Jump to content

iOS 18

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναρωτιέμαι γιατί καθυστερούν το RCS. Είχαν τόσους μήνες (beta) να το κάνουν.. Ελπίζω να μην μείνει άκλαφτο όπως τα Visual Voicemail, και Apple Watch Cellular... Απορώ γιατί το πουλάει ο Γερμανός εφόσον δε το υποστηρίζει..

On 20/9/2024 at 11:19 ΜΜ, isorropisths said:

Αναρωτιέμαι γιατί καθυστερούν το RCS. Είχαν τόσους μήνες (beta) να το κάνουν.. Ελπίζω να μην μείνει άκλαφτο όπως τα Visual Voicemail, και Apple Watch Cellular... Απορώ γιατί το πουλάει ο Γερμανός εφόσον δε το υποστηρίζει..

Δεν είναι ή Apple που καθυστερεί. 
https://www.macrumors.com/2024/09/18/end-to-end-encryption-rcs-messages/

Edited by motoboots

Παρατηρώ κάπως καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία. Εάν και είναι νωρίς ακόμη αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Επίσης εκτός από swipe στο ελληνικό πληκτρολόγιο(επιτέλους), έχει πλέον πάρα πολύ καλή πρόβλεψη λέξεων. (Αμήν )

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Είχα πολύ καιρό να πω τόσα μαζεμένα καλά πράγματα για το iOS.😛 
 Επιτέλους μου δουλεύει το AirDrop όπως πρέπει. Ακαριαία και δίχως κολλήματα. 

• 2 weeks later...

Μόλις έσκασε η 18.0.1. 
319,1mb

IMG_4698.png

3 ώρες πριν, panoszavra said:

Μόλις έσκασε η 18.0.1. 
319,1mb

IMG_4698.png

Την πέρασα χθες στο SE 2020 και σε μένα κάπου τόσο πρέπει να ήταν.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ωραία τα νέα στοιχεία του iOS 18. Αλλά πολλά φριζαρίσματα μου κάνει με την 18.0.1. Κυρίως όταν γράφω στο πληκτρολόγιο. 

• 3 weeks later...

εκανα το update δεν παιζει ηχογραφηση κλησεων ...λογικα αν το γυρίσουμε σε αμερικανικο region θα παιξει αλλα δεν ξερω τι προβληματα θα εχουμε με την αλλαγη region 

4 minutes ago, sharky1981 said:

εκανα το update δεν παιζει ηχογραφηση κλησεων ...λογικα αν το γυρίσουμε σε αμερικανικο region θα παιξει αλλα δεν ξερω τι προβληματα θα εχουμε με την αλλαγη region 

από ρυθμίσεις > εφαρμογές > τηλέφωνο > καταγραφή κλήσεων , δεν σου δίνει επιλογή;

οχι φιλος ,αν εσενα στο δινει κατι δεν παει καλα με το τηλέφωνο μου ...

iphone 16 pro 256

Edited by sharky1981

29 minutes ago, sharky1981 said:

Με την αλλαγή region δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , αλλά για να σου δώσει intelligent θέλει US Apple ID.

4 minutes ago, stefanidisg said:

Με την αλλαγή region δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , αλλά για να σου δώσει intelligent θέλει US Apple ID.

Υποτίθεται η ηχογράφηση δεν ήθελε AI και θυμάμαι μέχρι την 18.1 beta 5 έπαιζε Ελλάδα… Την έβγαλαν;;;;; 

7 minutes ago, tricker said:

Υποτίθεται η ηχογράφηση δεν ήθελε AI και θυμάμαι μέχρι την 18.1 beta 5 έπαιζε Ελλάδα… Την έβγαλαν;;;;; 

Εμένα πάντως χωρίς US Apple ID δεν παίζει τίποτα. Παρόλο που έχω region Ελλάδα και με  Us apple id δουλεύουν και τα δύο intelligent Kai record.

αλλαξα σε usa region μια χαρα λειτουργεί και η εγγραφη κλησεων και στις  φωτογραφιες το καθαρισμα  

18 ώρες πριν, sharky1981 said:

αλλαξα σε usa region μια χαρα λειτουργεί και η εγγραφη κλησεων και στις  φωτογραφιες το καθαρισμα  

Καλησπέρα!

πως το αλλαζουμε σε USA REGION??/

Ευχαριστώ!

Πριν λίγο ,σε άσχετη φάση, μου εμφάνισε στο εικονίδιο της εγγραφής κλήσεων σε μία τυχαία κλήση που έκανα. 
 Και το πρωί είδα στην εφαρμογή notes , φάκελο με όνομα call recordings. Σημειωτέον, δεν έχω αλλάξει region  στο Apple ID. 
Μάλλον κάνουν δοκιμές και για Ευρώπη .

Edited by panoszavra

8 ώρες πριν, panoszavra said:

Πριν λίγο ,σε άσχετη φάση, μου εμφάνισε στο εικονίδιο της εγγραφής κλήσεων σε μία τυχαία κλήση που έκανα. 
 Και το πρωί είδα στην εφαρμογή notes , φάκελο με όνομα call recordings. Σημειωτέον, δεν έχω αλλάξει region  στο Apple ID. 
Μάλλον κάνουν δοκιμές και για Ευρώπη .

Και γω αυτό ακριβώς παρατήρησα χθες 

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

εγω δεν μπορω να αλλαξω το region στο δικο μου account γιατι εχω λεφτα μεσα και γιατι εχω ενεργο το apple tv...

εβαλα ενα αμερικανικο account που δημιουργησα και μου τα δειχνει ολα...το θεμα ειναι οτι με την ηχογραφηση κλησεων δεν ξεκιναει αυτοματα αλλα πρεπει εσυ να πατησεις το κουμπι!!

ειναι λιγο σπαστικο σε καθε κληση πχ να πρεπει να το πατας εσυ

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• 2 weeks later...

Παλληκάρια καλημέρα. 
Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος για την ερώτηση. 
Έχω το εξής πρόβλημα και πρέπει να έγινε τελευταία γιατί παλιότερα δεν το αντιμετώπιζα. 
Μου στέλνουν με το Viber ηχητικά αρχεία και ενώ παλιότερα μου αποθηκεύονταν στην μουσική αυτόματα όταν τα άνοιγα, εδώ και ένα μικρό διάστημα δεν αποθηκεύονται και αναγκάζομαι να τα στέλνω στο pc και από κει μέσω iTunes να τα αποθηκεύω στο κινητό. (iPhone 15). Μήπως ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω και τι μπορεί να φταίει; Μέχρι και πέρυσι την άνοιξη δούλευε κανονικά. Καλοκαίρι δεν το δούλεψα και από αρχές Οκτώβρη δεν το κάνει πιά. Έχω κατεβάσει το 18 από τότε που κυκλοφόρησε. Να φταίει αυτό ή κάτι άλλο;

Ευχαριστώ πολύ 

On 9/11/2024 at 8:00 ΠΜ, kles said:

Παλληκάρια καλημέρα. 
Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος για την ερώτηση. 
Έχω το εξής πρόβλημα και πρέπει να έγινε τελευταία γιατί παλιότερα δεν το αντιμετώπιζα. 
Μου στέλνουν με το Viber ηχητικά αρχεία και ενώ παλιότερα μου αποθηκεύονταν στην μουσική αυτόματα όταν τα άνοιγα, εδώ και ένα μικρό διάστημα δεν αποθηκεύονται και αναγκάζομαι να τα στέλνω στο pc και από κει μέσω iTunes να τα αποθηκεύω στο κινητό. (iPhone 15). Μήπως ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω και τι μπορεί να φταίει; Μέχρι και πέρυσι την άνοιξη δούλευε κανονικά. Καλοκαίρι δεν το δούλεψα και από αρχές Οκτώβρη δεν το κάνει πιά. Έχω κατεβάσει το 18 από τότε που κυκλοφόρησε. Να φταίει αυτό ή κάτι άλλο;

Ευχαριστώ πολύ 

εμενα ειδοποιησεις σπανια ερχονται παρολο τις εχω ενεργες.Γενικα το βαιμπερ δεν μου δουλευει παντα σωστα