titis Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Η τιμή του είναι 190 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 xoris sundesh?? mono h suskeyh? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 ναι η τιμή του είναι στα 190ευρώ αγορά χωρίς σύνδεση. Το έβλεπα και εγώ το τηλέφωνο άλλα τελικά πήρα το mpx220 της motorola πάλι φυσικά Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 To πήρα χτες το κινητό και έχω την εξής ερώτηση: στον τηλ κατάλογο, όταν κάνω μία καταχώρηση κ το άτομο που καταχωρώ έχει τρια πχ νούμερα (σπιτι, δουλειά, κινητό) μου βγάζει (ενώ πατώ το "επιπλέον " σύμφωνα με τις οδηγίες) 3 καταχωρήσεις. ΄Ετσι ώστε όταν βγω στον αρχικό κατάλογο να υπάρχουν τρεις καταχωρήσεις και όχι μία με τρία νούμερα του καταχωρούμενου. Κάνω κάτι λάθος (κι αν ναι, τι είναι αυτό?) ή έτσι ειναι το τηλέφωνο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titis Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 To πήρα χτες το κινητό και έχω την εξής ερώτηση: στον τηλ κατάλογο, όταν κάνω μία καταχώρηση κ το άτομο που καταχωρώ έχει τρια πχ νούμερα (σπιτι, δουλειά, κινητό) μου βγάζει (ενώ πατώ το "επιπλέον " σύμφωνα με τις οδηγίες) 3 καταχωρήσεις. ΄Ετσι ώστε όταν βγω στον αρχικό κατάλογο να υπάρχουν τρεις καταχωρήσεις και όχι μία με τρία νούμερα του καταχωρούμενου. Κάνω κάτι λάθος (κι αν ναι, τι είναι αυτό?) ή έτσι ειναι το τηλέφωνο?:confused: Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Άν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας βοηθήσει._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Για να σας εμφανιζεται μονο το ονομα και να εχει κ τα τρια νουμερα πρεπει ενω ειστε στον τηλ καταλογο>>>>κλικ στο μεσαιο ΜΕΝU KEY>>>Ρυθμισεις>>>Εμφανιση=Πρωτ/σες επαφες!!!!Τοτε σας εμφανιζεται μονο μια φορα το ονομα και πηγαινετε στο νουμερο που θελετε με δεξι βελακι ενω ειστε πανω στο ονομα!!! :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Για να σας εμφανιζεται μονο το ονομα και να εχει κ τα τρια νουμερα πρεπει ενω ειστε στον τηλ καταλογο>>>>κλικ στο μεσαιο ΜΕΝU KEY>>>Ρυθμισεις>>>Εμφανιση=Πρωτ/σες επαφες!!!!Τοτε σας εμφανιζεται μονο μια φορα το ονομα και πηγαινετε στο νουμερο που θελετε με δεξι βελακι ενω ειστε πανω στο ονομα!!! :) Ευχαριστώ. Εχω ακόμη ένα πρόβλημα. Αποθήκευσα τα τηλέφωνα και στην κάρτα και στο τηλέφωνο και φαίνονται και τα δύο, δηλαδή το ίδιο όνομα 2 φορές φαίνεται. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ούτως ώστε να φαίνονται μόνο τα τηλέφωνα που έχω αποθηκεύσει στην κάρτα ή στο τηλέφωνο; υπάρχει αυτή η επιλογή; για να μη φαίνονται και του τηλεφώνου και της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titis Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Για να σας εμφανιζεται μονο το ονομα και να εχει κ τα τρια νουμερα πρεπει ενω ειστε στον τηλ καταλογο>>>>κλικ στο μεσαιο ΜΕΝU KEY>>>Ρυθμισεις>>>Εμφανιση=Πρωτ/σες επαφες!!!!Τοτε σας εμφανιζεται μονο μια φορα το ονομα και πηγαινετε στο νουμερο που θελετε με δεξι βελακι ενω ειστε πανω στο ονομα!!! :) Και κάτι άλλο. υπάρχει η δυνατότητα να περάσω ως ήχο κλήσης mp3 που είναι αποθηκευμένο μόνο στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Απ'ότι ξέρω,οχι...μόνο στη μνήμη τηλεφωνου παίζουν τα mp3 ως ήχος κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Για να σας εμφανιζεται μονο το ονομα και να εχει κ τα τρια νουμερα πρεπει ενω ειστε στον τηλ καταλογο>>>>κλικ στο μεσαιο ΜΕΝU KEY>>>Ρυθμισεις>>>Εμφανιση=Πρωτ/σες επαφες!!!!Τοτε σας εμφανιζεται μονο μια φορα το ονομα και πηγαινετε στο νουμερο που θελετε με δεξι βελακι ενω ειστε πανω στο ονομα!!! :) Σ' ευχαριστώ πολύ :) Edit και μετά απο τόσες ώρες μια τελευταία ερώτηση: εμένα μου φαίνεται ανεπαρκές το σύστημα μνμ ή και σε σας? Δεν μπορώ να εισάγω μιά λέξη που δεν εμπεριέχεται όπως έκανα στο siemens μου (όπου παρεμπιπτόντως είχε ένα εξαιρετικό Τ9). Δηλαδή τη λέξη πχ ευχαριστώ, δεν μου τη βγάζει καθόλου σωστά αλλά και δε με αφήνει να τη γράψω για να τη χρησιμοποιήσω σε ένα άλλο κείμενο. Πρέπει να βγω απο το προβλεπόμενο σύστημα λέξεων (δε θυμάμαι τώρα πως λέγεται) και να τη γράψω γράμμα γράμμα. Και αυτό να γίνεται κάθε φορά που θέλω να τη χρησιμοποιήσω. Μεγάλη πίκρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Γατε μπορεις να τη γραψεις κ ενω εισαι με Itap πατωντας γραμμα γραμμα κ με το δεξιο softkey ΕΠΙΛΟΓΗ αναμεσα σε καθε γραμμα!!!Κραταει μερικες λεξεις στη μνημη απο αυτες που δεν εχει και τις γραφεις εσυ ετσι οπως σου λεω αλλα δε μπορω να πω οτι κ εμενα με ενθουσιαζει το ολο συστημα!!Που υποτιθεται οτι προβλεπει κ τι θες να γραψεις!!!Παω να γραψω το "κοψει" και μου προτεινει κοζλοντουι ενω το "κοψει" δεν το εχει καθολου!!!:w00t: :baby: συστημα!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Αχχχ πάω να το δοκιμάσω (ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρω με τη μία :D ). Σ' ευχαριστώ και πάλι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 paidakia epeidh eimai pantelos asxeth mia aporia to motorola 360 einai to idio kinhto me to motorola v360 h o germanos exei balei la8os etiketa se la8os kinhto sth vitrina tou??? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 To ίδιο είναι. Μήπως ξέρει κανείς απο που μπορούμενα κατεβάσουμε κανένα skin? Ψάχνω, ψάχνω αλλά τίποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 στο θέμα μας...τα άλλα με pm...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Να σας πω για skin για όποιον ενδιαφέρεται. Σε ξένα forum που επισκέφτηκα φαίνεται ότι ακόμη και με καλωδιο usb δεν είναι δυνατή (ακόμη) η χρήση των υπαρχόντων προγραμμάτων (p2k manager, p2k tools κλπ) για πρόσβαση στο σύστημα του v360. Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου. Υπάρχουν skin αλλά δεν υπάρχει τρόπος να περαστουν προς το παρόν. Τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermiss Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Μπορείτε να προτείνεται καμία σελίδα για JavaGames? και γενικά υλικό για το V360? έστω με pm ή με mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 geia sas pedia peira kai egw to v360 exw na kanw merikes erotiseis ta skins pou apothikevonte stin karta exei pollous fakelous kai den ta exw vrei episeis kapio prog gia na kaneis theme gia to kinito? kanena site gia free games? exw faei ton topo alla tipota olla me lefta einai kai oi tsigkounides apo tin Vodafone 3 games valane ena full den exoun ola trial apo pantou na arpaxoun lefta ta 200++ euro den tous ftasan thelan kai alla Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elibom Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Να σας πω για skin για όποιον ενδιαφέρεται. Σε ξένα forum που επισκέφτηκα φαίνεται ότι ακόμη και με καλωδιο usb δεν είναι δυνατή (ακόμη) η χρήση των υπαρχόντων προγραμμάτων (p2k manager, p2k tools κλπ) για πρόσβαση στο σύστημα του v360. Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου. Υπάρχουν skin αλλά δεν υπάρχει τρόπος να περαστουν προς το παρόν. Τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα εγώ. Πραγματικά, ψάχνοντας αρκετά δεν βρήκα κάποιο από το κλασσικό software (για Motorola), που θα μπορούσε να επικοινωνήσει με το v360. Μάλιστα θα σας συμβούλευα να μην πειραματιστείτε ακόμα με p2k* (δεν είχα καλή εμπειρία). Πιστεύω πάντως πως η συγκεκριμένη συσκευή λόγω των πολλών δυνατοτήτων της σε σχέση με τη λογική τιμή της (ξεκινά από 170,00 € περίπου, χωρίς σύνδεση) σύντομα θα γίνει αρκετά δημοφιλής (εντός και εκτός Ελλάδας) οπότε θα έχουμε αρκετές επιλογές σε software επικοινωνίας και ασφαλών πειραματισμών με το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά:-) ξέρει καποιος που μπορώ να βρώ τις ρυθμίσεις mms για tim? thanks:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ehehef Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Μήπως ξέρει κανείς εάν μπορώ να βρώ κάπου online το software για να μεταφέρω δεδομένα (τηλέφωνα, MP3, κλπ) από και προς το PC μου: Εχω ήδη βρεί το καλώδιο και ΔΕΝ θα ήθελα να πληρώσω πολλά για να αγοράσω "πακέτο" καλωδίου και CV από κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ehehef Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Υπάρχει κανείς που έχει εκνευριστεί με τις γραμματοσειρές σε μηνύματα στο v360 όσο εγώ; Μπορεί να φταίει η μυωπία αλλά είναι αρκετά δυσανάγνωστες με τα λίγα skins που έχει το κινητό... Έχει βρεί κανείς τρόπο να αλλάξουμε skins ή να τροποποιήσουμε τις γραμματοσειρές που υπάρχουν? Τουλάχιστον το παλιό μου T610 (Sony Ericsson) είχε επιλογή για Templates όταν έγραφα SMS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Υπάρχει κανείς που έχει εκνευριστεί με τις γραμματοσειρές σε μηνύματα στο v360 όσο εγώ; Μπορεί να φταίει η μυωπία αλλά είναι αρκετά δυσανάγνωστες με τα λίγα skins που έχει το κινητό... Έχει βρεί κανείς τρόπο να αλλάξουμε skins ή να τροποποιήσουμε τις γραμματοσειρές που υπάρχουν? Τουλάχιστον το παλιό μου T610 (Sony Ericsson) είχε επιλογή για Templates όταν έγραφα SMS... Εγώ, εγώ!!! Εγώ εχω εκνευριστεί και δε βλέπω τπτ πραγματικά!!! Αν διαβάσεις παραπάνω σ' αυτά που γράφουμε ο elibom κι εγώ, θα σου λυθούν αυτές οι απορίες. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα. Ευελπιστούμε ομως πως σύντομα θα υπάρξει, γιατί το τηλέφωνο φαίνεται αρκετά δημοφιλές.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά:-) ξέρει καποιος που μπορώ να βρώ τις ρυθμίσεις mms για tim? thanks:-)to epsaxna ki ego..to brhka telika tyxaia...to mono pou ekana htan na dialekso to tim apo thn lista..ola ta alla eginan mona tous(?) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 για να δεις αν στελνει...κανε μια αποστολη μμς στον εαυτο σου..ωστε να δεις αν παιρνεις...αλλα και αν στελνεις!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts