DeathAngel Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (23 Νοέ. 2004 , 23:02) από ότι έμαθα βγαίνει το ανακόντα 2 για να δούμε τι θα γίνει... Πολύ καλό το έχω δει. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 το 2; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (24 Νοέ. 2004 , 15:08) το 2; Ε ναι. Σου φαίνεται περίεργο; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 to anakonda to eida se avant prepmiere...den en8ousiasthka...eixa ena moro mprosta moy(o anomalos o mpampas tou akouson akouson se ti taineia to efere) pou eklaige synexeia!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (24 Νοέ. 2004 , 16:32) to anakonda to eida se avant prepmiere...den en8ousiasthka...eixa ena moro mprosta moy(o anomalos o mpampas tou akouson akouson se ti taineia to efere) pou eklaige synexeia!! Έλεος :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 ma to tragiko htan pos to moro EKLAIGE kai h8ele na fygoun ...alla ela pou o ili8ios pateras h8ele na to dei(am pos?plhrosane) kala 8es an deis thn taneia...to moro ti to perneis mazi sou? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Δειτε τους ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ παιδια!Ειναι πραγματικα Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο-Ι!!!!!!!!!!! Δε σας λεω τιποτα αλλο!Οποιος με ακουσε με ακουσε!!!!ΦΟΒΕΡΟ! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agleouras (28 Νοέ. 2004 , 12:08) Δειτε τους ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ παιδια!Ειναι πραγματικα Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο-Ι!!!!!!!!!!! Δε σας λεω τιποτα αλλο!Οποιος με ακουσε με ακουσε!!!!ΦΟΒΕΡΟ! Γελιο εχει? Το the manchurian canditate το ειδε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Eida to ANACONDAS.Kali tainia htan...Vevea htan ligo periergo to gegonos oti ipirxan tosa polla peloria fidia... :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 periergo???? kai ti 8a eprepe dld?na exoun kana fidaki sa skouliki? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (28 Νοέ. 2004 , 14:52) Το the manchurian canditate το ειδε κανεις? μεγαλη, και γινεται κουραστικη καλη μεν, αλλα τιποτε το ιδαιτερο ********** Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Δειτε τους απιθανους...Ειναι απιθανη ταινια :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Έχω σκοπό να το πάρω σε DVD... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (28 Νοέ. 2004 , 14:52) Το the manchurian canditate το ειδε κανεις? To ειδα χτες,προκεται για μια απ'τις καλυτερες ταινιες του 2004 & σιγουρα απ'τα καλυτερα πολιτικο-ψυχολογικο-κοινωνικα θριλερ των τελευταιων ετων...οσα δειχνει,οσο εφιαλτικα κι αν ειναι,ειναι πολυ πιθανον να γινουν στο κοντινο μελλον(αν δεν εχουν ηδη γινει) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Για οσους δεν το εχουν δει προτεινω για dvd το MAGNOLIA.Απο τις καλυτερες πολυπλοκες κοινωνικες ταινιες που εχω δει!Τελικα τι ηθελε να πει ο ποιητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Είδα πριν από λίγο σε dvd το i-robot. Πολύ καλή ταινιούλα και αν και action movie κατά κύριο λόγο, σε προβληματίζει κάπως όσο να ναι...έχω αρχίσει και φοβάμαι τον P4 τώρα :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 emena to mono pou marese sthn sygekrimenh tainia htan to toutou.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Και μένα μου άρεσε το ΤΤ του 2040 :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (30 Νοέ. 2004 , 18:11) Και μένα μου άρεσε το ΤΤ του 2040 :Ρ nuvolari.... ;) niceeee....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Τόσες διαφημίσεις σε ταινία όπως το «I, robot» δεν έχω ξαναδεί. Αυτά είναι για χαζοαμερικανάκια. Περίγελος έγιναν στην αίθουσα... Το μέλλον των ταινιών αυτό είναι; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Νομίζεις ότι τα λεφτά για μία ταινία βγαίνουν μόνο από τα έσοδα στις αίθουσες :Ρ Η πλάκα ήταν στην αρχή που διαφήμιζε τα all star converse ("Vintage 2004 :P). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 eida to cellular...de mou poluarese...hkseres ti 8a ginei sthn epomenh skhnh....toulaxiston exei oraia mousikh Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 shmera eida to the bourne supremacy...marese...endiaferousa taineia kai fysika h mousikh sto telos apla teleia (moby) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Χτες είδα το ντοκιμαντέρ Ανθρωπος Παντός Καιρού (με θέμα τον Βέγγο). Είμαι φανατικός οπαδός του, έμαθα πράγματα που δεν ήξερα τόσο καλά (όπως το τι δράματα έχει περάσει στη ζωή του) αλλά κάτι δεν μου πήγε καλά στην ταινία αυτή. Αντιγράφω (και τροποποιώ λίγο) ένα απόσπασμα από την κριτική του Γιάννη Δηράκη στο cine.gr που με καλύπτει απόλυτα: Αν δεν είχε επιλεγεί το background με τα τρία παιδιά που αναζητούν το Βέγγο (μια λίγο άκομψη προσπάθεια σύνδεσης του νέου με το παλιό; ), αν δεν επέμενε τόσο πολύ στη σύνδεση του Βέγγου με τον Καραγκιόζη (τα περισσότερα πλάνα που εμφανίζεται ο Σπαθάρης να παίζει κραγκιοζο-βέγγο, δε νομίζω ότι προσέφεραν κάτι σημαντικό), αν έδινε περισσότερο χρόνο στον ίδιο το Βέγγο να μιλήσει για το Βέγγο (ξέρουμε ότι ο Βέγγος δεν συνηθίζει να μιλάει για το Βέγγο αλλά δεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Σολδάτος τη φιλία τους για να του αποσπάσει λίγα περισσότερα πράγματα γι` αυτόν; ), θα σας έλεγα ότι θέλω να την ξαναδώ άμεσα. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Μόλις είδα το Kill Bill volume 2. Όμορφη ταινία, πολύ ενδιαφέρουσα, αν και ίσως έχει λίγο περισσότερο μπλα-μπλα απ'ότι θα έπρεπε. Τέσπα, προτείνεται :) Πάντως ρε παιδιά, δεν υποτίθεται ότι θα βγαίνανε 3 Kill Bill συνολικά; Ή μήπως θυμάμαι λάθος; Γιατί το Kill Bill 2 δεν αφήνει και πολύ χώρο για sequels. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts