tolis69 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Μολις ειδα το Horrible bosses.Μου φανηκε καλη ταινια με ωραιες σκηνες.Δεν ηταν ξεκαρδιστικη κωμωδια παρ'ολα αυτα ηταν αρκετα ενδιαφερουσα κ με καποιες καλες στιγμες γελιου.O Kevin Spacey ηταν πολυ καλος κ η Jenifer Aniston απιστευτα sexy που με εκανε να πιστεψω πως βλεπω αλλο ειδος ταινιας.Ξεκιναει αμεσως η πλοκη και πραγματικα δεν καταλαβα ποτε περασανε σχεδον 2 ωρες.Θα την ξαναβλεπα ευχαριστα. 7/10 απο μενα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 θα ήθελα να μου πείτε εάν σας άρεσε η ταινία John english ,διότι σκέφτομαι τις προσεχείς ημέρες να την δω. και εγω θελω να την δω η πρωτη ηταν απιστευτη..τα στρουμφακια ηταν καλα??..θελω να την δω:lol::O Πολύ γέλιο είχε, το είδα την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή όμως που είναι ΑΠΙΘΑΝΗ κωμωδία, είναι το Crazy, Stupid, Love. 9/10 από μενα. Και 9 γιατί περίμενα κάτι ακόμα για να πεθάνω τελείως από τα γέλια. Το κορυφαίο στην όλη υπόθεση είναι ότι στην αίθουσα ήμουνα εγώ και ο φίλος μου και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Ιδιωτική προβολή δηλαδή. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Αυτή όμως που είναι ΑΠΙΘΑΝΗ κωμωδία, είναι το Crazy, Stupid, Love. 9/10 από μενα. Και 9 γιατί περίμενα κάτι ακόμα για να πεθάνω τελείως από τα γέλια. Μια απο τα ίδια! Αν και δεν χωνεύω την Julianne Moore. Όλο το καστ και η υπόθεση ήταν υπέροχα. Edited October 13, 2011 by salonicafan_TASO Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Δεν βλέπω κάποιο σχόλιο για το Drive... Σίγουρα μέσα στις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, σκηνοθετικά μάλλον η πιο ενδιαφέρουσα. Οπτικά και μουσικά είναι απολαυστική ταινία, σεναριακά δεν θα έλεγα ότι κάνει κάποια υπέρβαση, παρόλ'αυτά διατηρεί την αγωνία ψηλά. Μερικές σκηνές ρεαλιστικής βίας ίσως ενοχλήσουν, πάντως imho ήταν εξαιρετικά κινηματογραφημένες. Όσο για τις ερμηνείες, ξεχωρίζουν κυρίως οι Ryan Gosling και Carey Mulligan, που παίζουν περισσότερο με τις εκφράσεις τους, παρά με τους διαλόγους. Από μένα 8.5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Δεν βλέπω κάποιο σχόλιο για το Drive... Σίγουρα μέσα στις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, σκηνοθετικά μάλλον η πιο ενδιαφέρουσα. Οπτικά και μουσικά είναι απολαυστική ταινία, σεναριακά δεν θα έλεγα ότι κάνει κάποια υπέρβαση, παρόλ'αυτά διατηρεί την αγωνία ψηλά. Μερικές σκηνές ρεαλιστικής βίας ίσως ενοχλήσουν, πάντως imho ήταν εξαιρετικά κινηματογραφημένες. Όσο για τις ερμηνείες, ξεχωρίζουν κυρίως οι Ryan Gosling και Carey Mulligan, που παίζουν περισσότερο με τις εκφράσεις τους, παρά με τους διαλόγους. Από μένα 8.5/10 μπραβο ρε φιλε! το σκεφτομουνα να γραψω απο χθες για το Drive αλλα βαριομουνα:O εκπληκτικη ταινια, συνδυαζει πολλα ειδη μαζι και εχει εντονο το υφος της δεκαετιας 80' παρα το γεγονος πως λαμβανει μερος στο "σημερα" 8/10 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 μπραβο ρε φιλε! το σκεφτομουνα να γραψω απο χθες για το Drive αλλα βαριομουνα:O εκπληκτικη ταινια, συνδυαζει πολλα ειδη μαζι και εχει εντονο το υφος της δεκαετιας 80' παρα το γεγονος πως λαμβανει μερος στο "σημερα" 8/10 Ένα από τα θετικά στοιχεία της ταινίας είναι ακριβώς ότι δεν προσδιορίζεται το "πότε" λαμβάνει χώρα, δηλαδή είναι το "τώρα" που θα μπορούσε να είναι πχ και 10 χρόνια πριν. Πάντως το στυλ, το ύφος, και η μουσική όντως υποδηλώνουν σαφείς επιρροές από το '80. Επίσης, δεν μαθαίνουμε ποτέ το όνομα του Driver. Μπορεί να είναι μικρές οι λεπτομέρειες, αλλά προσθέτουν πόντους στην επίδραση που έχει η ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Εμένα δε μαρεσε ιδιαίτερα το Drive. Ωραία δοσμένο μεν, αλλα πολύ απλό και κλασικό στόρυ. 7 Και αφού κολλάτε στις λεπτομέρειες, η Mustang και η Chevrolet του κυνηγητού δεν είναι 10ετίας μοντέλα. Edited October 13, 2011 by salonicafan_TASO Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Έχει δει κανείς αυτήν την ταινία: http://www.imdb.com/title/tt0424938/ Αξίζει η είναι χάσιμο χρόνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Είδε κανείς το Captain America; Μόνο εγώ το βρήκα βαρετό; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Και εγώ βαρετό το βρήκα η΄καλύτερα αμερικανιά Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Και εγώ βαρετό το βρήκα η΄καλύτερα αμερικανιά Καλά, "Captain America" το λένε, τι θα 'ταν; :p Αλλά όντως, για μια ακόμα φορά οι ΗΠΑ χτυπάνε τον εαυτό τους στην πλατούλα και λένε "good job". Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Βαρετό ίσως όχι, αλλά κάπως "meh" ναι. Τίποτα ιδιαίτερο, πολύ κακό για το τίποτα. Δεν ενθουσιάστηκα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 πολυ προβλεψιμη η ταινια, κλασσικη super badass hero movie... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Βαρετό ίσως όχι, αλλά κάπως "meh" ναι. Τίποτα ιδιαίτερο, πολύ κακό για το τίποτα. Δεν ενθουσιάστηκα... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο. Βαρετό ήταν το Green Lantern. Το Captain America ήταν περισσότερο πολύ κακό για το τίποτα, όπως το λες. Άσε που με το φινάλε που είχε ήταν σαν prequel των Avengers . ΥΓ: Δεν ήξερα ότι ο Captain America δεν είχε υπερδυνάμεις :down: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο. Βαρετό ήταν το Green Lantern. Το Captain America ήταν περισσότερο πολύ κακό για το τίποτα, όπως το λες. Άσε που με το φινάλε που είχε ήταν σαν prequel των Avengers . ΥΓ: Δεν ήξερα ότι ο Captain America δεν είχε υπερδυνάμεις :down: Για το φινάλε εννοείται πως ήταν. Αν με ρωτάς, ούτε το trailer των Avengers με ψήνει ιδιαίτερα... Μπας και είμαι εγώ περίεργος; :p Για τις υπερδυνάμεις δεν ξέρω, δεν ήταν ποτέ από τους αγαπημένους μου ήρωες... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Για το φινάλε εννοείται πως ήταν. Αν με ρωτάς, ούτε το trailer των Avengers με ψήνει ιδιαίτερα... Μπας και είμαι εγώ περίεργος; :p Για τις υπερδυνάμεις δεν ξέρω, δεν ήταν ποτέ από τους αγαπημένους μου ήρωες... :) Δεν ξέρω. Καλούτσικο μου φάνηκε το trailer αν και προσωπικά τις ταινίες με superheroes τις προτιμώ στο στυλ του Batman του Tim Burton. Πιο σκοτεινές. Αυτή ήταν σα να έβλεπα trailer του Hangover με τα αστειάκια :mad: Καλά ούτε εμένα ήταν. Βασικά δε νομίζω πως ήταν και κανενός, εκτός USA ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Aπογοήτευση το Super 8 (κακές ερμηνείες και βαρετό σενάριο)....το σώζει η super σκηνοθεσία/ατμόσφαιρα αλλά είναι ταινία αυστηρά για μικρότερες ηλικίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Aπογοήτευση το Super 8....super σκηνοθεσία αλλά είναι ταινία αυστηρά για μικρότερες ηλικίες... Το ειδα χθες και μολις τελειωσε ειπα στην παρεα ακριβως το ιδιο, ειναι το Goonies της εποχης μας...Και νομιζω δεν ειναι τυχαιο οτι και στα δυο εμπλεκεται ο Spielberg...Δεν θα το ελεγα απογοητευση ομως, απλα οχι κατι ιδιαιτερο γιατι απο το trailer ειχα αλλες προσδοκιες... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Το ειδα χθες και μολις τελειωσε ειπα στην παρεα ακριβως το ιδιο, ειναι το Goonies της εποχης μας...Και νομιζω δεν ειναι τυχαιο οτι και στα δυο εμπλεκεται ο Spielberg...Δεν θα το ελεγα απογοητευση ομως, απλα οχι κατι ιδιαιτερο γιατι απο το trailer ειχα αλλες προσδοκιες... εχει κατι απο Goonies και E.T. Γενικα η ταινια ξεκιναει καλα,αλλα μετα...μετρια ταινια και απο τη μεση και μετα αναμενομενη Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Μια ταινία που δεν είναι καθόλου limited όπως λέει ο τίτλος της... http://www.imdb.com/title/tt1510938/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Μια πολύ καλή ταινία που συστήνω ,είναι το "Contagion" ,τις δίνω 8/10 !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 τι παραπάνω έχει από μια ταινία με παγκόσμια απειλή έναν ιο; (δε την έχω δει ούτε γνωρίζω περί τίνος πρόκειται, απλά άκουσα για παγκόσμια απειλή και ιό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Είδε κανείς τον Τεν Τεν να μας πει την γνώμη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 οι αθανατοι τι λενε???...σκεφτομαι να παω να την δω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Είδα μερικές αρκετά παλιές ταινίες αυτές τις μέρες.. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) http://www.imdb.com/title/tt0338013/ Η υπόθεση έχει να κάνει με ένα ζευγάρι, τον Joel (Jim Carrey) και την Clementine (Kate Winslet), οι οποίοι λόγω ρουτίνας στη σχέση τους, χωρίζουν. Όμως η Clementine κάνει μια επέμβαση, ώστε να διαγράψει εντελώς τον Joel από τη μνήμη της. Μαθαίνοντας αυτό, ο Joel αποφασίζει να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και βλέποντας πόσο όμορφες είναι οι αναμνήσεις που έχει από την Clementine, το μετανιώνει, και αποφασίζει να σταματήσει την επέμβαση, κρύβοντας την Clementine σε αναμνήσεις που δεν υπήρξαν.. Πολύ καλές ερμηνείες (αν και ο Carrey θα μπορούσε να ήταν λίιγο καλύτερος), σενάριο πάρα πολύ ενδιαφέρον, ατμοσφαιρική μουσική... 9/10 Donnie Darko (2001) http://www.imdb.com/title/tt0246578/ Ο Donnie Darko (Jake Gyllenhaal), ένας πανέξυπνος έφηβος με ψυχολογικά προβλήματα και υπνοβάτης, αρχίζει να έχει ψευδαισθήσεις. Μια μέρα και ενώ ξυπνά σε ένα λόφο, τον επισκέπτεται μια ανθρώπινη μορφή με στολή λαγού, και του ανακοινώνει την ημερομηνία που θα έρθει το τέλος του κόσμου. Οι επισκέψεις γίνονται όλο και πιο συχνές, και ο λαγός "αναγκάζει" τον Donnie να κάνει διάφορα πράγματα.. Πολύ καλές ερμηνείες (κορυφαία αυτή του Gyllenhaal), τέλειο σενάριο, και υπέροχη μουσική, με αποκορύφωμα το "Mad world" στην τελευταία σκηνη... 10/10 Big Fish (2003) http://www.imdb.com/title/tt0319061/ Πρόκειται για την ιστορία ενός γιου (Billy Crudup), ο οποίος μετά από πολλά χρόνια επισκέπτεται τον ετοιμοθάνατο πια πατέρα του (Albert Finney). Προσπαθεί να μάθει την πραγματική του ζωή, αφού τα μόνα πράγματα που γνωρίζει γι' αυτόν είναι οι "φανταστικές" ιστορίες που του διηγόταν... Ερμηνείες πειστικές, μουσική πολύ ταιριαστή, και σενάριο εξαιρετικά ενδιαφέρον! 10/10 Edited November 9, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts