Jump to content

Nova Home Internet 4G/5G

hercoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως είναι καιρός για ένα νέο επάγγελμα, ψυχίατρος για ZTE MF96R.

Τα reboot επανήλθαν χωρίς να πειράξω χιλιοστό κάτι. Ομολογώ όμως ότι γενικά η απόδοση είναι καλή, κι έχω καιρό να αντιμετωπίσω χαμηλή απόκριση η σύνδεση σε κεραία με χαμηλό σήμα. Γενικά δείχνει να βοηθάει η τοποθέτηση εξωτερικής κεραίας, απλά όχι όσο θα περίμενε κάποιος και φυσικά θέλει τεράστια προσοχή στο στήσιμο γιατί κάθε εκατοστό και μοίρα που θα αλλάξεις μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. 

Να δω πότε θα ξεστοκαρουν αυτό το μαραφετι το οποίο δουλεύει τόσο καλά μεταξύ των reboot που το έχω συμπαθήσει κατά τα άλλα, μπας και μας δώσουν κάτι άλλο.

• Απαντήσεις 898
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και να δώσουν δεν θα το αλλάξουν μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μόνο σε βλάβη .

Άμα θέλει η Nova κάνει αίτημα στη ZTE να της στείλει άλλη έκδοση λογισμικού και να στρώσει όπως παλιά αλλά δεν μπαίνει καν στον κόπο. 

On 8/4/2025 at 4:37 ΜΜ, Don_VitoCorleone said:

Εμένα πάει ανά μήνα η δουλειά, σε σένα γιατί σε 3 μέρες; 

Ανά 30 μέρες και μένα. Απλά έτυχε να μείνουν 3 μέρες για να μηδενίσει. Έτσι μου είπαν από την τεχνική υποστήριξη. Ελπίζω μη κάνουν λάθος. Θα έπρεπε πάντως να στέλνουν μια ειδοποίηση, π.χ. SMS όταν φτάσεις το 80%.

Καλά εδώ δε δίνουν το 5G μέσα στην Πάτρα με τέρμα σήμα θες και sms! Αυτή τη στιγμή έχω πάλι 16 ώρες χωρίς reboot μιλάμε για router ορισμό του troll.

On 9/4/2025 at 4:13 ΜΜ, Chrischal1908 said:

Αναπτύσσεται με προσθήκες Ν78 παντού όπου αναβαθμίζουν!

Για FWA θες slicing και παντού οπτική ίνα. Αλλιώς θα βουλιάξει.

11 ώρες πριν, elkons said:

Και να δώσουν δεν θα το αλλάξουν μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μόνο σε βλάβη .

Άμα θέλει η Nova κάνει αίτημα στη ZTE να της στείλει άλλη έκδοση λογισμικού και να στρώσει όπως παλιά αλλά δεν μπαίνει καν στον κόπο. 

Ακριβώς. Είναι ευθύνη του παρόχου να κάνει ticket στον vendor. Καλά, δε το τεσταραν πριν το δώσουν;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τόσα παράπονα κάνουν οι πελάτες ας το δουν λίγο δεν πρέπει να έχουν ασχοληθεί με το θέμα.

Edited by elkons

Παιδιά ακόμα τα ίδια χάλια οι ταχύτητες. Έφτιαξε για μια μέρα την Δευτέρα, έπιασα 27 αλλά ήταν για λίγο η χαρά. Από Τρίτη πάλι πέσαμε στο 3 -4 . Μίλησα πάλι με το 13700 και ενώ μου είπαν ότι έχω κάλυψη, μετά μου τα γύρισαν ότι δεν έχω κάλυψη 4g και ότι κακώς μου έδωσαν αυτό το πακέτο. Καμιά ιδέα;;;;

1 minute ago, elkons said:

Άμα δεν έχει κάλυψη 4G ούτε 5G έχει ,αλλαξε πάροχο. 

Πώς όμως είχα κάλυψη όταν πήρα το πακέτο και μετά χάθηκε;

Just now, Chryssa86 said:

Πώς όμως είχα κάλυψη όταν πήρα το πακέτο και μετά χάθηκε;

Μπορεί η κάλυψη ίδια να ήταν απλά πιο άδειο το δίκτυο και έχεις ταχύτητες. 

Εκτός και αν έχει βλάβη η κεραία ή την έβγαλαν λόγω διαμαρτυρίας αν υπάρχουν προβλήματα στη περιοχή με τις κεραίες και τους κατοίκους 

2 minutes ago, elkons said:

Μπορεί η κάλυψη ίδια να ήταν απλά πιο άδειο το δίκτυο και έχεις ταχύτητες. 

Εκτός και αν έχει βλάβη η κεραία ή την έβγαλαν λόγω διαμαρτυρίας αν υπάρχουν προβλήματα στη περιοχή με τις κεραίες και τους κατοίκους 

Τους ανάφερα μην είναι πρόβλημα της κεραίας αλλά μου το αρνήθηκαν. Πιθανότατα θα αλλάξω πάροχο γιατί σερνομαστε.

Δοκίμασε το κάποια στιγμή έξω τι ταχύτητες δίνει άμα έχεις κάποια πρίζα ή μπαλατέζα.

Τσέκαρε τους άλλους παρόχους άμα πιάνουν και μετά κάνε κίνηση 

2 minutes ago, elkons said:

Δοκίμασε το κάποια στιγμή έξω τι ταχύτητες δίνει άμα έχεις κάποια πρίζα ή μπαλατέζα.

Τσέκαρε τους άλλους παρόχους άμα πιάνουν και μετά κάνε κίνηση 

Θα το δοκιμάσω. Θα δω ταχύτητες και από άλλους παρόχους και θα αποφασίσω.  Σε ευχαριστώ πολύ. 

Πάντως εάν δε σε πιστεύουν ας στέλνουν τεχνικό της Nova να δει τα χάλια και μόνος του μήπως σου βγάλει πόρισμα για διακοπή ατελώς, υπάρχουν μερικοί τέτοιοι.

17 ώρες πριν, elkons said:
17 ώρες πριν, elkons said:

Πάντως εάν δε σε πιστεύουν ας στέλνουν τεχνικό της Nova να δει τα χάλια και μόνος του μήπως σου βγάλει πόρισμα για διακοπή ατελώς, υπάρχουν μερικοί τέτοιοι.

Καλησπέρα. Δηλώνω εγώ βλάβη και έρχεται τεχνικός;γιατί όντως με διαβεβαιώσαν και σήμερα πού είχα επικοινωνία ότι δεν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή και έχουν βγάλει μάλλον την κεραία. 

Μπορείς να μου πεις τη περιοχή της κεραίας να ψάξω εάν υπάρχει όντως και αν όντως δεν την έχουν βγάλει ; στο διαύγεια θα φαίνεται αυτή η πληροφορία σίγουρα. 

Γιατί η στάθμη σήματος έχει αλλάξει στο κινητό σε πιο χαμηλό; πέρα των ταχυτήτων.

Edited by elkons

Μπορείς να μου πεις τη περιοχή της κεραίας να ψάξω εάν υπάρχει όντως και αν όντως δεν την έχουν βγάλει ; στο διαύγεια θα φαίνεται αυτή η πληροφορία σίγουρα. 

Γιατί η στάθμη σήματος έχει αλλάξει στο κινητό σε πιο χαμηλό; πέρα των ταχυτήτων.

Μου είπαν ότι έχει βλάβη ή κεραία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αρτέμιδα. Η άλλη κεραία που πρέπει να έπιανα ήταν προς την Βραυβρωνα.

Ναι να ζητήσεις να έρθει τεχνικός να το δει και μόνος του ίσως άμα πιάνει καλά έξω να βάλει Outdoor ή αν πάλι είναι χάλια να του δείξεις και το 5G στο κινητό πως πάει μη σου ξεκινήσει να λέει να το γυρίσεις σε 5G πρόγραμμα .

Μου είπαν ότι έχει βλάβη ή κεραία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αρτέμιδα. Η άλλη κεραία που πρέπει να έπιανα ήταν προς την Βραυβρωνα.

Ε τότε γιαυτό είναι χάλια άμα είναι ακόμα κλειστή που να τα βγάλει πέρα με μια κεραία 

Ναι να ζητήσεις να έρθει τεχνικός να το δει και μόνος του ίσως άμα πιάνει καλά έξω να βάλει Outdoor ή αν πάλι είναι χάλια να του δείξεις και το 5G στο κινητό πως πάει μη σου ξεκινήσει να λέει να το γυρίσεις σε 5G πρόγραμμα .

Αφού δεν πιάνει ούτε το 5G εδώ. 

Θα έχει γεμίσει κιόλας επειδή θα φιλοξενεί σαφώς περισσότερο κόσμο 

Εάν δεν γίνει αποκατάσταση σύντομα μπορείς να φύγεις ατελώς εαν το διαπιστώσουν ότι λες αλήθεια.

Θα έχει γεμίσει κιόλας επειδή θα φιλοξενεί σαφώς περισσότερο κόσμο 

Εάν δεν γίνει αποκατάσταση σύντομα μπορείς να φύγεις ατελώς εαν το διαπιστώσουν ότι λες αλήθεια.

Αυτό πως θα γίνει;γιατί αυτό θέλω να κάνω να φύγω ατελώς. Κάτι έμαθα για επιστολή που πρέπει να στείλω ότι αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κάλυψη. 

1 minute ago, Chryssa86 said:

Αφού δεν πιάνει ούτε το 5G εδώ. 

Ε τότε ούτε 4g το άλλο πρόγραμμα που θελαν είναι το 5g αφού στηρίζεται στο 4G (5G NSA) πάλι δε θα πιάνει.

Γυρνάει το κινητό σε 4G αυτόματα;

Αφού είδες είναι ψιλό χάλια και στο κινητό τι το έβαλες. Και το κινητό χάλια ψάξε άλλο πάροχο εάν καλύπτει φυσικά κάποιος να είσαι καλυμμένος /η σε όλα.

1 minute ago, Chryssa86 said:

Αυτό πως θα γίνει;γιατί αυτό θέλω να κάνω να φύγω ατελώς. Κάτι έμαθα για επιστολή που πρέπει να στείλω ότι αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κάλυψη. 

Φόρμα επικοινωνίας ή μίλησε με την εξυπηρέτηση να έρθει τεχνικός να το διαπιστώσει μόνος του κιόλας να συνεννοηθείτε επιτόπου νομίζω είναι και η καλύτερη λύση. 

Ε τότε ούτε 4g το άλλο πρόγραμμα που θελαν είναι το 5g αφού στηρίζεται στο 4G (5G NSA) πάλι δε θα πιάνει.

Γυρνάει το κινητό σε 4G αυτόματα;

Αφού είδες είναι ψιλό χάλια και στο κινητό τι το έβαλες. Και το κινητό χάλια ψάξε άλλο πάροχο εάν καλύπτει φυσικά κάποιος να είσαι καλυμμένος /η σε όλα.

Επειδή το κινητό μου είναι 5G πιάνει 5G,τουλάχιστον έτσι εμφανίζει. Το θέμα που έχω στο κινητό είναι ότι με ακούνε διακεκομμένα στις κλήσεις. 

Επειδή το κινητό μου είναι 5G πιάνει 5G,τουλάχιστον έτσι εμφανίζει. Το θέμα που έχω στο κινητό είναι ότι με ακούνε διακεκομμένα στις κλήσεις. 

Σπάνιο σε Nova να κολλάνε οι κλήσεις!πρέπει να είναι οριακό χάλια το σήμα.

Τι συσκευή και πόσες γραμμές βλέπεις; 

Ναι μπορεί να εμφανίζει 5G αλλά να είναι 5G Disconnected (εικονικό 5G αλλά είναι 4G)  

Μπορώ να δω κοντινές κεραίες και από τις 3 εταιρείες εάν μου πεις περίπου περιοχή που σε ενδιαφέρει να καλύπτει. 

Σπάνιο σε Nova να κολλάνε οι κλήσεις!πρέπει να είναι οριακό χάλια το σήμα.

Τι συσκευή και πόσες γραμμές βλέπεις; 

Ναι μπορεί να εμφανίζει 5G αλλά να είναι 5G Disconnected (εικονικό 5G αλλά είναι 4G)  

Μπορώ να δω κοντινές κεραίες και από τις 3 εταιρείες εάν μου πεις περίπου περιοχή που σε ενδιαφέρει να καλύπτει. 

Έχω το Samsung A54 και το σήμα είναι 2 με 3 γραμμές. Αυτό σκέφτηκα και εγώ ότι είναι εικονικό 5G. Βραυβρωνα κοίτα