elkons Δημ. Δευτέρα στις 07:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:35 μμ (edited) 12 minutes ago, babis3g said: δεν είμαι σίγουρος γιατί εγω σε χωριό ρώτησα τον οτε γιά home wifi και είπαν δίνουν 5G μέχρι 50mbps στην αποστασή μου 2χιλ, αλλά από ότι κατάλαβα στις κεραίες πού θα πάρω δεν υπάρχει SA ... δεν προχώρησα στο πακέτο γιά παραπάνω πληροφορίες ... μόνοNSA είδαμε από κινητο 5G...εκτός αν δίνουν αποκλειστικά 5G sim & εξοπλισμο αποκλειστικά SA πού το κινητό δεν δίνατε να δείξει SA ? αλλά μπορεί να είμαι κάπου λάθος Από 50mbps ξεκινάει απλά. Ν78 έχει η κεραία στη περιοχή βλέπω οπότε θα μπορούσε να σηκώσει τα 200 με εξωτερική κεραία πάλι. Άμα δεν υπάρχει διαθέσιμο 5G SA γυρνάει σε NSA σιγά. SA δίνουν ακόμα εκεί στη Cosmote σε συγκεκριμένα κινητά όπως σου εξήγησα χτες δηλαδή σιγά σιγά επιλέγουν μοντέλα που αφήνουν να συνδεθούν. Άσχετα αν το υποστηρίζει το κινητό για να συνδεθείς σε SA πρέπει να το επιτρέψει ο πάροχος. Οι κατασκευαστές που υποστηρίζουν πρώτοι το COSMOTE 5G+ είναι η Samsung με τα Galaxy S23 και S24, S23+ και S24+, S23 και S24 Ultra και η Xiaomi με τα μοντέλα 13, 13 Pro και 14.Επιπρόσθετα, θα πρέπει να είναι εγκατεστημένη στη συσκευή η τελευταία έκδοση του λογισμικού. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όλο και περισσότερες συσκευές θα πιστοποιούνται σταδιακά και θα παρέχουν πρόσβαση στο COSMOTE 5G+. Δεν απαιτείται αντικατάσταση της κάρτας SIM για πρόσβαση στο νέο δίκτυο, καθώς οι υπάρχουσες το υποστηρίζουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτεις 5G+ συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE και να βρίσκεσαι σε περιοχή με κάλυψη δικτύου COSMOTE 5G+. Και ναι το Α15 5G ή το αλλο το Motorola που κοιτάς υποστηρίζουν το 5G+ (5G SA) το μόντεμ τους απλώς δε τα χει πιστοποιήσει ακόμα η Cosmote, είναι μόνο τα προαναφερθέν. Εκεί που βρίσκεσαι η κεραία δεν είναι Sa ready όπως είδα στα Netmonster σου πριν κάτι ημέρες και να είχε πιστοποιηθεί το κινητό πάλι NSA θα έπιανες επειδη στη κεραία σ δεν είναι ανοιχτό. Λεπτομέρειες στο link https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-5g-plus.html Αλλά μη τα μπερδεύεις τώρα μας απασχολεί να πιάσεις Ν78 (3500) στο 5G. Και SA Ready κεραία να μην είναι αν έχει Ν78 πάρα πολύ δυνατό σήμα και μικρή κίνηση πιάνεις το 1Gbps,δε παίζει ρόλο το SA σε αυτό αλλά οι μπάντες. Edited Δευτέρα στις 07:40 μμ by elkons Off Topic 🙂 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Δευτέρα στις 07:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:40 μμ (edited) ναι τα θυμάμαι ευχαριστώ, στέκομαι εκεί πού είπες πρέπει να το επιτρέψει & ο πάροχος, άρα στο wifi home θα το επιτρέπει με την συσκευή του...τωρα το έπιασα και ας άργησα Edited Δευτέρα στις 07:40 μμ by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 07:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:42 μμ Just now, babis3g said: ναι τα θυμάμαι ευχαριστώ, στέκομαι εκεί πού είπες πρέπει να το επιστρέψει & ο πάροχος, άρα στο wifi home θα το επιτρέπει με την συσκευή του...τωρα το έπιασα και ας άργησα Ναι το έχει πιστοποιήσει το ρουτερ που δίνει απλά αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα SA πάει NSA αυτόματα. Δε πειράζει τα μαθαίνεις και τώρα 😊 Αυτή τη στιγμή το 5G SA είναι υπό ανάπτυξη οπότε δεν υπάρχουν τρομερές διαφορές με NSA πάνω κάτω τα ίδια παίζουν απλά με παραπάνω Ping συνήθως SA,δεν είναι ακόμα έτοιμο. 5G να πιάσεις θέλουμε σε Ν78 ειδικά (BAND 3500) που δίνει καλές ταχύτητες με καλό/μέτριο σήμα. Απλά καλύτερα μη συνεχίσουμε εδώ τη συζήτηση γιατί είναι το Nova home internet και εμείς τώρα μιλάμε για το δίκτυο της Cosmote που δεν έχει θέση σε αυτό το τοπικ. Ελπίζω τώρα να τα έχεις ξεκαθαρίσει τι είναι το κάθε ένα τουλάχιστον 🙂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 08:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:34 μμ 49 minutes ago, elkons said: Ναι το έχει πιστοποιήσει το ρουτερ που δίνει απλά αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα SA πάει NSA αυτόματα. Δε πειράζει τα μαθαίνεις και τώρα 😊 Αυτή τη στιγμή το 5G SA είναι υπό ανάπτυξη οπότε δεν υπάρχουν τρομερές διαφορές με NSA πάνω κάτω τα ίδια παίζουν απλά με παραπάνω Ping συνήθως SA,δεν είναι ακόμα έτοιμο. 5G να πιάσεις θέλουμε σε Ν78 ειδικά (BAND 3500) που δίνει καλές ταχύτητες με καλό/μέτριο σήμα. Απλά καλύτερα μη συνεχίσουμε εδώ τη συζήτηση γιατί είναι το Nova home internet και εμείς τώρα μιλάμε για το δίκτυο της Cosmote που δεν έχει θέση σε αυτό το τοπικ. Ελπίζω τώρα να τα έχεις ξεκαθαρίσει τι είναι το κάθε ένα τουλάχιστον 🙂 Το SA σου δίνει άλλο QCI για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Άρα είναι διαφορετικό να είσαι σε SA σε σχέση με NSA. Ίσως να μην έχει τρελή διαφορά προς το παρόν. Αλλά θα έχει στο μέλλον. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:35 μμ Just now, mixtri said: Το SA σου δίνει άλλο QCI για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Άρα είναι διαφορετικό να είσαι σε SA σε σχέση με NSA. Ίσως να μην έχει τρελή διαφορά προς το παρόν. Αλλά θα έχει στο μέλλον. Ναι γιαυτό είπα είναι υπό ανάπτυξη 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Έριξε 4 επανεκκίνησαρες το ρούτερ μου σε μια ώρα και αναπληρωσε τις 2 μέρες που δεν έκανε. Πραγματικά λες και έχει τρολολογισμικο😁 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 10:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:39 μμ 2 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Έριξε 4 επανεκκίνησαρες το ρούτερ μου σε μια ώρα και αναπληρωσε τις 2 μέρες που δεν έκανε. Πραγματικά λες και έχει τρολολογισμικο😁 Τι διαφορά έχει με της Vodafone;; 2 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Έριξε 4 επανεκκίνησαρες το ρούτερ μου σε μια ώρα και αναπληρωσε τις 2 μέρες που δεν έκανε. Πραγματικά λες και έχει τρολολογισμικο😁 Τι διαφορά έχει με της Vodafone;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:41 μμ 3 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Έριξε 4 επανεκκίνησαρες το ρούτερ μου σε μια ώρα και αναπληρωσε τις 2 μέρες που δεν έκανε. Πραγματικά λες και έχει τρολολογισμικο😁 Πάει με τον καιρό 🗿 Πέρα από τη πλάκα τσεκαρισε το για ενημερώσεις λογισμικού μπορείς να ενημερώσεις και τη ZTE για το θέμα αυτό δε νομίζω να φταίει η nova σε αυτό,θέμα λογισμικού είναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Δευτέρα στις 10:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:42 μμ (edited) Ποιος γιατί και που να ξέρω; Απαντώ για τη Vodafone. Ενημέρωση λογισμικού έχει πάρει πριν 5 μήνες και από τότε τα reboot έγιναν ανά 5 ώρες αντί ανά 2 μέρες. Με εξαίρεση τις δύο τελευταίες μέρες που για κάποιο λόγο δεν έκανε γενικώς κάνει 6 7 τη μέρα. Επίσης έχει ρύθμιση να κάνει αυτόματα λήψη νέου firmware ενεργή. Φυσικά και δε μπορεί να φταίει ο πάροχος για τέτοιο πράγμα, η δουλειά ενός router είναι να δουλεύει 365 μέρες το χρόνο χωρίς διακοπή Edited Δευτέρα στις 10:46 μμ by Don_VitoCorleone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:51 μμ 6 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Ποιος γιατί και που να ξέρω; Απαντώ για τη Vodafone. Ενημέρωση λογισμικού έχει πάρει πριν 5 μήνες και από τότε τα reboot έγιναν ανά 5 ώρες αντί ανά 2 μέρες. Με εξαίρεση τις δύο τελευταίες μέρες που για κάποιο λόγο δεν έκανε γενικώς κάνει 6 7 τη μέρα. Επίσης έχει ρύθμιση να κάνει αυτόματα λήψη νέου firmware ενεργή. Φυσικά και δε μπορεί να φταίει ο πάροχος για τέτοιο πράγμα, η δουλειά ενός router είναι να δουλεύει 365 μέρες το χρόνο χωρίς διακοπή Κατάλαβα, καλά και αυτή η nova αφού το ακούει από τους πελάτες γιατί δε το αναφέρει στη Zte; στα προγράμματα COSMOTE Doble play 4G+ (πλέον δεν υπάρχουν) έδιναν ένα άψογο ρουτερ ZTE μαύρο δε το θυμάμαι καλά,wifi 6 κιόλας. Ένα τέτοιο θέλει η nova. Τέλος πάντων θα κάνω αύριο μια απόπειρα να στείλω email στο Support της ZTE..ελπίζω μην λάβω απάντηση στα κινέζικα 🥲🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Δευτέρα στις 11:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:07 μμ (edited) 57 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Ενημέρωση λογισμικού έχει πάρει πριν 5 μήνες και από τότε τα reboot έγιναν ανά 5 ώρες αντί ανά 2 μέρες. Με εξαίρεση τις δύο τελευταίες μέρες που για κάποιο λόγο δεν έκανε γενικώς κάνει 6 7 τη μέρα. Επίσης έχει ρύθμιση να κάνει αυτόματα λήψη νέου firmware ενεργή. να ρωτήσω: μετά από τόσες αναβθμήσεις, τού έχεις κάνει ποτέ reset επαναφορά εργοστασιακών ρυθμ. ΑΝ όχι γιά δοκιμασέ το ... καλύτερα αν υπάρχει μικροσκοπικο κουμπακι απο κάτω ή πισω πατώντας το 2-4 δεύτερα ... αλλιώς από το μενού και εννοείτε θα χάσεις τις ρυθμίσεις και θα τα ξανα σεταρεις όλα από την αρχή, μην βάλεις το παλιό back up file καλό είναι να γίνει μετά από μερικές αναβθμήσεις επίσης, υπάρχει εκεί πιο δυνατό τροφοδοτικό ? πχ αν το δικό του είναι 12V/1A δοκίμασε με 12V/2A σαν πρωτη λύση πριν τα ξανακάνεις όλα από την αρχή? ή έστω δοκίμασε ένα άλλο αλλά ίδιο specs τροφοδοτικό δεν λέω ότι θα φτιάξει, αλλά ίσως μία προσπάθεια γιά τυχον ελπίδα επίσης, εκεί που μπαίνει η sim κοίτα αν κάθισε μέσα σταθερά πχ στη βάση του ράουτερ (βγάλτην & ξανά βάλτην ... αν είναι μέσα σε usb ξανα βάλτην μέσα & αν το usb πάει επάνω στο router μπασε βάλε το usb stick να πατήσει μέσα καλά...παλιά πού ειχα ασχοληθεί σε άλλα μοντέλα zte modems είχα διαβάσει ότι είχαν πρόβλημα εκεί στις βάσεις /sim/usb Edited Δευτέρα στις 11:39 μμ by babis3g πρόσθεση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Τρίτη στις 04:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:49 πμ (edited) Μάλλον δε διαβάζεις το θέμα φανατικά. Έχει γίνει μια αναβάθμιση γύρω στο Νοέμβριο και δεν έχει βγει άλλη, έχει γίνει reset, έχει μείνει για μέρες εκτός ρεύματος που έλειψα και τα reboot υπάρχουν στο μοντέλο παγκοσμίως και σε μένα από τη μέρα που το πήρα, πριν 8 μήνες. Έχουν ήδη γραφτεί οπότε αυτά εδώ. Και η sim έχει βγει εννοείται ενω έχει δηλωθεί ήδη βλάβη και ήρθε τεχνικός ο οποίος δεν έκανε τίποτα εφόσον δε το έκανε στα 5 λεπτά που έκατσε στο σπίτι! Edited Τρίτη στις 04:50 πμ by Don_VitoCorleone 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 07:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:58 πμ 3 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Μάλλον δε διαβάζεις το θέμα φανατικά. Έχει γίνει μια αναβάθμιση γύρω στο Νοέμβριο και δεν έχει βγει άλλη, έχει γίνει reset, έχει μείνει για μέρες εκτός ρεύματος που έλειψα και τα reboot υπάρχουν στο μοντέλο παγκοσμίως και σε μένα από τη μέρα που το πήρα, πριν 8 μήνες. Έχουν ήδη γραφτεί οπότε αυτά εδώ. Και η sim έχει βγει εννοείται ενω έχει δηλωθεί ήδη βλάβη και ήρθε τεχνικός ο οποίος δεν έκανε τίποτα εφόσον δε το έκανε στα 5 λεπτά που έκατσε στο σπίτι! Θα πρότεινα να τους πείσεις (καλή τύχη με αυτό) να σε απαλλαξουν από την υπηρεσία και να πας σε άλλη εταιρεία μαν. Έχει κάποιο νόημα να δουλεύει έτσι το ίντερνετ στο σπίτι και γενικά παντού; Αφού δεν έχουν σκοπό να το φτιάξουν και το μόντεμ που δίνουν είναι τριτοδευτερο σε σχέση με Cosmote, μόνο και μόνο για να λέμε ότι δίνουμε υπηρεσία.. Ούτε έχουν σκοπό να αλλάξουν τα μόντεμ, τίποτα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Τρίτη στις 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:58 πμ τα διάβασα όλα, ενδιαφερόμουν & εγώ, γιατί η ήταν η μ΄νο εταιρία έδινε τηλεφωνία στην περιοχή μου σε 4G, αλλά λόγο reboot δεν προχώρησα ο΄πως μου είπαν τα παιδιά σε άλλο νήμα... εντάξει πόσα να θυμάμαι, κοιτάζω & κάτι δικά μου τελευταία... Aν άλλαξες μεγαλύτερο τροφοδοτικό δεν το θυμάμαι ...πάντως σε ένα γνωστό πού έβαλε το lte one πακέτο με παρόμοιο όταν μετακόμιζα το router να βρεί καλύτερο σήμα το καλώδιο τροφοδοτικού κάπου μπλέχτηκε με άλλα καλώδια εκεί πού ήταν & με το παραμικρό έκανε επανεκκίνηση, το βισματάκι έδειχνε να μην εφαρμόζει καλά μέσα στην υποδοχή του router από την στιγμή πού δεν δίνουν άλλο μοντέλο, ένα Τελευταίο, το superadmin pass ... μήπως (που τέτοια τύχη) είναι το superadmin 6UJby3Yd_354J2fk343SJa42 αν δεν ανοίξει, όπου J δοκίμασε το μικρό σαν 2η προσπάθεια j αλλά μην δοκιμάσεις 3η φορά, αλλάζουν τους κωδικούς ανά διαστήματα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. Τρίτη στις 06:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:29 μμ Μετά απο έναν μήνα περίπου χρήσης η ταχύτητα είναι σταθερά κοντά στην ονομαστική (~95-96), έχω Ν78 και το ZTE δέν έχει κάνει καμμία αποσύνδεση ούτε επαννεκίνηση. Ομως όπως ξαναείπα δεν λέω μεγάλα λόγια έχει ακόμα πολύ μέλλον η συνδρομή. Επίσης για κάποιον λόγο ο λογαριασμός ήρθε 30 ευρώ αντί 26 . Τους πήρα τηλέφωνο πρίν απο 4 μέρες και μου είπαν οτι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου αλλά δεν ...... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Τρίτη στις 06:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:32 μμ (edited) Το password δε δουλεύει. Σιγά μη ψάχνω τροφοδοτικό για ένα μηχάνημα που κάνει σε όλους τα ίδια ήταν του κουτιού και μπορεί να κάνει reboot δυο φορές σε 3 λεπτά η κανένα σε 3 μέρες Edited Τρίτη στις 06:33 μμ by Don_VitoCorleone 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 06:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:32 μμ 1 minute ago, GSan said: Μετά απο έναν μήνα περίπου χρήσης η ταχύτητα είναι σταθερά κοντά στην ονομαστική (~95-96), έχω Ν78 και το ZTE δέν έχει κάνει καμμία αποσύνδεση ούτε επαννεκίνηση. Ομως όπως ξαναείπα δεν λέω μεγάλα λόγια έχει ακόμα πολύ μέλλον η συνδρομή. Επίσης για κάποιον λόγο ο λογαριασμός ήρθε 30 ευρώ αντί 26 . Τους πήρα τηλέφωνο πρίν απο 4 μέρες και μου είπαν οτι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου αλλά δεν ...... Με Ν78 θα έπρεπε να να τερματίσει 100 οπότε εκεί που είναι του ρουτερ μεν πιάνει Ν78 αλλα μέχρι 95. Ποιος ξέρει.. Αν έκανες συνδρομή σε κατάστημα ρωτα εκεί μήπως ξέρουν ή απλά θα σου πουν πάρε το 13800. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Τρίτη στις 06:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:32 μμ (edited) Quote 5 minutes ago, GSan said: .... Επίσης για κάποιον λόγο ο λογαριασμός ήρθε 30 ευρώ αντί 26 . Τους πήρα τηλέφωνο πρίν απο 4 μέρες και μου είπαν οτι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου αλλά δεν ...... μήπως πρόσθεσαν κάποιες μέρες να στρογγυλοποιηθεί ο λογαριασμός αν είναι η πρώτη πληρωμή Edited Τρίτη στις 06:36 μμ by babis3g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 06:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:33 μμ Just now, Don_VitoCorleone said: Το password δε δουλεύει. Σιγά μη ψάχνω τροφοδοτικό για ένα μηχάνημα που κάνει σε όλους τα ίδια ήταν του κουτιού και μπορεί να κάνει reboot στο φορές σε 3 λεπτά η κανένα σε 3 μέρες Ποιο είναι είπαμε το μοντέλο να στείλω στην Zte. Just now, babis3g said: μήπως πρόσθεσαν κάποιες μέρες να στρογγυλοποιηθεί ο λογαριασμός αν είναι η πρώτη πληρωμή Πρώτη φορά το ακούω αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. Τρίτη στις 06:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:41 μμ (edited) 32 minutes ago, elkons said: Με Ν78 θα έπρεπε να να τερματίσει 100 οπότε εκεί που είναι του ρουτερ μεν πιάνει Ν78 αλλα μέχρι 95. Ποιος ξέρει.. Αν έκανες συνδρομή σε κατάστημα ρωτα εκεί μήπως ξέρουν ή απλά θα σου πουν πάρε το 13800. 95-96 το μέτρησα στο κινητό μου με wifi. Oπως και νάναι μια χαρά είναι. Edited Τρίτη στις 07:05 μμ by GSan 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 06:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:43 μμ Ναι το ξέρω ότι είναι μια χαρά απλώς τώρα για Ν78 μπορεί να πάει 100 κατευθείαν και σταθερά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Τρίτη στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:04 μμ Το ΖΤΕ MF296R είναι και το firmware CR_NOVAGRMF296RV1.0.0B04 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:39 μμ Έλαβα απάντηση πριν 5 λεπτά από τη ZTE. θα τους ξανα πω πως είναι απο τη nova,εναν ελληνικό πάροχο τηλεφωνίας/ίντερνετ στην Ελλάδα μήπως καταλάβουν καλύτερα Τοποθεσία δε ξέρω Imei τώρα δε ξέρω 🫤 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:39 μμ (edited) Σου έστειλα μήνυμα Edited Τετάρτη στις 07:40 μμ by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. Τετάρτη στις 09:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:46 μμ Ψάχνω μία λύση για καλύτερη ταχύτητα Ιντερνετ στην περιοχή της Λαμίας όπου δεν υπάρχουν υποδομές για οπτική ίνα και οι ταχύτητες που έχω εδώ και χρόνια είναι το πολύ 10 mbps στην καλύτερη περίπτωση. Θα μπορούσα να πάρω μία τέτοια συνδρομή με ενα 5G router για να έχω ταχύτητα τουλάχιστον 100 mbps; Το σπίτι μου είναι στην περιοχή πάνω από το στρατόπεδο Τσαλτάκη. Με το κινητό μου πιάνω 5G και στο ookla speed test πιάνω γύρω στα 50-51 mbps download. Αν βάλω ένα από τα router της Nova με αντίστοιχο πακέτο θα πιάσει 100 τουλάχιστον; Εχει κανείς εμπειρία από την περιοχή στις ταχύτητες 5G ή να καταφύγω στη λύση της Starlink; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts