leas Δημ. Κυριακή στις 09:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:16 πμ (edited) On 21/2/2025 at 4:15 ΜΜ, dasnowy said: Για cosmote, αν κάνεις speedtest σε server cosmote με την επιλογή single connection δεν θα καταναλώσει data, όμως ίσως δείξει μικρότερη ταχύτητα. Με multi connection θα δείξει σίγουρα την μέγιστη ταχύτητα αλλά θα καταναλώσει data γιατί συνδέεται και σε servers εκτός cosmote. Οκ. Εκανα cosmote speedtest ανεβαίνοντας στην ταράτσα. Τα αποτελέσματα απίστευτα. 500 - 550 mbps! Στο άλλο άκρο τα αποτελέσματα μέτρησης της Vodafone και υποθέτω το ίδιο και η Nova εφόσον μοιράζονται τις ίδιες κεραίες. Μόνο LTE! 14 mbps στην ταράτσα και 50-60 mbps πιο κάτω ορόφους με 5G. Πείτε μου τώρα πώς είναι δυνατόν να έχω LTE-4G στην ταράτσα και 5G στους πιο κατω ορόφους; Edited Κυριακή στις 09:20 πμ by leas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:20 πμ 2 minutes ago, leas said: Οκ. Εκανα cosmote speedtest ανεβαίνοντας στην ταράτσα. Τα αποτελέσματα απίστευτα. 500 - 550 mbps! Στο άλλο άκρο τα αποτελέσματα μέτρησης της Vodafone. Μόνο LTE! 14 mbps στην ταράτσα και 50-60 mbps σε πιο κάτω με 5G. Ταράτσα και εγώ για πλάκα με κοτε πιάνω 700 αλλά πιο κατω 300. Και εγώ στην ίδια κατάσταση δεν έχουν Ν78 στις κοντινές Vodafone Nova κ ταράτσα ήταν χάλια οι ταχύτητες κάποια στιγμή που ανέβηκα σε μια σκάλα μόνο έπιασα Vodafone 200 από μακρινή Ν78. 4 minutes ago, leas said: Οκ. Εκανα cosmote speedtest ανεβαίνοντας στην ταράτσα. Τα αποτελέσματα απίστευτα. 500 - 550 mbps! Στο άλλο άκρο τα αποτελέσματα μέτρησης της Vodafone. Μόνο LTE! 14 mbps στην ταράτσα και 50-60 mbps σε πιο κάτω με 5G. Ταράτσα και εγώ για πλάκα με κοτε πιάνω 700 αλλά πιο κατω 300. Και εγώ στην ίδια κατάσταση δεν έχουν Ν78 στις κοντινές Vodafone Nova κ ταράτσα ήταν χάλια οι ταχύτητες κάποια στιγμή που ανέβηκα σε μια σκάλα μόνο έπιασα Vodafone 200 από μακρινή Ν78. https://myphone.gr/forum/topic/194236/page/561/?tab=comments#comment-7352188 μπορείς εδώ να μας δώσεις N78 με Netmonster να δούμε τη κατάσταση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. Κυριακή στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:12 μμ (edited) 7 ώρες πριν, elkons said: Ταράτσα και εγώ για πλάκα με κοτε πιάνω 700 αλλά πιο κατω 300. Και εγώ στην ίδια κατάσταση δεν έχουν Ν78 στις κοντινές Vodafone Nova κ ταράτσα ήταν χάλια οι ταχύτητες κάποια στιγμή που ανέβηκα σε μια σκάλα μόνο έπιασα Vodafone 200 από μακρινή Ν78. Ταράτσα και εγώ για πλάκα με κοτε πιάνω 700 αλλά πιο κατω 300. Και εγώ στην ίδια κατάσταση δεν έχουν Ν78 στις κοντινές Vodafone Nova κ ταράτσα ήταν χάλια οι ταχύτητες κάποια στιγμή που ανέβηκα σε μια σκάλα μόνο έπιασα Vodafone 200 από μακρινή Ν78. https://myphone.gr/forum/topic/194236/page/561/?tab=comments#comment-7352188 μπορείς εδώ να μας δώσεις N78 με Netmonster να δούμε τη κατάσταση Πολύ δουλειά είναι αυτό και δεν έχω τόσο χρόνο να ασχοληθώ . Τι είναι το netmonster και που πρέπει να πάρω μετρήσεις ; Επίσης είδα δεν έχει για iOS . Θα πρέπει να βγάζω την κάρτα της COSMOTE από το iPhone να τη βάζω στο άλλο κινητό το google pixel 7 για να πάρω πάλι μέτρηση και ξανά πίσω . Μια και μόνο μέτρηση πήρα με το άλλο κινητό μόνο Vodafone nova που έχει τις καρτες και μόνο από τον κάτω κάτω όροφο γιατί δεν προλάβαινα να ανέβω ταρατσα πάλι και δεν είχα το χρόνο ούτε να τη στείλω στον εαυτό μου. Θα το δω ξανά το επόμενο σαββατοκύριακο που πέφτει το τριήμερο Edited Κυριακή στις 05:15 μμ by leas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 05:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:14 μμ Δεν ήξερα πως έχεις iphone υπάρχει κάτι σαν το netmonster στα iPhone αλλά δε ξέρω πολλά πως μπαίνεις στο μενού αυτό. @Nikolas14 ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. Κυριακή στις 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:18 μμ (edited) 7 minutes ago, elkons said: Δεν ήξερα πως έχεις iphone υπάρχει κάτι σαν το netmonster στα iPhone αλλά δε ξέρω πολλά πως μπαίνεις στο μενού αυτό. @Nikolas14 ξέρει Ναι τις μετρήσεις με το ookla speed test τις πήρα με iPhone γιατί έχει πολύ καλό μόντεμ . Για να χρησιμοποιήσω το netmonster πρέπει να βάλω την κάρτα COSMOTE σε android συσκευή . Θα το κάνω αλλά σκέφτομαι ότι όλες οι μετρήσεις να γίνονται από την ίδια συσκευή για να μην κάνω διπλή και τριπλή δουλειά αν είναι να αλλάζω κάρτες. Δεν είχα χρόνο να τα κάνω αυτά . Το pixel είναι της γυναίκας μου και δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ συνέχεια Edited Κυριακή στις 05:22 μμ by leas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 05:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:20 μμ Υπάρχει μενού σαν του nm και στα iPhone οπότε μη ταλαιπωρείσαι. Περιμένουμε κάποιος που έχει iPhone πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. Κυριακή στις 05:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:24 μμ 3 minutes ago, elkons said: Υπάρχει μενού σαν του nm και στα iPhone οπότε μη ταλαιπωρείσαι. Περιμένουμε κάποιος που έχει iPhone πως γίνεται. Ευχαριστώ. Αλλά είτε σε android είτε σε iOS για μένα είναι το ίδιο. Αφού πρώτη φορά το ακούω το netmonster . Θα πρέπει να καταλάβω και πως λειτουργεί και τι δίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 06:17 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:17 μμ πάτα στην κλήση *3001#12345#* και κλήση ύστερα πάρε σκρινσοτ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Στην αρχική οθόνη του router βλέπω έναν χρόνο που μάλλον είναι uptime. Ανά δυο μέρες νομίζω πως μηδενίζει. Σημαίνει ότι κάνει restarts; Λογικά το κάνει πρωϊνές ώρες που δεν είμαι στο δίκτυο και δεν έχω διαπιστώσει να έχω downtime. Είναι λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Αν δεις πάνω από 50 ώρες ειδοποίησε μας. Είναι ο χρόνος από το τελευταίο random reboot που έκανε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts