Jump to content

Samsung Galaxy Watch7/Ultra

doganos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αφου ειναι αδιαβροχο και κανει για πισινα και να μετρας διαφορα δεν θα εχει προβλημα στη θαλασσα. απλα θελει καλο πλυσιμο μετα.

9 ώρες πριν, gsa1967 said:

αφου ειναι αδιαβροχο και κανει για πισινα και να μετρας διαφορα δεν θα εχει προβλημα στη θαλασσα. απλα θελει καλο πλυσιμο μετα.

Και επίσης οχι κατευθείαν φόρτιση μετα απο νερά... Επίσης καλό είναι να βάλετε μουσική μετά από νερό ώστε να πεταχτούν έξω τυχόν σταγονίδια απο το μεγάφωνο... 

Πριν μπείς στην θάλασσα ενεργοποιείς το Water lock. Και μετα πατάς 2 φορές το Home button όταν βγείς και ξεκινάει ήχους για απώθηση του νερού.

Αν δεις μπουρμπουλήθρες τότε είσαι σε καλό δρόμο.

😀

12 ώρες πριν, ffc said:

Πριν μπείς στην θάλασσα ενεργοποιείς το Water lock. Και μετα πατάς 2 φορές το Home button όταν βγείς και ξεκινάει ήχους για απώθηση του νερού.

Αν δεις μπουρμπουλήθρες τότε είσαι σε καλό δρόμο.

😀

το water lock ειναι στις ρυθμισεις?

2 ώρες πριν, gsa1967 said:

το water lock ειναι στις ρυθμισεις?

Είναι στις ρυθμίσεις.  Το θέμα είναι πώς θα πατάς κουμπιά ,που λέγαμε,  όταν ενεργοποιηθεί.  Υποτίθεται ότι μπαίνει στη θάλασσα χωρίς να το ενεργοποιήσεις.  Προσωπικά δεν έχω καταλάβει γιατί να βάλεις στη θάλασσα ένα τόσο ακριβό ρολόι όταν δεν κάνεις άθληση.  

3 ώρες πριν, costsa41 said:

Είναι στις ρυθμίσεις.  Το θέμα είναι πώς θα πατάς κουμπιά ,που λέγαμε,  όταν ενεργοποιηθεί.  Υποτίθεται ότι μπαίνει στη θάλασσα χωρίς να το ενεργοποιήσεις.  Προσωπικά δεν έχω καταλάβει γιατί να βάλεις στη θάλασσα ένα τόσο ακριβό ρολόι όταν δεν κάνεις άθληση.  

εγω δεν κανω αθληση στη θαλασσα. το καλοκαιρι κολυμπαω αντε καμμια βουτια κλπ. αλλα θελω να βλεπω την ωρα. 

ενα honor magic 2 το εβαζα δεν ειχα προβλημα. τωρα δεν ξερω τι θα κανω με αυτο. ειδικα στις διακοπες θα πρεπει να παρω και δευτερο ρολοι μαζι μου. 

Για ποιο λόγο θέλεις να πατάς τα κουμπιά όταν είσαι στην θάλασσα; Θα στέλνεις e-mail ή τσατ με την κοπελια στο μπαράκι; 😀

Πέρα της πλάκας αν το θές για να μετράει την κολύμβηση σου, νομίζω οτι το κάνει αυτόματα. Τουλάχιστον και στο περπάτημα όταν ξεκινάς δεν χρειάζεται να το επιλέξεις για να αρχίσει να καταγράφει τα βήματα σου. Εστω και έτσι να μην είναι πρίν μπείς μέσα, επιλέγεις ως άσκηση την κολύμβηση και μετά ενεργοποιείς το water lock. 

Εγώ μάλλον θα το δοκιμάσω στην θάλασσα τον Ιουνιο ή πιο νωρίς. Αν με προλάβει κάποιος άλλος ας μας ενημερώσει.

Πάντως και η ιδια η εταιρεία αναφέρει την δυνατότητα για κολύμβηση.

Εννοείται όμως οτι ξεχνάς τις καταδύσεις αν ασχολείσαι με αυτές. Μέχρι κάποια λεπτά αντέχει, μετά μετατρεπεται σε dead watch.

Τώρα που δοκίμασα να επιλέξω κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα ενω είχα πρίν ενεργοποιησει την AOD, είδα οτι αυτόματα ενεργοποιει το water lock.

Βλεπεις την τρέχουσα ώρα, χρόνο άσκησης και παλμούς. Αρα όλα κομπλέ.

Καλά μας μπάνια σε λίγο καιρό.

Edited by ffc

Καλημέρα σε όλους.Βρισκω το ultra στο skroutz με 390 euro πλέον...Τι λέτε αξίζει η αγορά απο εκεί .Να προσέξω κατι?Η συσκευασια τι περιλαμβάνει?

Edited by kostis2001

5 ώρες πριν, kostis2001 said:

Καλημέρα σε όλους.Βρισκω το ultra στο skroutz με 390 euro πλέον...Τι λέτε αξίζει η αγορά απο εκεί .Να προσέξω κατι?Η συσκευασια τι περιλαμβάνει?

Φιλεμου το πήρα εγώ έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση samsung και έχει οτι περιλαμβάνει η συσκευασια ρολοι φορτηστη εγχειρίδιο.Το έχω σήμερα Σάββατο μια εβδομάδα και είμαι πολυ ευχαριστημενος.Προερχομαι από το watch 6 lite και πιστεύω είναι πολυ πιο όμορφο και πιο καλό.Σημερα πήρα και τον μπρασελε τον μαυρο και είναι καυκλα

23 ώρες πριν, strathgos said:

Φιλεμου το πήρα εγώ έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση samsung και έχει οτι περιλαμβάνει η συσκευασια ρολοι φορτηστη εγχειρίδιο.Το έχω σήμερα Σάββατο μια εβδομάδα και είμαι πολυ ευχαριστημενος.Προερχομαι από το watch 6 lite και πιστεύω είναι πολυ πιο όμορφο και πιο καλό.Σημερα πήρα και τον μπρασελε τον μαυρο και είναι καυκλα

Ωραία..Σκέφτομαι μήπως πειμένω να πέσει λίγο ακόμη η τιμή...

On 22/3/2025 at 8:26 ΠΜ, kostis2001 said:

Αγόρασε το από το eshop καλύτερα κατά την άποψη μου. Από εκεί το πήρα και εγώ. Και ποιο φθηνό, και ελληνικής αντιπροσωπείας ρολόι, και φυσικά καλύτερη υποστήριξη από οποιοδήποτε σκρουτζομαγαζο εκεί έξω. Εγώ έχω το ασημί και είναι τέλειο!! 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καλησπέρα.σκεφτομαι να το πάρω το απλο δώρο.το άτομο που θα το χρησιμοποιήσει έχει ένα galaxy της σειράς Α.δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο.θα συνεργαζεται με το κινητό σε όλες τις λειτουργιες;θα μπορει.να κατεβάζει εφαρμογές από το ίντερνετ;το βρήκα στο e shop στα 184€.να κοιτάξω κάτι άλλο; ευχαριστώ 

Tcl 20 5g

9 ώρες πριν, spy14 said:

Καλησπέρα.σκεφτομαι να το πάρω το απλο δώρο.το άτομο που θα το χρησιμοποιήσει έχει ένα galaxy της σειράς Α.δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο.θα συνεργαζεται με το κινητό σε όλες τις λειτουργιες;θα μπορει.να κατεβάζει εφαρμογές από το ίντερνετ;το βρήκα στο e shop στα 184€.να κοιτάξω κάτι άλλο; ευχαριστώ 

εγω το απλο εχω το 7 το 44αρι που εχι μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια απο το 40αρι. αυτο παρε. μια χαρα θα εχει τα παντα και κατεβαζεις εφαρμογες ολα τα κανει.

16 ώρες πριν, zerv_5800 said:

Αγόρασε το από το eshop καλύτερα κατά την άποψη μου. Από εκεί το πήρα και εγώ. Και ποιο φθηνό, και ελληνικής αντιπροσωπείας ρολόι, και φυσικά καλύτερη υποστήριξη από οποιοδήποτε σκρουτζομαγαζο εκεί έξω. Εγώ έχω το ασημί και είναι τέλειο!! 

Καλή ιδέα,απλά δε βλέπω να υπάρχει με το γκρι/μαυρο λοράκι .Μονο πορτοκλαλι και λευκό...

Η μπαταρία ποσο κραταει τελικα παιδια?

9 minutes ago, kostis2001 said:

Καλή ιδέα,απλά δε βλέπω να υπάρχει με το γκρι/μαυρο λοράκι .Μονο πορτοκλαλι και λευκό...

Η μπαταρία ποσο κραταει τελικα παιδια?

εγω εχω το 44αρι και η γυναικα μου το 40αρι. εμενα βγαζει 2 μερες , της γυναικας μου μιαμιση.

2 minutes ago, gsa1967 said:

εγω εχω το 44αρι και η γυναικα μου το 40αρι. εμενα βγαζει 2 μερες , της γυναικας μου μιαμιση.

Για το Ultra ρωτησα.Συγνωμη που δε το διευκρινισα.

3 ώρες πριν, kostis2001 said:

Για το Ultra ρωτησα.Συγνωμη που δε το διευκρινισα.

Το Ultra ανάλογα την χρήση. Εγώ έχω και Always on και Βάζω όμως όλη νύχτα και μεσημέρι όταν ξαπλώνω (και δεν το χρειάζομαι) εξοικονόμηση ενέργειας και βγάζει 4 ήμερες περίπου.. Αν τα έχεις όλα ανοιχτά χωρίς εξοικονόμηση 2 μέρες περίπου. 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Σε galaxy watch ultra , όταν πάω να πληρώσω με google wallet, υπάρχουν φορές που θα μου ζητήσει τον κωδικό κλειδώματος. Εννοείται πως το ρολόι είναι στον καρπό μου και είναι ξεκλείδωτο. 

:D

12 ώρες πριν, vaggelis_grg said:

Σε galaxy watch ultra , όταν πάω να πληρώσω με google wallet, υπάρχουν φορές που θα μου ζητήσει τον κωδικό κλειδώματος. Εννοείται πως το ρολόι είναι στον καρπό μου και είναι ξεκλείδωτο. 

Ναι σωστά το κάνει κάποιες φορές.  Ίσως είναι για μεγαλύτερη ασφάλεια.  

On 25/3/2025 at 9:46 ΜΜ, vaggelis_grg said:

από ότι έχω παρατηρήσει το κάνει όταν τα nfc chips σε ρολόι και πος είναι οριακά κοντά

Edited by papdoux

Καλησπέρα παιδιά. 

Έχει βάλει κανείς διαφορετικό αριθμό esim στο ρολόι από αυτόν που έχει στο τηλέφωνο;

Αν ναι, με την απομακρυσμενη σύνδεση δέχεται τις κλήσεις και τα μηνύματα του τηλεφώνου σε αυτήν την περίπτωση ή πρέπει να έχεις τον ίδιο αριθμό σε ρολόι και τηλ;

Καλημέρα σε όλους. Καινούριος και εγώ στην παρέα. Δύο ερωτήσεις παρακαλώ. 1 για να μπορώ να πληρώνω ανέπαφα πρέπει να έχω κατεβάσει το Google wallet ή πληρώνει με την προεπιλεγμένη κάρτα που έχω στο κινητό; Το Gboard το κατέβασα γιατί προτιμώ να γράφω με κύλιση αλλά δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα, έχει μόνο Ελληνικά. Μπορώ να προσθέσω την αγγλική γλώσσα; Ευχαριστώ 

14 ώρες πριν, kiots said:

Καλησπέρα παιδιά. 

Έχει βάλει κανείς διαφορετικό αριθμό esim στο ρολόι από αυτόν που έχει στο τηλέφωνο;

Αν ναι, με την απομακρυσμενη σύνδεση δέχεται τις κλήσεις και τα μηνύματα του τηλεφώνου σε αυτήν την περίπτωση ή πρέπει να έχεις τον ίδιο αριθμό σε ρολόι και τηλ;

Νομιζω οτι αν εχεις τον ιδιο λογαριασμο και στα δυο τοτε δεχεσαι τα παντα και στα δυο απομακρυσμενα.

Σε καθε περιπτωση ομως υπαρχει και η προωθηση κλησης απο το τηλ στο ρολοι ή και αναποδα οταν δεν απαντηθει στο ενα να παει στο αλλο.

Edited by George K