Jump to content

[Επίσημο] Motorola V360

ibiza6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το kmobiletools ειναι πρόγραμμα για linux! καμία σχέση με τα skins! μα γιατί δεν μου δουλεύει το skin manager? ξέρει κανείς? δεν βλεπει τα skins που ειναι στο κινητό μου! bomber21 αν είδες το site που είπα παραπάνω για τα άλλα motorοla κινητά έχει ειδικά προγράμματα! δεν είναι απλά να τα σχεδιάσεις! έχει μεγάλη ιστορία! δες το site και θα καταλάβεις.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το kmobiletools ειναι πρόγραμμα για linux! καμία σχέση με τα skins! μα γιατί δεν μου δουλεύει το skin manager? ξέρει κανείς? δεν βλεπει τα skins που ειναι στο κινητό μου! bomber21 αν είδες το site που είπα παραπάνω για τα άλλα motorοla κινητά έχει ειδικά προγράμματα! δεν είναι απλά να τα σχεδιάσεις! έχει μεγάλη ιστορία! δες το site και θα καταλάβεις.

Εχεις συνδέσει επιτυχώς το κινητό σου σε p2k mode?Αν όχι,γι αυτό δε δουλεύει.

Έχω δει τον οδηγό που λες.Ξέρω πως φτιάχνεται ένα skin,άλλωστε έχω φτιάξει ένα για την ΑΕΚ.

please εξηγησέ τα λίγο! δεν καταλαβαινω τίποτα! τι ειναι το p2k mode? τα psk2 tools δεν παίζουνε για το V360? κάπου βρήκα πως να ανεβάζουμε χειροκίνητα skins.

please εξηγησέ τα λίγο! δεν καταλαβαινω τίποτα! τι ειναι το p2k mode? τα psk2 tools δεν παίζουνε για το V360? κάπου βρήκα πως να ανεβάζουμε χειροκίνητα skins.

win xp έχεις;

Αν ναι,για να κάνεις όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα,πρέπει να συνδέσεις το κινητό σου σε p2k mode και όχι σε AT (Mode στο οποίο συνδέεσαι στο Mobile Phone Tools πχ)

Αν έχεις linux,όπως είδα παραπάνω σκούρα τα πράγματα αλλά κάτι είδα στο motomodders.net

Δυστυχώς δεν συνδέεται πουθενά και φυσικα δεν το βάζω σε ΑΤ, στο skin manager εξάλου δεν έχει και τέτοια επιλογή.Τα λες όλα από την αρχή να δούμε τι κάνω λάθος? μήπως λείπει κανείς driver?

Δυστυχώς δεν συνδέεται πουθενά και φυσικα δεν το βάζω σε ΑΤ, στο skin manager εξάλου δεν έχει και τέτοια επιλογή.Τα λες όλα από την αρχή να δούμε τι κάνω λάθος? μήπως λείπει κανείς driver?

Στο site της Ελληνικής Motorola Community,υπάρχει αυτό : Drivers για V360 και οδηγίες για την εγκατάσταση τους

:)

Έκανα αυτό που λες πόσες φορές και το μόνο που βγάζει είναι Motorola Usb Modem!!! και τίποτα από αυτά που λέει στο pdf!!! μα τι γίνεται? μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Έκανα αυτό που λες πόσες φορές και το μόνο που βγάζει είναι Motorola Usb Modem!!! και τίποτα από αυτά που λέει στο pdf!!! μα τι γίνεται? μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Win xp έχεις;

Αυτά που δοκιμάζω σε win xp pro τα δοκιμάζω το λέω και παραπάνω. Βρήκα ένα ενδιαφέρον site και μάλλον θα δουλέψει. Δες εδώ : http://www.expansys.lu/forumthread.asp?code=V3_RAZOR&thread=118

Αυτά που δοκιμάζω σε win xp pro τα δοκιμάζω το λέω και παραπάνω. Βρήκα ένα ενδιαφέρον site και μάλλον θα δουλέψει. Δες εδώ : http://www.expansys.lu/forumthread.asp?code=V3_RAZOR&thread=118

Ότι λένε οι ελληνικοί οδηγοί λέει και αυτό. :)

Οι Ελληνικοί οδηγοί δεν λένε για το registry! τα διάβασες όλα? μήπως να το βάλω στο linux?:PPppp

http://www.linuxnetmag.com/de/issue9/m9moto4lin1.html

Το site μιλάει μόνο του!

Οι Ελληνικοί οδηγοί δεν λένε για το registry! τα διάβασες όλα?

7ον) Από το Registry πάμε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB. Πρέπει να βρούμε ανάμεσα στα διαθέσιμα κλειδιά (είναι μορφής Vid_xxxxxx) εκείνο το υπό-κλειδί τους (είναι μορφής 5&xxxxx) του οποίου το DeviceDesc είναι «USB Composite Device», το LocationInformation είναι «Motorola Phone (V3)» και το Service είναι «usbccgp».

8ον) Μόλις βρούμε αυτό το κλειδί & υπό-κλειδί (στο δικό μου μηχάνημα είναι το Vid_22b8&Pid_4901\5&70d7557&0&1 –αυτό διαφέρει στο δικό σας!!), πρέπει να αλλάξουμε την τιμή Service από “usbccgp” σε “usbhub”.

Προσοχή: Τα Windows XP ορισμένες φορές δεν μας επιτρέπουν να αλλάξουμε άμεσα την συγκεκριμένη τιμή οπότε πρέπει να επιλέξουμε το υπό-κλειδί (πχ. 5&70d7557&0&1) και κάνοντας δεξί κλικ να επιλέξουμε «Permissions...» και από εκεί με επιλεγμένο το Everyone να μαρκάρουμε το κουτάκι του Full Control Allow επιβεβαιώνοντας την προτίμηση μας με το πλήκτρο OK (αργότερα, όταν αλλάξουμε την τιμή Service θα πρέπει να ακολουθήσουμε την αντίστροφη διαδικασία ξεμαρκάροντας το Full Control Allow).

:rolleyes:

Δυστυχώς παρόλο που βρήκα και για linux p2k πρόγραμμα και ΠΑΛΙ! δεν δουλεύει με τίποτα και εδώ. http://moto4lin.sourceforge.net/wiki/Main_Page Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει για τα παραπάνω σχετικά με το p2k driver να μου πει με pm γιατί μου έχει σπάσει τα νευρα. Έφαγα άπειρες ώρες και δεν γινεται τίποτα. Το μόνο που κατάφερα χτες ήτανε να δουλέψει το motorola mobile tools μιά χαρά με το 360 σαν usb modem.Βασικά με ενδιαφέρει να περνάω skins. Για ακουστικά τώρα αυθεντικά της motorola βρήκα 2 μαγαζία ένα στο Μαρούσι και ένα στο κέντρο αν θέλει κανείς έχω διευθύνσεις. Εχουνε 18 ευρώ και θα πάω να πάρω.

Για δώσε ρε Νικηφόρε τις διευθύνσεις..

Επιτέλους αναβαθμήστικα και εγώ στην R4513_G_08.B7.ABR SE6148AXXG1132

http://motofon.ru/index.php?option=com_remository&Itemid=2&func=select&id=21

με το RSD Lite 3.0

http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=14070

Τώρα το μόνο που μου μένει είναι να λύσω τα προβλήματα μου με το SHXCodec και να αρχίσω να φτιάχνω font για το κινητάκι μου..

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως και μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση για να βοηθήσω μια φίλη μου. Πριν απο λίγες ημέρες αγόρασε το V360 Vodafone Live. Το τηλέφωνο έχει ως μόνιμη προεπιλογή την απόκρυψη του αριθμού της, την οποία δεν μπορεί να βγάλει με τίποτα, με αποτέλεσμα όλα τα τηλέφωνά της να είναι με απόκρυψη, την οποία δεν θέλει! Η μόνη επιλογή είναι η εμφάνιση του αριθμού για την επόμενη κλήση μόνο, μετά την οποία το κινητό επανέρχεται στην απόκρυψη. Μήπως ξέρει κάποιος σας με ποιον τρόπο θα μπεί μόνιμα η εμφάνιση του αριθμού?

τονίζω οτι δεν είναι θέμα κάρτας SIM ή επιλογής του δικτύου, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο η απόκρυψη εξαφανίζεται και ο αριθμός της εμφανίζεται κανονικά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως και μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση για να βοηθήσω μια φίλη μου. Πριν απο λίγες ημέρες αγόρασε το V360 Vodafone Live. Το τηλέφωνο έχει ως μόνιμη προεπιλογή την απόκρυψη του αριθμού της, την οποία δεν μπορεί να βγάλει με τίποτα, με αποτέλεσμα όλα τα τηλέφωνά της να είναι με απόκρυψη, την οποία δεν θέλει! Η μόνη επιλογή είναι η εμφάνιση του αριθμού για την επόμενη κλήση μόνο, μετά την οποία το κινητό επανέρχεται στην απόκρυψη. Μήπως ξέρει κάποιος σας με ποιον τρόπο θα μπεί μόνιμα η εμφάνιση του αριθμού?

τονίζω οτι δεν είναι θέμα κάρτας SIM ή επιλογής του δικτύου, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο η απόκρυψη εξαφανίζεται και ο αριθμός της εμφανίζεται κανονικά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

Στο V3 που έχω πας Μενού-Ρυθμίσεις-Ρυθμίσεις Κλήσεων-Ρύθμιση Αριθμού-όλες οι κλήσεις.

ίσως είναι έτσι και στο V360.

Στο V3 που έχω πας Μενού-Ρυθμίσεις-Ρυθμίσεις Κλήσεων-Ρύθμιση Αριθμού-όλες οι κλήσεις.

ίσως είναι έτσι και στο V360.

Επιβεβαιώνω

έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα προγράμματα που υπαρχουνε! το RSD Lite 3.0 χρειάζεται για να αναβαθμίσουμε το κινητό? και τι κέρδισες με την αναβάθμιση? εγγύηση για πόσο καιρό έχει το κινητό? Τελικά βρήκα τρόπο να φτιάξω adaptora να παίζει το κινητό και στο αμάξι και έτσι δεν παίρνω ακουστικά. Χτες το σύνδεσα στο στέρεο και έμεινα με ανοιχτό το στόμα από την ποιότητα! τουλάχιστον απο το sx1 ακούγεται αρκετά δυνατότερα (εκείνο είχε αδύναμη έξοδο) και πολύ καθαρό ήχο! οι διευθύνσεις που βρήκα είναι SMARTEC Πανεπιστημίου 56 Αθήνα τηλ 210-3301166 και στο Μαρούσι 210-8025954 Βασ. Σοφίας 83. Αυτά είναι επίσημα κέντρα από την Motorola και κάνουνε και επισκευές και αναβαθμίσεις. bomber21 μπορείς να μου δώσεις ακριβώς το link για το Ελληνικό site που λέει για το registry γιατί δεν το βρίσκω?

έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα προγράμματα που υπαρχουνε! το RSD Lite 3.0 χρειάζεται για να αναβαθμίσουμε το κινητό? και τι κέρδισες με την αναβάθμιση?

Βασικά οι αναβαθμίσεις φτιάχουν υποθέτω μερικά bugs αλλά το σημαντικότερο αυτής της αναβάθμισης είναι ότι σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς mp3 σαν ήχο κλήσης από την κάρτα μνήμης.Και εγώ έχω τουλάχιστον 4 προγράμματα που υποθετικά όλα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στο κινητό σου (PST,SHXCodec,RDS Lite,FlashBackup).Αλλά σε όλα τα ξένα forum βλέπω ότι όλοι για το v360 χρησιμοποιούν το RDS Lite.Επομένως άμα το συνιστούν τόσοι το εφαρμόζω και εγώ..Και ρε Νικηφόρε πιο γρήγορα θα φτιάξεις partition στο σκληρό και να εγκαταστήσεις τα windows παρά να κατεφέρεις να δουλέψεις προγράμματα P2K στα Linux.Άδικα βασανίζεσαι τόσες ώρες.

Και εγγύηση για το κινητό έχεις 2 χρόνια.Εκτός και αν το πας κάποτε για service και ανακαλύψουν ότι έχεις "πειράξει" τα αρχεία του κινητού.Τότε σου ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ την εγγύηση σου.Μόλις σου αποκάλυψα και τον σημαντικότερο λόγο που όλοι συνέχεια λενε κάντε BACKUP ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ.

Το έχω πει ΠΑΡΑ πολλές φορές και παραπάνω, τα P2k προγράμματα τα δουλεύω σε windows! και ΔΕΝ δουλεύει ΚΑΝΕΝΑ!!!! γιατί ο οδηγός δεν περνάει με τίποτα το βλέπει συνέχεια σαν motorola usb modem! μόνο το motorola mobile tools δουλεύει.Μπορεί κανείς να βοηθήσει? δεν υπάρχει άλλος με παρόμοιο πρόβλημα? έχω διαβάσει όλους τους οδηγούς και forums, ξενύχτησα μερικές μέρες και πάλι δεν έχω καταφέρει απολύτως τίποτα. Όσο για το linux το πρόγραμμα που είπα παραπάνω κάνει ΜΟΝΟ browsing στα αρχεία του κινητού οπότε δεν λέει.Βρήκα και τις οδηγίες στο Ελληνικό site, εκεί λέει το δείχνει αλλιώς, εμένα πως το βλέπει μόνο σαν motorola usb modem? μήπως έχει να κάνει με το ότι δεν έχω SP2? και έχω windows xp professional.

έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα προγράμματα που υπαρχουνε! το RSD Lite 3.0 χρειάζεται για να αναβαθμίσουμε το κινητό? και τι κέρδισες με την αναβάθμιση? εγγύηση για πόσο καιρό έχει το κινητό? Τελικά βρήκα τρόπο να φτιάξω adaptora να παίζει το κινητό και στο αμάξι και έτσι δεν παίρνω ακουστικά. Χτες το σύνδεσα στο στέρεο και έμεινα με ανοιχτό το στόμα από την ποιότητα! τουλάχιστον απο το sx1 ακούγεται αρκετά δυνατότερα (εκείνο είχε αδύναμη έξοδο) και πολύ καθαρό ήχο! οι διευθύνσεις που βρήκα είναι SMARTEC Πανεπιστημίου 56 Αθήνα τηλ 210-3301166 και στο Μαρούσι 210-8025954 Βασ. Σοφίας 83. Αυτά είναι επίσημα κέντρα από την Motorola και κάνουνε και επισκευές και αναβαθμίσεις. bomber21 μπορείς να μου δώσεις ακριβώς το link για το Ελληνικό site που λέει για το registry γιατί δεν το βρίσκω?

1.όχι μόνο το 3.0.Και προηγούμενες εκδόσεις.

2.http://grmoto.blogspot.com/2006/09/e-guidestutorials.html (Ο οδηγός για το V3 λέει για τη registry)

Τα έχω κάνει όλα και αυτά που λέει σε αυτό το tutorial, btw στο ξένο έλεγε πολλά παραπάνω πράγματα και πάλι κάνει τα ίδια!!! ΕΛΕΟΣ λέμε τρέλα μου έρχεται τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να δουλέψει? ξέρει κανείς? δεν βρίσκω τίποτα πουθενά. Εντάξει δουλεύουνε όλα τώρα, απλά έφτιαξα το μητρώο όπως ήτανε μετά έτρεξα το RSD Lite και έβαλα το κινητό πάνω τα αναγνώρισε όλα μιά χαρά και έβαλα τους p2k 2.9 drivers. Απλά έτρεχα το RSD με αλλαγμένο το μητρώο και έβγαζε μπλε οθόνη και έκανε restart to pc!!! γιαυτό δεν δούλευε.