tpal Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μόλις είδα το "Jobs" Μου άρεσε αρκετά. Ήμουν iphoneακιας κάποια στιγμή και μπορώ να πω πως οτι διάβασα για τον jobs αποτυπώθηκε ως έναν βαθμό. Τον κουτσερ τον παω αρκετά άρα ισως δεν είμαι κατάλληλος να μιλήσω. Εμενα μου άρεσε. Αντέγραψε ακόμα και το περπάτημα και όλη την στάση του Jobs. Στα του έργου. Βλέπουμε ακριβώς όπως είχαμε διαβάσει διάφορα πράγματα για τον άνθρωπο αυτό. Έξυπνος, οραματιστής (με κεφαλαία γράμματα), τρελός, παθιασμένος κλπ κλπ. Ακόμα και την ένταση αλλα και την τρελα του σε αυτό που έκανε το έβγαλαν στην ταινία. Μπορώ να πω πως ήταν συγκινητικό, οχι γιατί είναι apple κλπ fanboyστικα, απλα βγάζει ενα νόημα. Το να κυνηγάς και να πιστεύεις σε αυτό που έχεις οραματιστει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Και εγώ είδα την ταινία του JOBS χτες βράδυ και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Ο άνθρωπος ήταν οραματιστής και ιδιοφυΐα αλλά αυτό είχε συνέπειες. Φερόταν απάνθρωπα σε φίλους και άλλα άτομα κοντά του, όταν πήγαιναν κόντρα με τον σκοπό του, ενώ στους εργαζόμενους του σαν σκουλήκια. Γενικά ήταν αλλαζονας και περίεργος. Πιστεύω κανένας δεν τον συμπαθούσε στην πραγματική ζωή και δεν φάνηκε να είχε φίλους αργότερα. Πάντως περίμενα να δω περισσότερα για την εποχή iphone, ipad κλπ για το πώς τα σκέφτηκε κλπ. Η ταινία δείχνει μόνο πώς ξεκίνησε και την εποχή των πρώτων Mac. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Και εγώ είδα την ταινία του JOBS χτες βράδυ και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Ο άνθρωπος ήταν οραματιστής και ιδιοφυΐα αλλά αυτό είχε συνέπειες. Φερόταν απάνθρωπα σε φίλους και άλλα άτομα κοντά του, όταν πήγαιναν κόντρα με τον σκοπό του, ενώ στους εργαζόμενους του σαν σκουλήκια. Γενικά ήταν αλλαζονας και περίεργος. Πιστεύω κανένας δεν τον συμπαθούσε στην πραγματική ζωή και δεν φάνηκε να είχε φίλους αργότερα. Πάντως περίμενα να δω περισσότερα για την εποχή iphone, ipad κλπ για το πώς τα σκέφτηκε κλπ. Η ταινία δείχνει μόνο πώς ξεκίνησε και την εποχή των πρώτων Mac. Θα έπρεπε να τα δείξουν περισσότερη ώρα. Θα έκανε μια ταινία 4 ωρών. Ολα αυτα που λες ισχύουν. Επίσης την εποχη iphone ipad την γνωρίζει όλος ο κόσμος. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Είδα το Σάββατο τα Στρουμφάκια 2 χωρίς να'χω δει το 1 ... Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα για την πλοκή της ταινίας και οι κανονικοί ηθοποιοί δεν ήταν και τόσο καλοί (στην ερμηνεία τους μου θύμισαν το "Σαν το σκύλο με τη γάτα"), ενώ τα μόνα που άξιζαν ήταν η Ψιψινέλ και το Παρίσι ... 4/10 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Είδα το Σάββατο τα Στρουμφάκια 2 χωρίς να'χω δει το 1 ... Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα για την πλοκή της ταινίας και οι κανονικοί ηθοποιοί δεν ήταν και τόσο καλοί (στην ερμηνεία τους μου θύμισαν το "Σαν το σκύλο με τη γάτα"), ενώ τα μόνα που άξιζαν ήταν η Ψιψινέλ και το Παρίσι ... 4/10 ... Συμφωνώ για το 4/10 για το 2. Το πρώτο ήταν σαφώς καλύτερο, 6/10. Από τις καλύτερες παιδικές ταινίες για μένα παραμένει το "how to train your dragon" 8.5/10 Edited September 23, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Best Offer-έξυπνο και ενδιαφέρον, με ανατροπές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Looper 7/10 Σε κραταει η υποθεση χωρις να βαρεθεις , εχει μη αναμενομενο για μενα τελος και ωραιο σεναριο Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Είδα το White House Down. Αρκετά καλο θα έλεγα. Πιστολίδι, σασπένς, τάνκς, εκρήξεις, πανικός, εφέ, δράση! :D Ο ήρωας καθάρισε αρκετούς κακούς, σε στύλ ράμπο περίπου, οπου με αυτοθυσία και πίστη για την πατρίδα δεν άφησε κανέναν όρθιο. (Αν και ο ράμπο, στο 4, τα είχε βάλει με περισσότερους και ισχυρότερους εχθρούς) Στα μείον θα αναφέρω μόνο οτι προσπαθεί έντονα να περάσει μια φιλοσοφία τύπου "δίνουμε και τη ζωή μας για τον πρόεδρο, η πατρίδα πάνω απο την οικογένεια, θυσιαζόμαστε για το καλό της αμερικής" Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Είδα το White House Down. Αρκετά καλο θα έλεγα. Πιστολίδι, σασπένς, τάνκς, εκρήξεις, πανικός, εφέ, δράση! :D Ο ήρωας καθάρισε αρκετούς κακούς, σε στύλ ράμπο περίπου, οπου με αυτοθυσία και πίστη για την πατρίδα δεν άφησε κανέναν όρθιο. (Αν και ο ράμπο, στο 4, τα είχε βάλει με περισσότερους και ισχυρότερους εχθρούς) Στα μείον θα αναφέρω μόνο οτι προσπαθεί έντονα να περάσει μια φιλοσοφία τύπου "δίνουμε και τη ζωή μας για τον πρόεδρο, η πατρίδα πάνω απο την οικογένεια, θυσιαζόμαστε για το καλό της αμερικής" Κλασικό δηλαδή. Εξωγήινους δεν είχε; αν δεν σκοτώνουν εξωγήινους σε έργο δεν θέλω ουτε το τρέιλερ να δω:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Κλασικό δηλαδή. Εξωγήινους δεν είχε; αν δεν σκοτώνουν εξωγήινους σε έργο δεν θέλω ουτε το τρέιλερ να δω:p Δεν είχε! Αλλά είχε στο trailer του Pacific Rim που είδαμε! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Δεν είχε! Αλλά είχε στο trailer του Pacific Rim που είδαμε! Εκανα πλάκα. Γενικά οι Αμερικάνοι αν είναι να τους απειλεί κατι αυτο θα είναι μονο εξωγήινοι. Σε καθε ταινία τα ίδια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Είναι οι κακοί στη μέση ανατολή! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 JOBS Δεν ήταν ότι ακριβώς περίμενα αλλά δεν ήταν και άσχημο. Ο Κούτσερ ήταν πολύ καλός στην κηνισιολογία του Jobs δεν κατάφερε όμως να βγάλει τόσο καλά και τον εσωτερικό κόσμο του Steve. Σκηνοθεσία λίγο μέτρια. Όλα μαζί με κάνουν να δώσω ένα 5/10. Disconnect Ταινία με νόημα επιτέλους. Πραγματικά μετά από καιρό είδα μα ταινία η οποία έχει νόημα το οποίο ταιριάζει γάντι στη σημερινή εποχή που ζούμε. Εξαιρετικές ερμηνείες και soundtrack. 8,5/10 Now You See Me Δεν είναι ταινία για oscar αλλά πραγματικά αξίζει να κάτσεις να την δεις. Είναι πολύ έξυπνη, καλοί ηθοποιοί και κάτι τελείως καινούργιο σχετικά με τους "magicians" κοκ. 7/10 Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Σήμερα αξιώθηκα να δω επιτέλους το after earth το ειδα χτες βραδυ και απορώ γιατί δεν έκλεισα την τηλεόραση. από μένα 2-3/10 και πολύ ειναι:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το jobs το είδα κι εγώ. Ανάμεικτα συναισθήματα κι από μένα καθώς περίμενα να δω πιο αναλυτική εξιστόρηση της μυστήριας Ζωής του Steve. Περίμενα να δω την πορεία μετά το 2000,iPod,imac, ιό ασθένεια του και φυσικά και το τέλος του.λέτε να υπάρξει και 2?μπα.... Ο πρωταγωνιστής πολύ καλός και είχε μπει και στο πετσί του ρόλου για τα καλά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το jobs το είδα κι εγώ. Ανάμεικτα συναισθήματα κι από μένα καθώς περίμενα να δω πιο αναλυτική εξιστόρηση της μυστήριας Ζωής του Steve. Περίμενα να δω την πορεία μετά το 2000,iPod,imac, ιό ασθένεια του και φυσικά και το τέλος του.λέτε να υπάρξει και 2?μπα.... Ο πρωταγωνιστής πολύ καλός και είχε μπει και στο πετσί του ρόλου για τα καλά. Κάπου διάβασα οτι ο κουτσερ αναφέρθηκε σε αυτό. Ειπε πως έκανε τα πάντα οπως και ο Steve άκουγε την ίδια μουσική διάβαζε τα ίδια βιβλία κλπ. Είχε αντιγράψει τα πάντα και ήταν πολύ καλός. Το ειδε φίλος μου που δεν είχε δει παρουσιάσεις του Steve Jobs και μετά κάθισε να δει επίτηδες γιατί του φάνηκε περίεργο το περπάτημα χαχα. Επίσης δεν θα έδειχνε νεότερη εποχή γιατι λίγο πολύ αυτοί που θα δουν την ταινία ειναι γνώστες οπότε δεν είχε νόημα. Τα πιο παλιά έπρεπε να δείξει για να μαθαίνουν οι νεότεροι τι αντιπροσωπευει η Apple. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Είδα προχθές το Κάλεσμα. Σύμφωνα με το trailer την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς.. Πράγμα που γίνεται μόνο αν τρομάζει κάποιος με πόρτες που τρίζουν ή που κλείνουν μόνες τους.. Πέρυσι είχα δει επίσης την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς σύμφωνα με το δικό της trailer, τη Γυναίκα με τα Μαύρα. Άλλη φάβα αυτή. Τέλος πάντων 5/10 από μένα για το Κάλεσμα, για να μην κοπεί τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Είδα προχθές το Κάλεσμα. Σύμφωνα με το trailer την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς.. Πράγμα που γίνεται μόνο αν τρομάζει κάποιος με πόρτες που τρίζουν ή που κλείνουν μόνες τους.. Πέρυσι είχα δει επίσης την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς σύμφωνα με το δικό της trailer, τη Γυναίκα με τα Μαύρα. Άλλη φάβα αυτή. Τέλος πάντων 5/10 από μένα για το Κάλεσμα, για να μην κοπεί τελείως.βασικα το καλεσμα δεν εδειχνε μονο πορτες που τριζουν η ανοιγουν μονες τους αλλα και αλλα καλα:) .Οκ μαλλον δεν σε εψησε για σκερι εργο και καλα κανεις. απλα οταν το χα δει στο σινεμα και γω,και αρχισα να βαριεμαι λιγο με τα γνωστα κλισε που ειχε για να τρομαξεις και καλα,πηρε τα πανω της το εργο απο τα μισα και μετα και οι σκηνες τρομου ηταν εντονες. απλα δεν με πολυαρεσε το τελος. Σιγουρα ομως ειναι ενα απ τα καλα θριλερ για αυτη τη χρονια. Για το γυναικα με τα μαυρα δεν θα το σχολιασω καν.Ηταν σα να βλεπα το χαρι ποτερ να παλευει με τη σαμαρα:lol:3 απο μενα Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Τι λέει παιδιά , το είδατε;; Λέω να πάω σήμερα να το δω και θέλω να μου πείτε εντυπώσεις ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το είδα.. Αρκετά καλό και όπως πάντα στο σινεμά σου φαίνονται χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι. Σκέψου ότι υπήρχαν κορίτσια που ούρλιαζαν σε κάποιες σκηνές. Πάρε παρέα και πήγαινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Είδα προχθές το Κάλεσμα. Σύμφωνα με το trailer την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς.. Πράγμα που γίνεται μόνο αν τρομάζει κάποιος με πόρτες που τρίζουν ή που κλείνουν μόνες τους.. Πέρυσι είχα δει επίσης την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς σύμφωνα με το δικό της trailer, τη Γυναίκα με τα Μαύρα. Άλλη φάβα αυτή. Τέλος πάντων 5/10 από μένα για το Κάλεσμα, για να μην κοπεί τελείως. Όταν πηγαίνεις στο σινεμά, έχοντας "φάει" το promotion ότι η ταινία που θα δεις είναι η καλύτερη/τρομαχτικότερη/εξυπνότερη (κτλ κτλ) ταινία της χρονιάς ή όλων των εποχών, έχεις ήδη βάλει τρικλοποδιά στον εαυτό σου. ;) To Conjuring δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Ήταν μια καλή ταινία supernatural τρόμου, που ήταν όμως γεμάτη στοιχεία κλεμμένα από τον Εξορκιστή, το Amityville Horror και άλλες κλασικές ταινίες τρόμου. Αυτό όμως που έκανε το έκανε καλά, σε αντίθεση με το 99% των υπολοίπων ταινιών του είδους. Ο λόγος που έκανε τόσο "μπαμ" είναι ότι οι υπόλοιπες ταινίες τρόμου έχουν τα χάλια τους, όχι γιατί αυτή ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος. Edited October 2, 2013 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) jobs μου αρεσε αρκετα.δινει εμφαση στις πρωτες εποχες και στο πως στηθηκε η εταιρια,οπως και στην φημη του.θα ηθελα να υπαρχει και λιγο ακομα για την επιτυχια του μετα την επιστροφη του αλλα γενικα αρκετα καλη ταινια.πρωτη φορα μου αρεσε ο κουτσερ και αυτο γιατι μαλλον του παει ο χαρακτηρας. the kings of summer μια νεανικη κωμωδια-περιπετεια με κοινωνικες αναφορες και δομσενη με ακυρους χαρακτηρες-γελιο.δεν με τρελανε,βλεπεται ευχαριστα αλλα δεν ειναι stand by me. at any price,αυτη ειναι καλη ταινια με πολυ καλες υποκριτικες απο denis quaid kai zac efron. υ.γ ηθελα να προσθεσω οτι ειδα σημερα στις ειδησεις οτι το ιδιο πραγμα που εκαναν στον τζομπς κανουν σημερα στον μπιλ γκειτς,που τον θελουν εκτος διοικητικου συμβουλιου οι μετοχοι! Edited October 3, 2013 by mixalis1202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 πολύ καλό το κάλεσμα και πραγματικά αξίζει να τη δεις την ταινία καθώς σε κρατάει σε αγωνία συνεχώς . Επίσης περιμένω να δω το endgame που είναι δραματική σειρά και έχω πολύ κάλα λόγια καθώς θεωρείται από τις κορυφαίες σειρές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 RIDDICK Είδα χτες την πρεμιέρα της ταινίας. Δεν τρελάθηκα, καθώς η ταινία δεν καταφέρνει να σε πωρώσει σε κανένα σημείο ή να πεις ότι είναι κάτι το ξεχωριστό. Απλά μια περιπέτεια φαντασίας με περίεργα πλάσματα σε έναν ξένο πλανήτη και κυνηγητό μεταξύ μισθοφόρων και Vin Diesel. Του βάζω 6/10 λόγω των καλοδουλεμένων εφέ, ειδικά στο σκυλί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Είδα το pacific rim και το Olympus has fallen. Δεν ξέρω ποιο είναι ποιο γελοίο από το άλλο. Αν είχα πληρώσει για να τα δω θα έκανα σίγουρα φασαρία. Το καλό είναι πως ήξερα τι να περιμένω και το σοκ δεν ήταν πολύ μεγάλο. Το Pacific Rim μάλιστα, το πάλεψα και τις δύο φορές που το ξεκίνησα και με πήρε ο ύπνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts