. Αν περιμένεις να δεις ιστορικό ντοκυμανταίρ, καλύτερα να μην το δεις ;-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts