Jump to content

Nova Home Internet 4G/5G

hercoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

24 minutes ago, sat_rrstm said:

Και σε εμένα έκανε πάλι στις 3 τα ξημερώματα απ΄ότι βλέπω, οπότε πρέπει να δοκιμάσω και την τελευταία πρόταση τους να το βάλω απ' ευθείας στην πρίζα και όχι σε πολύμπριζο.

Δοκίμασε να τραβήξεις καλώδιο από τον στύλο του δεδδηε κατευθείαν...

Ε, μα δεν άντεξα με τις ηλιθιότητες που λένε οι υπάλληλοι της Novaς.

• Απαντήσεις 418
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σωστόοος! Να εξηγούμαστε, ο λόγος που δοκιμάζω τις προτάσεις τους είναι μόνο και μόνο να έχω αποδείξεις ότι στο τέλος το πρόβλημα είναι δικό τους και να αποχωρήσω χωρίς να ζητάνε τα ρέστα, όπως είπα πιό πάνω.

Δεν κάνει το ρουτερ αυτό έχει πρόβλημα. 

Είχα το ίδιο θέμα με το πιο παλιό μοντέλο έκανε μέσα στην μέρα αποσύνδεση και με Nova και με vodafone κάρτα, επίσης έπεφτε από 4g+ σε E χωρίς λόγο. 

4 minutes ago, Antonio21 said:

Δεν κάνει το ρουτερ αυτό έχει πρόβλημα. 

Είχα το ίδιο θέμα με το πιο παλιό μοντέλο έκανε μέσα στην μέρα αποσύνδεση και με Nova και με vodafone κάρτα, επίσης έπεφτε από 4g+ σε E χωρίς λόγο. 

Screenshot_20241109_124316.jpg

Edited by Antonio21

4 ώρες πριν, sat_rrstm said:

Και σε εμένα έκανε πάλι στις 3 τα ξημερώματα απ΄ότι βλέπω, οπότε πρέπει να δοκιμάσω και την τελευταία πρόταση τους να το βάλω απ' ευθείας στην πρίζα και όχι σε πολύμπριζο.

Θάπρεπε όμως όλοι όσοι έχουν αυτό το πρόβλημα να τους ταράζουν στα τηλέφωνα κι όχι να τα λέμε μόνο μεταξύ μας διότι εμένα και τις δυο φορές που τους ενόχλησα μέχρι στιγμής μου φάνηκε ότι δεν τους είναι και τόσο γνωστό αυτό το πρόβλημα και την ψάχνουν για δικά μου λάθη τοποθέτησης και συνδεσμολογίας.

Ας το παλέψουμε λίγο αυτό, παρακαλώ ενοχλήστε τους όλοι εδώ μέσα που το βιώνετε το πρόβλημα, για να μην ψάχνουν άσκοπα σφάλματα στον κάθε χρήστη που τους το αναφέρει, να καταλάβουν δηλαδή ότι φταίει το σύστημα τους κι όχι ο χρήστης.

Μια χαρά το γνωρίζουν το πρόβλημα διότι είναι θέμα router, ανεξαρτήτως παρόχου.

Προσωπικά, μετά από αλληλογραφία τριών μηνών περίπου αποχώρησα απο την εταιρεία.

Μόλις κλείσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες (εκτιμώ σε καμία εβδομάδα) θα αναφέρω συνοπτικά το ιστορικό.

Πλέον εχω το αντίστοιχο προϊόν της Vodafone και ησυχασα. Ταχύτητες από 50 έως 100 και όλα καλά.

29 minutes ago, Antonio21 said:

H Vodafone το ZTE MF289F δεν δίνει σαν εξοπλισμό; 

Screenshot_20241109_135803.jpg

Αυτό.

4g+ αναφέρει η εταιρεια.

Σε ώρες αιχμής παίζω λίγο πριν τα 50, ενώ σε ώρες χαμηλής ζήτησης έχω δει και 110.

Ενδεικτικά:

Screenshot_20241109_142709_Speedtest.jpg

Edited by nikkal

Πώς μας πετσόκοψε έτσι η ΖΤΕ... Είχα ξανά reboot πριν 3 λεπτά.Και πωλείται ακόμη κι ούτε φτηνό είναι... Κατά τα άλλα είναι μια χαρά και το wifi του έχει τρομερή εμβέλεια (50 μέτρα έξω από το σπίτι με άνεση)

Είχα σταθερό Vodafone 24 adsl δεν έχει fiber το στενό μου.

Ζητάω από την vodafone μετατροπή σε 4g+ με το ίδιο νούμερο και μου ανέφεραν ότι δεν γίνεται, πρέπει να κάνω η φορητήτα από άλλο πάροχο η νέο νούμερο η να κάνω φορητοτητα σε άλλο πάροχο και να γυρίσω πίσω.

Χαιρέτησα και ήρθα στην Νόβα της καρδιάς μας! 

Ότι πρέπει για εμένα, μόλις ξεμπερδέψω με τις προσπάθειες της νοβα θα κάνω αίτηση φορητότητας στην vodaphone κι όλα μια χαρά, νάσαι καλά φίλε μου!

Στην Καλλιθέα Αττικής με vodafone 4g + στο κινητό πιάνω ώρες αιχμής 100 - 120 mbps και λίγο πιο αργά πάνω από 200 θεωρώ ότι θα είχα καλή ταχύτητα με το εν λόγο πρόγραμμα. Θα τα έπιανε τα 150 λογικά. 

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Στην Καλλιθέα Αττικής με vodafone 4g + στο κινητό πιάνω ώρες αιχμής 100 - 120 mbps και λίγο πιο αργά πάνω από 200 θεωρώ ότι θα είχα καλή ταχύτητα με το εν λόγο πρόγραμμα. Θα τα έπιανε τα 150 λογικά. 

Επειδή κι εγώ Vodafone έχω στο κινητό, εμπειρικά σου λέω πως δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα σε σύγκριση με αυτό. Οι ταχύτητες είναι αρκετά κοντά. Αλλά τόσο στο κινητό, όσο και στο router, παίζει μεγάλο ρόλο η θέση του. Σε συγκεκριμένα σημεία πάνε σφαίρα, σε άλλα γραφουν μέτρια νούμερα. Για παράδειγμα, στο σαλόνι μου μια μετακίνηση τεσσάρων περίπου μέτρων είναι αρκετή για να μειώσει τα 70 Mbps σε μόλις 15 Mbps. Ή σε ένα από τα υπνοδωμάτια, οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές. Δες την φωτό (σε 5g το κινητό).

Screenshot_20241110_001418_Speedtest.jpg

Edited by nikkal

Είμαι και τυχερός γιατί εάν έδινε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για παράδειγμα με φουλ ταχύτητα θα έβλεπα πολύ χαμηλές ταχύτητες για 5G.

Το κινητό με 5G nova πιάνει 120-130 άρα πάλι καλά που μας δίνει και τα 100 το πρόγραμμα home. 

Screenshot_20241112_153121.jpg

Edited by Antonio21

Σήμερα ενόχλησα πάλι για την συνέχιση των αποσυνδέσεων/επανεκκινήσεων και δρομολόγησαν αποστολή νέου ρουτερ με κουριερ.

Μα είναι απίστευτοι! Ενώ τους είχα πει ότι αυτό το μοντέλο είναι προβληματικό και σε άλλους χρήστες όπως έχω διαβάσει στο ιντερνετ, μου στείλανε ακριβώς το ίδιο πάλι!!!

Τους πήρα αμέσως και ο τεχνικός μου είπε ότι το ότι είναι το ίδιο μοντέλο δεν σημαίνει καθόλου ότι θα παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα, αυτή είναι άλλη συσκευή!!! Καλά θα δείξει του είπα και έκλεισα. Μετά από ούτε μισή ώρα σύνδεσης ήρθε και η πρώτη αποσύνδεση, θα κάνω υπομονή αυτό το Σ/Κ και Δευτέρα θα τους στείλω τα χαιρετίσματα!...

Κάντε τις δοκιμές σας μήπως και..... 

Αλλά πρέπει να είναι μάπα το καρπούζι το zte 4G.

On 16/11/2024 at 12:03 ΠΜ, Antonio21 said:

Κάντε τις δοκιμές σας μήπως και..... 

Αλλά πρέπει να είναι μάπα το καρπούζι το zte 4G.

21/11/24

Screenshot_20241121_142429.jpg

Απορία 

Αν βάλεις την κάρτα του 5G home internet σε άλλο ρούτερ,θα παίξει το ίντερνετ; Και αν ναι,χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις ΑPN;