Jump to content

OnePlus Nord 4

tsimisde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 23/11/2024 at 9:56 ΠΜ, geotzia said:

18W είναι... με αυτόν ακριβώς τον φορτιστή -από Mi 9 lite- φορτίζω και εγώ τώρα το nord 4, μιά χαρά είναι!! Ζεσταίνεται ελάχιστα, αργεί βέβαια λίγο αλλά πάντα τα τηλέφωνα μου τα φορτίζω με σχετικά αργό φορτιστή, είναι καλύτερα (θεωρώ) γιά την ζωή της μπαταρίας. Τώρα το έβαλα να φορτίσει από 9% και θα σου πώ σε πόση ώρα θα πάει στο 100% Το παράγγειλες το τηλέφωνο; 

Τελικά μετά από 1.30 με 1.45 φόρτισε τελείως.

Ο φορτιστης που δινει δωρο η εταιρεια δεν αξιζει;Καλυτερα η θηκη;

• Απαντήσεις 121
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

5 minutes ago, galakto said:

Ο φορτιστης που δινει δωρο η εταιρεια δεν αξιζει;Καλυτερα η θηκη;

Δεν δίνει φορτιστή και θήκη...

28 minutes ago, geotzia said:

Η το ένα ή το άλλο, όχι και τα δύο...

Ναι προφανως,γι’αυτο επειδη η συζητηση γινοταν σχετικα με τον φορτιστη ρωτησα αν ο φορτιστης της op δεν αξιζει και ειναι καλυτερα να επιλεξουμε τη θηκη.

14 ώρες πριν, galakto said:

Ναι προφανως,γι’αυτο επειδη η συζητηση γινοταν σχετικα με τον φορτιστη ρωτησα αν ο φορτιστης της op δεν αξιζει και ειναι καλυτερα να επιλεξουμε τη θηκη.

Μία χαρά φορτιστής είναι. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση. Οι περισσότεροι έχουν ήδη φορτιστή, γιαυτό το συζητάγαμε. 

On 24/11/2024 at 12:46 ΜΜ, zevoulon_13 said:

Οκ.. Αν θυμηθείς, ενημέρωσε εδώ αν δουλέψει. Έχουν κι άλλοι την απορία. Ευχαριστώ 

Δούλεψε μια χαρά...

Ευχαριστώ πολύ 

Απίθανοι τύποι - Απίθανη χώρα 

Έκανα έρευνα αγοράς για το κινητό από Σκρουτζ, ώστε να δω τι γίνεται με τις τιμές και την αποφορολόγηση. Βρίσκω τιμές από 390 ευρώ για το μοντέλο που με ενδιαφέρει. Μόλις πάω στη σελίδα του καταστήματος βλέπω "τιμή web 390" και τιμή με τιμολόγιο 370 (επειδή βάζουν αυξημένη τιμή σε τέτοιες αγορές). Πήγα και σε άλλα καταστήματα. Το ίδιο πράγμα. Απίστευτη λαμογιά.. Ελλάδα 2.0 

Τελικά μάλλον θα τσιμπήσω από amazon.de που το έχει 405 και βγαίνει χωρίς ΦΠΑ 325 

Θα μου πείτε βέβαια η χώρα είναι μπουρδέλο σχεδόν σε όλους τους τομείς, εδώ περίμενες να είναι διαφορετικά τα πράγματα? Ουδέν σχόλιο.. 

3 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Έκανα έρευνα αγοράς για το κινητό από Σκρουτζ, ώστε να δω τι γίνεται με τις τιμές και την αποφορολόγηση. Βρίσκω τιμές από 390 ευρώ για το μοντέλο που με ενδιαφέρει. Μόλις πάω στη σελίδα του καταστήματος βλέπω "τιμή web 390" και τιμή με τιμολόγιο 370 (επειδή βάζουν αυξημένη τιμή σε τέτοιες αγορές). Πήγα και σε άλλα καταστήματα. Το ίδιο πράγμα. Απίστευτη λαμογιά.. Ελλάδα 2.0 

Τελικά μάλλον θα τσιμπήσω από amazon.de που το έχει 405 και βγαίνει χωρίς ΦΠΑ 325 

Θα μου πείτε βέβαια η χώρα είναι μπουρδέλο σχεδόν σε όλους τους τομείς, εδώ περίμενες να είναι διαφορετικά τα πράγματα? Ουδέν σχόλιο.. 

Δεν νομίζω όμως ότι ειναι σωστό να τσουβαλιάζουμε, με βάση την εμπειρία μας με 1-2 καταστήματα......

Ασε που είναι γνωστό εδώ και χρόνια το κομμάτι των τιμολογίων από ορισμένα φθηνά μικρομάγαζα.

Ακόμα και αυτά  να προσπεράσουμε, όταν μιλάμε για μόλις 10ευρώ διαφορά, εννοείται και αξίζει περισσότερο η αγορά από Amazon, μιας και δεν έχουμε αντιπροσωπεία Oneplus όπως πχ σε Samsung.

Παντως ρε παιδια καποια στιγμη που εψαχνα να αγορασω κ εγω απο φθηνο σκρουτζομαγαζο,εστελνα email να ρωτησω τι παιζει με την εγγυηση και δεν απαντησε κανεις.Τελικα δ πηρα απο σκρουτζομαγαζο,φοβηθηκα.

2 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Δεν νομίζω όμως ότι ειναι σωστό να τσουβαλιάζουμε, με βάση την εμπειρία μας με 1-2 καταστήματα......

Ασε που είναι γνωστό εδώ και χρόνια το κομμάτι των τιμολογίων από ορισμένα φθηνά μικρομάγαζα.

Ακόμα και αυτά  να προσπεράσουμε, όταν μιλάμε για μόλις 10ευρώ διαφορά, εννοείται και αξίζει περισσότερο η αγορά από Amazon, μιας και δεν έχουμε αντιπροσωπεία Oneplus όπως πχ σε Samsung.

Δεν τσουβάλιασα.. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι είναι σωστοί.. Απλά σε μια κανονική χώρα δεν θα υπήρχαν καν τέτοια φαινόμενα. Έχεις δίκιο για amazon, για εκεί το βλέπω τελικά 

6 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Πάντως αγορά μέσω σκρούτζ οι τιμές τιμολογίου είναι όντως χωρίς φπα... Από αμαζον βέβαια έχεις πολύ καλύτερη εγγύηση άσε που είναι και σε πολύ καλή τιμή!!

2 ώρες πριν, geotzia said:

Πάντως αγορά μέσω σκρούτζ οι τιμές τιμολογίου είναι όντως χωρίς φπα... Από αμαζον βέβαια έχεις πολύ καλύτερη εγγύηση άσε που είναι και σε πολύ καλή τιμή!!

Επειδή δεν ξέρω να το ψάξω σωστά μάλλον, σχεδόν ίδιες τιμές μου βγάζει στο amazon. Πού ψάχνεις, στο αγγλικό? Μπορείς αν δεν σου κάνει κόπο να ρίξεις κάνα 2 λινκς με το πράσινο εργαλείο στη μικρή έκδοση (12-256)? 

Ευχαριστώ 

18 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Απλά σε μια κανονική χώρα δεν θα υπήρχαν καν τέτοια φαινόμενα. 

Και στο εξωτερικό υπάρχουν μικρομάγαζα που κάνουν λαμογιές, όπως έχουμε δει πχ Scamers και σε Amazon μεριά.

Απλά στο εξωτερικό, δεν ασχολούνται με αγορές από μικρομάγαζα όπως εμείς.

Ασχολούνται περισσότερο με τις μεγάλες αλυσίδες/παρόχους ή αγοράζοντας κατευθείαν από τις εταιρείες βλέπε Google,Oneplus, Xiaomi, Apple κλπ.

Ειδικά σε Αμερική μεριά οι περισσότεροι αγοράζουν από παρόχους(Cosmote/Vodafone κλπ)σε συμβόλαια.

Είναι ακριβώς ότι σου έγραψα πιο πάνω.

Οταν βλέπεις πχ ίδια τιμή στο Amazon και Ελλάδα στον κυρ Μήτσο του bestprice πχ στο Nord 4 12/256(που δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας από μεγάλες αλυσίδες αυτή η έκδοση), δεν ασχολείσαι με Ελλάδα.

16 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Επειδή δεν ξέρω να το ψάξω σωστά μάλλον, σχεδόν ίδιες τιμές μου βγάζει στο amazon. Πού ψάχνεις, στο αγγλικό? Μπορείς αν δεν σου κάνει κόπο να ρίξεις κάνα 2 λινκς με το πράσινο εργαλείο στη μικρή έκδοση (12-256)? 

Ευχαριστώ 

Το φθηνότερο 12/256 Nord4 αυτή την στιγμή παίζει στο Ιταλικό amazon. Τελική τιμή με ΦΠΑ και μεταφορικά βγαίνει σχεδόν στα 392.

2059402326_D2AFD468-24F8-41E8-B679-7263CA92902B.thumb.png.5d5e3f151aaff77df5f544b9d857fea8.png

Edited by Fulgore1

Παραγγελία Παρασκευή. Αναμένω παραλαβή Τρίτη Τετάρτη. 340 με αποφορολόγηση. Μαύρο. 12/256 

Για να δούμε 

Ήθελα το πράσινο αλλά για κάποιο λόγο έχει τιμή IPhone.. 👀😅

38 minutes ago, zevoulon_13 said:

Παραγγελία Παρασκευή. Αναμένω παραλαβή Τρίτη Τετάρτη. 340 με αποφορολόγηση. Μαύρο. 12/256 

Για να δούμε 

Ήθελα το πράσινο αλλά για κάποιο λόγο έχει τιμή IPhone.. 👀😅

Με γειά σου, θα το χαρείς...πολύ καλό τηλέφωνο!!! Από που τελικά το πήρες; Εγώ πάλι ήθελα τι ασημί αλλά πήγα σε πράσινο, μάλλον το ασημί δεν έρχεται Ελλάδα.

Edited by geotzia

8 minutes ago, geotzia said:

Με γειά σου, θα το χαρείς...πολύ καλό τηλέφωνο!!! Από που τελικά το πήρες; Εγώ πάλι ήθελα τι ασημί αλλά πήγα σε πράσινο, μάλλον το ασημί δεν έρχεται Ελλάδα.

Σκρουτζ.. Ένας φίλος μου το παράγγειλε 

Παιδιά ερώτηση. Έχω την sim πάνω από 5 χρόνια. Δουλεύει 4g.. Για να πιάνω 5g πρέπει να πάω να πάρω νέα κάρτα ή δουλεύει όπως είναι? 

1 hour ago, zevoulon_13 said:

Παιδιά ερώτηση. Έχω την sim πάνω από 5 χρόνια. Δουλεύει 4g.. Για να πιάνω 5g πρέπει να πάω να πάρω νέα κάρτα ή δουλεύει όπως είναι? 

πιθανότατα ναι ΑΛΛΑ για να εισαι σίγουρος δες τι sms πρέπει να στείλεις (διαφέρει ανα πάροχο) για να το ενεργοποιήσεις.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου πει οτι δεν έχεις συμβατή συσκευή οπότε βρες ενα πχ samsung με 5g και κάνε την διαδικασία με το μήνυμα εκει πέρα και θα παίξει στο nord.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

1 ώρα πριν, pskouras1979 said:

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει gcam για το κινητό; Και που μπορώ να την βρω. Ευχαριστώ 

https://realimagess.com/oneplus-nord-4-google-camera-gcam-download/

Παιδιά.. Καμιά θήκη για το κινητό? Έλεος με τους τσίπηδες.. Ούτε μια θηκουλα των 2 ευρώ δεν βάζουν, εκτός από φορτιστή.. Σε λίγο δεν θα έχει ούτε κινητό μέσα.. 

5 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Παιδιά.. Καμιά θήκη για το κινητό? Έλεος με τους τσίπηδες.. Ούτε μια θηκουλα των 2 ευρώ δεν βάζουν, εκτός από φορτιστή.. Σε λίγο δεν θα έχει ούτε κινητό μέσα.. 

Εγώ πήρα από Stoucky μια απλή διάφανη Σιλικόνης στα 3.9€ πολύ λεπτή όπως ακριβώς ήθελα... Σε πτώση δεν ξέρω αν προστατεύει αλλά δεν ήθελα να δίνει όγκο στη συσκευή. Από γρατζουνιές πάντως θα είναι εντάξει.