Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει να το δω σε 3d το Gravity παιδιά? Ή καλύτερα σε κανονική προβολή?

αξιζει σε 3D

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ενταξει παιδια απλα δεν θελω να καταληξω ν δω μια Αμερικανια με μπολικο ψεμα.

Σειρα εχει παρει το Thor 2 τωρα.

:wacko::wacko:

Τα λεξικά του μέλλοντος θα έχουν το Thor δίπλα στις λέξεις "Αμερικανιά" και "ψέμα".

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

:wacko::wacko:

Τα λεξικά του μέλλοντος θα έχουν το Thor δίπλα στις λέξεις "Αμερικανιά" και "ψέμα".

Ξέρω τι πάω να δω όμως. Θα δω ψέμα απλά...τι άλλο είναι λίγο περισσότερο στην πραγματικότητα. Θες να το κάνεις thor vs gravity το θέμα?

Θεωρώ πως τα ξεχωρίζεις και.κατάλαβες τι θελω να πω ετσι?

Δηλαδή δεν.θα πω οτι είναι βλακεία το θορ Γιατί απο την αρχή ξέρεις οτι θα δεις ενα ψεμα.με εφέ. Ενω στο gravity λες οτι είναι ψιλό αλήθεια αυτά. Τεσπα. Πες μου την άποψή σου και βαλε και φατσουλες. :p

Edited by tpal
Θοδωρής

Ξέρω τι πάω να δω όμως. Θα δω ψέμα απλά...τι άλλο είναι λίγο περισσότερο στην πραγματικότητα. Θες να το κάνεις thor vs gravity το θέμα?

Θεωρώ πως τα ξεχωρίζεις και.κατάλαβες τι θελω να πω ετσι?

Δηλαδή δεν.θα πω οτι είναι βλακεία το θορ Γιατί απο την αρχή ξέρεις οτι θα δεις ενα ψεμα.με εφέ. Ενω στο gravity λες οτι είναι ψιλό αλήθεια αυτά. Τεσπα. Πες μου την άποψή σου και βαλε και φατσουλες. :p

;):wacko::ninja::X

(φτάνουν ή θες κι άλλα; )

Και να θελα να το κάνω Thor vs Gravity, δε μπορώ. Δεν έχουν καμία σχέση, όχι λόγω ποιότητας αλλά λόγω είδους.

Στο Thor ξέρεις τι πας να δεις - αμερικανιά του "ω" με ψεύτικα εφέ και υπόθεση που υπάρχει απλά για να γίνεται και κάτι ανάμεσα στα εφέ. Εκπλήξεις μηδέν, υπόθεση μηδέν και ερμηνείες πιο μηδέν. Αλλά τα ξέρεις όλα αυτά. Πας για την πλάκα και τη βαβούρα στο Thor.

Στο Gravity, τουλάχιστον, πας να δεις κάτι που είναι διαφορετικό. Kαι δεν είναι άσχημο, και είναι και κλειστοφοβικό και παίζουν καλά και οι ηθοποιοί. Αλλά το πόσο θα σ'αρέσει εξαρτάται από τα είδη που σου αρέσουν.

Αν π.χ. θεωρείς το Fast & the Furious αριστούργημα της 7ης τέχνης, τότε μάλλον το Thor θα σ'αρέσει πιο πολύ.

Και να θελα να το κάνω Thor vs Gravity, δε μπορώ. Δεν έχουν καμία σχέση, όχι λόγω ποιότητας αλλά λόγω είδους.

Στο Thor ξέρεις τι πας να δεις - αμερικανιά του "ω" με ψεύτικα εφέ και υπόθεση που υπάρχει απλά για να γίνεται και κάτι ανάμεσα στα εφέ. Εκπλήξεις μηδέν, υπόθεση μηδέν και ερμηνείες πιο μηδέν. Αλλά τα ξέρεις όλα αυτά. Πας για την πλάκα και τη βαβούρα στο Thor.

Στο Gravity, τουλάχιστον, πας να δεις κάτι που είναι διαφορετικό. Kαι δεν είναι άσχημο, και είναι και κλειστοφοβικό και παίζουν καλά και οι ηθοποιοί. Αλλά το πόσο θα σ'αρέσει εξαρτάται από τα είδη που σου αρέσουν.

Αν π.χ. θεωρείς το Fast & the Furious αριστούργημα της 7ης τέχνης, τότε μάλλον το Thor θα σ'αρέσει πιο πολύ.

Φίλε πόσο πολύ με κάλυψες για το Gravity.

Η ουσία του πράγματος είναι να περιμένουμε και να ξέρουμε τι επρόκειτο να δούμε! Εμένα BTW μου άρεσαν τα Fast γιατί αυτό που πήγα να δω το είδα. Λίγο στην υπερβολή του αλλά ουδείς αλάνθαστος. ..

Μου αρέσουν και εμένα τα fast αλλά όπως λέει και ο φίλος. Ξέρω τι θα δω. Ξέρω ότι θα πάω να δω ένα ψέμα στο θορ. Το αν τα εφέ είναι χάλια αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Το gravity και κάθε ταινία τέτοιου είδους δεν τους απορρίπτω. Απλά σε ταινίες που αγγίζουν την πραγματικότητα Θέλω να βλέπω πιστευτα πράγματα. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Σε καλύπτει η απάντηση μου?

ας πούμε αν πάω να δω το xmen ξέρω ότι θα είναι ψέμα και δεν θα βγω να πω Αύριο που είπες " αμερικανια και ψευτια"

Θοδωρής

Γιατί το fast μήπως δεν είχε υπερβολή????ειδικά στο τέλος???θυμούνται φαντάζομαι οι θεατές την σκηνή.ούτε ο Batman να ήταν.

Μάλλον ο Spiderman μίας κι ήταν ήμερα στη σκηνή εκείνη.

Το Thor είναι ταινία υπέρήρωα οπότε είναι γνωστό το τι θα δούμε και προσωπικά μου αρέσει αυτό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατί το fast μήπως δεν είχε υπερβολή????ειδικά στο τέλος???θυμούνται φαντάζομαι οι θεατές την σκηνή.ούτε ο Batman να ήταν.

Μάλλον ο Spiderman μίας κι ήταν ήμερα στη σκηνή εκείνη.

Το Thor είναι ταινία υπέρήρωα οπότε είναι γνωστό το τι θα δούμε και προσωπικά μου αρέσει αυτό.

Εμ αυτό λέω αλλά δεν Με καταλαβαίνουν. Ο φίλος λέει θορ και gravity διαφορετικά αλλά παρέθεσε τα ποστ μου σχετικά με την ψευτια που ανέφερα στο gravity. ( την επιβίβαση στο δορυφόρο που κινείται με 25000 χλμ κλπ) μόνο γι'αυτό το είπα. Για το θορ δεν λες ψευτια μιας και το ξέρουμε αυτό χαχαχα

Θοδωρής

το θορ μπορει να λεγεται αμερικανια απολυτη, η ψεμα απολυτο αλλα ειναι στη κατηγορια των ταινιων που λεγονται παραμυθια η για μεγαλους η για μικρους.επισης το θορ ειναι ενα παλιο bed time story που λενε στα αγγλικα και βασιζεται στο θρυλο της ολλανδιας αν θυμαμαι καλα.τωρα το οτι το χολυγουντ το πηρε και του αλλαξε τα φωτα λογικο ειναι πως θα πουλησει το εργο;

Επισης λες να πας να δεις κατι στο σινεμα που ναι ψεμα.με αυτη τη λογικη ο αρχοντας των δαχτυλιδιων δε θα πρεπε να ειπαρχει καν γιατι ειναι το απολυτο ψεμα ενα παραμυθακι δηλ. και ουτε ο σουπερμαν θα πρεπε να ειπαρχει και ουτε καθε εξης.

Σε αυτες τις ταινιες πας για τα εφε τη δραση και να γελασεις λιγο.Σιγουρα δεν πας για να μορφωθεις,να ενημερωθεις,η να προβληματιστεις. και το συγκ εργο σου προσφερει 2 ωρες εφε καλων και σκηνων μαχης καλων.

για το Gravity μη μιλησω για αληθοφανια.ενα θα σου πω αν την ειδε τη ταινια καπιος που δουλευει στη νασα θα χε λυθει στα γελια με την αληθοφανια που λες της ταινιας η τις ενεργειες που καναν οι ηρωες να επιβιωσουνε.

αρα πιο αλληθινο βλεπεις στη ταινια;οτι ειναι; εγκλωβισμενοι στο διαστημα;Οι λεπτομεριες ειναι που μετραν στη τελικη και οχι μονο το κυριο θεμα:p

Επισης πηρα φορα τωρα :lol: λες για τις ερμηνειες των ηθοπιων που ναι μηδαμινες εαν εννοουσες για τους εξτρα που λυπαμαι δεν ξερω τα ονοματα τους μηπως ειδες τη ταινια τελικα και ειχες αυτη την αποψη;;

Να μου λεγες για το πασιφικ ριμ οκ τελεια εφε χαλια ηθοπια η πολυ κλισε.

αλλα για το θορ να σου υπενθυμισω πως το καστ ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ βραβευμενοι με οσκαρ και συν οτι ο χεμσγουορθ που ηταν πειστικος σε αυτο το ρολο θα ναι και υποψηφιος για οσκαρ για το RUSH .Αρα το μηδεν ερμηνειες που ακριβως κολαει;;οκ δε σε αρεσει το θορ αλλα μη θαβουμε και τους ηθοπιους.Αντονι χοπκινς ναταλι πορτμαν και τομ χιντελστον που ηταν ΤΕΛΕΙΟΣ σαν τον λοκι.:p

Τελιωνοντας το σινεμα ειναι μια διασκεδαση για να ξεφευγεις λιγο .δεν ειναι για να πας να δεις κατι< εκτος αν βασιζεται σε αληθινη ιστορια που και κει υπερβαλουν βλεπε Ντιανα...>και να σκεφτεις οτι αν αυτο συνεβαινε στη πραματικοτητα που βλεπεις για 2 ωρες.

Αρα μη μπερδευουμε τον ορο πραγματικοτητα με τη φαντασια.

δεν ηθελα να ακουστω καπωσ απλα επειδη εμας δεν μας αρεσει ενα ειδος ταινιων δε σημαινει πως το αλλο μισo των ανθρωπων εχει την ιδια αποψη.

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Παίδες, παίδες...

Με πήρατε μονότερμα και μάλλον δεν καταλάβατε τι λέω.

Ασχέτως του γιατί μας αρέσουν οι ταινίες που μας αρέσουν, ο αντικειμενικός σκοπός μιας ταινίας τύπου Thor είναι να σε διασκεδάσει. Και ναι σε αυτό, δε διαφωνώ πως σε πολλούς από εμάς θα μας αρέσει ούτε κρίνω αν αυτό είναι σωστό, λάθος, κακόγουστο ή καλόγουστο.

Έλεος, αυτά είναι γούστα του καθενός.

ΑΛΛΑ

η ποιότητα, ο ρεαλισμός και ο στόχος μιας ταινίας (να σε κάνει να σκεφτείς, να γελάσεις, να κλάψεις κτλ κτλ) δεν έχουν σχέση με το πόσο "αμερικανιά" μπορεί να είναι.

Γι'αυτό άλλωστε και ο tpal δεν έχει πρόβλημα να δει τον Thor που είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αμερικανιά, γιατί είναι διασκεδαστικό.

Απλά είναι λίγο αντιφατικό να παίζει αυτό ρόλο στη μία ταινία και στην άλλη όχι.

Τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό.

Είναι...πώς να το πω ρε παιδί μου... σα να μην έχεις πρόβλημα να φας το φαγητό από την κατσαρόλα την ώρα που βράζει, αλλά να φοβάσαι να το δοκιμάσεις στο πιάτο μην τυχόν και καίει. :p

το θορ μπορει να λεγεται αμερικανια απολυτη....

Το Thor είναι η απόλυτη αμερικανιά όπως και κάθε άλλη ταινία που βασίζεται σε αμερικάνικο comic, γυρίζεται από αμερικανικό studio και απευθύνεται προτίστως στο αμερικανικό κοινό και δευτερευόντως στους υπολοίπους. Και αυτό ισχύει με όλες τις ταινίες βασισμένες σε comic - από τον Daredevil και τον Captain America μέχρι τους X-Men και το Superman (τουλάχιστον μέχρι τον πιο παλιό Superman, γιατί ο τελευταίος ήταν τίγκα στο θρησκευτικό συμβολισμό σε σημείο που καταντά κουραστικό).

Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, αρκεί να ξέρεις τι ζητάς από την ταινία

Η διαφορά είναι ότι κάποιες ταινίες από αυτές, έχουν και διαφορετικά μηνύματα να σου περάσουν.

Καλά το Lord of the Rings δε θα το αναφέρω καθόλου γιατί είναι άδικο για όλες τις υπόλοιπες ταινίες. Δε μπορείς να συγκρίνεις ένα από τα καλύτερα βιβλία φαντασίας όλων των εποχών με έναν κουτσουρεμένο Νορβηγό Θεό που τον έχουν φέρει σε αμερικανικά πρότυπα.

Eπίσης το Gravity δεν το λέω εγώ αληθοφανές, ο tpal το είπε. Και όπως και να'χει είναι ένα πιο ρεαλιστικό σενάριο σε σχέση με έναν Θεό που κατεβαίνει να σώσει τη Γη από τον κακό αδερφό του.

Όσο για τους ηθοποιούς στο Thor...

Τι σημασία έχει που είναι "ονόματα" και υπήρξαν υποψήφιοι και βραβευμένοι με όσκαρ; Στο συγκεκριμένο δεν τα λένε. Δε φταίνε μόνο εκείνοι, είναι και το σενάριο που πρέπει να λέει για να μπορείς να τα πεις και εσύ καλά.

Ο Hopkins ήταν ο Hopkins. Και το μενού στο εστιατόριο να του δώσεις να διαβάσει, θα το κάνει με τον τρόπο του. Αλλά δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο.

H Portman είναι απο τους ηθοποιούς που αν πέσει σε καλό σκηνοθέτη είναι εξαιρετική. Αν όχι...τότε έχει την ίδια φάτσα για 1.30 ώρα και απλά λέει τα λόγια της. Όχι δεν ήταν καλή (τουλάχιστον για εμένα).

Όσο για τον Hiddleston, είναι καλός αν σου αρέσει το στυλ του Hiddleston που είναι σα να παίζει Shakespeare.

Και τέλος ο ίδιος ο Thor... ας πούμε απλά ότι προτιμώ τον Hugh Jackman ως Wolverine.

Τέλος να σου πω και εγώ κάτι.

Το σινεμά είναι πολλά πράγματα. Μια ταινία φαντασίας μπορεί να σου δώσει το πιο σημαντικό μήνυμα και μια ταινία που "βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα" μπορεί και όχι. Και ναι, μπορείς να πας απλά για να διασκεδάσεις σε μια ταινία όπως το Thor και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό και γαμάτο και σε καμία περίπτωση δεν κρίνω το άλλο μισό των ανθρώπων που την είδαν και τους άρεσε. Και εμένα μου άρεσαν οι Fantastic Four που δεν άρεσαν και στους περισσότερους, δε λέει κάτι αυτό.

Αρκεί να ξέρουμε τι "πήραμε" από την ταινία και να μην τα βαφτίζουμε όλα αριστουργήματα.

Ρε φιλε πολύ καλά ολα οπως τα λες και συμφωνώ αλλα και παλι δεν έχεις καταλάβει τι υελω να.πω. ισως γιατί εγω σκέφτομαι ετσι.

Εγω απλα λεω πως το gravity εχει σχέση με την.πραγματικότητα και θα ήθελα να δω λιγο πραγματικά σκηνικά που θα μπορούσαν να.γίνουν. δεν ειπα οτι δεν θα το δω ούτε καταδικασα την ταινία προς Θεού. Εντάξει προτίμησα να δω το Thor στον κινηματογράφο και το gravity σε dvd.

Δεν ειπα οτι δεν θα είναι καλο και αλλα τέτοια.

Ισως ρε παιδιά να φταίω που θελω να δω ταινία με αλήθεια. Ισα ισα απο παραμύθια και ψέματα στις αμερικανιες εχουμε μπουχτισει.

Θοδωρής

ειδα το prisoners...πολυ δυνατο εργο. 2+ ωριτσες περναν νερο...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

μόνο εγώ βαρ'εθηκα με το πριζονερς;

Συμφωνώ μαζί σου.

Έπρεπε να ήταν ταινία μέχρι 2 ώρες το πολύ.

Amazon Fire stick 4k max

Συμφωνώ μαζί σου.

Έπρεπε να ήταν ταινία μέχρι 2 ώρες το πολύ.

1,5 ώρα και πολύ είναι.

Και αυτό το τέλος τι ξενέρωμα θεέ μου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αυτή την εντύπωση μου έδωσε, λες και θα δω την συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Prisoners. :lol:
Ι need a six month vacation, twice a year.

Τελικά το THOR 2 δεν είναι περιπέτεια.

Κωμωδία είναι και όλο το σινεμά είχε λιώσει στο γέλιο!

Amazon Fire stick 4k max

Snitch 6/10

Το ειδα και μπορω να πω πως ηταν ωραια ιστορια . Ο βαθμος ειναι λογω οτι δεν ειχε μεγαλη αγωνια , χωρις ομως να ειναι κουραστικο .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

τωρα μην την ψαχνουμε και πολυ.απλα διαλεγουμε τι μας αρεσει και παμε να διασκεδασουμε.με αυτο το κριτηριο παω μονο σε ταινιες που ξερω οτι θα τις απολαυσω.να ειναι καλα τα τρειλερ και τα διαφορα σαιτ με πληροφοριες για τις ταινιες και ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να την πατησω ποτε. για αυτες που δεν θελω να τις δω στο σινεμα υπαρχει το ιντερνετ.οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να παραπονεθω για ταινια που ειδα σινεμα.

ειδα το thor και μου αρεσε πολυ.πιο πολυ μου αρεσε το πρωτο γιατι το δευτερο ηταν λιγο πιο σκοτεινο οπως και το σταρ τρεκ.θα υπαρξει και τριτο thor απο αφησε το τελος να υπονοηθει.

συστηνω σε οσους δεν το ειδαν και τους αρεσει το ειδος (φαντασια,κομικς,εφε,φασαρια)να πανε.

οσο για τις ερμηνειες...το θεμα ειναι να ειναι πειστικος ο ηθποιος στον ρολο του.ερμηνεια ειναι να κερδιζεις το κοινο.τα οσκαρ ειναι για να κερδιζουν χρηματα και καλυτερα συμβολαια.το μεγαλυτερο οσκαρ ειναι το χειροκροτημα και η ευχαριστηση των θεατων.

ετσι κανεις απο τους ερμηνευτες της ταινιας δεν μπορουμε να πουμε οτι αγγιξε το τελειο ομως γι αυτην την ταινια ηταν πετυχημενοι και πειστικοι στον ρολο τους:)

Είδε κανείς το Catching Fire? Εντυπώσεις?

Εγώ το είδα χθες και το λατρεύω! Παρασάγγας καλύτερο από την μέτρια πρώτη ταινία, για την ακρίβεια είναι εξαιρετική. Και η Jennifer Lawrence λατρεία!

Είδε κανείς το Catching Fire? Εντυπώσεις?

Ήταν καλύτερο από το πρώτο, σίγουρα.

Δεν τρελάθηκα με την ερμηνεία της Lawrence (σε κάποιες φάσεις ήταν λίγο σα να βαριέται), αλλά το θετικό είναι ότι κράτησαν όλες (οι σχεδόν όλες) τις σημαντικές στιγμές του βιβλίου. Ακόμα και πράγματα που στο βιβλίο ήταν σχετικά μικρές λεπτομέρειες που ήθελαν να δείξουν την αντίθεση Districts-Capitol (π.χ. στα Districts πεινάνε - στην Capitol πίνουν ένα ποτό που τους κάνει να ξερνάνε για να συνεχίσουν να τρώνε).