Jump to content

Nova Home Internet 4G/5G

hercoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 438
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρώτησα σε κατάστημα πριν λίγο μήπως τυχόν μπορώ να βάλω το 5G κυρίως γιατί βαρέθηκα τα reboot του γνωστού router της ΖΤΕ αλλά ακόμη δε το δίνει, μιλάμε για εντός πόλης Πάτρας με τέρμα σήμα 😒

Edited by Don_VitoCorleone

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μην μπλέξω με διακοπή συμβολαίου λόγω των επανακκινήσεων θα πάρω ενισχυτή σήματος κινητής επειδή το σήμα μέσα στο σπίτι είναι πολύ χάλια ελπίζοντας σε απάλειψη αυτών των αποσυνδέσεων.

Το πακέτο αυτό έχει εξωτ.κατευθυντική κεραία τύπου yagi η οποία με καλώδιο συνδέεται στον ενισχυτή μέσα στο σπίτι.

Έχει δοκιμάσει κάποιος?

16 minutes ago, sat_rrstm said:

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μην μπλέξω με διακοπή συμβολαίου λόγω των επανακκινήσεων θα πάρω ενισχυτή σήματος κινητής επειδή το σήμα μέσα στο σπίτι είναι πολύ χάλια ελπίζοντας σε απάλειψη αυτών των αποσυνδέσεων.

Το πακέτο αυτό έχει εξωτ.κατευθυντική κεραία τύπου yagi η οποία με καλώδιο συνδέεται στον ενισχυτή μέσα στο σπίτι.

Έχει δοκιμάσει κάποιος?

Είναι μια καλή ιδέα αυτό. 🙏

Το δικό μου σήμα είναι εξαιρετικό αλλά οι επανεκκινήσεις συνεχίσουν απτόητες σε τελείως τυχαίες στιγμές.

2 ώρες πριν, sat_rrstm said:

Έχει δοκιμάσει κάποιος?

Μήπως τελικά δεν έχει νόημα αφού ο @Don_VitoCorleoneέχει καλό σήμα και έχει αποσυνδέσεις;;

Έχεις δίκαιο, μάλλον άδικα παιδεύομαι, αν αποτύχει κι αυτό θα διακόψω το συμβόλαιο και θα πάω vodaphone τελικά.

Ο ενισχυτής σήματος είναι για όλες τις εταιρείες κινητής και θα χρησιμεύει στο σήμα μέσα στο σπίτι πάντως.

17 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Το δικό μου σήμα είναι εξαιρετικό αλλά οι επανεκκινήσεις συνεχίσουν απτόητες σε τελείως τυχαίες στιγμές.

Μάλλον το συγκεκριμένο zte 4g είναι για τα σκουπίδια δυστυχώς.. 

Edited by Antonio21

• 2 weeks later...

Κι αφού πλέον σήμερα ξεμπέρδεψα με κάθε επισημότητα, ας γράψω λίγα λόγια για την ταλαιπωρία μου...

Το συγκεκριμενο προϊόν της Nova το ενεργοποίησα στις αρχές Ιουλίου. Μέχρι και τότε είχα adsl στην ίδια εταιρεια. Δέλεαρ ήταν το κόστος (μου το άφησαν στην τιμή που ήδη πλήρωνα) και η θεωρητική αναβάθμιση σε ταχύτητα (αφού μέχρι τότε δεν έγραφα πάνω από 8 Mbps).

Δυστυχώς, οι ταχύτητες που έγραφε ήταν από κακές (π.χ. 2) έως μέτριες (π.χ. 15), ενώ και το router είχε θέματα αποσυνδεσεων.

Τελικά, μετά από δύο επισκέψεις τεχνικών, δύο διαφορετικά ίδιου τύπου router, δεκάδες τηλέφωνα στην τεχνική υποστήριξη και δύο εγγραφες αναφορές παραπονων προς την εταιρεία οι οποίες ουδέποτε απαντήθηκαν κι αφού λύση δεν δινόταν, υπέβαλα μια αναλυτική καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. κι έτσι όλα πήραν τον σωστό δρόμο.

Η εταιρεία δεν απάντησε σε κανενα από τα ερωτήματα πού της έθεσα στην 12σελιδη καταγγελια μου προς την Ε.Ε.Τ.Τ., ενώ και οι ισχυρισμοί της (που αποτυπώθηκαν σε δύο γραμμές κειμένου) ήταν πραγματικά ανάξιοι σχολιασμου, πλην όμως μου επέστρεψε τα παγια δύο μηνών και μου επέτρεψε να αποχωρήσω άμεσα αζημιως, όπως και τέλικα έκανα.

Αυτά τα λίγα...

Edited by nikkal

On 30/11/2024 at 11:25 ΜΜ, sat_rrstm said:

Ο ενισχυτής σήματος είναι για όλες τις εταιρείες κινητής και θα χρησιμεύει στο σήμα μέσα στο σπίτι πάντως.

Δε νομίζω ότι κάνουν δουλειά οι ενισχυτές γιατί θα το πρότειναν και οι εταιρείες.

Το πρόβλημα στο 4g είναι ο εξοπλισμός πιστεύω. 

Εαν έδινε τον ίδιο εξοπλισμό όπως η vodafone στο 4g δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα.

Εγώ εγώ το 5G και δεν έχω ούτε μια αποσύνδεση. 

6 ώρες πριν, nikkal said:

ενώ και οι ισχυρισμοί της (που αποτυπώθηκαν σε δύο γραμμές κειμένου) ήταν πραγματικά ανάξιοι σχολιασμου, 

Ακριβως οπως τα λες εχουν τα πραγματα.

Στηριζονται στο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του target group που απευθυνεται ουτε 1 προταση δεν ειναι Ικανη να γραψει προς την ΕΕΤΤ ωστε να εκθεσει το τι συμβαινει.

Οποτε σε ελαχιστοτατους θα αποδωθουν τα Νομιμα δικαιωματα τους, επειδη οι ιδιοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ._

15 ώρες πριν, hercoulis said:

Δε νομίζω ότι κάνουν δουλειά οι ενισχυτές γιατί θα το πρότειναν και οι εταιρείες.

Άρχισα κι εγώ να αμφιβάλω για την αποτελεσματικότητα τους, π.χ. τώρα κάθομαι δίπλα στον ενισχυτή και έχω σήμα μόλις δύο γραμμές στο κινητό, ενώ άλλες φορές έχω φουλ (4 γραμμές) άσχετα σε πόση απόσταση από αυτόν.

Για τις επανεκκινήσεις δεν βοήθησε καθόλου πάντως, πρέπει να απαλλαγώ από αυτό το ρουτερ της Nova άμεσα.

Edited by sat_rrstm