Vasileios Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Δε βρήκα κάτι σχετικό. Λίγη ακόμη βοήθεια; Πού λέει για τον αναλυτικό λογαριασμό; Eκει που λέει για τους καταναλωτές λέει ότι δικαιούνται δωρεάν τον αναλυτικό . Δεν λέει τίποτα για τον μηνιαίο λογαριασμό . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Eκει που λέει για τους καταναλωτές λέει ότι δικαιούνται δωρεάν τον αναλυτικό . Δεν λέει τίποτα για τον μηνιαίο λογαριασμό . Με λίγα λόγια βρήκαν "παραθυράκι". Δεν χρεώνουν τον αναλυτικό! Χρεώνουν την αποστολή.... Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Polu asxhma ta pragmata gia thn Tp :mad: Ma einai dunaton?H sugekrimenh etairia xtupouse tis times apo tis prwtes twra ti ginetai? E oxi kai xrewsh gia to logariasmo! Epishs siga ta waw me th mia wra astikes pleon to kanoun OLES auto. Epishs to dsl ths einai pragmatika apo ta poio akriba,ase pou den uparxei kalupsh. Legetai pws etoimazoun megales allages,as elpisoume kaluteres apo autes edw. Akomh na pw pws to gegonos oti mporei kaneis na *diwksei*ton Ote kai na parei TP einai kati to aksioshmeiwto,kala tha kane omws h etairia na sunexisei stis swstes kinhseis opws auth kai oxi opws oi teleutaies! :blink: ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Eκει που λέει για τους καταναλωτές λέει ότι δικαιούνται δωρεάν τον αναλυτικό . Δεν λέει τίποτα για τον μηνιαίο λογαριασμό . Οπότε δεν αντιβαίνει η απόφασή τους αυτή σε κάποια απαγορευτική σχετική απόφαση της ΕΕΤΤ, έτσι δεν είναι Nrg; Ή έχεις βρει κάτι άλλο που δεν το έχουμε εντοπίσει; ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Polu asxhma ta pragmata gia thn Tp :mad: Ma einai dunaton?H sugekrimenh etairia xtupouse tis times apo tis prwtes twra ti ginetai? E oxi kai xrewsh gia to logariasmo! Έχω την εντύπωση ότι θα πλήρωσε πααάρα πολύ ακριβά τη φορητότητα. Κι αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε διότι η φορητότητα και η χρέωση αποστολής λογαριασμού ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα. Αν η προώθηση των συνδέσεων SDSL συμφέρει τους συνεργάτες της να την προωθήσουν έκανε άριστα. Αλλιώς, θ' αργήσει να αποσβέσει τα έξοδα για τη φορητότητα. ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Epishs to dsl ths einai pragmatika apo ta poio akriba,ase pou den uparxei kalupsh. Akomh na pw pws to gegonos oti mporei kaneis na *diwksei*ton Ote kai na parei TP einai kati to aksioshmeiwto Ε δεν είναι και από τα πιο ακριβά. Ίσα-ίσα είναι από τα πιο φθηνά. Η τιμολόγηση για τις φωνητικές κλήσεις είναι από τις καλύτερες της αγοράς. Στα κινητά χρέωση ανά sec, με 30'' ελάχιστη. Και γιατί γλυτώνεις το πάγιο του ΟΤΕ. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Οπότε δεν αντιβαίνει η απόφασή τους αυτή σε κάποια απαγορευτική σχετική απόφαση της ΕΕΤΤ, έτσι δεν είναι Nrg; Ή έχεις βρει κάτι άλλο που δεν το έχουμε εντοπίσει; Θεωρησα, οτι ειναι το ιδιο. Δεν πειραζει, θα την τιμωρησει ο κοσμος για τις απατεωνιες που κανει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Αν δεν κάνω λάθος ή Q-telecom. Με τιμη €0,175 Η για να το πουμε αλλιώς, δεν σου προσφέρει την δυνατότητα να μην έχεις πάντα αναγνώριση προκειμένου να έχεις χαμηλότερη τιμή. :) Απ' όσο ξέρω η Q χρεώνει τις κλήσεις προς κινητά ακριβότερα από τον ΟΤΕ. Δηλαδή προς cosmote 0.18 (ενώ ο ΟΤΕ 0,179), προς Vodafon 0.204 (ενώ ο ΟΤΕ 0,179), προς ΤΙΜ 0,175 (ενώ ο ΟΤΕ προς 0,184 (εδώ κάτι γίνεται) και προς τον εαυτόν της 0,18 (ενώ ο ΟΤΕ 0,229. αλλοίμονο αν δεν ήταν φθηνότερη κι εδώ!). Και με τον ΟΤΕ έχεις πάντα αναγνώρηση όταν καλείς σε κινητά. ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Θεωρησα, οτι ειναι το ιδιο. Δεν πειραζει, θα την τιμωρησει ο κοσμος για τις απατεωνιες που κανει. "Απατεωνιές"; Λίγο βαρύ μου ακούγεται. Δε θα συμφωνούσα εδώ μαζί σου. Επειδή χάρη στην πιστωτική της κάρτα που έχω, έχω κι επιπλέον -7% στον λογαριασμό μου, το βγάζω από κει αυτό το έξοδο με το πάρα-πάνω. Τους έστειλα φαξ να μ' ενημερώσουν αν γίνεται να μου στέλνουν μόνο με e -mail το λογαριασμό μου. Ξέρω ότι γίνεται γιατί στο παρελθόν που τον είχα χάσει μου τον έστειλαν αμέσως με e-mail. Αν μου απαντήσουν θετικά, θα σας ενημερώσω. ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Απ' όσο ξέρω η Q χρεώνει τις κλήσεις προς κινητά ακριβότερα από τον ΟΤΕ. Δηλαδή προς cosmote 0.18 (ενώ ο ΟΤΕ 0,179), προς Vodafon 0.204 (ενώ ο ΟΤΕ 0,179), προς ΤΙΜ 0,175 (ενώ ο ΟΤΕ προς 0,184 (εδώ κάτι γίνεται) και προς τον εαυτόν της 0,18 (ενώ ο ΟΤΕ 0,229. αλλοίμονο αν δεν ήταν φθηνότερη κι εδώ!). Και με τον ΟΤΕ έχεις πάντα αναγνώρηση όταν καλείς σε κινητά. Δεν τα ξέρεις καλά. Η q χρεώνει 0,175 πρός όλες τις εταιρίες. Πάντα αναγνώριση, χρέωση ανα δευτ μετά τα πρώτα 30 δευτ (σε αντίθεση με το 1787 που χρεώνει ανά 30 δευτ)... Α, ο ΟΤΕ στο Isdn δε χρεώνει τον αναλυτικό έτσι δεν είναι; Απλά είναι ένας άλλος τρόπος για να αυξήσει το πάγιο κατά μισό ευρώ η Tph Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 "Απατεωνιές"; Λίγο βαρύ μου ακούγεται. Δε θα συμφωνούσα εδώ μαζί σου. Επειδή χάρη στην πιστωτική της κάρτα που έχω, έχω κι επιπλέον -7% στον λογαριασμό μου, το βγάζω από κει αυτό το έξοδο με το πάρα-πάνω. Τους έστειλα φαξ να μ' ενημερώσουν αν γίνεται να μου στέλνουν μόνο με e -mail το λογαριασμό μου. Ξέρω ότι γίνεται γιατί στο παρελθόν που τον είχα χάσει μου τον έστειλαν αμέσως με e-mail. Αν μου απαντήσουν θετικά, θα σας ενημερώσω. Εμενα δεν μου ακουγεται καθολου βαρυ. Μηπως προτιμας τον ορο "παγιο"? Τωρα αυτο με τη πιστωτικη φανταζομαι το λες για αστειο, δεν απευθεινεσαι σε παιδακια, στο υπενθυμιζω. Δεν τα ξέρεις καλά. Η q χρεώνει 0,175 πρός όλες τις εταιρίες. Πάντα αναγνώριση, χρέωση ανα δευτ μετά τα πρώτα 30 δευτ (σε αντίθεση με το 1787 που χρεώνει ανά 30 δευτ)... Α, ο ΟΤΕ στο Isdn δε χρεώνει τον αναλυτικό έτσι δεν είναι; Απλά είναι ένας άλλος τρόπος για να αυξήσει το πάγιο κατά μισό ευρώ η Tph Και προς Q κινητα μολις, 0,1225 :w00t: H Telepassport εκει που ηταν απο τις φθηνοτερες εχει γινει απο τις ακριβοτερες με το ρυθμο χρεωσης ανα 30 δευτερολεπτα στα κινητα αλλα και με το παγιο του 0,50 ευρω +ΦΠΑ. Στα κινητα η tps ειναι σαφως ακριβοτερη απο ολες τις εταιριες, εκτος αν μας κανει δωρο ενα χρονομετρο. :wacko: Ο ΟΤΕ τον αναλυτικο δεν το χρεωνει ειτε σε pstn ειτε σε isdn. Εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Συμφωνώ σε κάποια πράγματα αλλά φίλε μου είσαι υπερβολικός κι εσύ ή τουλάχιστον δεν τονίζεις κάποια πράγματα.Όσον αφορά τα προγράμματα SDSL η χρέωση με΄τα τα 30'' γίνεται ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!Άρα άκυρα κάποια σχόλια σου περί αυτού. Για τα προγράμματα με την SDSL.....μπορεί να μην είναι τα φθηνότερα(δυστυχώς) αλλά είναι ένα από τα φθηνότερα!Αν σε αυτά συνυπολογίσεις και ότι φεύγεις από τον ΟΤΕ με ΔΩΡΕΑΝ φορητότητα και ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και από ότι έχω μάθει ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ που παρέχει αυτή την υπηρεσία σε κάποιους η ταχύτητες είναι πολύ καλές και δεν ακούγονται γενικώς προβλήματα....εμένα με καλύπει.Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω κόμβο στην περιοχή μου! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Συμφωνώ σε κάποια πράγματα αλλά φίλε μου είσαι υπερβολικός κι εσύ ή τουλάχιστον δεν τονίζεις κάποια πράγματα.Όσον αφορά τα προγράμματα SDSL η χρέωση με΄τα τα 30'' γίνεται ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!Άρα άκυρα κάποια σχόλια σου περί αυτού. Για τα προγράμματα με την SDSL.....μπορεί να μην είναι τα φθηνότερα(δυστυχώς) αλλά είναι ένα από τα φθηνότερα!Αν σε αυτά συνυπολογίσεις και ότι φεύγεις από τον ΟΤΕ με ΔΩΡΕΑΝ φορητότητα και ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και από ότι έχω μάθει ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ που παρέχει αυτή την υπηρεσία σε κάποιους η ταχύτητες είναι πολύ καλές και δεν ακούγονται γενικώς προβλήματα....εμένα με καλύπει.Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω κόμβο στην περιοχή μου ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 :lol: :lol: :lol: Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.... :cool: Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Συμφωνώ σε κάποια πράγματα αλλά φίλε μου είσαι υπερβολικός κι εσύ ή τουλάχιστον δεν τονίζεις κάποια πράγματα.Όσον αφορά τα προγράμματα SDSL η χρέωση με΄τα τα 30'' γίνεται ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!Άρα άκυρα κάποια σχόλια σου περί αυτού. Για τα προγράμματα με την SDSL.....μπορεί να μην είναι τα φθηνότερα(δυστυχώς) αλλά είναι ένα από τα φθηνότερα!Αν σε αυτά συνυπολογίσεις και ότι φεύγεις από τον ΟΤΕ με ΔΩΡΕΑΝ φορητότητα και ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και από ότι έχω μάθει ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ που παρέχει αυτή την υπηρεσία σε κάποιους η ταχύτητες είναι πολύ καλές και δεν ακούγονται γενικώς προβλήματα....εμένα με καλύπει.Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω κόμβο στην περιοχή μου! Μα ποιος σου ειπε οτι μιλαω για το sdsl? Για το 1787 μιλουσα... Αλλα αφου με προκαλεις θα μιλησω για τη 2η και μεγαλυτερη απατεωνια. Παγιο στο voip, υπεραστικα στο voip, χρεωση μεταξυ των χρηστων voip ιδιας εταιριας :w00t: Θελεις και αλλα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Pragmati!An einai dunaton!To exei kai to ekmetaleuetai!xaxaxaxaxa!!! As afhsei tis arpaxtes kai as kanei pragmatika th diafora!Giati den eimaste mono emeis tou Myphone pou de tha thn epileksoume ALLA kai oloi autoi pou tha tous apothanuroume! ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Τώρα αυτό με την πιστωτική φαντάζομαι το λες για αστείο, δεν απευθύνεσαι σε παιδάκια, στο υπενθυμίζω Αφού δε θες να με πιστέψεις, σου προτείνω: http://www.telepassport.gr/newsletter.asp στη συνέχεια κάνε "κλικ" στο Newslwtter 3, και διάβασε για την ABG TELEPASSPORT VISA πάνω αριστερά στη σελίδα 2. Είμαι 2 χρόνια κάτοχός της κι έχω κερδίσει με τις προσφορές της εταιρείας για τους πελάτες της - κατόχους της πιστωτικής της κάρτας και τις εκπτώσεις 7% επί των λογαριασμών μου πάνω από 80 Ε. Κι επειδή είμαι και συνεπής πελάτισσα της ABG, η ΑΤΕ μου χάρισε τη συνδρομή και για τον δεύτερο χρόνο και τώρα θα πληρώσω 26 Ε συνδρομή για να απολαμβάνω τα προνόμιά της και 3ο χρόνο! ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Δεν τα ξέρεις καλά. Η q χρεώνει 0,175 πρός όλες τις εταιρίες. Πάντα αναγνώριση, χρέωση ανα δευτ μετά τα πρώτα 30 δευτ (σε αντίθεση με το 1787 που χρεώνει ανά 30 δευτ)... Έχεις δίκιο. Αλλά οι τιμές της για τιμές εναλλακτικού αποκλίνουν ελάχιστα από εκείνες του ΟΤΕ. ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ara ti kaneis s auth thn periptwsh?Pas se allo enallaktiko!!! Eukolo! ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ο ΟΤΕ τον αναλυτικο δεν το χρεωνει ειτε σε pstn ειτε σε isdn. Εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια. Ο ΟΤΕ χρεώνει τον πλήρη αναλυτικό λογαριασμό (δηλαδή αυτόν που γράφει και τις αστικές κλήσεις διάρκειας μικρότερης των 3 λεπτών) και τον αναλυτικό που εκδίδει για προηγούμενες από την τρέχουσα περιόδους χρήσεως. ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ara ti kaneis s auth thn periptwsh?Pas se allo enallaktiko!!! Eukolo! Της Q εννοώ. ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 NRG τι μου λες τώρα; -Το πάγιο το πληρώνεις για όλες τις υπηρεσίες και όχι μόνο για τηλεφωνία!!! -Οι κλήσεις μεταξύ χρηστών Telepasport γίνεται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ! -Ποιος σου είπε ότι δεν πρέπει να χρεώνονται οι κλήσεις τηλεφώνου όποια είδους τεχνολογία και αν χρησιμοποιείται;;;;;Δηλαδή θες ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ;;;Τότε από που θα έχει κέρδος η εταιρεία;;;; -Δεν ξέρω αν είναι VOIP ένα είναι όμως σίγουρο.....όσοι το έχουν μόνο θετικά έχουν να πουν για την ποιότητα φωνής(στο πρόγραμμα SDSL μιλάω)! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Αφού δε θες να με πιστέψεις, σου προτείνω: http://www.telepassport.gr/newsletter.asp στη συνέχεια κάνε "κλικ" στο Newslwtter 3, και διάβασε για την ABG TELEPASSPORT VISA πάνω αριστερά στη σελίδα 2. Είμαι 2 χρόνια κάτοχός της κι έχω κερδίσει με τις προσφορές της εταιρείας για τους πελάτες της - κατόχους της πιστωτικής της κάρτας και τις εκπτώσεις 7% επί των λογαριασμών μου πάνω από 80 Ε. Κι επειδή είμαι και συνεπής πελάτισσα της ABG, η ΑΤΕ μου χάρισε τη συνδρομή και για τον δεύτερο χρόνο και τώρα θα πληρώσω 26 Ε συνδρομή για να απολαμβάνω τα προνόμιά της και 3ο χρόνο! Εννοω οτι το επιχειρημα σου ειναι αστειο. Δηλαδη θα σε χαλαγε να μη πληρωνεις το παγιο αλλα να εχεις και 7% εκπτωση? Γι'αυτο ειπα δεν απευθεινεσαι σε παιδακια. Ο ΟΤΕ χρεώνει τον πλήρη αναλυτικό λογαριασμό (δηλαδή αυτόν που γράφει και τις αστικές κλήσεις διάρκειας μικρότερης των 3 λεπτών) και τον αναλυτικό που εκδίδει για προηγούμενες από την τρέχουσα περιόδους χρήσεως. Αρα δεν τον χρεωνει. Δεν νομιζω πολλοι να χρειαζονται τον πληρη αναλυτικο. NRG τι μου λες τώρα; -Το πάγιο το πληρώνεις για όλες τις υπηρεσίες και όχι μόνο για τηλεφωνία!!! -Οι κλήσεις μεταξύ χρηστών Telepasport γίνεται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ! -Ποιος σου είπε ότι δεν πρέπει να χρεώνονται οι κλήσεις τηλεφώνου όποια είδους τεχνολογία και αν χρησιμοποιείται;;;;;Δηλαδή θες ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ;;;Τότε από που θα έχει κέρδος η εταιρεία;;;; -Δεν ξέρω αν είναι VOIP ένα είναι όμως σίγουρο.....όσοι το έχουν μόνο θετικά έχουν να πουν για την ποιότητα φωνής(στο πρόγραμμα SDSL μιλάω)! - Ενα μερος του παγιου παει και στο voip. Βρες μου ενα παροχο voip που εχει παγιο, και θα πω οκ καλα κανει και εχει και η Tp. - Στο site της tp λεει οτι χρεωνονται : Εθνική Κλήση μεταξύ συνδρομητών ΤΡΗ Online Πανελλαδικά 0,019 €/λεπτο. - Δεν ειπα πουθενα οτι δεν πρεπει να χρεωνονται ολες οι κλησεις. Ειπα: Απαγορευεται να χρεωνονται οι κλησεις μεταξυ των χρηστων, και επισης απαγορευεται να υπαρχει υπεραστικη κληση. Παλι θα ηθελα να μου δειξεις εναν voip provider που χρεωνει τις κλησεις μεταξυ των χρηστων του, αλλα και εχει υπεραστικη κληση. - Δεν διαφωνω οτι εχει καλη ποιοτητα. Και εγω με το evoice & το voipbuster ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Το ενα χρεωνει 0,018/λεπτο και το αλλο δωρεαν. Βρες τη διαφορα.... Τα παραπανω βεβαια ισχυουν και για το adsl phone της vivodi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 -Το πάγιο το πληρώνεις ΓΙΑ ΟΛΑ!Στο ΟΤΕ δεν πληρώνεις πάγιο;Τι δηλαδή...επειδή χρησιμοποιεί τεχνολογία VOIP; -Λέει ότι χρεώνονται ΑΛΛΑ αν ενεργοποιήσεις μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλά το πρόγραμμα με το SDSL είναι ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ,δηλαδή μεταξύ συνδρομητών της Telepassport! -Γιατί να μην χρεώνει ρε συ την υπεραστική κλήση;Όπως είπα και πριν..."επειδή χρησιμοποιεί τεχνολογία VOIP;;"!!!!ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ στο οποίο ΠΑΛΙ πλήρωνες ξεχωριστά τις κλήσεις!Απλώς τώρα τις πληρώνεις φθηνότερα! -Είτε σου αρέσει είτε όχι είσαι υπερβολικός!Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν μπορεί να ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!!!ΔΕΝ γίνεται!Δεν είναι ΟΤΕ!Δεν έχει κάποιον ΜΕΓΑΛΟ από πίσω!Μπορεί σίγουρα να χαμηλώσει τις τιμές!Δεν διαφωνώ αλλά μην μας λες τέτοιες υπερβολές! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 -Το πάγιο το πληρώνεις ΓΙΑ ΟΛΑ!Στο ΟΤΕ δεν πληρώνεις πάγιο;Τι δηλαδή...επειδή χρησιμοποιεί τεχνολογία VOIP; Ε ναι το οτι ειναι voip δεν σου αρκει για να μη πληρωνεις παγιο? :blink: Συγκρινεις το κοστος του συμβατικου τηλεφωνου με το voip? Ξερεις οτι no-internet σημαινει no-phone για το voip? Παλι προτοτυπουμε βλεπω, πουθενα στο πλανητη δε χρεωνουν παγιο για το voip και οι 2 αγαπητες μας εταιριες εχουν παγιο για voip!! Αν ηξερες τι σημαινει voip θα καταλαβαινες! -Λέει ότι χρεώνονται ΑΛΛΑ αν ενεργοποιήσεις μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλά το πρόγραμμα με το SDSL είναι ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ,δηλαδή μεταξύ συνδρομητών της Telepassport! Καλο αυτο!Καλο θα ηταν να μεινει μονιμα. -Γιατί να μην χρεώνει ρε συ την υπεραστική κλήση;Όπως είπα και πριν..."επειδή χρησιμοποιεί τεχνολογία VOIP;;"!!!!ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ στο οποίο ΠΑΛΙ πλήρωνες ξεχωριστά τις κλήσεις!Απλώς τώρα τις πληρώνεις φθηνότερα! Αν ειχες χρησιμοποιησει ποτε voip θα με καταλαβαινες. Καμια εταιρια δεν χρεωνει υπεραστικη κληση. Απλα λεει πχ Greece Χ/λεπτο Italy χ/λεπτο. Δε λεει Υπεραστικο τοσο, Αστικο τοσο :w00t: -Είτε σου αρέσει είτε όχι είσαι υπερβολικός!Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν μπορεί να ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!!!ΔΕΝ γίνεται!Δεν είναι ΟΤΕ!Δεν έχει κάποιον ΜΕΓΑΛΟ από πίσω!Μπορεί σίγουρα να χαμηλώσει τις τιμές!Δεν διαφωνώ αλλά μην μας λες τέτοιες υπερβολές! Εγω φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα, μιας και δε πληρωνω νταβατζιλικια. Εσας προσπαθω να ξυπνησω. Με τετοιους ορους χιλιες φορες στον ΟΤΕ, παρα νταβατζιλικι voip. Για τσεκαρε λιγο τι προσφερουν οι αλλες εταιριες... http://www.voipbuster.com http://www.skype.com http://www.evoice.gr http://www.broadvoice.com Ενα μικρο δειγμα ειναι αυτο, υπαρχουν χιλιαδες αλλες εταιριες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts