argp Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους, μετά το τελευταίο update στο GWultra toy 2024, στην χρήση μπαταρίας μου βγάζει "Καμία χρήση από εφαρμ." Το έχει παρατηρήσει κανένας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Ναι και σε μένα τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Και σε εμένα μετά το τελευταίο update του Μαΐου του 26 τα ίδια. Επίσης μεγάλο θέμα εδώ και μήνες και απορώ γιατί δεν το έχουν φτιάξει στο τελευταίο Samsung health Wear Os 6.32.0.001 από 14/04/26 όταν κάνεις την αναβάθμιση κολλάει το widget της συνολικής υγείας - άσκησης το 4 σε 1 με αποτέλεσμα να μην δείχνει της συνολικές θερμίδες που κάηκαν και τα βήματα σωστά. Το έχετε κι άλλοι αυτό σίγουρα. Πότε θα κάνουν αναβάθμιση της εφαρμογής..?? Samsung ακούς?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, zerv_5800 said: Και σε εμένα μετά το τελευταίο update του Μαΐου του 26 τα ίδια. Επίσης μεγάλο θέμα εδώ και μήνες και απορώ γιατί δεν το έχουν φτιάξει στο τελευταίο Samsung health Wear Os 6.32.0.001 από 14/04/26 όταν κάνεις την αναβάθμιση κολλάει το widget της συνολικής υγείας - άσκησης το 4 σε 1 με αποτέλεσμα να μην δείχνει της συνολικές θερμίδες που κάηκαν και τα βήματα σωστά. Το έχετε κι άλλοι αυτό σίγουρα. Πότε θα κάνουν αναβάθμιση της εφαρμογής..?? Samsung ακούς?? Εμένα πάντως έχει κάνει update σε 7.00.0.107 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 2 ώρες πριν, James Bond said: Εμένα πάντως έχει κάνει update σε 7.00.0.107 Πως το έκανες update? Και μένα το ίδιο με των από πάνω είναι (6.32.0.001). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου 23 ώρες πριν, Nikos Spyr said: Πως το έκανες update? Και μένα το ίδιο με των από πάνω είναι (6.32.0.001). Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο. Κάποια στιγμή είδα ότι υπήρχε update και το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου (edited) On 4/7/2026 at 11:46 ΜΜ, Nikos Spyr said: Πως το έκανες update? Και μένα το ίδιο με των από πάνω είναι (6.32.0.001). Μην τα μπερδεύεις.. Μιλάμε για την εφαρμογή του ρολογιού όχι στο κινητό. Στο ρολόι έχει να πάρει αναβάθμιση από τον Απρίλιο με την τελευταία την 6.32.0.001 να έχει θέμα στο widget μέτρησης Θερμίδων.. Στο κινητό ή τελευταία είναι η 7.00.5.009 Edited 22 Ιουλίου by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Παρεμπιπτόντως το S Health πήρε update στο κινητό και έχει κάποια νεα features τα οποία πηγα ολο χαρά να ενεργοποιήσω, αλλα ζητάνε Watch Ultra (που εχω) με UI9 που δεν εχω 😜 Κάποια άλλα βεβαια θέλουν Ultra2 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Η τελευταία αναβάθμιση στο ρολόι είναι Ιούλιος 2026 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου Λοιπόν με την έλευση του νέου Watch ultra 2 ήρθε και η αναβάθμιση στην εφαρμογή Samsung health. Τώρα έχει νέο interface και δουλεύουν όλα κομπλέ. Συνεχίζουμε με ένα πάρα πολύ καλό ρολόι που δεν του λείπει τίποτα και φορτίζει τσακ μπαμ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, zerv_5800 said: Λοιπόν με την έλευση του νέου Watch ultra 2 ήρθε και η αναβάθμιση στην εφαρμογή Samsung health. Τώρα έχει νέο interface και δουλεύουν όλα κομπλέ. Συνεχίζουμε με ένα πάρα πολύ καλό ρολόι που δεν του λείπει τίποτα και φορτίζει τσακ μπαμ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!! Σου δουλεύουν ολα τα νεα features? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου On 8/8/2026 at 8:00 ΜΜ, Prattein_Aloga said: Σου δουλεύουν ολα τα νεα features? Η αλήθεια είναι ότι έδωσα βάση σε αυτά που με ενδιαφέρουν και είχαν θέμα. Έχεις βρει κάτι συγκεκριμένο που δεν σου δουλεύει να το τσεκάρω και εγώ?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου ξερει κανεις αν υποστηριζεται το gemini στο ρολοι με Ελληνικες οδηγιες? Οτι κι αν εχω προσπαθησει , δεν μπορω πχ να βαλω ενα χρονομετρο αν του μιλαω ελληνικα, δεν με καταλαβαινει με τιποτα. Εχω ενημερωμενο κινητο samsung και το ρολοι στις τελευταιες εκδοσεις, ελληνικα μενου και Γλωσσα και στα 2 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 34 minutes ago, toxotis70 said: ξερει κανεις αν υποστηριζεται το gemini στο ρολοι με Ελληνικες οδηγιες? Οτι κι αν εχω προσπαθησει , δεν μπορω πχ να βαλω ενα χρονομετρο αν του μιλαω ελληνικα, δεν με καταλαβαινει με τιποτα. Εχω ενημερωμενο κινητο samsung και το ρολοι στις τελευταιες εκδοσεις, ελληνικα μενου και Γλωσσα και στα 2 κλπ Υποστηριζετε κανονικα , εκανα μια δοκιμη προσθήκης ξυπνητηριου και λειτουργησε υποδειγματικα απλα.. Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου μηπως μπορεις να μου πεις τι εχεις κανει γι αυτο, ρυθμισεις κλπ ? το google gemini λεει οτι δεν υποστηριζεται τελικα τι ισχυει ? Γιατί το Gemini στο κινητό σας καταλαβαίνει ελληνικά, αλλά στο ρολόι όχι; Το Gemini στο κινητό έχει αναβαθμιστεί με το Gemini Live που υποστηρίζει αυτόνομα τα ελληνικά. Αντίθετα, η εφαρμογή Gemini για ρολόγια Wear OS είναι ακόμη εξαρτημένη από τις γλώσσες του Google Assistant. Η Google αναβαθμίζει σταδιακά τις Wear OS εφαρμογές της, οπότε η πλήρης ελληνική υποστήριξη αναμένεται σε μελλοντική ενημέρωση του λογισμικού. [1, 2, 3] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 1 ώρα πριν, toxotis70 said: μηπως μπορεις να μου πεις τι εχεις κανει γι αυτο, ρυθμισεις κλπ ? το google gemini λεει οτι δεν υποστηριζεται τελικα τι ισχυει ? Γιατί το Gemini στο κινητό σας καταλαβαίνει ελληνικά, αλλά στο ρολόι όχι; Το Gemini στο κινητό έχει αναβαθμιστεί με το Gemini Live που υποστηρίζει αυτόνομα τα ελληνικά. Αντίθετα, η εφαρμογή Gemini για ρολόγια Wear OS είναι ακόμη εξαρτημένη από τις γλώσσες του Google Assistant. Η Google αναβαθμίζει σταδιακά τις Wear OS εφαρμογές της, οπότε η πλήρης ελληνική υποστήριξη αναμένεται σε μελλοντική ενημέρωση του λογισμικού. [1, 2, 3] Εχεις κατεβασει το Gemini στο ρολοι? Αν το κατεβασεις μετα ειναι ευκολη διαδικασια.... Δες και λιγο που φαινεται στη συνεχεια μεσα στις ρυθμίσεις... 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου On 11/8/2026 at 12:15 ΠΜ, zerv_5800 said: Η αλήθεια είναι ότι έδωσα βάση σε αυτά που με ενδιαφέρουν και είχαν θέμα. Έχεις βρει κάτι συγκεκριμένο που δεν σου δουλεύει να το τσεκάρω και εγώ?? Κυρίως το Daily Cardio load και το Vitals Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Υπάρχουν μεγάλες διάφορες πλέον με το ultra 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. Κυριακή στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:19 μμ On 13/8/2026 at 8:50 ΜΜ, Johnny_Johnny said: Υπάρχουν μεγάλες διάφορες πλέον με το ultra 2? Υπάρχουν διάφορες σίγουρα αλλά το θέμα είναι αν αξίζει η όχι πραγματικά εμείς που έχουμε το Ultra αν αξίζει να πάμε στο ultra 2.. Για μένα όχι δεν αξίζει.. Για άλλους μπορεί.. Και μιας και το λέμε.. Το νήμα του Ultra 2 που είναι?? Εξαφανίστηκε?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts