monster1971 Δημοσιεύτηκε June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2024 Καλησπέρα!Σκέπτομαι να πάρω το Α35.Το έχει κανείς να πει εντυπώσεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2024 Εδώ δεν βλέπω νήμα ούτε για το Α34 που είναι και πιο παλιό. Πιθανό να μη το πήρε και κανένας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 22, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2024 Καλησπέρα.και όμως χθες που το έψαχνα στα μαγαζάκια της Ομόνοιας είχαν μόνο το κίτρινο.Μαυρο,μπλε,λευκό είχαν εξαντληθεί.Ισως είναι πολύ καινούργιο δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2024 5 ώρες πριν, monster1971 said: Καλησπέρα.και όμως χθες που το έψαχνα στα μαγαζάκια της Ομόνοιας είχαν μόνο το κίτρινο.Μαυρο,μπλε,λευκό είχαν εξαντληθεί.Ισως είναι πολύ καινούργιο δεν ξέρω. Μαζί με τα 50άρια έρχονται και τα αντίστοιχα 30άρια έχω την εντύπωση. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 19, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2024 On 23/6/2024 at 1:42 ΠΜ, evris2013 said: Μαζί με τα 50άρια έρχονται και τα αντίστοιχα 30άρια έχω την εντύπωση. Καλησπέρα. Κάτοχος το 35 20 μέρες τώρα....κανενα απολύτως θεμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2024 On 22/6/2024 at 8:07 ΜΜ, monster1971 said: Καλησπέρα.και όμως χθες που το έψαχνα στα μαγαζάκια της Ομόνοιας είχαν μόνο το κίτρινο.Μαυρο,μπλε,λευκό είχαν εξαντληθεί.Ισως είναι πολύ καινούργιο δεν ξέρω. Εννοώ στο φόρουμ δεν θα το πήρε κανένας ακόμα. Αλλιώς θα είχαν ανοίξει το νήμα. Μάλλον είσαι ο πρώτος. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 20, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2024 6 ώρες πριν, evris2013 said: Εννοώ στο φόρουμ δεν θα το πήρε κανένας ακόμα. Αλλιώς θα είχαν ανοίξει το νήμα. Μάλλον είσαι ο πρώτος. Πάντως του πίνω το αίμα όλες τις μέρες σε παραλία, ζέστη οκα χωρίς θέμα,λίγο χειρότερη η μπαταρία από το xiaomi note 10 pro που είχα αλλά παίζει και το 5g ...κατά τα άλλα σούπερ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2024 5 ώρες πριν, monster1971 said: Πάντως του πίνω το αίμα όλες τις μέρες σε παραλία, ζέστη οκα χωρίς θέμα,λίγο χειρότερη η μπαταρία από το xiaomi note 10 pro που είχα αλλά παίζει και το 5g ...κατά τα άλλα σούπερ... Βλέπω σε αρκετά σημεία ήταν καλύτερο η προηγούμενη σου συσκευή, αν εξαιρέσουμε το 5G. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10662&idPhone2=12705 Ακόμα και ο αισθητήρας της κυρίας κάμερας ήταν πιο μεγάλος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 20, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2024 1 minute ago, evris2013 said: Βλέπω σε αρκετά σημεία ήταν καλύτερο η προηγούμενη σου συσκευή, αν εξαιρέσουμε το 5G. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10662&idPhone2=12705 Ακόμα και ο αισθητήρας της κυρίας κάμερας ήταν πιο μεγάλος. Επειδή τα έχω δίπλα δίπλα καθώς το xiaomi το έχει η κόρη μου το Α35 έχει καλύτερο ήχο,οθόνη ποιο φαρδιά και φωτεινή το κλείστρο της κάμερας ποιο γρήγορο,εστιάζει ποιο κοντά χωρίς ρυθμισεις και το βίντεο δεν υπάρχει σύγκριση υπέρ του Α και σε ποιότητα και σε λειτουργίες...και μόνο οι εναλλαγές των καμερών ενώ γράφει φθάνει. Το λογισμικό της σαμσουνγκ το προτιμώ... 4 minutes ago, monster1971 said: Επειδή τα έχω δίπλα δίπλα καθώς το xiaomi το έχει η κόρη μου το Α35 έχει καλύτερο ήχο,οθόνη ποιο φαρδιά και φωτεινή το κλείστρο της κάμερας ποιο γρήγορο,εστιάζει ποιο κοντά χωρίς ρυθμισεις και το βίντεο δεν υπάρχει σύγκριση υπέρ του Α και σε ποιότητα και σε λειτουργίες...και μόνο οι εναλλαγές των καμερών ενώ γράφει φθάνει. Το λογισμικό της σαμσουνγκ το προτιμώ...το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το δαχτυλικό που είναι στην οθόνη το xiaomi ήτανε σε κουμπί και ήταν πολύ πιο γρήγορο. Αλλά το συνήθισα τωρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Καλησπέρα..Μόλις πήρα το Samsung galaxy a35 5G .προς το παρών μου φαίνεται πολύ τίμιο. !!Ειδα στις 22 Ίαν θα πάρουμε και one ui 7 antroid 15.μπραβο στην σανι που δίνει 4 χρόνια ενημερώσεις Android και 5 ασφαλείας..Είχα redmi note 13 pro plus και επερνα 1 ενημέρωση στο 3μηνο με το ζόρι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 01:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:00 πμ Μεγια.. Περιμένω εντυπώσεις για μπαταρία κυρίως.Εχω το A14 4G σαν δεύτερη συσκευή που κλείνει δύο χρόνια στην αγορά και εκτός του ότι έχει πάρει μέχρι και ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου,θα πάρει και Android 15 και είναι κάτι που μου λείπει και μένα από το Poco οι συχνές αναβαθμίσεις.Σε αυτό το κομμάτι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Σάββατο στις 07:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:40 πμ Εγώ ειχα ξενερώσειμε τα χιαομι.. πήρα τη γυναίκα μου poco m6 pro πήρε hyperos2 android 15 και δεν άλλαξε τίποτα πραγματικά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Σάββατο στις 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:33 μμ Ήμουν πολύ φαν της χιαομι poco f5,xiaomi 13T pro,redmi note 13 pro plus και ήρθα στη σαμμυ μετά το a53 που είχα ποιο παλιά αλλά κολουσε πολύ και το κράτησα 1 μήνα και το έδιωξα.Αλλα βλέπω αυτή η κατηγορία Α35,Α55 αξίζουν .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 10:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:48 μμ Σίγουρα αξίζουν αυτές οι σειρές.Τωρα τα Α36 και Α56 θα έχουν και πιο γρήγορη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts