ddd13 Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (27 Δεκ. 2004 , 02:40) 1000 fores paidia deite to BAD SANTA para tin simoria twn 12! Δυστυχως το Bad Santa δε το παιζουν πλεον πολλοι κινηματογραφοι! :mad: Πρεπει να παω στα Village στο Μαρουσι αν ειναι.Ουτε καν τα Village στο Παγκρατι δε το εχουν. :mad: Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 koitakse, otan paw na dw mia tainia kserw ti paw na dw kai se genikes grames ti na perimenw, den eimai san merikous pou pane na doune as poume tin troia kai perimenane ntokimanter tou national geografic me istoriki panepistimiaki akribia, piga na dw mia tainia empneysmeni apo tin iliada, kai den me prosebale ka8olou opws to parousiasane(isa isa) to idio isxie kai ston aleksandro , mono pou stin periptosi tou alexandrou eixa mia megaliteri eyes8isia ws pros to 8ema tis katagogis tou (afti itan i moni mou epifilaksi) twra to pws ton parousiasane kai alla pou lene merikoi kai krinoun olika mia tainia ta akouw berese, egw piga eida ton alexandro ws gnisios cinefil, kai oxi ws poromenos ellinas, oi lipseis tis tainias ta filtra i mousiki! kai oi piitikes stigmes pou eixe i tainia me eksepliksan , (den 8a ksesasw tis 3 korifees stigmes! stin proti maxi prin arxisei , pou milouse o alexandros stous polemistes tou gia na tous empsixwsei kai petakse i camera mazi me ton aeto kai tin foni tou alexandrou mexri to antipalo stratopedo! i skini pou pligonete stin india panw sto alogo kai to filtro tis cameras meta!! kai telos i apisteyti stigmi tou 8anatou , me to pouli pou petakse mesa apo tin simaia pros ta panw tou kai ksepsixise!!!!) , pragmatika afto einai kinimatografos, kai afta apolaysa twra sta iptamena stileta den 8a paw na ta dw, legontas sinexia oti afta den ginonte, kai na fonazw mesa sto cinema e ti kanei afti ? kai pws petaei sta dentra kai pws ewreite!ta iptamena stileta einai KINEZIKO EROTIKO PARAMI8I, kserw opws eipa ti paw na dw kai ti na perimenw, krinw tin ka8e tainia , me entelws diaforetika kritiria, alla omos me mia genikoteri kinimatografiki prosegisi i opia aposkopei stin sinoliki eikona tis tainias, se kamia periptosi omws , den krinw tis tainies monopleyra i fanatika, kai panta opws eipa tis krinw analoga sto eidos tous Συμφωνώ και στα δύο μέρη της απάντησης σου,αλλά μερικές φορές όσο σινεφίλ και να είσαι ,όταν κάτι πληγώνει την εθνική σου συνείδηση..δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως πρέπει και το κακό είναι οτί δεν χρειάζεται να είσαι φανατικός για να συμβεί αυτό.Στον Αλέξανδρο,λογικά,κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη στους περισσότερους που το παρακολουθησαν και δεν τους κατηγορώ για αυτό. Σχετικά με τα ιπτάμενα στιλέτα,εννοείται οτί πηγαίνεις να δείς ένα κινέζικο ερωτικό παραμύθι και τα σχόλια τύπου " οου αυτή πετάει τι ψέμα η ταινία" σίγουρα προέρχονται από παλικάρια που μάλλον μπήκαν σε λάθος αίθουσα ή δεν διάβασαν καλά περί τίνος πρόκειται η ταινία. Εγώ εκεί που απόρησα είναι οτί βρήκες το Hero καλύτερη ταινία(εγώ προσωπικά το λάτρεψα) γιατί λέγεται οτί η ταινία το ξεπερνάει..και χάρηκα :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 kamia tainia thn parousa xronikh periodo pou na aksizei na thn deis?me to aksizei enoow poiothta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Για οσους γνωριζουν.Στην ταινια ιπταμενα στιλετα ενας χαρακτηρας δεν ειναι φτυστος Ο Onimusha απο το ομωνυμο παιχνιδι για Playstasion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (27 Δεκ. 2004 , 15:47) Εγώ εκεί που απόρησα είναι οτί βρήκες το Hero καλύτερη ταινία(εγώ προσωπικά το λάτρεψα) γιατί λέγεται οτί η ταινία το ξεπερνάει..και χάρηκα :p gousta einai afta, prosopika mou arese to hero poly kai logo tou jet li kai logo tis spa8askias pou eixe ! (etsi anaferete stin tainia!) episeis ta topia tou HERO einai pisteyw akseperasta, kai oi 2 tainies pantws tis bazw poly psila kai mou aresoun poly perisotero apo paaaara polles americanies gnostes Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Σήμερα πήγα και είδα την Συμμορία των 12 , μερικές σκηνές ήταν καλές, αλλά κάποιες άλλες μπορούσαν να σε φτάσουν στο σημείο να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο από την βαρεμάρα.Τέλος είναι σίγουρο ότι θα βγει και τρίτο μέρος λόγω υπονουμένων... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Tελικα τα ιπταμενα στιλετα αποδειχθηκαν καλυτερα απο το hero.Οι πολεμικες σκηνες ηταν πολυ καλυτερες ακομα και απο τον τιγρη και δρακο αλλα σαν ταινια ειναι κατωτερη μιας και το σεναριο ειναι ολιγον απλοικο και αναλωνεται σε μια τετριμενη ερωτικη σχεση.Ετσι η γιουβετσι ειναι μια εκπληκτικη παραμυθενια ταινια που σε μαγευει με την ατμοσφαιρα και τα τοπια της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (27 Δεκ. 2004 , 13:09) koitakse, otan paw na dw mia tainia kserw ti paw na dw kai se genikes grames ti na perimenw, den eimai san merikous pou pane na doune as poume tin troia kai perimenane ntokimanter tou national geografic me istoriki panepistimiaki akribia, piga na dw mia tainia empneysmeni apo tin iliada, kai den me prosebale ka8olou opws to parousiasane(isa isa) to idio isxie kai ston aleksandro , mono pou stin periptosi tou alexandrou eixa mia megaliteri eyes8isia ws pros to 8ema tis katagogis tou (afti itan i moni mou epifilaksi) twra to pws ton parousiasane kai alla pou lene merikoi kai krinoun olika mia tainia ta akouw berese, egw piga eida ton alexandro ws gnisios cinefil, kai oxi ws poromenos ellinas, oi lipseis tis tainias ta filtra i mousiki! kai oi piitikes stigmes pou eixe i tainia me eksepliksan , (den 8a ksesasw tis 3 korifees stigmes! stin proti maxi prin arxisei , pou milouse o alexandros stous polemistes tou gia na tous empsixwsei kai petakse i camera mazi me ton aeto kai tin foni tou alexandrou mexri to antipalo stratopedo! i skini pou pligonete stin india panw sto alogo kai to filtro tis cameras meta!! kai telos i apisteyti stigmi tou 8anatou , me to pouli pou petakse mesa apo tin simaia pros ta panw tou kai ksepsixise!!!!) , pragmatika afto einai kinimatografos, kai afta apolaysa twra sta iptamena stileta den 8a paw na ta dw, legontas sinexia oti afta den ginonte, kai na fonazw mesa sto cinema e ti kanei afti ? kai pws petaei sta dentra kai pws ewreite!ta iptamena stileta einai KINEZIKO EROTIKO PARAMI8I, kserw opws eipa ti paw na dw kai ti na perimenw, krinw tin ka8e tainia , me entelws diaforetika kritiria, alla omos me mia genikoteri kinimatografiki prosegisi i opia aposkopei stin sinoliki eikona tis tainias, se kamia periptosi omws , den krinw tis tainies monopleyra i fanatika, kai panta opws eipa tis krinw analoga sto eidos tous, me afta ta kritiria ekrina kai ton alexandro kai ta iptamena stileta alla kai tin simoria twn 12 (pio panw) . Εύγε :D Ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι με όσα συμπεραίνεις (δεν έχω δει καν την ταινία), συμφωνώ με τα κριτήριά σου. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxtos Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 η συμμορία των 12, πολύ ασφαλής επιλογή, απλά περνάει χαλαρά η ώρα , αλλά δεν έχει καθόλου σασπενς όπως το 1ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος araxtos (28 Δεκ. 2004 , 18:45) η συμμορία των 12, πολύ ασφαλής επιλογή, απλά περνάει χαλαρά η ώρα , αλλά δεν έχει καθόλου σασπενς όπως το 1ο. Εγω δεν θα έλεγα πως δεν έχει σασπένς, αλλά έχει λιγότερη δράση. Κατ' τα άλλα μια χαρά ταινία είναι, εμένα προσωπικά μου άρεσε. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Εχθές το βράδυ είδα επιτέλους και γώ τα ιπτάμενα στιλέτα. Με κλειστά μάτια η καλύτερη ταινία που προβάλλεται αυτή την εποχή στο σινεμά,σκηνές δράσης αξεπέραστες,σκηνές ομορφιάς και ιστορία αγάπης συγκινητική,με όμορφη πλοκή. συγκριτικά με το Hero έχω να πώ οτί οι σκηνές δράσεις είναι πολύ ανώτερες στα ιπτάμενα στιλέτα,ο πρωταγωνιστής μου άρεσε περισσότερο από τον Jet li,τα τοπία ήταν όμορφα αλλά όχι τόσο όμορφα όσο αυτά του Hero και τέλος η πλοκή του Hero μου άρεσε περισσότερο. Σαν ταινίες νομίζω οτί είναι ισάξιες και οτί κάθε μια έχει την δική της ομορφιά.Δεν μπορώ να βάλω κάποια πάνω και κάποια κάτω. Πάντως από το να δώ ocean 12 χίλιες φορές τα ιπτάμενα στιλέτα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Παιδια μη διανοηθειτε να δειτε τη συμμορια των 12.Μεγαλυτερη κοτσανα δεν υπαρχει!Καμια σχεση με το πρωτο.Η Τζουλια Ρομπερτς παρεμπιπτοντως ειναι τρελο μπαζο!Μονο ο Κλουνευ ειναι θεος Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 την τη συμμορια των 12 την είδα εχθές. αρκετά καλή ταινία. κρίμα! θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. τόση γνωστοι ηθοποιοί παίζουν!!!.όντως η Τζουλια Ρομπερτς ήταν χαλια. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 (edited) please delete Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Eχετε δει σε dvd το ματι2 την πολη των ρομποτ?Εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 To Mάτι2 με φρίκαρε....μπρρρρρ Είδα και το Oceans 12....καθώς είμαι super φανατικιά του 11 περίμενα ανάλογο ύφος, κλίμα, μουσική κλπ κλπ.... Μπερδεύτηκα τόσο πολύ που συνεχώς σκούνταγα τον άντρα μου να μου πει σε ποια χρονολογία είμαστε στο έργο....καμία σχέση με το πρώτο. Πιστεύω απλά καλό. Η μουσική καλή. Η Roberts ήταν ψιλοκρύα αλλά τότε ήταν έγκυος. Είδα και τον Αλέξανδρο.....μπορώ να πω οτι με κούρασε και ο Farell δεν με ικανοποίησε... Ετοιμάζομαι για Elektra:D Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 gia spoudaio ergo etoimazese ! :p Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Είδα (μετά απο πολλές πιέσεις στους φίλους μου ) Bridget Jones 2. Πολύ πιο αστεία απο την πρώτη, πανέξυπνη και αυτή εδώ, η Ρενέ πάνχοντρη και πανηλίθια (χαχαχαχ!!!!) , ωραία τοπία, ωραία σκηνικά και ο Hugh ΔΕΝ πρωταγωνιστεί και τόσο. Πραγματικά απόλαυση , τόσο εξαίσια όσο και η πρώτη για το είδος της. Και ειμαι πολύ δύσκολος στο να πώ καλή κουβέντα για ταινία (και ειδικά τέτοια) Οσοι γουστάρατε το πρώτο, εννοείτε ότι πρέπει να δείτε και αυτή Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Μόλις είδα σε dvd την ταινία honey.Πολύ καλή χορογραφική χιπ-χοπ ταινία με κλασσική αλλά καλή υπόθεση..η κοπέλα της γειτονιάς προσπαθί να φτάσει το όνειρό της το οποίο είναι να γίνει χορογράφος και ταυτόχρονα να βοηθήσει τα παιδιά να ξεφύγουν από το γκέτο. Για όποιον του αρέσουν τα χορευτικά,δεν είναι save the last dance, αλλά αξίζει :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Περιμενω κριτικες για το Blade Trinity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. January 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 House of Flying Daggers (Tα ιπτάμενα στιλέτα) Ομορφο αισθητικά παραμύθι.Θυμίζει αρκετά το Hero αν και υστερεί κατά πολύ στις εικόνες και τα χρώματα - ή δεν είχε μεγάλα κέφια όταν το γύριζε ή δεν ήθελε να κάνει κάτι ίδιο. Οπότε δεν το ξεπερνά κατά τη γνώμη μου αλλά από ένα σημείο και μετά,όταν περνά η μικρή «κοιλιά» που κάνει στην πλοκή,ανταμοίβει με το ξεδίπλωμα της ιστορίας και των χαρακτήρων. Προτείνεται : Για όσους έχουν δει προηγούμενες ταινίες του Zhang Yimou ή που ξέρουν περί τίνος πρόκειται.Οι υπόλοιποι θα βαρεθούν σίγουρα. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Λούκι Λουκ εναντίον Ντάλτον είναι ταινία που για να την δει κάποιος θα πρέπει να έχει πάρει πολλά lexotanil για να συγκρατηθούν τα νεύρα του από τις μλκ που θα βλέπει,ανύπαρκτο χιούμορ,σενάριο αέρα-πατέρα...έκλαψα τα λεφτά μου:( Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Banepaok Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 ΚΟΡΟΙΔΟ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Καποιος που να ειδε το bladeIII να μας ετοιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Τελικα το Blade αξιζει μονο για dvd!Στυλατο,εφεντζιδικο αλλα ουτε τη δραση του 2 ειχε ουτε την πλοκη του 1!Μετριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αλλα βλεπεται χαλαραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts