Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια στιγμή πρέπει να δω και το Πολικό Εξπρές, αλλά για εμένα δεν έρχονται Χριστούγεννα αν δε δω το Nightmare Before Christmas. O Burton στο μυαλό μου είναι (για έναν περίεργο λόγο) συνυφασμένος με τη μαγεία και τη φαντασία του κινηματογράφου (Big Fish, Beetlejuice, Edward Scissorhands κτλ) και τα Χριστούγεννα για κάποιο λόγο ταιριάζουν απόλυτα με τις ταινίες του.

Χμ... τώρα που το σκέφτομαι, οι ταινίες του Burton είναι μαγικές, μισο-καταθλιπτικές/μισο-χαρούμενες και σε ξανακάνουν παιδί.

Ακριβώς όπως και τα Χριστούγεννα :D ;)

Κι εγώ κάποια στιγμή πρέπει να δω το Nightmare Before Christmas, αλλά και να μην το δω φέτος δε θα με πειράξει. Αυτό το "δέσιμο" που έχω με το Πολικό Εξπρές δεν ξέρω αν θα το ξανανιώσω με ταινία. Ναι, το Love Actually είναι μια εξαιρετική ταινία, απλώς όταν τελειώσει δεν θα πω "Με "έβαλε" στο πνεύμα των γιορτών", αν και οι σκηνές με τα δέντρα και οι μουσικές επιλογές (White Christmas, All I Want For Christmas Is You) κάθε φορά που έδειχνε τις εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα έδιναν ένα γιορτινό τόνο.

Το Πολικό Εξπρές όμως σε βάζει στο πνεύμα θες δε θες. καθώς από την αρχή έως το τέλος, το θέμα του είναι ο Βόρειος Πόλος και το κατά πόσο είναι αληθινός ο Άγιος Βασίλης (και ειδικά το τραγούδι στους τίτλους τέλους - το Believe του Groban - είναι απλά μαγευτικό).

Επίσης, ωραία χριστουγεννιάτικα κινούμενα σχέδια είναι αυτό του Disney που δείχνει η ΝΕΤ σχεδόν κάθε χρόνο (που περιλαμβάνει διάφορες μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες απ'όλους τους ήρωες - Γκούφυ, Μίκυ, Ντόναλντ κτλ) και το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο από το "Διάλειμμα" (λέγεται "Recess - Christmas Miracle On Third Street").

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

είδα το νέο Batman. λέω εδώ είμαστε θα είναι ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο. δυστυχώς έπεσα έξω. σχεδόν 3 ώρες έργο, με πολύ λίγο Batman μέσα. γενικά το προηγούμενο ήταν ανώτερο σε όλα, κι ευτυχώς δεν το είδα σε cinema, τσάμπα θα πήγαιναν τα λεφτά.

Το είδα κι εγώ και πραγματικά εξεπλάγην αρνητικά.

Αφού δεν έβγαλαν και ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ στο eBay το σπίτι του γηραιου ιππότη πάλι καλά.

Καμία σχέση με τα 2 προηγούμενα,φτωχό σενάριο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Saints and Soldiers: Airborne Creed το ειδα σημερα αρκετα καλο αλλα το τελος το περιμενα αλλιως 6/10
iphone xs max ipad 6th gen

Το είδα κι εγώ και πραγματικά εξεπλάγην αρνητικά.

Αφού δεν έβγαλαν και ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ στο eBay το σπίτι του γηραιου ιππότη πάλι καλά.

Καμία σχέση με τα 2 προηγούμενα,φτωχό σενάριο

Καθολου απιθανο να το δεις στο ebay, γιατι ενα απο τα πιο πετυχημενα κομικ που εχει γραψει ο Φρανκ Μιλερ για τον Μπατμαν λεγετε The Dark Knight Returns και μιλαει για την επιστροφη του Μπατ στην ενεργο δραση σε ηλικια 50 χρονων...

O Nolan έχει πει ότι τέρμα το Μπάτμαν πάντως οπότε άλλες ταινίες.

Αναμένεται.Μαζί με cloud atlas + life of pi + the hobbit + arbitrage θα κάνουν όμορφο το χειμώνα μας.

Καθολου απιθανο να το δεις στο ebay, γιατι ενα απο τα πιο πετυχημενα κομικ που εχει γραψει ο Φρανκ Μιλερ για τον Μπατμαν λεγετε The Dark Knight Returns και μιλαει για την επιστροφη του Μπατ στην ενεργο δραση σε ηλικια 50 χρονων...

Ναι είδα κι ενα κόμικς πριν λιγο καιρό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Seeking Justice 7/10

Nicolas Cage ... μια πιθανον πραγματικη κατασταση παρουσιαζεται σ αυτη τη ταινια ...

Εχει αρκετο ενδιαφερον και δε βαριεσαι ουτε σε κουραζει ...

Μια ωραια ιστορια για να περασει 1.40 λεπτα ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

CLOUD ATLAS

Τρομερό concept το μπλέξιμο διαφορετικών ιστοριών με τους ίδιους ηθοποιούς και μάλιστα με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας σε κάθε ιστορία.

Πολύ όμορφο το μήνυμα που περνάνε οι παραγωγοί του Matrix και εντυπωσιακά σκηνικά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

The Big Year : 3/10

Το καλο ειναι οτι ειναι αληθινη ιστορια .... το ενδιαφερον κατα την διαρκεια της ταινιας μικρο ...

Σκεφτηκα να την σταματησω αλλα τελικα την ειδα ολη ....

Το καλυτερο κομματι ειναι το τελευταιο 15 λεπτο , που εχει και καποια μηνυματα ...

Γενικα αυτο που ηθελε να δειξει θα μπορουσε να το χει δειξει μεσα σε 40 λεπτα το πολυ ...

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

The Dark Knight Rises αρκετα καλο αλλα με κουρασε η διαρκεια του

skyfall μονο για να περασει η ωρα κλασικος υπερφυσικος JAmes Bond οχι τιποτα ιδιαιτερο

Maximum Conviction η μεγιστη μπουρδα. οι ταινιες του Seagal ειναι οοοολες ιδιες μεταξυ τους. παλευει με τον ιδιο τροπο παντου και μπορει να τον βγαλει Knock out με 2 κινησεις

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides καλο ηταν αλλα οχι το καλυτερο απο τα 4

Moneyball:Ψιλοαδιάφορο.Συμπαθητικός Μπραντ Πιτ αλλά τπτ ιδιαίτερο.Θα τολμούσα μάλιστα να πω ότι ο Χιλ στο ρόλο του πτυχιούχου απο το Γιέϊλ είναι κατάτι συμπαθέστερος στο ρόλο του.

Man on a ledge : 7/10

Ωραια ταινιουλα ... στην αρχη δεν καταλαβαινεις τι πραγματικα συμβαινει , και μετα που το δειχνει ειναι εξυπνο ....

Περναει ευχαριστα η ωρα χωρις να κουραζει με περριτα ....

Δεν ξέρω αν είμαι off-topic ή αν αυτό το thread είναι μόνο για καινούργιες ταινίες (αν δεν αρμόζει το post εδω ας με διορθώσει κάποιος από τους Mod)

Χτές είδα το αρκετά αμφιλεγόμενο έργο (αν κρίνω απο τις γνώμες που έχω ακούσει) "Οι ώρες) (The Hours http://www.imdb.com/title/tt0274558/ )

Είμαι περιέργος να ακούσω πως σας φάνηκε...

Αμφιλεγόμενο;

Δε νομίζω πως είναι καθόλου αμφιλεγόμενο. Και οι κριτικοί και όσοι αρέσκονται σε τέτοια έργα το βρήκαν εξαιρετικό. Τώρα αν μιλάμε για την άποψη αυτών που θεωρούν "καλές" ταινίες μόνο τα θρίλερ ή τις κωμωδίες, σαφώς και δε θα του αρέσει. Γενικότερα πάντως θεωρείται μια πάρα πολύ καλή ταινία.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Είδα το AN του Παπακαλιάτη.

Καλή για Ελληνική ταινία και εξαιρετικά επίκαιρη.

Έχει πιάσει θέματα όπως κρίση, οικογένεια, σχέσεις, ανεργία ακόμα και φιλοζωία και λίγο σεξ, οπότε βλέπετε από άλλους αν και είναι λίγο καταθλιπτική.

Και δείχνει και πολύ Πλάκα που αξίζει για τις εικόνες που δείχνει.

Περιμένω το νέο Superman (Man of steel) και After Earth , το νέο sci-fi movie του Will Smith μαζί με τον γιο του.

Amazon Fire stick 4k max

Αμφιλεγόμενο;

Δε νομίζω πως είναι καθόλου αμφιλεγόμενο. Και οι κριτικοί και όσοι αρέσκονται σε τέτοια έργα το βρήκαν εξαιρετικό. Τώρα αν μιλάμε για την άποψη αυτών που θεωρούν "καλές" ταινίες μόνο τα θρίλερ ή τις κωμωδίες, σαφώς και δε θα του αρέσει. Γενικότερα πάντως θεωρείται μια πάρα πολύ καλή ταινία.

Ε ναι, ταινίες που παίζουν στα Όσκαρ συνήθως δεν τις λες κι αμφιλεγόμενες γιατί τυγχάνουν ευρείας αποδοχής. Είναι πολύ καλή ταινία, εξαιρετικά καλοφτιαγμένη, τολμηρή, με άψογες ερμηνείες (αποκάλυψη η Νικόλ) και υπέροχη μουσική επένδυση. Λίγο καταθλιπτική τη λες αλλά συνάμα και ποιητική. Νομίζω της έχω 9 (χαλαρά και 9.5 αν έμπαιναν μισά) στο imdb.

ted μαρεσε αρκετα.ηταν κατι διαφορετικο. 7/10

snow white and the huntsman καλούτσικη ταινια 6/10

Perks of Being a Wallflower είδε κανείς; Θα πάω την Κυριακή και κυριολεκτικά δε μπορώ να περιμένω!

Paranorman αρκετα καλο αν και εαν ημουν πατερας δεν ξερω κατα ποσο θα αφηνα ενα μικρο παιδι να την δει. Ειναι πιο σκοτεινη σε σχεση με αλλα παιδικα.

:D

Άρης

Follow me

Paranorman αρκετα καλο αν και εαν ημουν πατερας δεν ξερω κατα ποσο θα αφηνα ενα μικρο παιδι να την δει. Ειναι πιο σκοτεινη σε σχεση με αλλα παιδικα.

Εμένα μου άρεσε (και ας μην είμαι πατέρας). Και όντως είναι πολύ σκοτεινή, κάτι σαν θρίλερ σε κινούμενα σχέδια.

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα μου άρεσε (και ας μην είμαι πατέρας). Και όντως είναι πολύ σκοτεινή, κάτι σαν θρίλερ σε κινούμενα σχέδια.

Προς Θεου ουτε εγω ειμαι πατερας.:lol::p

Κι εμενα μου αρεσε γι αυτο ακριβως που λες κι εσυ φιλε μου. Ηταν ωραιο που μετεφεραν το θριλερικο σκοταδι σε παιδικο.

:D

Άρης

Follow me

Παιδια εχετε να προτεινετε καμια καλη ισπανοφωνη ταινια? Θα προτιμουσα να ειναι κατα το δυνατον σχετικα καινουργια και κατα προτιμηση θριλερακι ή περιπετεια χωρις να αποκλειω αλλα ειδη.Απλα δε θελω να ειναι καμια ρομαντικη με πολλα μελια και ζαχαρες:p

Παιδια εχετε να προτεινετε καμια καλη ισπανοφωνη ταινια? Θα προτιμουσα να ειναι κατα το δυνατον σχετικα καινουργια και κατα προτιμηση θριλερακι ή περιπετεια χωρις να αποκλειω αλλα ειδη.Απλα δε θελω να ειναι καμια ρομαντικη με πολλα μελια και ζαχαρες:p

REC 1 & 2

δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω!

REC 1 & 2

δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω!

Ωραια! Παω να τις κατεβ... εε αγορασω:p:D

ευχαριστω πολυ:)