nikosgrgr2 Δημ. November 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2024 1 minute ago, Chrischal1908 said: Έχει πυκνό δίκτυο εκεί;; Τι εννοείς ;δεν είμαι πολύ σχετικός με αυτά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 (edited) Ρώτησα σε κατάστημα πριν λίγο μήπως τυχόν μπορώ να βάλω το 5G κυρίως γιατί βαρέθηκα τα reboot του γνωστού router της ΖΤΕ αλλά ακόμη δε το δίνει, μιλάμε για εντός πόλης Πάτρας με τέρμα σήμα 😒 Edited November 29, 2024 by Don_VitoCorleone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 Εάν δηλώσετε άλλη διεύθυνση μήπως το δίνουν; 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. November 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2024 Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μην μπλέξω με διακοπή συμβολαίου λόγω των επανακκινήσεων θα πάρω ενισχυτή σήματος κινητής επειδή το σήμα μέσα στο σπίτι είναι πολύ χάλια ελπίζοντας σε απάλειψη αυτών των αποσυνδέσεων. Το πακέτο αυτό έχει εξωτ.κατευθυντική κεραία τύπου yagi η οποία με καλώδιο συνδέεται στον ενισχυτή μέσα στο σπίτι. Έχει δοκιμάσει κάποιος? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2024 16 minutes ago, sat_rrstm said: Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μην μπλέξω με διακοπή συμβολαίου λόγω των επανακκινήσεων θα πάρω ενισχυτή σήματος κινητής επειδή το σήμα μέσα στο σπίτι είναι πολύ χάλια ελπίζοντας σε απάλειψη αυτών των αποσυνδέσεων. Το πακέτο αυτό έχει εξωτ.κατευθυντική κεραία τύπου yagi η οποία με καλώδιο συνδέεται στον ενισχυτή μέσα στο σπίτι. Έχει δοκιμάσει κάποιος? Είναι μια καλή ιδέα αυτό. 🙏 3 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2024 Το δικό μου σήμα είναι εξαιρετικό αλλά οι επανεκκινήσεις συνεχίσουν απτόητες σε τελείως τυχαίες στιγμές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2024 2 ώρες πριν, sat_rrstm said: Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μην μπλέξω με διακοπή συμβολαίου λόγω των επανακκινήσεων θα πάρω ενισχυτή σήματος κινητής επειδή το σήμα μέσα στο σπίτι είναι πολύ χάλια ελπίζοντας σε απάλειψη αυτών των αποσυνδέσεων. Το πακέτο αυτό έχει εξωτ.κατευθυντική κεραία τύπου yagi η οποία με καλώδιο συνδέεται στον ενισχυτή μέσα στο σπίτι. Έχει δοκιμάσει κάποιος? Μήπως τελικά δεν έχει νόημα αφού ο @Don_VitoCorleoneέχει καλό σήμα και έχει αποσυνδέσεις;; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. November 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2024 Έχεις δίκαιο, μάλλον άδικα παιδεύομαι, αν αποτύχει κι αυτό θα διακόψω το συμβόλαιο και θα πάω vodaphone τελικά. Ο ενισχυτής σήματος είναι για όλες τις εταιρείες κινητής και θα χρησιμεύει στο σήμα μέσα στο σπίτι πάντως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2024 (edited) 17 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Το δικό μου σήμα είναι εξαιρετικό αλλά οι επανεκκινήσεις συνεχίσουν απτόητες σε τελείως τυχαίες στιγμές. Μάλλον το συγκεκριμένο zte 4g είναι για τα σκουπίδια δυστυχώς.. Edited December 1, 2024 by Antonio21 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 (edited) Κι αφού πλέον σήμερα ξεμπέρδεψα με κάθε επισημότητα, ας γράψω λίγα λόγια για την ταλαιπωρία μου... Το συγκεκριμενο προϊόν της Nova το ενεργοποίησα στις αρχές Ιουλίου. Μέχρι και τότε είχα adsl στην ίδια εταιρεια. Δέλεαρ ήταν το κόστος (μου το άφησαν στην τιμή που ήδη πλήρωνα) και η θεωρητική αναβάθμιση σε ταχύτητα (αφού μέχρι τότε δεν έγραφα πάνω από 8 Mbps). Δυστυχώς, οι ταχύτητες που έγραφε ήταν από κακές (π.χ. 2) έως μέτριες (π.χ. 15), ενώ και το router είχε θέματα αποσυνδεσεων. Τελικά, μετά από δύο επισκέψεις τεχνικών, δύο διαφορετικά ίδιου τύπου router, δεκάδες τηλέφωνα στην τεχνική υποστήριξη και δύο εγγραφες αναφορές παραπονων προς την εταιρεία οι οποίες ουδέποτε απαντήθηκαν κι αφού λύση δεν δινόταν, υπέβαλα μια αναλυτική καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. κι έτσι όλα πήραν τον σωστό δρόμο. Η εταιρεία δεν απάντησε σε κανενα από τα ερωτήματα πού της έθεσα στην 12σελιδη καταγγελια μου προς την Ε.Ε.Τ.Τ., ενώ και οι ισχυρισμοί της (που αποτυπώθηκαν σε δύο γραμμές κειμένου) ήταν πραγματικά ανάξιοι σχολιασμου, πλην όμως μου επέστρεψε τα παγια δύο μηνών και μου επέτρεψε να αποχωρήσω άμεσα αζημιως, όπως και τέλικα έκανα. Αυτά τα λίγα... Edited December 9, 2024 by nikkal 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 9, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 On 30/11/2024 at 11:25 ΜΜ, sat_rrstm said: Ο ενισχυτής σήματος είναι για όλες τις εταιρείες κινητής και θα χρησιμεύει στο σήμα μέσα στο σπίτι πάντως. Δε νομίζω ότι κάνουν δουλειά οι ενισχυτές γιατί θα το πρότειναν και οι εταιρείες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 Το πρόβλημα στο 4g είναι ο εξοπλισμός πιστεύω. Εαν έδινε τον ίδιο εξοπλισμό όπως η vodafone στο 4g δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα. Εγώ εγώ το 5G και δεν έχω ούτε μια αποσύνδεση. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 6 ώρες πριν, nikkal said: ενώ και οι ισχυρισμοί της (που αποτυπώθηκαν σε δύο γραμμές κειμένου) ήταν πραγματικά ανάξιοι σχολιασμου, Ακριβως οπως τα λες εχουν τα πραγματα. Στηριζονται στο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του target group που απευθυνεται ουτε 1 προταση δεν ειναι Ικανη να γραψει προς την ΕΕΤΤ ωστε να εκθεσει το τι συμβαινει. Οποτε σε ελαχιστοτατους θα αποδωθουν τα Νομιμα δικαιωματα τους, επειδη οι ιδιοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ._ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2024 (edited) 15 ώρες πριν, hercoulis said: Δε νομίζω ότι κάνουν δουλειά οι ενισχυτές γιατί θα το πρότειναν και οι εταιρείες. Άρχισα κι εγώ να αμφιβάλω για την αποτελεσματικότητα τους, π.χ. τώρα κάθομαι δίπλα στον ενισχυτή και έχω σήμα μόλις δύο γραμμές στο κινητό, ενώ άλλες φορές έχω φουλ (4 γραμμές) άσχετα σε πόση απόσταση από αυτόν. Για τις επανεκκινήσεις δεν βοήθησε καθόλου πάντως, πρέπει να απαλλαγώ από αυτό το ρουτερ της Nova άμεσα. Edited December 10, 2024 by sat_rrstm 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2024 (edited) Έκανα υπομονή 6 μήνες με το router. Έκανα reset πήρα και ένα firmware update. Από 3 4 reboot εβδομαδιαίως έφτασα να πετυχαίνω 3 σε μια ώρα και να μη ξεπερνώ το 24ωρο ποτέ. Σήμερα δεν άντεξα και έδωσα βλάβη. Τόνισα 5 φορές στη συνομιλία ότι το router αυτό έχει αυτό το κουσουρι εκ κατασκευής και κατάφερα να πάρω τη παραδοχή του τύπου που μιλήσαμε ότι έχουν αναφερθεί κι άλλες περιπτώσεις. Επίσης εντύπωση μου κάνει που δε μου πρότειναν να αλλάξω πριζα βρακί ή γκόμενα. Κάτι μου λέει ότι έχουν μαζευτεί κι άλλοι με αυτό το βραχνά. εν αναμονή εξελίξεων Μιλάμε για το ZTE M296R Edited December 20, 2024 by Don_VitoCorleone 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2024 Οι άνθρωποι έχουν πολύ γέλιο. Με παίρνουν από το πρωί να κλείσουν ραντεβού να έρθει τεχνικός (να μαλώσει το ρούτερ προφανώς) και στα 4 δευτερόλεπτα κλείνουν οπότε δε το πρόλαβα καμία από τις 3 φορές. Όταν παίρνεις πίσω βγαίνει μια φωνή που λέει ότι θα συνδεθείς με τεχνικό και κλείνει αμέσως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 Μόνο εάν σας δώσουν το 5G ίσως φτιάξει το θέμα σας. 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 Το ζήτησα μπας και σωθώ έστω και με επιπλέον κόστος αλλά δε γουστάρουν να το δώσουν και μάλιστα σε μια τεράστια περιοχή της Πάτρας που υπάρχει μόνο adsl από αρκετά έως πολύ κάτω από 10Mbps. Το Σάββατο περιμένω τον τεχνικό που κατάφερα να καλέσω χθες αφού έτυχε να έχω δίπλα μου το κινητό και να το σηκώσω στο 3ο δευτερόλεπτο πριν κλείσει πάλι το τηλεφώνημα τους. Μόνη ελπίδα μήπως δώσουν το πανάκριβο ρούτερ του 5G ώστε να δουλεύει σε 4G ή να δώσει καμία εντολή ο τεχνικός να μου δώσουν το πακέτο 5G λόγω των αποσυνδεσεων με αυτό ξέρω γω... Υπομονή μέχρι το Σάββατο προς ώρας. Τα reboot συνεχίζουν απτόητα σε εντελώς τυχαία στιγμές καθημερινά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 Στο 5G δεν έχω καμία αποσύνδεση και είναι και ακριβό το zte outdoor. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 On 24/12/2024 at 4:39 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: Το ζήτησα μπας και σωθώ έστω και με επιπλέον κόστος αλλά δε γουστάρουν να το δώσουν και μάλιστα σε μια τεράστια περιοχή της Πάτρας που υπάρχει μόνο adsl από αρκετά έως πολύ κάτω από 10Mbps. Το Σάββατο περιμένω τον τεχνικό που κατάφερα να καλέσω χθες αφού έτυχε να έχω δίπλα μου το κινητό και να το σηκώσω στο 3ο δευτερόλεπτο πριν κλείσει πάλι το τηλεφώνημα τους. Μόνη ελπίδα μήπως δώσουν το πανάκριβο ρούτερ του 5G ώστε να δουλεύει σε 4G ή να δώσει καμία εντολή ο τεχνικός να μου δώσουν το πακέτο 5G λόγω των αποσυνδεσεων με αυτό ξέρω γω... Υπομονή μέχρι το Σάββατο προς ώρας. Τα reboot συνεχίζουν απτόητα σε εντελώς τυχαία στιγμές καθημερινά. Δεν έχει η Πάτρα FTTH δυνατότητα ακόμα στις περιοχές των 10 mbps?? Η Αγυιά θυμάμαι υπέφερε από αυτό το πράμα, χρόνια ολόκληρα, αλλά το 2020 περίπου άρχισαν να σκάβουν (η βονταφον) και νομίζω κάνα χρόνο μετά, έδωσαν επιτέλους υπηρεσίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 (edited) Πάνω από τη νέα εθνική οδό (νότια) δεν υπάρχει τίποτα. Ακριβώς από κάτω μπήκε πριν 2,5 χρόνια από όσο ξέρω στην περιοχή Αγυιά που λες. Τα δέκα που λες είναι άπιαστα εδώ και 20 χρόνια. Εγώ είχα 7 κι άλλοι έχουν 5. Edited December 26, 2024 by Don_VitoCorleone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 5 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Πάνω από τη νέα εθνική οδό (νότια) δεν υπάρχει τίποτα. Ακριβώς από κάτω μπήκε πριν 2,5 χρόνια από όσο ξέρω στην περιοχή Αγυιά που λες. Τα δέκα που λες είναι άπιαστα εδώ και 20 χρόνια. Εγώ είχα 7 κι άλλοι έχουν 5. Οι γραμμές εκεί θυμάμαι εξυπηρετουνται από το ΤΚ Κωνσταντινουπολεως. Είναι πάρα πολύ μακριά και τα σχέδια που κοιτούσα κάποια στιγμή, δείχνουν τον χαλκό να πηγαίνει μέχρι και το Προάστιο μη σου πω. Μετά αναλαμβάνει άλλο ΤΚ, πιθανότατα από Ρίο. Σκέψου Προάστιο δλδ, κάτω από τη εθνική, πόσο σάπια είναι τα πράματα.. Εκεί έχεις adsl μόνο για τον συναγερμό και για τηλεφωνία ουσιαστικά και τους λες δώστε μου υπηρεσία σε τιμή χώμα, αλλιώς δεν βάζω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Η αναμενόμενη εξέλιξη. Ήρθε ο τεχνικός, δε βρήκε κανένα πρόβλημα (το router είχε κάνει 40 λεπτά νωρίτερα επανεκκίνηση) μου είπε δυστυχώς δε γίνεται κάτι κάνε υπομονή σημειώνω αυτό που λες καλή χρονιά καληνύχτα σας. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) Εμένα απ'την άλλη μεριά πάλι, εκει που τον Ιούλιο δεν είχαν διαθέσιμο το 5G στην περιοχή μου σήμερα ενω προσπαθούσα να δηλώσω βλάβη για τις συνεχιζόμενες επανεκκινήσεις με πληροφόρησαν ότι η περιοχή μου διαθέτει πλέον και το 5G πακέτο και παρατήσαμε το ψάξιμο και συμφωνήσαμε να κάνω την μετάβαση στα 26€ τον μήνα. Μέχρι τις 7/1/25 θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση (είπαν) και όταν ξεκινήσει θα δούμε τι καλύτερο θα προσφέρει... Αν έχει κάποιος το 5G θάθελα τις εντυπώσεις του και ποιό ρουτερ περιλαμβάνει. Υ.Γ. Διαβάζοντας προς τα πίσω το νήμα είδα αυτά που με ενδιαφέρουν, μην απαντήσετε λοιπόν. Edited December 29, 2024 by sat_rrstm 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 3 ώρες πριν, sat_rrstm said: Εμένα απ'την άλλη μεριά πάλι, εκει που τον Ιούλιο δεν είχαν διαθέσιμο το 5G στην περιοχή μου σήμερα ενω προσπαθούσα να δηλώσω βλάβη για τις συνεχιζόμενες επανεκκινήσεις με πληροφόρησαν ότι η περιοχή μου διαθέτει πλέον και το 5G πακέτο και παρατήσαμε το ψάξιμο και συμφωνήσαμε να κάνω την μετάβαση στα 26€ τον μήνα. Μέχρι τις 7/1/25 θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση (είπαν) και όταν ξεκινήσει θα δούμε τι καλύτερο θα προσφέρει... Αν έχει κάποιος το 5G θάθελα τις εντυπώσεις του και ποιό ρουτερ περιλαμβάνει. Υ.Γ. Διαβάζοντας προς τα πίσω το νήμα είδα αυτά που με ενδιαφέρουν, μην απαντήσετε λοιπόν. Σε ποια περιοχή βρίσκεστε; Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts