Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

δεν την εχω δει. πολυ διαφημιση εχει πεσει και θα πας να δεις κατι τρομερο και θα απογοητευτεις.

παντα ετσι γινεται μ'εμενα οταν σε καποια ταινια πεφτει τοση διαφημιση.

to GOATS ειδα σημερα κανενα ενδιαφερον η ταινια απλα βλεποταν. περιμενες κατι να γινει για να δεις για ποιο λογο βγηκε αλλα δεν γινοταν τιποτα

iphone xs max ipad 6th gen

unknown αργησα λιγο αλλα το ειδα χθες.πολυ καλη τανια ,σου κραταει το ενδιαφερον με την πλοκη του και τις συνεχεις ανατροπες.

• 2 weeks later...

The tall man καλουτσικη ταινια

2 Days In New York δεν ελεγε τιποτα η ταινια

Thale αυτο μου αρεσε αλλα οχι οπως αλλα Σκανδιναβικα θριλερ

Thats my boy καλουτσικη κωμωδία βλεποταν με στιγμες γελιου αλλα οχι και τιποτα το ιδιαιτερο

96 MINUTES μεχρι την μεση δν καταλαβαινα τι γινοταν αλλα μετα ο σκηνοθετης το εδεσε και εβγαινε νοημα. οχι κατι ιδιαιτερο απλα δειχνεις πως κατι βλαμμενα γινονται δολοφονοι απο μαγκια και μονο.

RED LIGHTS πολυ καλη ταινια μου αρεσε πολυ την προτεινω να την δειτε

Werewolf και αυτη μου αρεσε πολυ

CHAINED μου αρεσε αν και τα ειδα ολα με αυτην την ταινια.

μολις ειδα το total recall 2012.καλη ταινια αν εισαι φαν του ειδους.πολυ μεταλλο,φουτουριστικο σκηνικο,σκοτεινο,τεκ φρικς και ατελειωτη δραση.της ελειπε το κατι παραπανω για να την ανεβασει επιεπεδο .βλεπεται ευχαριστα.

INTERVIEW WITH A HITMAN μετρια ταινια με οχι και πολυ δραδη. καμια σχεση με το ΗΙΤΜΑΝ

TAKEN μου αρεσε παρα πολυ και πολυ δραση

ΤΑΚΕΝ 2 η συνεχεια του ΤΑΚΕΝ και αυτη παρα πολυ καλη με φουλ δραση

Wrath of the Titans παρα πολυ καλη για εμενα ταινια σε οποιον τους αρεσουν τετοιες ταινιες ας την δει

BORN TO RAISE HELL 2010 κλασικη ταινια του SEAGAL

Changing The Game μπαρουφα δεν μου αρεσε

House at the end of the street χαζοθριλερ

Scary Or Die βαρετη μεχρι αηδιας

Safe House 7/10

Μια ταινια με ωραια ιστορια ... και κυριως καλο παιξιμο απο τους ηθοποιους ...

Βλεπετε ευχαριστα αν και ψιλιαζεται κανεις την μιση εξελιξη ποια θα ειναι ....

Τουλαχιστον δεν ειναι απο τις ανουσιες που βγαινουν οι περισσοτερες καινουργιες ... σοβαρη με συγκεκριμενη υποθεση

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

total recall με τον κολιν φαρελ. ριμεικ του εργου που επαιζε ο σβαρτσι με την σαρον στοουν. πολυ καλο.

Safety Not Guaranteed (2012): Ένας δημοσιογράφος και 2 βοηθοί του αποφασίζουν να ερευνήσουν την υπόθεση ενός τύπου που έχει βάλει αγγελία ότι ψάχνει άλλο ένα άτομο για να ταξιδέψουν στον χρόνο.

Πολύ καλή ταινία. Συνδυάζει πολύ όμορφα το κωμικό, το ρομαντικό και το sci-fi στοιχείο.

total recall με τον κολιν φαρελ. ριμεικ του εργου που επαιζε ο σβαρτσι με την σαρον στοουν. πολυ καλο.

Όντως πολύ καλό

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

dragon eyes πολυ μετρια ταινια χωρις σεναριο με αρκετο ξυλο φουλ στα εφε

Ο καινούριος bond...6 επιοικώς...χάλια σενάριο,μέτρια δράση (το πρώτο 20λεπτο μόνο μου άρεσε και αυτό ίσως γιατί την είδα σε IMAX).

Seeking a Friend for the End of the World (2012): Ο πλανήτης είναι κοντά στο τέλος του καθώς ένας αστεροειδής πλησιάζει απειλητικά. Ο Ντοτζ ζει μόνος του από τότε που τον άφησε η σύζυγος του και η ζωή του είναι, ούτως ή άλλως, χάλια. Τώρα, όμως, είναι η μεγάλη στιγμή για να πάρει την μεγάλη απόφαση: θα διασχίσει τη χώρα για να βρει την αγαπημένη του από το σχολείο. Απροσδόκητα, θα βρει και βοήθεια, από μια γειτόνισσα, την Πένι.

Πολύ όμορφη και γλυκιά ταινία. Ωραίες ερμηνείες από την Keira Knightley και τον Steve Carell.

Το Skyfall προσωπικα μου αρεσε πολυ , γενικα η ολη πλοκη μου εκανε μια ιδιαιτερη εντυπωση σε συνδυασμο με το συγκινητικο τελος . Ισως και το Νο1 απο τα 3 εργα του Daniel Craig για μενα.

vhs και inkeepers. Τ αειδα και τα δυο με την ελπιδα οτι θα "χεστω" πανω μου εν τελει και τα δυο απογοητευση. Μεγαλη κιολας. Το πρωτο ηταν 2 ωρες εργο, με κουρασε οχι λογω διαρκειας αλλα γιατι εδειχνε κατι καπως τρομακτικο ανα 30 λεπτα και δεν εξηγησε και διαφορα σε σχεση με το σεναριο.

Το δευτερο ειχε ολες τις προυποθεσεις να γινει καλο αλλα τα εφε ηταν μαπα, η σκηνοθεσια μετρια, η μουσικη επενδυση αστεια καπως και αυτο ειχε τρυπες στο σεναριο.

vhs 4.5

inkeepers 3.5

:D

Άρης

Follow me

Το Skyfall προσωπικα μου αρεσε πολυ , γενικα η ολη πλοκη μου εκανε μια ιδιαιτερη εντυπωση σε συνδυασμο με το συγκινητικο τελος . Ισως και το Νο1 απο τα 3 εργα του Daniel Craig για μενα.

και εμενα μου αρεσε το skyfall. χωρις πολλες υπερβολες σαντα προηγουμενα bond. καλογυρισμενο.

ok looper αρκετα καλη,εχει αγωνια πως θα τελειωσει.πρωτοτυπη θα ελεγα.

ruby sparks αυτο και αν δεν ειναι παραξενο σεναριο.σου βαζει πολλα ερωτηματικα για την πλοκη του εργου,εαν ειναι πραγματικοτητα η' φαντασια-ονειρο.βλεπεται ευχαριστα γιατι εχει περιεργη εξελιξη .

step up 4 revolution παρα πολυ καλη ταινια δεν το περιμενα γιατι εχει αγνωστους ηθοποιους .εκτος απο τον επιχειρηματια βεβαια.

πολυ κεφατη,με διαφορετικο σεναριο και δινει τα χορευτικα με νεο τροπο και σκηνοθεσια.πολυ κεφι,χοροπηδουσα σε ολη την ταινια.ειναι απο αυτες που ευχομουν να μην τις ειχα σνομπαρει για σινεμα.:)

conan the barbarian αρκετα καλη αλλα περιμενα ενυπωσιακοτερο τελος. 6/10

Σχετικά συμπαθητικό καμία σχέση με το κλασσικό βεβαία

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.