Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (22 Οκτ. 2004 , 01:13)

Προσπάθησα να δω σήμερα το Before Midnight (κάπως έτσι λεγόταν, με τον Ethan Hawke ήταν). Μία συμβουλή. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ. Είναι η μόνη φορά στην ζωή μου που ΕΦΥΓΑ από ταινία...μιλάμε πως ΟΛΗ η ταινία ήταν ένας διάλογος...ΟΛΟΚΛΗΡΗ...μεγάλη λακαμία. Σπάστικα τρελά. Τσάμπα το 7ευρω στο villlage...μακριά...

μαλλον εννοεις Before Sunset,

εχω ακουσει καλα λογια για την ταινια, we'll see οταν ερθει η ωρα

υγ: το οτι ολη η ταινια ειναι ενας διαλογος δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλά μην λέμε και ό,τι θέλουμε...η ταινία είναι μια χαρά,δε φταίει κανείς αν κάποιοι πάνε σινεμά για να περάσει η ώρα χωρίς να ξέρουν τι πανε να δούν...! :mad:

Τι περιμένεις όταν πας να δεις αυτό :

"O Τζέσι, διακεκριμένος συγγραφέας πλέον, συναντά τη Σελίν στο Παρίσι, με την οποία είχε μια σύντομη ερωτική ιστορία στη Βιέννη πριν 9 χρόνια. Έχοντας ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους, κάνουν έναν περίπατο-απολογισμό της σχέσης τους και της μέχρι τώρα ζωή τους στην Πόλη του Φωτός . Οι ήρωες του "Πριν το ξημέρωμα" συναντιούνται ύστερα από 9 χρόνια, σε μια ταινία διαλογισμού πάνω στο Χρόνο ."

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

τωρα που διαβασα την περιληψη σου, μου θυμισε μια αλλη "καψουροταινια" ( :p ) του Hawke , το Snow Falling on Cedars

αν βλεπετε τετοιες ταινιες, δειτε κι αυτη, θα σας αρεσει

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Περίληψή μου εννοείς προφανώς αυτό που παρέθεσα,αλλά να ξεκαθαριζόμαστε,δεν είναι δική μου,είναι από το athinorama.gr

Οπως και το"Before Sunrise",έτσι και το "9 χρόνια μετά"του,δεν είναι απλά μια "καψουροταινια"αλλά κάτι παραπάνω ;)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Πριν απο λίγο ήρθα απο την πρεμιέρα των 8 του res evil 2.

Aπλός καταπληκτικό.

Άμα σας άρεσε έστω και στο ελάχιστο το 1 το 2 πιστεύω ότι θα σας ΄΄γοητεύσει΄΄.

Και όχι μόνο επιδή ήταν η Milla Jovovich και η Sienna Guillory :whistle:

Το τέλος σε προιδεάζει ότι σίγουρα θα βγει 3.

Το συνηστώ ανεπιφύλακτα...

PS:Ήταν παιδιά απο το myphone στις θέσεις h5,h6,h7?

Φιλικά Δημήτρης

Τελικως το shrek 2 ειναι χαλαρα το best computer animated ever αλλα δυστυχως δεν ειχε το εξυπνο γελιο του πρωτου.Περισσοτερο χαβαλετζιδικο ηταν με πολλα κλισε.Καλη προς μετρια κωμωδιουλα αλλα μονο για dvd.Δεν με ενθουσιασε οσο το 1......παμε για το 3 τωρα :p

Αυριο βλεπω resident

@Nelly, δεν αντιλέγω γούστα είναι αυτά. Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι η ταινία που θα έδινα 7 ευρώ για να μπω να την δω αν το ήξερα πως θα ήταν έτσι :Ρ.

Εδώ καλά καλά, αν το ήξερα, θα το σκεφτόμουν να την δω στην τηλεόραση :Ρ

Κάλα να πάθω αφού αφήνω την επιλογή ταινιών σε φίλους μου :Ρ

ΥΓ: Θέλω και γω Resi και Milla :'(

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Είδα res evil...

Τι να πω. Όποιος δεν έχει περάσει ώρες με τα zombies μπροστά στο PC μην κάνει τον κόπο να πάει να το δει.

Μόνο για πορωμένους...

phga na dw to ladykillers alla den eixe eishthria k eida to cellular (teleutaia klhsh).to vrhka polu kalo enw pisteva pws tha einai moufa.exei drash,agwnia,trela skhnika...k se vazei sto prwto pentalepto sto thema.mou thumise polu 24,ekei pou eixan apagagei thn gunaika k thn korh tou Bauer.
°*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*°

gia mia taineia "the forgoten" h kapos etsi ti exete na peite?eida ena trailer sto sinema kai mporo na po oti moy kentrise to endiaferon
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παρατηρω οτι το resident2 γενικως δεν αρεσει.Τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο down of the dead και 28 μερες μετα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (24 Οκτ. 2004 , 12:06)

Παρατηρω οτι το resident2 γενικως δεν αρεσει.Τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο down of the dead και 28 μερες μετα?

Προσωπικά δε νομίζω, καθώς και τα 2 έργα που ανέφερες θεωρούνται κορυφαία στο είδος τους :cool:

Θα το δω όμως και θα σας πω αναλυτικά τη γνώμη μου :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (24 Οκτ. 2004 , 09:57)

gia mia taineia "the forgoten" h kapos etsi ti exete na peite?eida ena trailer sto sinema kai mporo na po oti moy kentrise to endiaferon

i tainia prepei na einai koryfh.eida kai gw treiler kai sigoura tha tin dw otan erthei.Elpizw i skinothesia kai to peksimo twn hthopoiwn na einai toso kalo oso h ypothesh ths tainias.

ps : Poia tainia na paw na dw?To "Man on fire" h to "shrek 2 "?

Egw pisteuw oti tha mou aresoun kai oi 2 tainies apla..kapoia prepei na epileksw.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μα ρε παίδες, το resi δεν το βλέπεις γιατί πηγαίνει για 15 όσκαρ ή γιατί έχει ένα βαθύτερο νόημα και είναι διανοουμενίστικο (όπως το 28 μέρες μετά). Πας να το δεις γιατί είναι ένα καλό action-flick με ωραία εφέ και καλούτσικο cast ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (24 Οκτ. 2004 , 13:39)

i tainia prepei na einai koryfh.eida kai gw treiler kai sigoura tha tin dw otan erthei.Elpizw i skinothesia kai to peksimo twn hthopoiwn na einai toso kalo oso h ypothesh ths tainias.

ps : Poia tainia na paw na dw?To "Man on fire" h to "shrek 2 "?

Egw pisteuw oti tha mou aresoun kai oi 2 tainies apla..kapoia prepei na epileksw.

Μην δεις το shrek2...ψιλοαπογοητευτηκα σε σχεση με το 1.To man on fire αξιζει μονο για να βλεπεις τον denzel να παιζει.Κατα τα αλλα χιλιοπαιγμενο σεναριο διαρκειας σχεδον 3ις ωρες και κατανταει κουραστικη.

To LADYKILLERS το εχει δει κανεις?Αξιζει?, γιατι βρηκα την τελευταια ταινια του hanks(terminal) πολυ ταπεινη για τον κορυφαιο κατ εμε ηθοποιο της τελευταιας 10ετιας στο hollywood :cool:

Mallon pros to Man on fire me vlepw..alla xaliemai giati to exw se teleia analysh dvd-rip me ypotitlous kai ithela na to dw etsi :p

To shrek 2 ontws mou thimizei diaskedastikes vradies dvd para cinema ;)

Yparxei kamia allh tainia aksia prosoxhs?giati egw sta village mono autes vlepw..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος monica (24 Οκτ. 2004 , 16:31)

Εγώ θέλω να πάω να δω το last call έχει βγει; το έχει δει κανείς;

an ennoeis to teleutaia klhsh(cellular)to eida xthes.mou arese polu,eixe drash,agwnia k genika kaloftiagmenh tainioula k mou thumise 24.

°*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*°

Ειδα και το Dark Village.Νωρις ε; :p

Ενταξει Ιταλια λογο μεταγλωτησης αργουν που αργουν να τα φερουν(αν και παρμα παιζεται κανα δυο εβδομαδες τωρα...),συν του οτι εγω δεν πηγα στο cinema αλλα την κατεβασα απο το "μουλαρι"...

Anyway,προσωπικα η ταινια με γοητευσε.Ετσι και αλλιως δεν περιμενα κανενα θριλερ με σφαγες,αιματα,κτλ,κτλ...οποτε,εμεινα πολυ ικανοποιημενος.:)

Πολυ καλες ερμηνειες,σκηνοθεσια,τρομερα "εθιστικο" περιβαλλον,διαλογοι που δεν σε κουραζαν,και καλα εφε(ηχητικα).Λιγα και οταν επρεπε. ;)

Παντως ειναι απο τα ηδη ταινιας που ή θα σου αρεσει πολυ ή θα την σιχαθεις. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (24 Οκτ. 2004 , 17:53)

Mallon pros to Man on fire me vlepw..alla xaliemai giati to exw se teleia analysh dvd-rip me ypotitlous kai ithela na to dw etsi :p

To shrek 2 ontws mou thimizei diaskedastikes vradies dvd para cinema ;)

Yparxei kamia allh tainia aksia prosoxhs?giati egw sta village mono autes vlepw..

Τι διαδρομη να δεις με τον θωμα...ΕΓΓΥΗΣΗ :cool:

Μόλις γύρισα από το Resi:Apocalypse. Νιώθω μία έντονη επιθυμία να ξαναπαίξω το Nemesis στο PC :P

Λοιπόν:

Αν είστε fan των παιχνιδιών τρεχάτε να το δείτε.

Αν είστε fan της Milla Jovovich, τρεχάτε να το δείτε.

Αν είστε fan των action movies, τρεχάτε να το δείτε.

Αν τώρα σας αρέσουν διανοουμενίστικες ταινίες που έχουν ζευγάρια να περπατάνε επί 80 λεπτά μέσα στους δρόμους του Παρισιού, τότε ας μην το δείτε :Ρ

Εμένα πάντως μου άρεσε τρομερά :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (24 Οκτ. 2004 , 17:32)

To LADYKILLERS το εχει δει κανεις?Αξιζει?, γιατι βρηκα την τελευταια ταινια του hanks(terminal) πολυ ταπεινη για τον κορυφαιο κατ εμε ηθοποιο της τελευταιας 10ετιας στο hollywood :cool:

Κι αυτή χλιαρή ταινία... μόνο δυο - τρεις καλές σκηνές είχε, κατά τα άλλα μόνο αν τη δεις δωρεάν και δεν έχεις τίποτε άλλο να κάνεις... :down: (και μου αρέσει κι εμένα ο Tom Hanks...)

Aν και ισως πολλοί με κράξουν,προτείνω ανεπιφύλακτα ένα απο τα 3 Αustin Powers ή ένα απο τα 3 Scary Movies.

Eιδικα με παρεα,θα κανεις κοιλιακους απο το γελιο! ;)

Αααα,αρκει βεβαια να εχεις δει τις τελευταιες ταινιες που εχουν κυκλοφορησει πριν απο αυτες που σου ειπα,γιατι τις παρωδουν

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg