Jump to content

TelePassport update

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλά νέα ανακοινώθηκαν σήμερα απο την εταιρία στους συνεργάτες.

Τηλεφωνια μέσω sDSL

-Δωρεάν όλες οι Εθνικές κλήσεις μεταξύ συνδρομητών tp Voice&Web

-Δωρεάν υπηρεσία φορητότητας για την υπηρεσία tp Voice&Web

-Μείωση παγίων

128 €39 -> €29

256 €49 -> €39

384 €55 -> €45

512 €79 -> €65

-Το κόστος εγκατάστασης παραμένει δωρεάν και συνεχίζει να παρέχει 1ωρα + 1ωρα αστικά + υπεραστικά καθε μηνα για ενα χρόνο.

1787

-Οποιος πελάτης (παλιός ή νέος) ενεργοποιήσει την προεπιλογή μέχρι 31/12 κερδίζει μία ώρα αστικά κάθε μήνα για ένα χρόνο.

-Η αποστολή λογαριασμού θα χρεώνεται €0,50

-Η κλήση προς το 13899 θα χρεώνεται €0,0381 απο σταθερο.

Ελευθερο internet.

-Δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στο internet χωρίς πάγιο στον αριθμό 8012000200 με χρέωση στον ΟΤΕ €0,026

• Απαντήσεις 113
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολλά νέα ανακοινώθηκαν σήμερα απο την εταιρία στους συνεργάτες.

Τηλεφωνια μέσω sDSL

-Δωρεάν όλες οι Εθνικές κλήσεις μεταξύ συνδρομητών tp Voice&Web

-Δωρεάν υπηρεσία φορητότητας για την υπηρεσία tp Voice&Web

-Μείωση παγίων

128 €39 -> €29

256 €49 -> €39

384 €55 -> €45

512 €79 -> €65

-Το κόστος εγκατάστασης παραμένει δωρεάν και συνεχίζει να παρέχει 1ωρα + 1ωρα αστικά + υπεραστικά καθε μηνα για ενα χρόνο.

1787

-Οποιος πελάτης (παλιός ή νέος) ενεργοποιήσει την προεπιλογή μέχρι 31/12 κερδίζει μία ώρα αστικά κάθε μήνα για ένα χρόνο.

-Η αποστολή λογαριασμού θα χρεώνεται €0,50

-Η κλήση προς το 13899 θα χρεώνεται €0,0381 απο σταθερο.

Ελευθερο internet.

-Δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στο internet χωρίς πάγιο στον αριθμό 8012000200 με χρέωση στον ΟΤΕ €0,026

Ενα γενικο :down:

Ενα γενικο :down:

Kαι απο μένα το ίδιο :down:

Η χρέωση προς το 13899 είναι γνωστή στο φόρουμ εδώ και λίγο καιρό. Τώρα τη δημοσιοποιούν; Και τι πρακτική είναι αυτή που πρώτα αλλαζουν τη χρέωση και μετά ενημερώνουν τους συνεργάτες;;; Εμείς πότε θα ενημερωθούμε;

Εκείνο τον ληστρικό ρυθμό χρέωσης ανά 30 δευτ πότε θα τον αλλάξουν;

Η χρέωση προς το 13899 είναι γνωστή στο φόρουμ εδώ και λίγο καιρό. Τώρα τη δημοσιοποιούν; Και τι πρακτική είναι αυτή που πρώτα αλλαζουν τη χρέωση και μετά ενημερώνουν τους συνεργάτες;;; Εμείς πότε θα ενημερωθούμε;

Να προσθεσω : Εκτος απο το ρυθμο χρεωσης στα κινητα βαλανε τωρα και 0,50 Ευρω χρεωση αποστολης λογαριασμου. Το οποιο ειναι παρανομο, ο λογαριασμος πρεπει να αποστελεται δωρεαν συμφωνα με την ΕΕΤΤ. Οι μειωσεις στο dsl πολυ μικρες. Εκει που ηταν η φθηνοτερη εταιρια σταθερης, εχει γινει αν οχι η ακριβοτερη απο τις ακριβοτερες :down:

Η χρέωση προς το 13899 είναι γνωστή στο φόρουμ εδώ και λίγο καιρό. Τώρα τη δημοσιοποιούν;

Νομίζω ότι έχει δημοσιοποιηθεί η είδηση αυτή προ καιρού από τον ΟΤΕ, ο οποίος θα προβαίνει και στη χρέωση του 13899.

Η χρέωση ανά 30'' δεν ισχύει απ' όσο ξέρω για τις συνδέσεις SDSL. Άλλωστε κάποιος μπορεί μέσω της Telepassport να πάρει και σύνδεση με το ΤΙΜ 120 ή 240 με μεταφορά του ανεκμετάλλευτου χρόνου ομιλίας τον επόμενο μήνα και με 1 ώρα δωρεάν αστικές κλήσεις κάθε μήνα από το σταθερό του που έχει σύνδεση με telepassport.

Όσο για τη χρέωση αποστολής λογαριασμού, σκέφτομαι να την αντιμετωπίσω ζητώντας από την εταιρεία να μη μου αποστέλλει το λογαριασμό μου μέσω ΕΛ.ΤΑ., αλλά με e-mail ή fax.

Πιστεύω ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του ή τις λύσεις του κι αυτές πρέπει να αναζητούμε. Για μένα τα προβλήματα είναι πρόκληση για ελιγμό. Άλλωστε έτσι θα εφαρμοστεί κι ο νόμος δράσης - αντίδρασης!

ΧΡΥΣΑ

Να προσθεσω : βαλανε τωρα και 0,50 Ευρω χρεωση αποστολης λογαριασμου. Το οποιο ειναι παρανομο, ο λογαριασμος πρεπει να αποστελεται δωρεαν συμφωνα με την ΕΕΤΤ.

Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις ΄κάτι περισσότερο πάνω σ' αυτό;

ΧΡΥΣΑ

Νομίζω πως το γενικό :down: που εκφράζετε είναι ισοπεδοτικό.

Ανακοινώθηκε φορητότητα στην σταθερή και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ και το μόνο που έχετε να πείτε είναι ενα γενικό :down: ;;

Δεν σας άρεσαν οι δωρεάν εθνικές κλήσεις;; Χωρίς περιορισμό.Και ταυτόχρονα τις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές για κινητά με ρυθμό ανα sec μετά τα 30'';;

Σίγουρα τα παγια μπορούσαν να πέσουν κι άλλο. Ειδικά της 512.

Πάρ'ολα αυτά πόσο στοιχίζει μία otenet Bundle 384; €34,80.

Η 384 της tp κοστίζει €45 και περιλαμβάνει και τις 2 γραμμές τηλεφώνου.

Είναι περιττό να μιλήσουμε για την κορυφαία ποιότητα :!: internet που προσφέρει η tp καθώς και οτι μιλάμε για sDSL και οχι aDSL.

-Τα €0,50 τα βρίσκω απαράδεκτα. Ας φτιάξουν πρώτα e-bill και μετά ας βάλουν χρέωση. Τουλάχιστον υπάρχουν τα PassPoints για την Δωρεάν εξόφληση του λογαριασμού οπότε το κακό περιορίζεται.

-Αν ο ρυθμός ανα 30'' είναι ληστρικός τότε τι να πούμε για τους υπόλοιπους με ελάχιστη χρέωση τα 60''!!! Και με τιμές €0,170 και πάνω και οχι €0,159 που έχει η tp.

Μακάρι να ήταν ανα sec, μην τα ξαναλέμε όμως αυτά. Το έχουμε αναλύσει βαθειά το θέμα αυτό.

Μακάρι να βάλουν κόμβους για να μπορούν όλοι να βάλουν sDSL.

Με φορητότητα, δωρεάν εγκατάσταση και χρόνο ομιλίας, flat-rate internet, πολύ καλές τιμές τηλεφωνίας και δωρεάν Εθνικές κλήσεις νομίζω οτι είναι πολύ δελεαστικό πακέτο... αχ ρε κάλυψη..... :cry:

Νομίζω ότι έχει δημοσιοποιηθεί η είδηση αυτή προ καιρού από τον ΟΤΕ, ο οποίος θα προβαίνει και στη χρέωση του 13899.

Η χρέωση ανά 30'' δεν ισχύει απ' όσο ξέρω για τις συνδέσεις SDSL. Άλλωστε κάποιος μπορεί μέσω της Telepassport να πάρει και σύνδεση με το ΤΙΜ 120 ή 240 με μεταφορά του ανεκμετάλλευτου χρόνου ομιλίας τον επόμενο μήνα και με 1 ώρα δωρεάν αστικές κλήσεις κάθε μήνα από το σταθερό του που έχει σύνδεση με telepassport.

Όσο για τη χρέωση αποστολής λογαριασμού, σκέφτομαι να την αντιμετωπίσω ζητώντας από την εταιρεία να μη μου αποστέλλει το λογαριασμό μου μέσω ΕΛ.ΤΑ., αλλά με e-mail ή fax.

Πιστεύω ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του ή τις λύσεις του κι αυτές πρέπει να αναζητούμε. Για μένα τα προβλήματα είναι πρόκληση για ελιγμό. Άλλωστε έτσι θα εφαρμοστεί κι ο νόμος δράσης - αντίδρασης!

Δεν κατάλαβα τι εννοείς στην αρχή; Υπονοείς ότι ο ΟΤΕ επέβαλε τη χρέωση; Αν είναι έτσι κάνεις λάθος. Η χρέωση επιβάλλεται από την εταιρία η οποία και εισπράτει από τον ΟΤΕ τα χρήματα που της αναλογούν

Πέρσι είχα ζήτησα από την tph να μου στείλει αναλυτικό λογαριασμό με email γιατί δεν είχα λάβει το φάκελο (δεν έχω sdsl απλώς 1787). Μου είπαν δε γίνεται με μαιλ και δεν έστειλαν. Ελπίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θα σου θυμίσω ότι πέρσι τους είχα στείλει 2 φορές μαιλ και 'εκαναν κάτι μήνες να μου απαντήσουν. Αυτό προδικάζει τι σε περιμένει. Τώρα αν είσαι συνεργάτης πιθανόν αλλάζουν τα πράγματα.

Το φαξ θα μου κοστίσει, δεν είναι δωρεάν(μελάνι, χαρτί). Έτσι αν ο λογαριασμός είναι λίγο μεγάλος (γύρω στις 10 σελιδες) θα είναι μια η άλλη με τα 50 λεπτά, μάλλον περισσότερο αν έχεις inkjet fax

Και επιτέλους αν θέλει να χρεώνει τον αναλυτικό ας κάνει Online billing και μετά ας χρεώσει. Επίσης η διαθεσιμότητα του sdsl είναι πολύ μικρή, αφορά πολύμικρό κομμάτι της χώρας

Oσο για τη χρέωση ανα 30 δευτ, η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών της tph είναι μέσω 1787 και όχι sdsl, άρα δεν τους αφορά αυτό που λες.

Όσον αφορά την μείωση των παγίων στο SDSL(flat rate internet, 2 κανάλια φωνής) είναι καλοδεχούμενη :up: .

128/128 €29

256/256 €39

384/384 €45

Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις μεταξύ συνδρομητών SDSL.

Υπολογίστε και το πάγιο για την ISDN που γλιτώνει κάποιος (€17) αν επιλέξει τα συγκεκριμένα προγράμματα, τότε οι τιμές είναι φανταστικές!!!

Τώρα για

- τον ρυθμό χρέωσης προς κινητά Ελλάδας ανά 30'' στο 1787

- την κάλυψη του SDSL πανελλαδικά

- την χρέωση αποστολής λογαριασμού €0,50

ουδέν σχόλιο :whistle: :whistle: :whistle: :down: :down: :down:

Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις ΄κάτι περισσότερο πάνω σ' αυτό;

http://www.eett.gr/gr_pages/index2n.htm

Εκει που λεει για τον αναλυτικο λογαριασμο.

Παγιο στην εναλλακτικη??????? ΜΠΟΥ! :w00t:

Ρε ουστ...

Υπολογίστε και το πάγιο για την ISDN που γλιτώνει κάποιος (€17) αν επιλέξει τα συγκεκριμένα προγράμματα, τότε οι τιμές είναι φανταστικές!!!

Μιλαμε για voip, οποτε ειναι αυτονοητο οτι οι κλησεις μεταξυ συνδρομητων θα επρεπε να ειναι δωρεαν. Οπως επισης και να μην υπαρχουν υπεραστικες κλησεις :wacko: Το ιδιο ισχυει και για τη βιβοντι βεβαια.

1787

-Η αποστολή λογαριασμού θα χρεώνεται €0,50-Η κλήση προς το 13899

τι θα χρεωνεται? σιγα μη τους παρακαλαω να μου στειλουν και αναλυτικο!! :w00t:

Never Give Up:!:

Join friend!

τι θα χρεωνεται? σιγα μη τους παρακαλαω να μου στειλουν και αναλυτικο!! :w00t:

Παρεις δεν παρεις αναλυτικο το παγιο (0,50) θα το πληρωσεις. Οποτε αλλαξε εναλλακτικο ;)

Παρεις δεν παρεις αναλυτικο το παγιο (0,50) θα το πληρωσεις. Οποτε αλλαξε εναλλακτικο ;)

Λογική: Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι...

nrg κι εγώ δεν συμφωνώ με τα 0,50 αλλά δεν το θεωρώ λόγο να κόψεις τον εναλλακτικό.

Εκτός εαν γνωρίζεις ακριβώς τι χρήση τηλεφώνου κάνει, πράγμα που δεν νομίζω....

Λογική: Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι...

nrg κι εγώ δεν συμφωνώ με τα 0,50 αλλά δεν το θεωρώ λόγο να κόψεις τον εναλλακτικό.

Εκτός εαν γνωρίζεις ακριβώς τι χρήση τηλεφώνου κάνει, πράγμα που δεν νομίζω....

α) Χρεωση ανα 30" στα κινητα.

β) Παγιο 0,50 Ευρω.

γ) Εξτρα χρεωση για να εχεις αναγνωριση στις κλησεις προς κινητα.

Αυτα φτανουν νομιζω για να τιμωρησει κανεις την εταιρια. Υπαρχουν και φθηνοτεροι, οτι χρηση και αν κανεις.

Λογικη: Με κοροιδευουν, το ανεχομαι.

Λογικη: Με κοροιδευουν, το ανεχομαι.

-Γιατί δεν μιλάει κανείς :X για την ελάχιστη χρέωση των άλλων εναλλακτικών 60'' στα κινητά;; Αυτό δεν αγγίζει κανέναν; Μόνο η TelePassport σας φταίει;

-Γιατί κοιτάτε ΜΟΝΟ τα αρνητικά;;

-Σας χάλαγε η καλοκαιρινή προσφορά υπεραστικά=αστικά :w00t:

-Σας χαλάνε οι 12 ώρες αστικές με την προεπιλογή;

-Σας χαλάει το δωρεάν ασύρματο; (υπο προυποθέσεις)

-Νομίζω πως η ποιότητα συνδιαλέξεων είναι πλεόν απο τις καλύτερες. (Κάποτε όλοι την κατηγορούσαν για ποιότητα.) Τωρα που όλα είναι οκ δεν μιλάει κανένας.

Αν για όλα αυτά το μόνο που έχετε να πείτε είναι ένα γενικό :down: και δεν έχετε καμμία άλλη άποψη ή προτιμάτε να σχολιάζετε μονο ότι βρίσκετε στραβό... δικαίωμα σας αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω σωστό.

Απάντησε κανένας στο πόσο στοιχίζει μια 384 σε άλλη εταιρία μαζί με την γραμμή τηλεφώνου;; :whistle:

Λοιπόν στην HOL η 384 έχει 41 ευρώ

Δες στην σελίδα http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;19

20 μήνες ADSL με 218,10 δηλαδή 10,905 τον μήνα

+ 15,40 το πάγιο ISDN γραμμής ( για να έχω τα δύο κανάλια)

+ 180 η γραμμή ΟΤΕ ADSL δηλαδή 15 τον μήνα

Σύνολο 41,305

Σε κάθε περίπτωση πληρώνω σε 12 άτοκες δόσεις άρα είναι σαν να πληρώνω σε μηνιαία βάση . και έχω υπεραστική και αστική τηλεφωνία με 0,018

Όσον αφορά την μείωση των παγίων στο SDSL(flat rate internet, 2 κανάλια φωνής) είναι καλοδεχούμενη :up: .

128/128 €29

256/256 €39

384/384 €45

Τώρα για

- τον ρυθμό χρέωσης προς κινητά Ελλάδας ανά 30'' στο 1787

- την κάλυψη του SDSL πανελλαδικά

- την χρέωση αποστολής λογαριασμού €0,50

ουδέν σχόλιο :whistle: :whistle: :whistle: :down: :down: :down:

Η τιμή ISDN του ΟΤΕ είναι 15,40 και όχι 17

Λοιπόν στην HOL η 384 έχει 41 ευρώ

Δες στην σελίδα http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;19

20 μήνες ADSL με 218,10 δηλαδή 10,905 τον μήνα

+ 15,40 το πάγιο ISDN γραμμής ( για να έχω τα δύο κανάλια)

+ 180 η γραμμή ΟΤΕ ADSL δηλαδή 15 τον μήνα

Σύνολο 41,305

Σε κάθε περίπτωση πληρώνω σε 12 άτοκες δόσεις άρα είναι σαν να πληρώνω σε μηνιαία βάση . και έχω υπεραστική και αστική τηλεφωνία με 0,018

Δηλ με €4 παραπάνω έχω sDSL, καλύτερες τιμές στα κινητά, και 1 μόνο λογαριασμό για όλες τις υπηρεσίες. Δεν είναι όμως κακή προσφορά και φαντάζομαι η κάλυψη θα είναι μακράν μεγαλύτερη αφού δεν κάνει αποδεσμοποίηση.

Πάντως λίγο μπέρδεμα το site της HOL... Δεν κατάλαβα κάτι. Σου δίνει γραμμές τηλεφώνου ή χρησιμοποιείς τηλεφωνία μέσω OTE και 4ψήφιου;

Δηλ με €4 παραπάνω έχω sDSL, καλύτερες τιμές στα κινητά, και 1 μόνο λογαριασμό για όλες τις υπηρεσίες. Δεν είναι όμως κακή προσφορά και φαντάζομαι η κάλυψη θα είναι μακράν μεγαλύτερη αφού δεν κάνει αποδεσμοποίηση.

Πάντως λίγο μπέρδεμα το site της HOL... Δεν κατάλαβα κάτι. Σου δίνει γραμμές τηλεφώνου ή χρησιμοποιείς τηλεφωνία μέσω OTE και 4ψήφιου;

Ναι πράγματι , βέβεα αν οι τιμές πέσουν και άλλο τον επόμενο χρόνο έιναι καλύτερα να μην δεσμευτεί κανείς .

Η ΗΟL σου δίνει τηλέφωνο ΟΤΕ αλλά και VOIP τηλέφωνο για να τηλεφωνάς με άπιαστες τιμές ειδικά στο εξωτερικό . ( 0,024 στις περισσότερες χώρες του κόσμου )

Απάντησε κανένας στο πόσο στοιχίζει μια 384 σε άλλη εταιρία μαζί με την γραμμή τηλεφώνου;; :whistle:

Σου απάντησε ο Βασίλειος παρακάτω. Είναι φτηνότερη η hol με ΟΤΕ έστω και κατά 4 ευρώ. Αρα δεν είναι ανταγωνιστική επιλογή, ασε που δεν τη βρίσκεις στις πιο πολλες περιοχές της Ελλαδας (to sdsl εννοώ). Επίσης οι τιμές των διεθνών κλήσεων της evoice είναι εκτός συναγωνισμού όπως επίσης και οι υπεραστικές-αστικές

Ελεος ακόμα και εσύ είχες παραδεχτεί ότι είναι απαράδεκτος ο ρυθμός χρέωσης προς κινητά τώρα γιατί το παρακάμπτεις;

Προσωπικά ενημέρωνω όλους τους γνωστούς μου να την εγκαταλείψουν. Οι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηση αυτό τον ληστρικό ρυθμό χρέωσης

Να προσθεσω : Εκτος απο το ρυθμο χρεωσης στα κινητα βαλανε τωρα και 0,50 Ευρω χρεωση αποστολης λογαριασμου. Το οποιο ειναι παρανομο, ο λογαριασμος πρεπει να αποστελεται δωρεαν συμφωνα με την ΕΕΤΤ. Οι μειωσεις στο dsl πολυ μικρες. Εκει που ηταν η φθηνοτερη εταιρια σταθερης, εχει γινει αν οχι η ακριβοτερη απο τις ακριβοτερες :down:
:down: sto site akoma grafi oti to 13899 einai dwrean kai to eixa pei prin ligo kairo syn to 0.50 stous logargiasmous ti to hthele malon synagonizontai me thn tim pios tha kanei ti megaliteri xazomara alla den kseroun oti o kosmos den koimate kai oti me vlakeies tha (thn kanoyn) pelates !!!re pollh akribo egine to xarti as baloun k..........o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kai gia na mhn leme mono gia thn telepass h coloumpia exei eksoda apostolis logargiasmou 0.90 enas apo tous logous pou thn ekopsa kai oti polles fores den epiane grammh me tipota gia 30 lepta peripou fantasou na exeis anaggh na pareis thlefono tote ti kaneis! :down: eksoda gia pio pragma re coloumpia telepass K.T.L gia ayto pou eiste ypoxrewmenh na mou dosete kai xvris na peite koubenta kai eseis thelete lefta re oust!!! :knife:

http://www.eett.gr/gr_pages/index2n.htm

Εκεί που λέει για τον αναλυτικό λογαριασμό.

Δε βρήκα κάτι σχετικό. Λίγη ακόμη βοήθεια; Πού λέει για τον αναλυτικό λογαριασμό;

ΧΡΥΣΑ

α)

γ) Έξτρα χρέωση για να έχεις αναγνώριση στις κλήσεις προς κινητά.

Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να μάθω ποιός εναλλακτικός πάροχος παρέχει αυτή την υπηρεσία δωρεάν.

ΧΡΥΣΑ

Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να μάθω ποιός εναλλακτικός πάροχος παρέχει αυτή την υπηρεσία δωρεάν.

Αν δεν κάνω λάθος ή Q-telecom. Με τιμη €0,175

Η για να το πουμε αλλιώς, δεν σου προσφέρει την δυνατότητα να μην έχεις πάντα αναγνώριση προκειμένο να έχεις χαμηλότερη τιμή. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...