diamantis_69 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Μιας και το τοπικ, έχει καιρό να κινηθεί, να εκφράσω μια παρατήρηση... Η xiaomi, μήπως ξέχασε το POCO f6 ? Έχει πολύ καιρό να πάρει σοβαρή ενημέρωση λογισμικού, εκτός των ενημερώσεων ασφαλείας. Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) Ήρθε αυτές τις μέρες μια ενημέρωση λογισμικού, η 2.0.202.0 (1.3GB),με security patch 1/7/2025 Edited July 29, 2025 by diamantis_69 1 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Καλησπέρα. Από χθες βράδυ με HyperOS 3.0.4.0, global έκδοση. Το πρώτο σπαστικό που παρατήρησα, είναι ένα μικρό πεδίο αναζήτησης που βγάζει κάτω στην κεντρική οθόνη. Μέχρι στιγμής, δεν έχω καταφέρει να το εξαφανίσω 😁 Θα προτιμούσα να έχω κάνει reset το τηλέφωνο και μετά την εγκατάσταση αλλά δεν έχω το κουράγιο να το στήσω ξανά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts