doganos Δημ. October 31, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 ήρθε και το oneui 8 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 21 ώρες πριν, doganos said: ήρθε και το oneui 8 Από τις 24/7/2025 ... On 24/7/2025 at 11:57 ΠΜ, nikosz75013 said: Ηρθε η ui8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 1, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 εμενα τωρα μου εβγαλε την αναβαθμιση.,.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 6 ώρες πριν, doganos said: εμενα τωρα μου εβγαλε την αναβαθμιση.,.. Και εμένα σήμερα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 Σκέφτομαι να πάρω το ultra. Είναι γενικά ογκώδες ρολόι? Η μπαταρία βελτιώθηκε καθόλου με τα updates? Πόσες ώρες κρατάει με την χρήση που κάνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 Just now, Johnny_Johnny said: Σκέφτομαι να πάρω το ultra. Είναι γενικά ογκώδες ρολόι? Η μπαταρία βελτιώθηκε καθόλου με τα updates? Πόσες ώρες κρατάει με την χρήση που κάνετε? Είναι σχετικά μεγάλο, αλλά το συνηθίζεις. Όχι η μπαταρία είναι τα ίδια χάλια, δηλαδή 2 μέρες max αν το φοράς όλη μέρα και έχεις τα πάντα ανοικτά εκτός απο aod. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Γίνεται να αλλάξει το πρασινο φόντο που έρχεται στις ειδοποιήσεις που τις δείχνει μετα την αναβάθμιση σε 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Καλημέρα.Μόλις πήρα και εγω το ρολογακι σπο την προσφορά του public αλλα δεν συνδέεται με τίποτα με το galaxy S22 ultra.Εχω κανει επανεκκίνηση και στο τηλεφωνο αλλα οταν παει να κανει pair κολλάει στο 81%.Εχεις κάποια ιδέα τι μπορει να φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Να τους βράσω το οικοσύστημα, με xiaomi ποιο γρηγορα θα συνδεόταν. Μετά απο 20+ αποτυχημένες προσπάθειες διαγραφή του wearable και πάλι μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες τελικά για κάποιο λογο κατάφερε και ολοκλήρωσε την διαδικασία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 Παίδες θέλω να φτιάξω μια ρουτίνα όταν αποσυνδέεται το ρολόι από το κινητό να χτυπάει με ήχο το ρολόι, ξέρει κάποιος πώώώςςς γίνεται??? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, alex61 said: Παίδες θέλω να φτιάξω μια ρουτίνα όταν αποσυνδέεται το ρολόι από το κινητό να χτυπάει με ήχο το ρολόι, ξέρει κάποιος πώώώςςς γίνεται??? ευχαριστώ Αν καταλαβα σωστα τι θελεις..Πας στο κινητο ρολόι μετα στα 4 μπλε σχηματα χαμηλα στην οθονη μετα στις 3 τελειες μετα ρυθμισεις μετα ειδοποιησεις κατηγοριες ειδοποιησεων συσκευη αποσυνδεθηκε το γυρνας απο αθορυβο σε ειδοποιηση και βαζεις οτι ηχο θελεις..καθε φορα που αποσυνδεετε το ρολοι θα ειδοποιησε στο κινητο με ηχο... Edited November 28, 2025 by zorbas100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 15 minutes ago, zorbas100 said: Αν καταλαβα σωστα τι θελεις..Πας στο κινητο ρολόι μετα στα 4 μπλε σχηματα χαμηλα στην οθονη μετα στις 3 τελειες μετα ρυθμισεις μετα ειδοποιησεις κατηγοριες ειδοποιησεων συσκευη αποσυνδεθηκε το γυρνας απο αθορυβο σε ειδοποιηση και βαζεις οτι ηχο θελεις..καθε φορα που αποσυνδεετε το ρολοι θα ειδοποιησε στο κινητο με ηχο... Δεν θέλω τον ήχο στο κινητό, τον θέλω να ακούγεται στο ρολόι (γιατί το κινητό αφήνω πίσω όχι το ρολόι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, alex61 said: Δεν θέλω τον ήχο στο κινητό, τον θέλω να ακούγεται στο ρολόι (γιατί το κινητό αφήνω πίσω όχι το ρολόι) και αυτο γινεται πας στο ρολοι ρυθμισεις - συνδεσεις στο ψαχνετε κατι αλλο χαμηλα στη βοηθεια παμε στο ειδοποιησεις αποσυνδεσης και επιλεγουμε απο δονηση σε ηχο με επιλογη οποιο ηχο μας αρεσει το θεμα ειναι οτι θα εχεις ηχο παντου με την ενοια και στις κλησεις πραγμα που προσωπικα δεν το θελω μου αρκει η δονηση κατα την αποσυνδεση. Edited November 28, 2025 by zorbas100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 εχουμε μηπως το τηλεφωνο καποιου απο τους επιστημονες εκει στη σαμσουγκ , που σσχολουνται με τα ρολογια ? να τον παρω να τον ρωτησω πως γινεται στη τριτη μερα μου απο εγχειρηση καταγματος κνημης , δεμένο ποδι , κρεβατι ακινητος , και απο χθες το βραδυ να εχω κανει 82 βηματα ? 2 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 εισαι υπνοβάτης και δεν το ξερεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 (edited) 23 ώρες πριν, stelioz78 said: εχουμε μηπως το τηλεφωνο καποιου απο τους επιστημονες εκει στη σαμσουγκ , που σσχολουνται με τα ρολογια ? να τον παρω να τον ρωτησω πως γινεται στη τριτη μερα μου απο εγχειρηση καταγματος κνημης , δεμένο ποδι , κρεβατι ακινητος , και απο χθες το βραδυ να εχω κανει 82 βηματα ? Ειναι προφανες οτι δεν εχεις σπασει κνημη αλλα "νομιζεις" οτι εχεις σπασει κνημη... Και προφανως μπορεις και το κρυβεις με μεγαλη επιτυχια αφου καταφερες να σου κανουν χειρουργειο σε κατι που δεν εχει γινει πραγματικα. Η samy ομως τα ξερει αυτα τα κολπακια που κανετε για να γλιτωνετε την εργασια... και να τσιμπατε αναρρωτικες με συνεπεια το κρατος να χανει χρηματα.... σε λιγο θα σκασει μυτη ο Κουλης να σου ζητησει τα ρεστα.... Edited December 1, 2025 by George K 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 Εσκασε ενημερωση.... πρωινη. Μαζι με τυροπιτα και φρεντο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 Απλή Ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου είναι όχι κάτι σπουδαίο αλλά σίγουρα θετικό !! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 με εχει σπασει τα νευρα το ρολοι. εδω και καποιες εβδομαδες ενω το φοραω, σχεδον καθε φορα ειναι κλειδωμενο. πρεπει να βαλω πιν. βαζω και μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια. παλαια το εκανε πιο αραια και που... τωρα το κανει πιο συχνα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 Εμενα παλι δεν μου κλειδωνει... Μαλλον πρεπει να βαλεις λιγο πιο σφιχτα στο χερι σου ετσι ωστε να μην χανει την επαφη με το δερμα ο αισθητηρας. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι μετα την τελευταια αναβαθμιση σε UI8 εχει μειωθει η εμβελεια του bluetooth. Στις ιδιες τοποθεσιες ενω πριν δεν εχανε την συνδεση τωρα την χανει. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 6, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 On 5/12/2025 at 8:55 ΠΜ, George K said: Εμενα παλι δεν μου κλειδωνει... Μαλλον πρεπει να βαλεις λιγο πιο σφιχτα στο χερι σου ετσι ωστε να μην χανει την επαφη με το δερμα ο αισθητηρας. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι μετα την τελευταια αναβαθμιση σε UI8 εχει μειωθει η εμβελεια του bluetooth. Στις ιδιες τοποθεσιες ενω πριν δεν εχανε την συνδεση τωρα την χανει. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? πιο σφιχτα με ενοχλει. επισης παλαιοτερα που το εκανα, δεν αλλαξε κατι... θα το σουταρω μαλλον... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αλλοπρόσαλλη καταγραφή ύπνου; Σήμερα και όταν απλώς κάθομαι στο κρεβάτι και είμαι σοσιαλ ή παίζω κάποιο παιχνίδι ή ταινία καταγραφεί ύπνου 14 ωρες χαχα Έκανα και επαναφορά αλλα δεν διορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Να το κοιτάξεις . ίσως ηρέμισες υπερβολικά και θεώρισε ότι ο οργανισμός κοιμάται. μπορεί να εχεις χαμηλή πίεση/παλμους 1 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Πριν λίγες ημέρες έδωσε για το Watch Ultra 2024 την ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου δεν κάτι σπουδαίο αλλά σίγουρα θετικό !! 1 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Έφτιαξε κάτι πολύ σπουδαίο για μένα που κολυμπάω. 9 μήνες πριν που πήρα το ρολόι δεν μπορούσα να μετρήσω σωστά πόσα μέτρα κάνω στην πισίνα. Για παράδειγμα μπορεί να έβγαζε οτι έκανα 50 μέτρα σε 20 δευτερόλεπτα, πάρα πολλές φορές μέσα στην προπόνηση και στο τέλος σου έβγαζε οτι εκανες 5 χιλιόμετρα σε μια ώρα. Μετά το προχτεσινο update δεν χάνει τίποτα, δουλεύει ολόσωστα. Έχω αλλάξει αρκετά ρολόγια δεν το είχα με κανένα αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς είναι οκ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts