z0diac7650 Δημοσιεύτηκε November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2005 Ειμαι στο πανεπιστημιο μου και εχω μπει με wireless αλλα δε συνδεεται στο dc++.Ξερει κανενας κανενα καλο socks server η κανενα αλλο τροπο για να συνδεθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Μιας και μάλλον αναφέρεσαι στο Wireless του Πανεπιστημίου Ηρακλείου, μπορείς να συνδεθείς στο εσωτερικό hub του δικτύου, όπου θα κατεβάζεις και με πολύ μεγάλες ταχύτητες. Δεν θυμάμαι την IP (είναι κάτι σε 10.0.0.*) ρώτα όμως άλλους από το δίκτυο και θα την ξέρει κάποιος. Για να συνδεθείς τώρα σε δίκτυο όπως ο Angelos πρέπει το Wi-Fi να έχει πρόσβαση στο Internet και να γίνεται σωστά το port forwarding. Ρώτα τον Administrator του δικτύου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts