_NikitaS_ Δημ. Δευτέρα στις 04:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:24 πμ On 14/2/2025 at 1:43 ΜΜ, Giorgosvlach said: Εγώ έχω το 9 pro. Η μπαταρία του αντέχει μια χαρά...γενικά το χρησιμοποιώ όλη μέρα ,και σερφαρισμα και τηλέφωνα και mail και βίντεο και game..από τις 8:00- μέχρι της 17:00 που σχολαω έχω 50% Δεδομένα wifi Bluetooth ,gps μόνιμα ανοικτα Να μου έλεγες 8 το πρωί με 5 ενώ είμαι ταξιτζής θα έλεγα οκ. Εκεί που δουλεύεις όπως λες, κάθεσαι και παίζεις με το κινητό; Αν ναι, είσαι με wifi ή με δεδομένα; Πόση ώρα sot σου βγάζει η οθόνη και είσαι 50%. Εγώ με το 7 pro ημέρα δε βγάζει, θέλει το μεσημέρι να το βάλω να φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosvlach Δημ. Δευτέρα στις 07:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:27 πμ Θα ελεγα ότι ασχολούμαι σχεδόν συνέχεια με το κινητό...έχω δικό μου μαγαζί,(δεν είμαι υπάλληλος κάπου που να μην μου επιτρέπουν να πιάσω το κινητό) οπότε πρέπει συνέχεια να μιλάω με πελάτες,να τσεκαρω mail ,να στέλνω viber για παραγγελίες προσφορές,κτλ κτλ..δεν είναι ότι πέφτει μεχρι 50% χώρις να κάνω τίποτα...αν δεν κάνω τίποτα και κάνω μόνο 2-3 πράγματα θα μείνει με 80% μέχρι τα μέσα τις ημέρας😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. Δευτέρα στις 08:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:13 πμ Σε κάθε συζήτηση για μπαταρία είναι σημαντικό να αναφέρεται το είδος χρήσης (βίντεο, μηνύματα/email, παιχνίδια, browsing), γενικά τι παίζει με ειδοποιήσεις (αν π.χ. κάποιος έχει 3-4 e-mail και 3-4 πλατφόρμες μηνυμάτων και το κινητό ξυπνά συνέχεια), τι υπάρχει ενεργοποιημένο (always on display, 5G κτλ ή αν π.χ. είναι συνέχεια σε Wi-Fi, ποιότητα σήματος στην περιοχή) και τέλος πόση ώρα αναμμένη οθόνη έχει (SoT). Γενικά είναι πολύ δύσκολο να βγουν ακριβή συμπεράσματα γιατί κάθε περίπτωση διαφέρει αρκετά. Ότι ο Νικήτας δεν βγάζει μισή μέρα δεν σημαίνει ότι ο Γιώργος δεν μπορεί να βγάλει ημέρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Πάντως και εγώ σκέφτομαι να μεταβώ στο 9αρι (λέω για xl αν βγει καμία προσφορά) και το μόνο που σκέφτομαι είναι η μπαταρία σε σύγκριση με το 7 pro που έχω. Γι αυτό ίσως είμαι αυστηρός σε αυτό το θέμα. Γιατί στο 7 ήρθα από huawei P30 pro και πραγματικά από θέμα μπαταρίας ήταν μια πραγματική απογοήτευση το 7αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosvlach Δημ. Δευτέρα στις 10:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:24 πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. Δευτέρα στις 10:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:33 πμ 8 minutes ago, _NikitaS_ said: Πάντως και εγώ σκέφτομαι να μεταβώ στο 9αρι (λέω για xl αν βγει καμία προσφορά) και το μόνο που σκέφτομαι είναι η μπαταρία σε σύγκριση με το 7 pro που έχω. Γι αυτό ίσως είμαι αυστηρός σε αυτό το θέμα. Γιατί στο 7 ήρθα από huawei P30 pro και πραγματικά από θέμα μπαταρίας ήταν μια πραγματική απογοήτευση το 7αρι. Γενικά έχω δει καλά λόγια για την μπαταρία στη σειρά 9, αλλά η προσωπική εμπειρία του καθενός διαφέρει. Για παράδειγμα, πήγα από το P6 που γενικά δεν είχε καλό όνομα για την μπαταρία (αλλά εγώ γενικά δεν είχα θέματα) στο P8 Pro που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά δεν είδα καμία τεράστια διαφορά. Πάλι περίπου στη 1,5 μέρα φορτίζω και λίγο λιγότερο (σπάνια αφήνω την μπαταρία να πέσει στο 30%). Έχω την εντύπωση ότι τώρα που πήρα το Pixel Watch 3 (by the way πολύ ικανοποιημένος από το ρολόι με εξαίρεση την μπαταρία), ότι το κινητό κρατάει λιγότερο, πιθανώς λόγω Fitbit και συχνού συγχρονισμού. Μπορεί μια εφαρμογή μόνο να κάνει μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylamelo Δημ. Δευτέρα στις 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:40 πμ Εγώ πάντως είμαι ανάμεσα στο pixel 9pro xl και στο oppo find x8 pro και δε ξέρω πραγματικά που να καταληξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekon Δημ. Δευτέρα στις 03:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:03 μμ Απο σημερα και εγω κατοχος του Pixel 9pro XL . Πρωτη εντυπωση το κινητο ειναι φανταστικο.Εβαλα και android 16 Beta ,και πραγματικα πεταει. Παράθεση Phone: Google Pixel 9pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. Τρίτη στις 09:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:22 πμ (edited) 22 ώρες πριν, Sotnem said: Γενικά έχω δει καλά λόγια για την μπαταρία στη σειρά 9, αλλά η προσωπική εμπειρία του καθενός διαφέρει. Για παράδειγμα, πήγα από το P6 που γενικά δεν είχε καλό όνομα για την μπαταρία (αλλά εγώ γενικά δεν είχα θέματα) στο P8 Pro που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά δεν είδα καμία τεράστια διαφορά. Πάλι περίπου στη 1,5 μέρα φορτίζω και λίγο λιγότερο (σπάνια αφήνω την μπαταρία να πέσει στο 30%). Έχω την εντύπωση ότι τώρα που πήρα το Pixel Watch 3 (by the way πολύ ικανοποιημένος από το ρολόι με εξαίρεση την μπαταρία), ότι το κινητό κρατάει λιγότερο, πιθανώς λόγω Fitbit και συχνού συγχρονισμού. Μπορεί μια εφαρμογή μόνο να κάνει μεγάλη διαφορά. 1μιση ημέρα με 30% υπόλοιπο δεν το λες και λίγο, ανάλογα και με τη χρήση βέβαια. 22 ώρες πριν, Giorgosvlach said: Σε άλλο review διάβασα ότι το pixel 9 έχει λίγο καλύτερη μπαταρία από το προ, ενώ δεν θα έπρεπε γιατί το προ έχει ltpo και καλύτερη ψύξη. Γενικά όμως, όχι συγκεκριμένα στο βίντεο. Μπορεί μόνο με βίντεο η ltpo να κάνει τη διαφορά. Πάντως εγώ με το απλό 9 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Edited Τρίτη στις 09:24 πμ by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Τρίτη στις 01:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:06 μμ Η αλήθεια πάντως σε πολλά συγκριτικά μπαταρίας που έχω δει στο youtube, δυστυχώς το pixel τελειώνει πρώτο ή δεύτερο. Ελέφαντες σε μπαταρία είναι κλασσικά τα huawei / honor και τα vivo / oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. Τρίτη στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:57 μμ 4 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Η αλήθεια πάντως σε πολλά συγκριτικά μπαταρίας που έχω δει στο youtube, δυστυχώς το pixel τελειώνει πρώτο ή δεύτερο. Ελέφαντες σε μπαταρία είναι κλασσικά τα huawei / honor και τα vivo / oneplus. Ε αυτό είναι γνωστό από το πρώτο Pixel. Αν η μπαταρία είναι τόσο σημαντική για σένα, υπάρχουν καλύτερες λύσεις σίγουρα. Ούτε αν παίζεις παιχνίδια είναι λύση π.χ. Αν σε απασχολεί η κάμερα, αν θες να είσαι σε σε ένα οικοσύστημα χωρίς προβλήματα, αν θέλεις λειτουργικό χωρίς bloat και χωρίς κινεζιές, τότε είναι άψογη λύση. Διαλέγεις και παίρνεις. Προσωπικά αυτό που με ενοχλεί τα τελευταία χρόνια είναι η ραγδαία άνοδος τιμών και το γεγονός ότι αντί να βάζουν έξυπνα πράγματα μέσα (τα πρώτα Pixel είχαν πραγματικές καινοτομίες) το έχουν γυρίσει στα Gemini και τις αηδίες. Διακρίνω στασιμότητα σε features (το hardware σε επίπεδο benchmarks και specs μου είναι αδιάφορο σε μεγάλο βαθμό). Αν εσύ όπως λες θέλεις φόρτιση το μεσημέρι (μου φαίνεται απίστευτο, είτε το χρησιμοποιείς συνέχεια, είτε έχει θέμα η μπαταρία) τότε αυτό είναι ταλαιπωρία. 8 ώρες πριν, il_tifosi said: 1μιση ημέρα με 30% υπόλοιπο δεν το λες και λίγο, ανάλογα και με τη χρήση βέβαια. Με περίπου 3-4 ώρες SoT. Όσο αυξάνεται η οθόνη προφανώς βγάζει λιγότερο. Αν είναι μια μέρα με πολλή οθόνη νομίζω το 5ωρο βγαίνει πολύ άνετα μέχρι το βράδυ. Πάντα φυσικά και σε σχέση με πού είσαι και τι χρήση κάνεις. Η χρήση μου είναι με 2 εφαρμογές e-mail (gmail/thunderbird), 4 διαφορετικοί λογαριασμοί με περίπου 30-40 mail καθημερινά για πλάκα (push), Viber, Google Chat, Reddit, Instagram, X, browsing, βίντεο, καθόλου παιχνίδια, λίγη μουσική και αρκετό Google Home/Wallet/Fitbit. Κυρίως όμως wi-fi και λιγότερο δεδομένα που παίζει ρόλο. Δεν έχω παράπονο για τη δική μου χρήση. Το κινητό το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά για λίγη ώρα κάθε φορά. Αν τώρα κάποιος θέλει 6-7 ώρες και βλέπει τικ-τοκ ξέρωγω ή παίζει παιχνίδια τότε πιθανώς δεν του αρκεί. Όλα σχετικά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. Τετάρτη στις 09:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:59 πμ 15 ώρες πριν, Sotnem said: Ε αυτό είναι γνωστό από το πρώτο Pixel. Αν η μπαταρία είναι τόσο σημαντική για σένα, υπάρχουν καλύτερες λύσεις σίγουρα. Ούτε αν παίζεις παιχνίδια είναι λύση π.χ. Αν σε απασχολεί η κάμερα, αν θες να είσαι σε σε ένα οικοσύστημα χωρίς προβλήματα, αν θέλεις λειτουργικό χωρίς bloat και χωρίς κινεζιές, τότε είναι άψογη λύση. Διαλέγεις και παίρνεις. Προσωπικά αυτό που με ενοχλεί τα τελευταία χρόνια είναι η ραγδαία άνοδος τιμών και το γεγονός ότι αντί να βάζουν έξυπνα πράγματα μέσα (τα πρώτα Pixel είχαν πραγματικές καινοτομίες) το έχουν γυρίσει στα Gemini και τις αηδίες. Διακρίνω στασιμότητα σε features (το hardware σε επίπεδο benchmarks και specs μου είναι αδιάφορο σε μεγάλο βαθμό). Αν εσύ όπως λες θέλεις φόρτιση το μεσημέρι (μου φαίνεται απίστευτο, είτε το χρησιμοποιείς συνέχεια, είτε έχει θέμα η μπαταρία) τότε αυτό είναι ταλαιπωρία. Με περίπου 3-4 ώρες SoT. Όσο αυξάνεται η οθόνη προφανώς βγάζει λιγότερο. Αν είναι μια μέρα με πολλή οθόνη νομίζω το 5ωρο βγαίνει πολύ άνετα μέχρι το βράδυ. Πάντα φυσικά και σε σχέση με πού είσαι και τι χρήση κάνεις. Η χρήση μου είναι με 2 εφαρμογές e-mail (gmail/thunderbird), 4 διαφορετικοί λογαριασμοί με περίπου 30-40 mail καθημερινά για πλάκα (push), Viber, Google Chat, Reddit, Instagram, X, browsing, βίντεο, καθόλου παιχνίδια, λίγη μουσική και αρκετό Google Home/Wallet/Fitbit. Κυρίως όμως wi-fi και λιγότερο δεδομένα που παίζει ρόλο. Δεν έχω παράπονο για τη δική μου χρήση. Το κινητό το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά για λίγη ώρα κάθε φορά. Αν τώρα κάποιος θέλει 6-7 ώρες και βλέπει τικ-τοκ ξέρωγω ή παίζει παιχνίδια τότε πιθανώς δεν του αρκεί. Όλα σχετικά είναι. To απλό 9 τις έχει άνετα τις 6-7 με συνεχή χρήση. Έχω δει και 8 όταν το πρωτοπήρα και το σκάλιζα συνέχεια, αλλά συνέχεια, το τονίζω γιατί καίει πολύ σε stand-by, τύπου 8-10% μέσα στη νύχτα χωρίς flight mode. Υπό νορμάλ συνθήκες φορτίζω στις 2 ημέρες με 4-5 ώρες sot. Οι 1μισι-2 εξ αυτών asphalt😇 Συνδεδεμένο band, emails, social. Αλλά μιλάω ελάχιστα και 95% είμαι σε wifi. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts