spartak Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Άκουσε ! Αν ενδιαφέρεσαι για το πού εργάζομαι, μάθε ότι εργάζομαι σε ιατρείο. Πολύ πιθανόν να σου φανώ χρήσιμη εκεί αφού δραστηριοποιείσαι "παντού και πάντα" κι απ' ότι έχω διαπιστώσει άλλα διαβάζεις κι άλλα καταλαβαίνεις. Σε προηγούμενη σελίδα διαφώνησα με τον TelePS (επειδή μιλάς για αλληλεγγύη μεταξύ μας). Τέλος, αφού κόπτεσαι τόσο για την πιστωτική πήγαινε στην Αγροτική της γειτονιάς σου και ρώτα. Όλο και κάτι θα βρεις που . . . εσκεμμένα σου . . . αποκρύψαμε! Ε Λ Ε Ο Σ. Α Μ Α Ν ΠΙΑ !!!! Για το ποιός διαβάζει άλλα και άλλα καταλαβαίνει ασε το καλύτερα... Οσο για τα υπονοούμενα περί ιατρείου που αφήνεις σου τα επιστρέφω... :lol: Η αλληλεγγύη μεταξύ σας είναι δεδομένη και φαίνεται με γυμνό μάτι. Ασχέτως που εργάζεσαι...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Αφ' ενός δεν είναι το θέμα μας οι πιστωτικές και οι τράπεζες, και αφ' ετέρου οι προσωπικές επιθέσεις / αντιπαραθέσεις δεν θα γίνουν ανεκτές :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2005 07:00 ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της με την ZTE, τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιακού υλικού της Κίνας με σκοπό τη λειτουργία πλατφόρμας για την προσφορά υπηρεσιών Triple Play (υπηρεσίες τηλεφωνίας, μεταφοράς δεδομένων και Video) ανακοίνωσε χθες αργά το απόγευμα η εταιρεία Telepassport Πρόκειται για επένδυση ύψους 23 εκατ. ευρώ με χρονικό ορίζοντα τριετίας και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η υπηρεσία Triple Play θα διατίθεται εμπορικά στο καταναλωτικό κοινό, αρχικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από το δεύτερο εξάμηνο του 2006. Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelosaa Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΤΩΝ ΤΗΣ 4ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥ7Ν ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiniadas Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Εμένα μου έβαλαν σήμερα χρήματα:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Εμένα μου έβαλαν σήμερα χρήματα:w00t: Πάλι καλα! Εμαθα οτι θα πληρώσουν σήμερα. Το θέμα είναι άλλο. Απο την μια πάνε να φέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες και απο την άλλη κάνουν οτι είναι δυνατόν για να απαγοητεύσουν-αποθαρρύνουν και στην τελική να αποδυναμώσουν το MLM.:mad: Νομίζουν οτι όλα αυτά θα είναι ανώδυνα για την εταιρία. Δεν ξέρουν τι ετοιμάζεται σε περίπτωση που συνεχίσουν έτσι :shifty: Μακάρι να πέφτω έξω. Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelosaa Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 τι να τις κανω εγω τισ πρωτοπωριακες υπηρεσιες και πρασινα αλογα αν δεν πληρωνεις αυτους που θα τις προωωθησουν. να δω πως θα τα πουλησουν τα προιοντα τους. α!!! πολυ καλαμι καβαλησαν γιατι αν η τελεπασσπορτ εχει κανει κατι το εχει κανει απο τους απλους πωλητες της. καποια κεφαλια εκει μεσα δεν εχουν καταλαβι οτι ο απογοητευμενος πωλητης ειναι η χειροτερη δυσφημηση για μια εταιιρεια και οτι οταν θα αποχωρησει θα παρει και το πελατολογιο μαζι του. νομιζεται εκει κεφαλια της τελεπασσπορτ οτι θα σας το αφησει πρικα? θα επρεπε να εισαστε πιο σοβαροι σαν εταιρεια και να σεβεστε τη βαση σας που αυτη σας εχει φτασει εκει που σας εχει φτασει με πρωσοπικο μοχθο και εξοδα. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ:grin: :mad: :kill: :shoot: νμιζετε εσεις εκει πανω, ειμαι σιγουρος οτι καποιος τα διαβαζει, οτι οι συνεργατες της εταιρειας ειναι αρνια? υπαρχουν και αλλες εταιρειες αν εκει μεγαλα κεφαλια δεν το εχετε καταλαβει και εχετε αραξει σαν τους πολιτικους μας σε μια καρεκλα εχετε τοσο μεγαλη σοβαροτητα που τα ιδια τα στελεχη σας δεν απαντανε σε τηλεφωνα και οταν επιτελους απαντανε δινουν απαντηση η οποια ανιρειτε μετα απο μιση μερα το συμπερασμα ειναι οτι η εσεις εκει πανω ειστε καραγκιοζηδες η περνατε τους συνεργατες σας για βλακες, μονο που πιστευω οτι η συνομοταξια των βλακων δεν ειναι τοσο μγαλη οσοσ εσεις νομιζετε καλα λενε οι γεροντοτοτεροι οτι οσο πιο μεγαλος γινεσαι σε ισχυ τοσο τη ψωνιζεις. μονο που τοτες η πτωση ειναι παρα μα παρα πολυ ευκολη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Πάντως δεν μπορώ να πω... ευχαριστήθηκα την Χριστουγεννιάτικη προσφορά τους. ΔΩΡΕΑΝ ολα τα σταθερά-GR στις 25 Δεκ με εμπρόθεσμη εξόφληση. Να 'ταν κι άλλο!:D Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Τα λεμε αυτα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelosaa Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ:D :D ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΛΙΟΣΠΑΓΓΟΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 φίλε vazelosaa επαναλαμβάνεις τα ίδια και γίνεσαι κουραστικός. Εχω αναφερθεί κι εγώ στα προβλήματα 1-2 αλλά νομίζω πως δεν χρειάζεται να προβαίνεις σε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Στην τελική, οι αναγνώστες του forum δεν ενδιαφέρονται για τον αν εμείς πληρωνόμαστε η όχι. Οι προσφορές τους ενδιαφέρουν. Εκτός αυτού σου έχω στείλει PM αλλά δεν μου έχεις απαντήσει... Κανονίζουμε κάτι δυνατό ΟΛΟΙ μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Επικοινώνησε μαζί μου.:) Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelosaa Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΡΜ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΡΟΥΜ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ:mad: :angry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΡΜ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΡΟΥΜ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ:mad: :angry: 1ον. Εγω δεν είμαι απλήρωτος. 2ον. Επειδή έχουν αφήσει απλήρωτους τους συνεργάτες απαγορεύεται να κάνουν προσφορές για τους πελάτες τους;; Είσαι πολύ λογικός...:cry: 3ον. Αμα δεν βρίσκεις τον λόγο να μου στείλεις PM κάτσε και περίμενε με τους υπόλοιπους εγωιστές να πληρωθείτε... Βρές μόνος σου δικηγόρο και κάτσε και περίμενε να αντιμετωπίσεις μόνος σου ολόκληρη telePassport. Μετά μην με ρωτήσεις αν μπορείς να συμμετάσχεις στην ομαδική προσπάθεια που ετοιμάζεται... Εκτός αν δεν είσαι συνεργάτης της εταιρίας και ο μόνος σκοπός σου είναι να πλήξεις το όνομα της εταιρίας. Καθόλου απίθανο αφού ούτε τους up-lines σου δεν αξιώθηκες να μου πείς... Υ.Γ. Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι ενοχλητικό και σημαίνει οτι φωνάζεις... Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Νομίζω ότι το θέμα έχει ξεφύγει από τα όρια που καθορίζει ο τίτλος "TelePassport update" :lock: vazelosaa μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts