Pns_znts Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Σε λίγες ημέρες θα πάρω το 16 pro max προερχόμενος από samsung S23 Ultra. Θα ήθελα μερικά tips μιας και θα είμαι εντελώς νέος.. ποια ειναι τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνω και ποιες εφαρμογές πρέπει να έχω στο PC. Edited December 31, 2024 by Pns_znts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 https://support.apple.com/el-gr/118670 αν έχεις γρήγορο WiFi .. η διαδικασία όλη πέρνει 10 λεπτά ..για την μεταφορά… 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 19 minutes ago, Pns_znts said: Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Σε λίγες ημέρες θα πάρω το 16 pro max προερχόμενος από samsung S23 Ultra. Θα ήθελα μερικά tips μιας και θα είμαι εντελώς νέος.. ποια ειναι τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνω και ποιες εφαρμογές πρέπει να έχω στο PC. Στο PC κατέβασε το 3utools για μεταφορά αρχείων από και προς το κινητό. Κάτι άλλο δεν χρειάζεσαι. Κατέβασε και την εφαρμογή move to ios στο Samsung και στο πρώτο setup του iphone διάλεξε transfer from android για μεταφορά από το Samsung στο iPhone 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Στην εφαρμογή Χαρτες κοιτάς έτσι; Όχι στο Google maps... Εννοείτε. Το χρησιμοποιούσα πριν κανονικά. Με την 18.2 εξαφανίστηκε η ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) 17 minutes ago, agelakos12 said: Εννοείτε. Το χρησιμοποιούσα πριν κανονικά. Με την 18.2 εξαφανίστηκε η ρύθμιση Δες μια στις ρυθμίσεις τοποθεσίας το παρακάτω. Όταν πατήσεις, είναι ενεργή η Εμφάνιση Χάρτη; Επίσης, δες αν έχεις δωσει τα δικαιώματα στην εφαρμογή Χαρτες, όπως στην εικόνα. Edited December 31, 2024 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 9 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Δες μια στις ρυθμίσεις τοποθεσίας το παρακάτω. Όταν πατήσεις, είναι ενεργή η Εμφάνιση Χάρτη; Επίσης, δες αν έχεις δωσει τα δικαιώματα στην εφαρμογή Χαρτες, όπως στην εικόνα. Έχω δώσει δικαιώματα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) 6 minutes ago, agelakos12 said: Έχω δώσει δικαιώματα κανονικά Μου κάνει εντύπωση που λες ότι εξαφανίστηκε η επιλογή. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι αν φαίνεται κανονικά. Δηλαδή αν ανοίξεις τους χάρτες, δεν υπάρχει ούτε η επιλογή Σήμανση της τοποθεσίας μου; Edited December 31, 2024 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Μήπως να κάνω απεγκατασταση τους χάρτες και μετά πάλι εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 ώρες πριν, koutsis said: Στο PC κατέβασε το 3utools για μεταφορά αρχείων από και προς το κινητό. Κάτι άλλο δεν χρειάζεσαι. Κατέβασε και την εφαρμογή move to ios στο Samsung και στο πρώτο setup του iphone διάλεξε transfer from android για μεταφορά από το Samsung στο iPhone Από προστασία; δεν θυμάμαι πως λέγεται, υγρό γυαλί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 hour ago, agelakos12 said: Μήπως να κάνω απεγκατασταση τους χάρτες και μετά πάλι εγκατάσταση Δοκίμασε και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Μου κάνει εντύπωση που λες ότι εξαφανίστηκε η επιλογή. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι αν φαίνεται κανονικά. Δηλαδή αν ανοίξεις τους χάρτες, δεν υπάρχει ούτε η επιλογή Σήμανση της τοποθεσίας μου; Σε μένα υπαρχει 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Και σε εμένα το ίδιο παιδιά Και πριν την 18 άρα δεν μου εμφάνιζε τη θέση στάθμευσης ενώ παλιά δεν είχα θέμα Ίσως να επηρέασε ένας ασύρματος αντάπτορας για το caplay που έβαλα στο αμάξι Θα δοκιμάσω να επαναφέρω όλη την διαδικασία δηλ διαγραφή από το multimedia στο αμαξι και ξαναεγκατάσταση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Εξαφανίστηκε και σε εμένα η επιλογή ενώ υπήρχε πριν καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 55 minutes ago, pavlos.dr said: Και σε εμένα το ίδιο παιδιά Και πριν την 18 άρα δεν μου εμφάνιζε τη θέση στάθμευσης ενώ παλιά δεν είχα θέμα Ίσως να επηρέασε ένας ασύρματος αντάπτορας για το caplay που έβαλα στο αμάξι Θα δοκιμάσω να επαναφέρω όλη την διαδικασία δηλ διαγραφή από το multimedia στο αμαξι και ξαναεγκατάσταση Τι σχέση έχει με τον ανταπτορα του αυτοκινήτου; Εγω στο κράνος έχω ρυθμίσει να συμπεριφέρεται σαν ράδιο αυτοκινήτου και όποτε κλείνω την ενδοεπικοινωνία μου βγάζει το σημείο που πάρκαρα Στο αμάξι πάλι με το Bluetooth τα ίδια όποτε σβήνω μου βγάζει το σημείο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 16 minutes ago, Tasos19s said: Τι σχέση έχει με τον ανταπτορα του αυτοκινήτου; Εγω στο κράνος έχω ρυθμίσει να συμπεριφέρεται σαν ράδιο αυτοκινήτου και όποτε κλείνω την ενδοεπικοινωνία μου βγάζει το σημείο που πάρκαρα Στο αμάξι πάλι με το Bluetooth τα ίδια όποτε σβήνω μου βγάζει το σημείο Και εγώ άμα ήξερα δεν θα ρώταγα ....Απλά υπόθεση έκανα ...είχα πάρει ανταπτορα για να μην συνδεω το κινητό με καλώδια κλπ για τους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 19 minutes ago, pavlos.dr said: Και εγώ άμα ήξερα δεν θα ρώταγα ....Απλά υπόθεση έκανα ...είχα πάρει ανταπτορα για να μην συνδεω το κινητό με καλώδια κλπ για τους χάρτες. Ότι συσκευή συνδεθείς με Bluetooth έχει μέσα στις ρυθμίσεις του Bluetooth σαν τι να το αναγνωρίζει Για το car play είναι η αλήθεια δεν το ξέρω γιατί δεν έχω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 4 minutes ago, Tasos19s said: Ότι συσκευή συνδεθείς με Bluetooth έχει μέσα στις ρυθμίσεις του Bluetooth σαν τι να το αναγνωρίζει Για το car play είναι η αλήθεια δεν το ξέρω γιατί δεν έχω Είναι μπερδεμα Το αμάξι μου έχει CarPlay αλλά με καλώδιο Πήρα αντάπτορα για να συνδέεται το κινητό ασύρματα και όχι με καλώδιο .....Νομίζω ότι καπου εκεί γίνεται μπέρδεμα ...Θυμάμαι ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα ...Αλλά δεν έχω τον ανταπτορα συνδεδεμένο πάντα ....κλήσεις δέχομαι κανονικά με και χωρίς τον ανταπτορα πάνω .Δεν ξέρω.. υποθέσεις κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 minute ago, pavlos.dr said: Είναι μπερδεμα Το αμάξι μου έχει CarPlay αλλά με καλώδιο Πήρα αντάπτορα για να συνδέεται το κινητό ασύρματα και όχι με καλώδιο .....Νομίζω ότι καπου εκεί γίνεται μπέρδεμα ...Θυμάμαι ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα ...Αλλά δεν έχω τον ανταπτορα συνδεδεμένο πάντα ....κλήσεις δέχομαι κανονικά με και χωρίς τον ανταπτορα πάνω .Δεν ξέρω.. υποθέσεις κάνω Όταν συνδέεται στον ανταπτορα που βρίσκεις την σύνδεση; Στο car play η στο Bluetooth? Εντάξει σίγουρα κάτι παίζει με την συσκευή που έχεις παρεμβάλλει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 32 minutes ago, Tasos19s said: Όταν συνδέεται στον ανταπτορα που βρίσκεις την σύνδεση; Στο car play η στο Bluetooth? Εντάξει σίγουρα κάτι παίζει με την συσκευή που έχεις παρεμβάλλει Είναι κανονικά στις συνδέσεις στο bluetooth και ο αντάπτορας φαινεται στις συνδεσεις οπως και το multimedia του αμαξιού οπως φαίνεται και στις ρυθμίσεις στο car play στο κινητο Αύριο θα πάω Αθήνα και θα συνδέσω τον αντάπτορα για τους χάρτες του κινητού......Εκεί θα δω αν μου βγάλει τοποθεσία στάθμευσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 23 minutes ago, pavlos.dr said: Είναι κανονικά στις συνδέσεις στο bluetooth και ο αντάπτορας φαινεται στις συνδεσεις οπως και το multimedia του αμαξιού οπως φαίνεται και στις ρυθμίσεις στο car play στο κινητο Αύριο θα πάω Αθήνα και θα συνδέσω τον αντάπτορα για τους χάρτες του κινητού......Εκεί θα δω αν μου βγάλει τοποθεσία στάθμευσης Δίπλα στο όνομα της συσκευής αν πατήσεις το θαυμαστικό θα βγάλει κάποιες επιλογές Επελεξε αυτήν που λέει για Στερεοφωνικό αυτοκινήτου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) 34 minutes ago, Tasos19s said: Δίπλα στο όνομα της συσκευής αν πατήσεις το θαυμαστικό θα βγάλει κάποιες επιλογές Επελεξε αυτήν που λέει για Στερεοφωνικό αυτοκινήτου Το έκανα Λες να παίζει κάποιο ρόλο ; Παντως είναι μπέρδεμα νομίζω Εννοείς στο θαυμαστικό του car play box ή στο Opel carlink ; Edited December 31, 2024 by pavlos.dr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, pavlos.dr said: Το έκανα Λες να παίζει κάποιο ρόλο ; Παντως είναι μπέρδεμα νομίζω Εννοείς στο θαυμαστικό του car play box ή στο Opel carlink ; Σε αυτήν την συσκευή που συνδέεται Παιζει ρόλο ναι το αναγνωρίζει σαν αυτοκίνητο μετά Αλλιώς το βλέπει σαν ακουστικό, βοήθημα ακοής, ηχείο… Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Σε αυτήν την συσκευή που συνδέεται Παιζει ρόλο ναι το αναγνωρίζει σαν αυτοκίνητο μετά Αλλιώς το βλέπει σαν ακουστικό, βοήθημα ακοής, ηχείο… Έγινε Τάσο θα το δοκιμάσω σε λίγο Ευχαριστώ Καλη χρονιά να έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 6 minutes ago, pavlos.dr said: Έγινε Τάσο θα το δοκιμάσω σε λίγο Ευχαριστώ Καλη χρονιά να έχεις Καλή χρόνια με υγεία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά, δεν συνδέεται με Bluetooth, το Bluetooth χρησιμοποιείται μόνο για την αρχική σύνδεση (handshake) μετά με WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts