FREAK_OF_NATURE Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Αφου μου ηρθε η λυπητερη,ηρθε η ωρα να την πληρωσω κιολας και εδω ερχεται η απορια: πισω απο το χαρτι που μου στειλανε,εχει τους τροπους εξοφλησης. εκτος απο ΔΟΥ,μπορω λεει να πληρωσω και σε συμβεβλημενες τραπεζες.δεν αναφερει ομως ποιες ειναι. μηπως ξερει κανεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 freak οτι απορία και άν έχεις μ'αρέσει που την ρωτάς εδώ μέσα.. έχει γίνει η ζωή μας ένας υπολογιστής !!:cry: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Αφου μου ηρθε η λυπητερη,ηρθε η ωρα να την πληρωσω κιολας και εδω ερχεται η απορια: πισω απο το χαρτι που μου στειλανε,εχει τους τροπους εξοφλησης. εκτος απο ΔΟΥ,μπορω λεει να πληρωσω και σε συμβεβλημενες τραπεζες.δεν αναφερει ομως ποιες ειναι. μηπως ξερει κανεις? Από προσωπική εμπειρία, μπορείς να δοκιμάσεις την Γενική Τράπεζα και την Εμπορική, φυσικά θα υπάρχουν και άλλες, παλιότερα ονομάτιζε μερικές - φέτος όπως είδες και εσύ, όχι! Ένα σημαντικό σημείο είναι να διευκρινήσεις προτού πας εάν μπορείς να πληρώσεις το εκκαθαριστικό σου κατευθείαν στον ταμεία της τράπεζας ή θα πρέπει να ανοίξεις πρώτα λογαριασμό, να κάνεις κατάθεση του ποσού και ύστερα να το πληρώσεις, βλέπεις αυτό μου ζητήθηκε από την Γενική, ενώ οι υπεύθυνοι της Εμπορικής όταν πήρα τηλέφωνο, δεν ήταν σίγουροι εάν μπορούσα να πληρώσω κατευθείαν δίχως άνοιγμα λογαριασμού/βιβλιαρίου (όπως γινότανε και στις δυο τράπεζες παλαιότερα). Τέλος, μπορείς να πας και στην ΔΟΥ σου και να πληρώσεις κατευθείαν εκεί - εγώ πάντως αυτό έκανα και ξεμπέρδεψα μέσα σε ένα τεταρτάκι καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει πολυκοσμία. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάνε ένα τηλέφωνο στην ΔΟΥ σου καλού - κακού. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 freak οτι απορία και άν έχεις μ'αρέσει που την ρωτάς εδώ μέσα.. έχει γίνει η ζωή μας ένας υπολογιστής !!:cry:αγαπητε πριν ρωτησω εδω εψαξα αλλα δεν βρηκα καμια σαφη πληροφορια. θα το εκτιμουσα δεοντως αν παρεκαμπτες τα οποια σχολια και βοηθουσες αν και εφοσον μπορεις:) directx πηρα τηλεφωνο σε 2-3 τραπεζες αλλα και αυτοι οι ιδιοι δεν ηξεραν αν μπορουν να κανουν την εισπραξη.οσο για την δου,βρηκα τα τηλεφωνα τους αλλα δε ξερω σε ποιο απο ολα τα τμηματα να τηλεφωνησω-δεν εχει πληροφοριες- ευχαριστω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 αγαπητε πριν ρωτησω εδω εψαξα αλλα δεν βρηκα καμια σαφη πληροφορια. θα το εκτιμουσα δεοντως αν παρεκαμπτες τα οποια σχολια και βοηθουσες αν και εφοσον μπορεις:) directx πηρα τηλεφωνο σε 2-3 τραπεζες αλλα και αυτοι οι ιδιοι δεν ηξεραν αν μπορουν να κανουν την εισπραξη.οσο για την δου,βρηκα τα τηλεφωνα τους αλλα δε ξερω σε ποιο απο ολα τα τμηματα να τηλεφωνησω-δεν εχει πληροφοριες- ευχαριστω Τώρα δεν ξέρω τι τηλέφωνα έχεις βρει αλλά αν κάποιο από αυτά αναφέρεται στις οφειλές πάρε τηλέφωνο έκεί.Αλλιώς πάρε σε ένα από όλα και ζήτα τον έφορο να μιλήσεις ο οποίος λογικά θα σου λύσει όλες τις απορίες αν δεν βαριέται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Είναι απίστευτο να θέλεις να τους πληρώσεις και να μην ξέρεις πως! Φανταστείτε τι θα κάνουν σε όσους έχουν επιστροφή φόρου! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Φανταστείτε τι θα κάνουν σε όσους έχουν επιστροφή φόρου! Σου βαζουν τα λεφτα στο λογαριασμο σου, αρκει να εχεις προνοησει να τον δηλωσεις. Οσον αφορα την ερωτηση, αν πας σε ΔΟΥ (τωρα ομως, οταν ληγουν οι προθεσμιες εχει ορδες) δεν θα ταλαιπωρηθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 αγαπητε πριν ρωτησω εδω εψαξα αλλα δεν βρηκα καμια σαφη πληροφορια. θα το εκτιμουσα δεοντως αν παρεκαμπτες τα οποια σχολια και βοηθουσες αν και εφοσον μπορεις:) directx πηρα τηλεφωνο σε 2-3 τραπεζες αλλα και αυτοι οι ιδιοι δεν ηξεραν αν μπορουν να κανουν την εισπραξη.οσο για την δου,βρηκα τα τηλεφωνα τους αλλα δε ξερω σε ποιο απο ολα τα τμηματα να τηλεφωνησω-δεν εχει πληροφοριες- ευχαριστω Εγώ πήγα στην ΔΟΥ κατευθείαν (βλέπεις είχα τσαντιστεί με τις τράπεζες - ήμουν στον δρόμο και λέω δεν χάνω τίποτα να πεταχτώ ως την ΔΟΥ), ζήτησα πληροφορίες από υπάλληλο στο ισόγειο ("για πληρωμή εκκαθαριστικού" της είπα) και με παρέπεμψε στον ανάλογο όροφο (πχ. 1ο), εκεί ρώτησα μια δεύτερη υπάλληλο, η οποία με εξυπηρέτησε άμεσα (έκοψε απόδειξη πληρωμής κτλ.) και ύστερα με έστειλε καρφί στο ταμείο (για πληρωμή του ποσού και υπογραφή αποδείξεως πληρωμής κτλ.) - απλά πράγματα, μάλιστα και του χρόνου το ίδιο θα κάνω (αν είμαι εδώ βέβαια). Πιστεύω ότι όποιο τηλέφωνο της ΔΟΥ και να πάρεις, μόλις τους εκθέσεις το τι θες θα σε εξυπηρετήσουν. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να τρεχω σε ΔΟΥ και σε τραπεζες. ευτυχως ειχα την τυχη ο τελευταιος ασθενης μου σημερα να ειναι υπαλληλος τραπεζης και μου διευκρινησε πως μπορω να πληρωσω τον φορο στην εθνικη τραπεζα,αρκει να εχω μαζι μου το χαρτι της εφοριας.. (πηγα και με εξυπηρετησε ο ανθρωπος χωρις ουρες,χωρις τπτ) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 KALISPERA PEDIA, GNORIZI KANENAS TI GINETE ME TIS APODIXIS POY PREPI NA MAZEVOUME GIA TIN FOROLOGIKI MAS DILOSI? TI IDOUS INE KE TI PREPI NA ANAGRAFOUN?:!: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5349&subid=2&pubid=124206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5349&subid=2&pubid=124206 mporoume na vroume ke pio analitika plirofories diladi ean kalipti kommotiria kai alla services... thanks Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Δεν χρειάζεται να βρόυμε τίποτα... Απλά να διαβάσουμε ολόκληρο το άρθρο: β) Η δαπάνη που καταβάλλεται σε μεσίτες (για την ενοικίαση ή την αγοραπωλησία ακινήτων), ωδεία, σχολές χορού, ρυθμικής και μπαλέτου, σχολές πολεμικών τεχνών, πάλης και παρόμοιων αθλημάτων (καράτε, τζούντο, ταε-κβο-ντο κλπ.), γυμναστήρια (ενόργανης ή μη γυμναστικής), κολυμβητήρια, ινστιτούτα ή κέντρα αδυνατίσματος και αισθητικής (για αδυνάτισμα, αισθητική προσώπου και σώματος, μακιγιάζ, αποτρίχωση, σάουνα, ατμόλουτρα και λοιπών υπηρεσιών καλλωπισμού), κομμωτήρια, διαιτολόγους, διατροφολόγους, ομοιοπαθητικούς, λογοθεραπευτές, μασέρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts