Jump to content

Samsung Galaxy Watch7/Ultra

doganos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε εσάς που δεν έχετε ενεργοποίηση το LTE στο watch 7 ultra όταν το βγάζεις από την φόρτιση στο 100% πόσες ώρες υπόλοιπο μπαταρίας λέει?? 48, 60 παραπάνω η λιγότερες?? 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Προσωπικα το εχω στο αυτοματο. Οταν χανει την συνδεση bluetooth ξεκιναει αυτοματα η συνδεση στο δικτυο και αυτοματα μεσω δικτυου συνδεετε με το κινητο. Οποτε δεν μενει ποτε χωρις συνδεση με το κινητο οπουδηποτε και αν ειμαι.

Τωρα οσον αφορα τον υπολειπομενο χρονο ζωης της μπαταριας οχι δεν δινει διαφορετικο χρονο. στην πραγαματικοτητα ομως ειναι λιγοτερος απο οταν ειναι κλειστη η συνδεση στο δικτυο.

On 22/10/2024 at 5:46 ΜΜ, zerv_5800 said:

Σε εσάς που δεν έχετε ενεργοποίηση το LTE στο watch 7 ultra όταν το βγάζεις από την φόρτιση στο 100% πόσες ώρες υπόλοιπο μπαταρίας λέει?? 48, 60 παραπάνω η λιγότερες?? 

Δεν φορτίζω ποτέ πάνω από 85% παρά μόνο αν έχω στο πρόγραμμα πολύωρη δραστηριότητα πχ πεζοπορία 8-10 ώρες. Το έκανα όμως τώρα για να σου απαντήσω. Στο 100% μου λέει 2 ημέρες και 13 ώρες. 

• 3 weeks later...

Οι πιο έμπειροι πιστεύετε στην Black Friday το 7αρι 44mm χωρίς lte θα πέσει κάτω από τα 250€ που συνήθως παίζει στο σκρουτζ;

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

σας εχει τυχει καμια φορα  , να το βαζετε flight mode , να γινεται ασπρο κανονικα το εικονιδιο αλλα να παραμενει συνδεδεμενο στο κινητο ?

το βαζω καθε βραδυ σε flight mode και θα συμβει τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

On 16/11/2024 at 6:51 ΜΜ, stelioz78 said:

σας εχει τυχει καμια φορα  , να το βαζετε flight mode , να γινεται ασπρο κανονικα το εικονιδιο αλλα να παραμενει συνδεδεμενο στο κινητο ?

το βαζω καθε βραδυ σε flight mode και θα συμβει τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα

ναι σε μενα αρκετες φορες..οπως και το να κολλαει ο ηχος κλησης του ρολογιου ενω εγω το εχω σηκωσει το τηλ και αναγκαζομαι να κανω επανεκκινηση το ρολοι να συνελθει...κριμα τα χρηματα,σα να αγορασα ρολοι απο Κινα που κοροιδευαμε καποτε....3 μηνες και καμια αναβαθμιση εστω για τα bugs...

τα ιδια περιπου και για to s24 που εχω..

Sorry παιδια,προσωπικη μου αποψη οτι η Samsung εχει ξεκινησει κααλη καθοδικη πορεια..

manaros

Καλημέρα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως δουλεύει μια χαρά αλλά θα συμφωνήσω στο θέμα με της αναβαθμίσεις

spacer.png

Πάντως ακόμη δεν έχει πάρει την λειτουργία για την υπνικη άπνοια που τόσο διαφημιζοταν..

:ninja: