Jump to content

OnePlus Nord 4

tsimisde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, zevoulon_13 said:

Android 15 για πότε είμαστε? Ξέρουμε τίποτα? 

Πού είναι ακριβώς αυτό το μενού με τις ειδοποιήσεις που λες? 

Screenshot_2024-12-19-20-53-53-77_8142442b4340f41fb3bd44535ad8f76b.jpg

20 minutes ago, galakto said:

Screenshot_2024-12-19-20-53-53-77_8142442b4340f41fb3bd44535ad8f76b.jpg

Έχεις ευρωπαϊκή έκδοση? Δε νομίζω να έχω δει κάπου αυτό το μενού 

Όχι οκ.. Άκυρο.. Το βρήκα 

Έβαλα να βγάζει αριθμούς, για να δούμε 

Εννοείς εμφανίζει κόκκινη κουκίδα στο εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας? Εμένα δεν εμφανίζει ούτε κουκίδα ποτέ (ενώ το είχα έτσι ρυθμισμένο), ούτε τώρα μου βγάζει αριθμό.. Απλά μου έρχεται ηχητική ειδοποίηση και πρέπει να κατεβάσω το status bar και να πατήσω στην ειδοποίηση για να την δω 

56 minutes ago, mivechris said:

https://community.oneplus.com/thread/1714358329364447233

εδω ειναι το roadmap με τις open beta.

Υπολόγισε κανένα μήνα μετά απο την ημερομηνία που λέει και βάλε για σταθερή έκδοση.

Πάντως στο Telegram που βλέπω ένα φόρουμ την έχει πάρει πολύς κόσμος την 15, πιστεύω κοντοζυγώνει...

11 minutes ago, geotzia said:

Πάντως στο Telegram που βλέπω ένα φόρουμ την έχει πάρει πολύς κόσμος την 15, πιστεύω κοντοζυγώνει...

Ελλάδα εννοείς? 

1 ώρα πριν, zevoulon_13 said:

Έχεις ευρωπαϊκή έκδοση? Δε νομίζω να έχω δει κάπου αυτό το μενού 

Όχι οκ.. Άκυρο.. Το βρήκα 

Έβαλα να βγάζει αριθμούς, για να δούμε 

Εννοείς εμφανίζει κόκκινη κουκίδα στο εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας? Εμένα δεν εμφανίζει ούτε κουκίδα ποτέ (ενώ το είχα έτσι ρυθμισμένο), ούτε τώρα μου βγάζει αριθμό.. Απλά μου έρχεται ηχητική ειδοποίηση και πρέπει να κατεβάσω το status bar και να πατήσω στην ειδοποίηση για να την δω 

Δ ξέρω τι γίνεται.Εμενα κουκίδα μου εμφανίζει κανονικά αλλά μόλις επιλέξω να εμφανίζει αριθμό χάνεται η κουκίδα και βγαίνει μόνο το σηματακι στο status bar.

19 minutes ago, galakto said:

Δ ξέρω τι γίνεται.Εμενα κουκίδα μου εμφανίζει κανονικά αλλά μόλις επιλέξω να εμφανίζει αριθμό χάνεται η κουκίδα και βγαίνει μόνο το σηματακι στο status bar.

Αμα δεις μόλις αλλάζεις από κουκίδα σε αριθμό, από κάτω μένουν πολύ λίγες εφαρμογές, οι περισσότερες δεν το υποστηρίζουν.. Ούτε viber, ούτε whatsapp..  Γιαυτό δεν σου βγαίνουν.. Μόνο κουκίδες 

Καλημέρα!

Υπάρχει τρόπος κατά τη διάρκεια κλήσης η φωτογραφία του συνομιλητή να εμφανίζεται full screen και όχι σε μικρό κυκλάκι;

Ξέρω ότι γίνεται αν εγκαταστήσω άλλον dialer αλλά ψάχνω να δω αν γίνεται και με αυτόν που έχει το κινητό μέσω κάποιας ρύθμισης.

On 19/12/2024 at 10:14 ΜΜ, geotzia said:

Όχι έξω, Αμερική υποθέτω..

αυτοί που την έχουν είναι οι beta testers. Εαν σε ενδιαφέρει μπορείς να γίνεις κ εσύ ενεργοποιώντας την αντίστοιχη ρύθμιση. Δεν ξέρω βέβαια πως γυρνάς σε σταθερή έκδοση μετά.

On 20/12/2024 at 7:05 ΠΜ, galakto said:

Καλημέρα!

Υπάρχει τρόπος κατά τη διάρκεια κλήσης η φωτογραφία του συνομιλητή να εμφανίζεται full screen και όχι σε μικρό κυκλάκι;

Ξέρω ότι γίνεται αν εγκαταστήσω άλλον dialer αλλά ψάχνω να δω αν γίνεται και με αυτόν που έχει το κινητό μέσω κάποιας ρύθμισης.

οχι, ο google dialer δεν εχει αυτη την επιλογή.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

με φορτιστη με βλεπω να βολευομαι με τον 65αρι του Nord 2.

καμια προταση για θηκη και τζαμακι? 

παιδιά καλησπέρα χθες παρήγγειλα και εγώ το δικό μου από eshop. Έχει προεγκατεστημένη ζελατίνα η συσκευή στην οθόνη; Για να ξέρω να πάρω μόνο θήκη αρχικά. Για φορτιστή έχω τον 65αρι της realme. Λογικά υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο , θα φορτίζει γρήγορα...

αυτοί που την έχουν είναι οι beta testers. Εαν σε ενδιαφέρει μπορείς να γίνεις κ εσύ ενεργοποιώντας την αντίστοιχη ρύθμιση. Δεν ξέρω βέβαια πως γυρνάς σε σταθερή έκδοση μετά.

Άστο ξέχασε το γιά beta tester…:classic_biggrin: γράφουν πολλά παράπονα ιδίως γιά την κάμερα και το πισωγύρισμα σε 14 από την 15 είναι μπέρδεμα!! Όποτε έρθει η σταθερή και όχι αμέσως...

28 minutes ago, Hasomeris said:

7 minutes ago, karamazof53 said:

παιδιά καλησπέρα χθες παρήγγειλα και εγώ το δικό μου από eshop. Έχει προεγκατεστημένη ζελατίνα η συσκευή στην οθόνη; Για να ξέρω να πάρω μόνο θήκη αρχικά. Για φορτιστή έχω τον 65αρι της realme. Λογικά υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο , θα φορτίζει γρήγορα...

Για θήκη κοίτα στην 5 σελίδα 1ο μήνυμα, έχω πάρει και hydrogel & tempered glass από aliexpress αλλά δεν τα έχω βάλει ακόμα, μιά χαρά είναι και η προεγκατεστημένη προς το παρόν... 

Μιά χαρά κάνει του realme, και αυτός είναι τεχνολογίας supervooc, και ναι έχει προεγκατεστημένη ζελατίνα.

Edited by geotzia

25 minutes ago, Hasomeris said:

Και εγώ αυτόν που είχα σπίτι χρησιμοποιώ,από ένα sasmung a53 σκέψου.

Θήκη πήρα της oneplus από Public.Εδω που είμαι τα καταστήματα με είδη κινητής δεν είχαν ετοιμοπαραδοτη θήκη και λόγω εορτών από Σκρουτζ ήθελαν 15 μέρες να φτάσουν οπότε κατέληξα στα public.Τσιμπημενη τιμή αλλά ωραία θήκη,ευχάριστη στο χέρι και δεν πρόσθετει όγκο στη συσκευή.

10 minutes ago, karamazof53 said:

Με ζελατίνα έρχεται ναι.

Με έναν samsung από a53 που χρησιμοποιώ εγώ από 20% μέχρι 100% θέλει περίπου 90'.

22 ώρες πριν, galakto said:

Και εγώ αυτόν που είχα σπίτι χρησιμοποιώ,από ένα sasmung a53 σκέψου.

Θήκη πήρα της oneplus από Public.Εδω που είμαι τα καταστήματα με είδη κινητής δεν είχαν ετοιμοπαραδοτη θήκη και λόγω εορτών από Σκρουτζ ήθελαν 15 μέρες να φτάσουν οπότε κατέληξα στα public.Τσιμπημενη τιμή αλλά ωραία θήκη,ευχάριστη στο χέρι και δεν πρόσθετει όγκο στη συσκευή.

Με ζελατίνα έρχεται ναι.

Με έναν samsung από a53 που χρησιμοποιώ εγώ από 20% μέχρι 100% θέλει περίπου 90'.

λογικό να θέλει 90 λεπτά. Με τον φορτιστή αυτόν κάνεις την τυπική αργή φόρτιση των 10 βατ.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256