isorropisths Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Αναρωτιέμαι γιατί καθυστερούν το RCS. Είχαν τόσους μήνες (beta) να το κάνουν.. Ελπίζω να μην μείνει άκλαφτο όπως τα Visual Voicemail, και Apple Watch Cellular... Απορώ γιατί το πουλάει ο Γερμανός εφόσον δε το υποστηρίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) On 20/9/2024 at 11:19 ΜΜ, isorropisths said: Αναρωτιέμαι γιατί καθυστερούν το RCS. Είχαν τόσους μήνες (beta) να το κάνουν.. Ελπίζω να μην μείνει άκλαφτο όπως τα Visual Voicemail, και Apple Watch Cellular... Απορώ γιατί το πουλάει ο Γερμανός εφόσον δε το υποστηρίζει.. Δεν είναι ή Apple που καθυστερεί. https://www.macrumors.com/2024/09/18/end-to-end-encryption-rcs-messages/ Edited 25 Σεπτεμβρίου by motoboots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Παρατηρώ κάπως καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία. Εάν και είναι νωρίς ακόμη αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Επίσης εκτός από swipe στο ελληνικό πληκτρολόγιο(επιτέλους), έχει πλέον πάρα πολύ καλή πρόβλεψη λέξεων. (Αμήν ) 3 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Είχα πολύ καιρό να πω τόσα μαζεμένα καλά πράγματα για το iOS.😛 Επιτέλους μου δουλεύει το AirDrop όπως πρέπει. Ακαριαία και δίχως κολλήματα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Τίποτα νεότερο για το RCS έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, gepa04 said: Τίποτα νεότερο για το RCS έχουμε? 4 μηνύματα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου Μόλις έσκασε η 18.0.1. 319,1mb Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, panoszavra said: Μόλις έσκασε η 18.0.1. 319,1mb Την πέρασα χθες στο SE 2020 και σε μένα κάπου τόσο πρέπει να ήταν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Ωραία τα νέα στοιχεία του iOS 18. Αλλά πολλά φριζαρίσματα μου κάνει με την 18.0.1. Κυρίως όταν γράφω στο πληκτρολόγιο. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου έβαλε κανείς την 18.1? Η ηχογράφηση κλήσεων παίζει Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου εκανα το update δεν παιζει ηχογραφηση κλησεων ...λογικα αν το γυρίσουμε σε αμερικανικο region θα παιξει αλλα δεν ξερω τι προβληματα θα εχουμε με την αλλαγη region 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 4 minutes ago, sharky1981 said: εκανα το update δεν παιζει ηχογραφηση κλησεων ...λογικα αν το γυρίσουμε σε αμερικανικο region θα παιξει αλλα δεν ξερω τι προβληματα θα εχουμε με την αλλαγη region από ρυθμίσεις > εφαρμογές > τηλέφωνο > καταγραφή κλήσεων , δεν σου δίνει επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) οχι φιλος ,αν εσενα στο δινει κατι δεν παει καλα με το τηλέφωνο μου ... iphone 16 pro 256 Edited 29 Οκτωβρίου by sharky1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidisg Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 29 minutes ago, sharky1981 said: εκανα το update δεν παιζει ηχογραφηση κλησεων ...λογικα αν το γυρίσουμε σε αμερικανικο region θα παιξει αλλα δεν ξερω τι προβληματα θα εχουμε με την αλλαγη region Με την αλλαγή region δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , αλλά για να σου δώσει intelligent θέλει US Apple ID. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 4 minutes ago, stefanidisg said: Με την αλλαγή region δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , αλλά για να σου δώσει intelligent θέλει US Apple ID. Υποτίθεται η ηχογράφηση δεν ήθελε AI και θυμάμαι μέχρι την 18.1 beta 5 έπαιζε Ελλάδα… Την έβγαλαν;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidisg Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 7 minutes ago, tricker said: Υποτίθεται η ηχογράφηση δεν ήθελε AI και θυμάμαι μέχρι την 18.1 beta 5 έπαιζε Ελλάδα… Την έβγαλαν;;;;; Εμένα πάντως χωρίς US Apple ID δεν παίζει τίποτα. Παρόλο που έχω region Ελλάδα και με Us apple id δουλεύουν και τα δύο intelligent Kai record. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Ναι θέλει οπωσδήποτε αμερικανικό region στο Apple ID. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου αλλαξα σε usa region μια χαρα λειτουργεί και η εγγραφη κλησεων και στις φωτογραφιες το καθαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openminder777 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, sharky1981 said: αλλαξα σε usa region μια χαρα λειτουργεί και η εγγραφη κλησεων και στις φωτογραφιες το καθαρισμα Καλησπέρα! πως το αλλαζουμε σε USA REGION??/ Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) Πριν λίγο ,σε άσχετη φάση, μου εμφάνισε στο εικονίδιο της εγγραφής κλήσεων σε μία τυχαία κλήση που έκανα. Και το πρωί είδα στην εφαρμογή notes , φάκελο με όνομα call recordings. Σημειωτέον, δεν έχω αλλάξει region στο Apple ID. Μάλλον κάνουν δοκιμές και για Ευρώπη . Edited 30 Οκτωβρίου by panoszavra 2 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, panoszavra said: Πριν λίγο ,σε άσχετη φάση, μου εμφάνισε στο εικονίδιο της εγγραφής κλήσεων σε μία τυχαία κλήση που έκανα. Και το πρωί είδα στην εφαρμογή notes , φάκελο με όνομα call recordings. Σημειωτέον, δεν έχω αλλάξει region στο Apple ID. Μάλλον κάνουν δοκιμές και για Ευρώπη . Και γω αυτό ακριβώς παρατήρησα χθες 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου εγω δεν μπορω να αλλαξω το region στο δικο μου account γιατι εχω λεφτα μεσα και γιατι εχω ενεργο το apple tv... εβαλα ενα αμερικανικο account που δημιουργησα και μου τα δειχνει ολα...το θεμα ειναι οτι με την ηχογραφηση κλησεων δεν ξεκιναει αυτοματα αλλα πρεπει εσυ να πατησεις το κουμπι!! ειναι λιγο σπαστικο σε καθε κληση πχ να πρεπει να το πατας εσυ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Παλληκάρια καλημέρα. Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος για την ερώτηση. Έχω το εξής πρόβλημα και πρέπει να έγινε τελευταία γιατί παλιότερα δεν το αντιμετώπιζα. Μου στέλνουν με το Viber ηχητικά αρχεία και ενώ παλιότερα μου αποθηκεύονταν στην μουσική αυτόματα όταν τα άνοιγα, εδώ και ένα μικρό διάστημα δεν αποθηκεύονται και αναγκάζομαι να τα στέλνω στο pc και από κει μέσω iTunes να τα αποθηκεύω στο κινητό. (iPhone 15). Μήπως ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω και τι μπορεί να φταίει; Μέχρι και πέρυσι την άνοιξη δούλευε κανονικά. Καλοκαίρι δεν το δούλεψα και από αρχές Οκτώβρη δεν το κάνει πιά. Έχω κατεβάσει το 18 από τότε που κυκλοφόρησε. Να φταίει αυτό ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. Παρασκευή στις 03:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:23 μμ On 9/11/2024 at 8:00 ΠΜ, kles said: Παλληκάρια καλημέρα. Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος για την ερώτηση. Έχω το εξής πρόβλημα και πρέπει να έγινε τελευταία γιατί παλιότερα δεν το αντιμετώπιζα. Μου στέλνουν με το Viber ηχητικά αρχεία και ενώ παλιότερα μου αποθηκεύονταν στην μουσική αυτόματα όταν τα άνοιγα, εδώ και ένα μικρό διάστημα δεν αποθηκεύονται και αναγκάζομαι να τα στέλνω στο pc και από κει μέσω iTunes να τα αποθηκεύω στο κινητό. (iPhone 15). Μήπως ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω και τι μπορεί να φταίει; Μέχρι και πέρυσι την άνοιξη δούλευε κανονικά. Καλοκαίρι δεν το δούλεψα και από αρχές Οκτώβρη δεν το κάνει πιά. Έχω κατεβάσει το 18 από τότε που κυκλοφόρησε. Να φταίει αυτό ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ εμενα ειδοποιησεις σπανια ερχονται παρολο τις εχω ενεργες.Γενικα το βαιμπερ δεν μου δουλευει παντα σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts