Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως είδε κανείς το hellboy γιατί λέω να πάω να το δω.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (27 Οκτ. 2004 , 21:16)

Μήπως είδε κανείς το hellboy γιατί λέω να πάω να το δω.

To ειδα εγω.Ενταξει,μια ταινια δρασης ηταν με τον "σουπερ" τυπο και ετσι.Τιποτα το ιδιαιτερο η το ξεχωριστο.Καλα εφε,σχετικα καλοι διαλογοι.

Δηλαδη δεν ξεφευγει απο το "κλασσικο" στυλ που εχουν τετοιου ειδους ταινιες.

Με λιγα λογια,με αριστα το 10,ειναι καπου στη μεση... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (27 Οκτ. 2004 , 22:29)

Yπαρχει καποιος που να του αρεσε to open water?

:eek: :eek:

Άθλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μακριάααααααααααααααααααααα!

Μόνο αυτό έχω να πω :whistle:

Kαμια κριτικη για ladykillers-νυφες-δολοφονια του νιξον-ενα σπιτι στο τελος του κοσμου-ο γυρος του κοσμου σε 80 μερες.

Welcome to the jungle...

Απίστευτη κωμωδία δράσης σε VHS! Πιστεύω πως θα περάσετε 2 ευχάριστες ώρες :) ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (27 Οκτ. 2004 , 22:29)

Yπαρχει καποιος που να του αρεσε to open water?

Ναι μου αρεσε αρκετα!Σιγουρα δεν ξετρελαθηκα αλλα σε σχεση με το The Village παιρνει οσκαρ :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (29 Οκτ. 2004 , 02:19)

lol????

Δε πάμε καλά σίγουρα...

02:56 Λεει το ρολοι μου,εσενα? :worry:

Moλις ειδα το collateral.Ειναι αυτονοητο οτι προκειται για μια απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας.Δυνατες ερμηνειες,προτωτυπο σεναριο,ακομα πιο προτωτυπη κινηματογραφιση και καλη μουσικη επενδυση.

Κατι αλλο ομως με απασχολει.Κατα καιρους οι κριτικοι εχουν γραψει οτι ο tom ειναι αταλαντος η υπερβολικος στο παιξιμο του.Συμφωνω αν αναφερομαστε στις πρωτες του δουλειες αλλα....Πρεπει να του αναγνωρισουμε κατι που ειναι προφανες.Ο τυπος ειναι σαν το παλιο κρασι.Οσο περνανε τα χρονια τοσο καλυτερος γινεται.Δεν ξερω τι λενε οι κριτικοι αλλα εγω και φολα να ειναι η ταινια χαιρομαι να τον βλεπω.Μας αρεσει η οχι εχει ξεχωριστο στυλ και οι επιλογες που κανει σε ταινιες τα τελευταια χρονια ειναι ΔΙΑΛΕΚΤΕΣ.Στο corrateral δινει ΡΕΣΙΤΑΛ κακιας.Τολμω να πω οτι του αξιζει μεχρι στιγμης το φετινο αγαλματιδιο οχι γιατι δινει μια αξεχαστη ερμηνεια αλλα πολυ απλα φετος εχουμε δει πολλες πατατες και η ερμηνεια του τομ ξεχωριζει σαν τη μυγα μεσα στο γαλα.Ακομα και οταν δεν μιλαει οι εκφρασεις του προσωπου του και γενικοτερα η κινησεις του ειναι καθηλωτικες.Αν συνεχισει ετσι σιγουρα καποτε θα κερδισει την καταξιωση να μπει στους κλασσικους.Επομενες 2 ταινιες σε συνεργασια με spielberg και παλι maikl man.Ειπατε τιποτα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (31 Οκτ. 2004 , 23:48)

Moλις ειδα το collateral.Ειναι αυτονοητο οτι προκειται για μια απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας.Δυνατες ερμηνειες,προτωτυπο σεναριο,ακομα πιο προτωτυπη κινηματογραφιση και καλη μουσικη επενδυση.

Κατι αλλο ομως με απασχολει.Κατα καιρους οι κριτικοι εχουν γραψει οτι ο tom ειναι αταλαντος η υπερβολικος στο παιξιμο του.Συμφωνω αν αναφερομαστε στις πρωτες του δουλειες αλλα....Πρεπει να του αναγνωρισουμε κατι που ειναι προφανες.Ο τυπος ειναι σαν το παλιο κρασι.Οσο περνανε τα χρονια τοσο καλυτερος γινεται.Δεν ξερω τι λενε οι κριτικοι αλλα εγω και φολα να ειναι η ταινια χαιρομαι να τον βλεπω.Μας αρεσει η οχι εχει ξεχωριστο στυλ και οι επιλογες που κανει σε ταινιες τα τελευταια χρονια ειναι ΔΙΑΛΕΚΤΕΣ.Στο corrateral δινει ΡΕΣΙΤΑΛ κακιας.Τολμω να πω οτι του αξιζει μεχρι στιγμης το φετινο αγαλματιδιο οχι γιατι δινει μια αξεχαστη ερμηνεια αλλα πολυ απλα φετος εχουμε δει πολλες πατατες και η ερμηνεια του τομ ξεχωριζει σαν τη μυγα μεσα στο γαλα.Ακομα και οταν δεν μιλαει οι εκφρασεις του προσωπου του και γενικοτερα η κινησεις του ειναι καθηλωτικες.Αν συνεχισει ετσι σιγουρα καποτε θα κερδισει την καταξιωση να μπει στους κλασσικους.Επομενες 2 ταινιες σε συνεργασια με spielberg και παλι maikl man.Ειπατε τιποτα?

Συμφωνώ απόλυτα. Τον πάω πολύ αυτόν τον ηθοποιό. Μου άρεσε και στις πρώτες του ταινίες σαν πιτσιρικάς και ανερχόμενος και μου αρέσει ακόμα περισσότερο τώρα. Για μένα είναι ίσως ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του.

Σήμερα είδα και εγώ το Collateral....περιτό να σας πω πως έλιωσα στην καρέκλα μου και στις απότομες σκηνές με δράδη είχα γαντζωθεί πάνω στον άντρα μου.

Μια απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ταινίες του φετεινού χειμώνα και το λέω εγώ που δεν είμαι φαν του Cruise. Τι ατμόσφαιρα, τι πάιξιμο....αυτές οι σκηνές με την κάμερα στο χέρι....

το τέλος στην αρχή δεν το είχα καταλάβει, δεν κατάλαβα πως τον είχε πετύχει γιατί ήταν ακόμα όρθιος και λέω τώρα γιατί σταματήσανε?

Παιδιά απίστευτη ταινία...την κατατάσω μαζί με το Oceans 11 όσον αφορά ατμόσφαιρα, δράση και μουσική

Namaste!

collateral

Καλό ήταν. Μου άρεσε αν και στους περισσότερους όχι.

Ο ΤΟμ πολύ καλός, λίγο αργή δράση αλλά στο τέλος κλιμακώνεται η ένταση

:X

Εχεις δικιο φιλε οτι ειχε αργη δραση και ισως κουρασε μερικους αλλα ετσι και γιουβετσι ειναι ποιοτικη ταινια.

Ασχετο αλλα ξερει κανεις το μουσικο κομματι που επαιζε στο club?

Είδα το home at the end of the world.

Συμπαθητικό έργο, αλλά σίγουρα όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Ειδικά το τέλος είναι κάπως απότομο και αφήνει μια πικρή αίσθηση, αλλά μάλλον αυτός ήταν και ο σκοπός του σκηνοθέτη.

Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του bisexual, αλλά και των άλλων 2.

Κάτι ιδιαίτερα θετικό ήταν το πόσο έμοιαζαν κι έδεναν σα χαρακτήρες και εμφάνιση o Bobby στα γυμνασιακά του χρόνια και ο Bobby μετά από χρόνια ώς ενήλικας. Σε αυτό το σημείο έγινε απίστευτη δουλειά.

Επίσης, το έργο δεν είχε το στυλ δακρύβρεχτου μελό κι αυτό είναι κάτι που εκτίμησα ιδιαίτερα.

Αν σας αρέσουν τα κοινωνικά δράματα, δε χάνετε τίποτα να τη δείτε, αλλιώς είναι πιθανό να μη σας αρέσει και να βαρεθείτε. Εν τέλει, την προτείνω αλλά μάλλον με επιφυλάξεις ;) :)

Είδα το Καφές και Τσιγάρα του Τζάρμους. Είναι πολύ ευχάριστη ταινία σε αντίθεση με τις παλιότερές του και ειδικά το down by law που το βρήκα λίγο-πολύ βαρύ. Προσοχή όμως και πάλι η ταινία προτείνεται μόνο για σινεφίλ :!:
KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 1 Νοέ. 2004 , 10:51)

Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του bisexual

aaaaaa oxi kai bi sexual o Colin Farell!! lol

de tou paei katholou ;)

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 1 Νοέ. 2004 , 17:32)

Γιατι σου φενεται βαρυς και ασηκωτος? :D Παντος ο ρολος θα πηγαινει γαντι στον orlando bloom :p

nai autos kai o Johnny Depp einai oi agaphmenoi mou ;)

Συμφωνω ως προς τον johny :cool: O colin εχει πολυ δρομο μπροστα του.Ανυπομονω να τον δω στο ρολο του ΜΕΓΑ Αλεξανδρου αν και με τις μεχρι τωρα ταινιες του μου δινει την εντυπωση ενος μελλοντικου-μελαχρινου :p αντι-brad pit.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 1 Νοέ. 2004 , 20:43)

Συμφωνω ως προς τον johny :cool: O colin εχει πολυ δρομο μπροστα του.Ανυπομονω να τον δω στο ρολο του ΜΕΓΑ Αλεξανδρου αν και με τις μεχρι τωρα ταινιες του μου δινει την εντυπωση ενος μελλοντικου-μελαχρινου :p αντι-brad pit.

Entaxei egw milhsa mono gia omorfia,oxi gia talento an kai o Johnny einai gia mena foveros hthopoios. :)