Jump to content

OnePlus Nord 4

tsimisde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, geotzia said:

Mήπως είναι θέμα nova...αν έχει κάποιος φίλος δίκτυο nova να μας πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα.

Δ νομίζω να είναι θέμα δικτύου.Οταν άλλαξα συσκευή απλά μετέφερα τη σιμ και στην προηγούμενη συσκευή το VoLTE δούλευε κομπλέ.

4 ώρες πριν, galakto said:

Δ νομίζω να είναι θέμα δικτύου.Οταν άλλαξα συσκευή απλά μετέφερα τη σιμ και στην προηγούμενη συσκευή το VoLTE δούλευε κομπλέ.

Αν είναι πολύ σημαντικό για εσένα είναι μονόδρομος το factory reset ... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

8 ώρες πριν, galakto said:

Υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια δοκιμή;

ενας φίλος/συγγενής με κοσμοτέ υπάρχει; βάλε την κάρτα του στο δικό σου και επανέλαβε το "πρόβλημα".

Μην εκπλαγείς αν με κοσμοτέ λειτουργεί κανονικά.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

4 ώρες πριν, geotzia said:

Αν είναι πολύ σημαντικό για εσένα είναι μονόδρομος το factory reset ... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Μόλις διάβασα factory reset με έπιασε η καρδιά μου... :-)))

Άλλαξα το 4g σε 5g και σε δύο κλήσεις μέχρι τώρα δουλεύει κομπλέ. Εγώ είχα το 4g για να κάνω οικονομία στην μπαταρία. Αν δω ότι με το 5g συνεχίζει να δουλεύει κομπλέ,δεν θα το ξαναλλαξω.

53 minutes ago, galakto said:

Μόλις διάβασα factory reset με έπιασε η καρδιά μου... :-)))

Άλλαξα το 4g σε 5g και σε δύο κλήσεις μέχρι τώρα δουλεύει κομπλέ. Εγώ είχα το 4g για να κάνω οικονομία στην μπαταρία. Αν δω ότι με το 5g συνεχίζει να δουλεύει κομπλέ,δεν θα το ξαναλλαξω.

Μακάρι να είναι τόσο απλή η λύση... πάντως γιά την ιστορία σε frog που είμαι εγώ δουλεύει και στο 4G.

• 1 month later...
On 13/1/2025 at 3:39 ΜΜ, geotzia said:

Για μένα αξίζει με τα 1000, παντού είναι πάρα πολύ καλό εκτός την σέλφι που είναι μέτριο και την πίσω κάμερα που υπάρχουν και καλύτερες επιλογές(όχι πως είναι κακό απλά υπάρχουν και καλύτερα) 

Μπορείς να μου πείς 2/3 επιλογές σε αυτό περιπου το budget με καλύτερες κάμερες?

16 ώρες πριν, giannis074 said:

Μπορείς να μου πείς 2/3 επιλογές σε αυτό περιπου το budget με καλύτερες κάμερες?

Δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ γιατί δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα κάμερες αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γιά το Realme 14 Pro+ και το motorola edge 60 pro. 

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι κάτοχος του Nord 4 και θέλω να ρωτήσω αν το κινητό έχει 5G + 5 SA ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 1 month later...

Καλησπέρα, τι είναι το 5 SA; 

Και στις δύο κάρτες έχω 5G εγώ. 

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G - OnePlus Nord 4 - One Plus Nord 5.....what next?

• 1 month later...

Έχω πρόβλημα με το wifi calling δεν δουλεύει σωστά πιστεύω και δεν ξέρω αν φταίει η sim της Cosmote ή το τηλέφωνο.

Όποτε κάνω επανεκκίνηση λειτουργεί, αν φύγω από το σπίτι στην επιστροφή είναι αμφίβολο αν λειτουργήσει, επίσης όταν μιλάω με το wifi και αλλάξει σε δίκτυο Cosmote άλλοτε κλείνει η γραμμή άλλοτε όχι.

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Σκέφθηκα για αρχή να αλλάξω sim αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα sim ή φταίει κάτι άλλο.

• 1 month later...

Καλησπέρα! Θα πηγαίνατε στο nord 5? 

Σκέφτομαι να πάω σε oneplus πρώτη φορά και να πω την αλήθεια δε βρίσκω σοβαρό λόγο να πάω στο 5.

No root->No problem

9 ώρες πριν, minotavros said:

Καλησπέρα! Θα πηγαίνατε στο nord 5? 

Σκέφτομαι να πάω σε oneplus πρώτη φορά και να πω την αλήθεια δε βρίσκω σοβαρό λόγο να πάω στο 5.

Εγώ θα κοίταζα και το realme gt 7. Το έχει φίλος & είναι πολύ ευχαριστημένος .Περίπου ίδιο λειτουργικό ,πιο μεγάλη μπαταρία ,2χ ζουμ φακο 50 mp,πιό γρηγορο τσιπάκι στα ίδια περίπου λεφτά .Τώρα τι συσκευή έχεις ;

Edited by geotzia

7 ώρες πριν, geotzia said:

Εγώ θα κοίταζα και το realme gt 7. Το έχει φίλος & είναι πολύ ευχαριστημένος .Περίπου ίδιο λειτουργικό ,πιο μεγάλη μπαταρία ,2χ ζουμ φακο 50 mp,πιό γρηγορο τσιπάκι στα ίδια περίπου λεφτά .Τώρα τι συσκευή έχεις ;

Poco x6 pro, και εδώ και 13 χρόνια περίπου μόνο xiaomi είχα και poco. 

Οπότε σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή στο ui. 

No root->No problem

Εγώ πάντως, όντας από τους πρώτους χρήστες Xiaomi στην Ελλάδα, μετά από πάνω από 10 χρόνια σε Xiaomi τηλέφωνα, όταν πήρα το OnePlus Nord 4, είδα σταθερότητα και δεν γυρίζω πίσω στην Xiaomi.

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G - OnePlus Nord 4 - One Plus Nord 5.....what next?

3 ώρες πριν, minotavros said:

Poco x6 pro, και εδώ και 13 χρόνια περίπου μόνο xiaomi είχα και poco. 

Οπότε σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή στο ui. 

2 ώρες πριν, topmar said:

Εγώ πάντως, όντας από τους πρώτους χρήστες Xiaomi στην Ελλάδα, μετά από πάνω από 10 χρόνια σε Xiaomi τηλέφωνα, όταν πήρα το OnePlus Nord 4, είδα σταθερότητα και δεν γυρίζω πίσω στην Xiaomi.

Και εγώ σε xiaomi ήμουν πάντα και ο φίλος με το realme τα ίδια. Γενικά όταν δείς πόσο καλύτερα-στεθερότερα-απλούστερα-σοβαρότερα είναι κάποια άλλα λειτουργικά δεν ξαναγυρίζεις xiaomi με τπτ όπως είπε και ο φίλος πιό πάνω!!! Ότι και αν θέλεις να κάνεις (το κάτι παραπάνω) γίνεται πανεύκολα και απροβλημάτιστα. Πιστεύω όποια επιλογή και αν κάνεις δεν θα το μετανοιώσεις.Και το nord 4 που έχουμε εμείς είναι εξαιρετική συσκευή απλά το 5 σε σχέση με το 4 δεν το θεωρώ και τόσο αναβάθμιση γιαυτό πρότεινα να κοιτάξεις και το GT7.

Edited by geotzia

• 1 month later...

Καλημέρα, σήμερα ήρθε στο κινητό η Oxygen OS16, μεγάλο update 3,7GB.

Αλλαγές στην εμφάνιση, φρεσκάρισμα βλέπω. 

1 ώρα πριν, topmar said:

Καλημέρα, σήμερα ήρθε στο κινητό η Oxygen OS16, μεγάλο update 3,7GB.

Αλλαγές στην εμφάνιση, φρεσκάρισμα βλέπω. 

Εμένα λέει 3.43gb δεν το έχω κάνει ακόμα ...εκ πρώτης όψεως κάποιο πρόβλημα ειδες; Το παράξενο είναι οτι μου το έβγαλε πρωτα σαν beta (candidate ) .Σε εσενα ήρθε σαν OTA; 

Ναι, ήρθε ειδοποίηση, κανένα πρόβλημα, μια χαρά δουλεύει προς το παρόν. 

Screenshot_2025-12-09-11-57-36-26_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

Edited by topmar

Εάν δεν κάνω λάθος, ίσως τρώει μπαταρία λίγο πιο γρήγορα τώρα... Θα το παρακολουθήσω. 

51 minutes ago, topmar said:

Εάν δεν κάνω λάθος, ίσως τρώει μπαταρία λίγο πιο γρήγορα τώρα... Θα το παρακολουθήσω. 

Το έβαλα και εγώ , μέχρι τώρα ολα καλά .

Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ, και σε άλλες σελίδες ότι έχει η 16 από την Τρίτη σήμερα και εγώ. Δεν βλέπω κάτι . Στο oxygen μου βγάζει την 16 3,51 GBναωτη κάνω από εκεί; είναι εύκολη διαδικασία; ή να περιμένω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Καλημέρα, ναι, από εκεί κατέβασε την και κάνε εγκατάσταση. 

Λεπτομέρειες και πληροφορίες για τι περιλαμβάνει η νέα έκδοση, μπορείς να διαβάσεις εδώ

On 13/12/2025 at 11:10 ΠΜ, topmar said:

Καλημέρα, ναι, από εκεί κατέβασε την και κάνε εγκατάσταση. 

Λεπτομέρειες και πληροφορίες για τι περιλαμβάνει η νέα έκδοση, μπορείς να διαβάσεις εδώ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου 

• 1 month later...

Καλησπέρα έχω το Nord 4 και από την στιγμή που έκανα αναβάθμιση σε android 16, ενώ συνδέεται κανονικά το one plus watch one plus 2r , τικαροντας την τις αθορυβες λειτουργίες από την εφαρμογή oHealth δεν κάνει κάτι. Ενώ στο android 15 δούλευε κανονικά. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;

Καλησπέρα, από σήμερα πέρασα στο νεότερο Nord 5 (12G/512GB) από το Nord 4. 

Δεν βλέπω σημαντικές αλλαγές, λίγο πιο ευκρινής οθόνη μόνο. 

Βέβαια, ακόμα στην OS 15 είναι και δεν πήρε την 16, όπως στο Nord 4.