Tasos19s Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, panoszavra said: Καλημέρα. Ρε παιδιά τι bugs είναι αυτά που έχει το λογισμικό. Είναι στο 26.5 και αντιμετωπίζω αρκετά παραπάνω bugs από ότι συνήθως. Από προηγούμενες εκδόσεις είχα bigs και έλεγα ας αναβαθμίσω μπαρ και στρώσουν. Είναι συνεχώς με restart και reset μπας και στρώσουν αλλά μάταια. Υπάρχει άλλος που αντιμετωπίζει θέματα ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός; Εγώ πάντως βλέπω συσκευές iPhone 13-14-15 αναβαθμισμένες που δουλεύουν μαύρα χάλια σε σχέση με το δικό μου με iOS 18 Μιλάω για iPhone 13 Pro Max Δεν πρόκειται να αναβαθμίσω 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου Σε εμένα πάντως με 15 pro όλα δουλεύουν ρολόι .Απολύτως κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου γιατί εδώ και 2 μέρες ξαφνικά χάνεται η σιμ; το καταλαβαίνω από τον διακόπτη των δεδομένων που κλείνει για λίγα δευτερόλεπτα και ξανά ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου On 7/6/2026 at 9:23 ΠΜ, panoszavra said: Καλημέρα. Ρε παιδιά τι bugs είναι αυτά που έχει το λογισμικό. Είναι στο 26.5 και αντιμετωπίζω αρκετά παραπάνω bugs από ότι συνήθως. Από προηγούμενες εκδόσεις είχα bigs και έλεγα ας αναβαθμίσω μπαρ και στρώσουν. Είναι συνεχώς με restart και reset μπας και στρώσουν αλλά μάταια. Υπάρχει άλλος που αντιμετωπίζει θέματα ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός; Αν δεν μας πεις σε τι bugs αναφέρεσαι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. Σάββατο στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:56 πμ On 9/6/2026 at 11:09 ΠΜ, koutsis said: Αν δεν μας πεις σε τι bugs αναφέρεσαι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε... Ένα ενοχλητικό είναι όταν δέχομαι μια εισερχόμενη κλήση και καθώς καλεί η συσκευή , μόλις απαντήσω συνεχίζει και καλεί σαν να έχει κολλήσει ο ήχος κλήσης. Επίσης freezάρει αρκετά συχνά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Σάββατο στις 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:59 πμ 2 minutes ago, panoszavra said: Ένα ενοχλητικό είναι όταν δέχομαι μια εισερχόμενη κλήση και καθώς καλεί η συσκευή , μόλις απαντήσω συνεχίζει και καλεί σαν να έχει κολλήσει ο ήχος κλήσης. Επίσης freezάρει αρκετά συχνά. Δεν εχω παρατηρήσει κάτι από αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts