aimilios Δημοσιεύτηκε November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2005 Τι έγινε ρε παιδιά; Έκανα μια αναζήτηση για το Civilization και διαπίστωσα ότι το καλύτερο turn based strategy δεν έχει το δικό του θέμα! Αν είναι ποτέ δυνατόν! :D Λοιπόν, μετά το Civilization III (όπου δεν μπορώ να πω ότι τα πήγα και ιδιαίτερα καλά σε προχωρημένο επίπεδο :O), πήρα και το Civ IV από γνωστό on-line «μαγαζί» :whistle:. Πρόλαβα μόνο να του κάνω μια εγκατάσταση και να δω ότι άλλαξε πολύ πράγμα. Το έχει παίξει κανείς; Εκτός από το Civ IV σχολιάζουμε και ότι γουστάρουμε για τα προηγούμενα έτσι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Γεια σου φιλε μου. Πρεπει επιγοντως να μας πεις εντυπωσεις για το Civ IV Αποψη μου μετα τα Civ I και Civ II τα υπολοιπα ηταν Γ.Τ.Π. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Όντως, το Civ III καταπληκτικό παιχνίδι. Απ΄τα ελάχιστα με τα οποία είχα κολλήσει με τις ώρες. Δεν ήξερα ότι βγήκε 4, τι καινούργιο έχει? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Γεια σου φιλε μου. Πρεπει επιγοντως να μας πεις εντυπωσεις για το Civ IV Αποψη μου μετα τα Civ I και Civ II τα υπολοιπα ηταν Γ.Τ.Π.Ε, όχι και ΓΤΠ το Civ III. Το βάθος του ήταν... αμέτρητο! Όσο για το Civ 4 θα το παίξω και θα σας πω. Μέχρι να το μάθω βέβαια, καλά κρασιά. Από αλλαγές νομίζω ότι είδα μονάδες scientist και great scientist (???). Είδα ακόμα θρησκείες... Α, και τα γραφικά είναι 3D πια (δεν με χάλαγε καθόλου το 2D εμένα, άλλωστε το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το παίζεις για τα γραφικά του). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Εμένα μού αρέσουν οι animated battles αν και μετά από 100άδες από δαύτες τις βαριέσαι τελικά. Το παιχνίδι είναι μνημειώδες!!! Βάθος αμέτρητο, μπορείς να παίζεις χρόνια, το ΙΙΙ το έπαιζα μέχρι πρόσφατα και καμία παρτίδα δεν ηταν ίδια με την προηγουμενη. Βέβαια διασκεδάζω. Μπερδεύω τα πολιτεύματα και τις θρησκείες και υποψιάζομαι (ας δει κάποιος αν γίνεται) ότι μπορείς να έχεις θεοκρατία και κομμουνισμό ταυτόχρονα. Μου αρέσει να κάνω αποβάσεις/προγεφυρώματα. Διαλέγω μια παραλιακή πόλη σε άλλη ήπειρο με πληθυσμό έως 7. Στέλνω ιππικό ή τανκς (ανάλογα με την εποχή) με transports και την καταλαμβάνω. Fortify τα πάντα στην πόλη έως ότου λήξει η αντίσταση και αρχίσει να παράγει culture. Βοηθά να χτίσεις ενα λιμάνι. Έτσι γονάτισα τη Γαλλία που μου είχε κηρύξει πόλεμο επειδή δεν της έδωσα τζάμπα μια τεχνολογία. Της πήρα αρχικά τη Sartres και μετά απ’ ευθείας Παρίσι και Ορλεάνη. Παρακαλούσε για ειρήνη. Αν μη τι άλλο, το παιχνίδι προσφέρεται για ανθρώπους με όραμα ή απλή μεγαλομανία :p . Όση ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει το να κατατροπωνεις animated βασιλιάδες. Την μεγαλύτερη πλάκα (φάτσα) την έχει ο Ρούζβελτ. Και η μουσική επική από πίσω του. Του πουλάω τεχνολογίες τέχνης. Πληρώνει καλά. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Οι δυνατότητες στο καινούργιο (IV) είναι πραγματικά άπειρες... :yahoo: Δυστυχώς δεν έχω βρεί ακόμα το χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Οι δυνατότητες στο καινούργιο (IV) είναι πραγματικά άπειρες... :yahoo: Δυστυχώς δεν έχω βρεί ακόμα το χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά... :(prepi na vris oposdipote alla an tha to pexis please pexe to tin hroniki stigmi pou tha ehis mprosta sou toulahiston 5 ores eleftheres gia arhi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Εμένα μού αρέσουν οι animated battles αν και μετά από 100άδες από δαύτες τις βαριέσαι τελικά. Το παιχνίδι είναι μνημειώδες!!! Βάθος αμέτρητο, μπορείς να παίζεις χρόνια, το ΙΙΙ το έπαιζα μέχρι πρόσφατα και καμία παρτίδα δεν ηταν ίδια με την προηγουμενη. Βέβαια διασκεδάζω. Μπερδεύω τα πολιτεύματα και τις θρησκείες και υποψιάζομαι (ας δει κάποιος αν γίνεται) ότι μπορείς να έχεις θεοκρατία και κομμουνισμό ταυτόχρονα. Μου αρέσει να κάνω αποβάσεις/προγεφυρώματα. Διαλέγω μια παραλιακή πόλη σε άλλη ήπειρο με πληθυσμό έως 7. Στέλνω ιππικό ή τανκς (ανάλογα με την εποχή) με transports και την καταλαμβάνω. Fortify τα πάντα στην πόλη έως ότου λήξει η αντίσταση και αρχίσει να παράγει culture. Βοηθά να χτίσεις ενα λιμάνι. Έτσι γονάτισα τη Γαλλία που μου είχε κηρύξει πόλεμο επειδή δεν της έδωσα τζάμπα μια τεχνολογία. Της πήρα αρχικά τη Sartres και μετά απ’ ευθείας Παρίσι και Ορλεάνη. Παρακαλούσε για ειρήνη. Αν μη τι άλλο, το παιχνίδι προσφέρεται για ανθρώπους με όραμα ή απλή μεγαλομανία :p . Όση ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει το να κατατροπωνεις animated βασιλιάδες. Την μεγαλύτερη πλάκα (φάτσα) την έχει ο Ρούζβελτ. Και η μουσική επική από πίσω του. Του πουλάω τεχνολογίες τέχνης. Πληρώνει καλά. θα σου πω κατι ξερεις τι ειναι να παιζεις on line τρεις μερες με ενα παιδι απο αμερικη και δυο γαλλους?.... ενα map τρεις μερες μια θα εκανα ντου στην αμερικη και οι γαλλοι σε εμενα μια εγω και οι αμερικη στους γαλλους και τελικα να μην εχουμε ουτε να φαμε και παιζουμε ουσιαστικα παο την αρχη?... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Έχω παίξει το Civ2 στο PSX,το Civ3 και εχθές πήρα και το Civ4. Έχει πολλές διαφορές με τα προηγούμενα με σημαντικότερη την επιλογή θρησκεύματος. Επίσης,έχουν πολύ απλουστευμένες όλες τις λειτουργίες κάνοντας το παιχνίδι αρκετά πιο εύχρηστο. Τέλος, τα γραφικά είναι απλά υπέροχα και 3D. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω on-line-κάτι μου λέει ότι θα φάω γερό κόλλημα. Επίσης θέλω να κάνω και μία αναφορά στο επιτραπέζιο παιχνίδι civilization το οποίο είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Προσφέρει άφθονες ώρες διασκέδασης με την παρέα και με λεπτομέρεια όπως και το pc game.Μόνο που απαιτεί τεράστειο χώρο :rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Στο παιχνίδι, ο Ελληνικός πολιτισμός έχει ηγέτη τον Μέγα Αλέξανδρο. Μάλλον εδώ δεν...πρόλαβε να περάσει η συνομωσία των αμερικανοευρωπαιοαλβανοτουρκων εναντίον της Μακεδονίας :lol: :lol: Έχετε παρατηρήσει ότι οι εργάτες οταν τους επιλέγεις απαντουν στη "μητρική" τους γλώσσα? "Περιμένω οδηγίες", "όπως διατάξετε". Αν επιλέξετε να ηγηθείτε των Περσών όλοι αυτοί θα μιλούν περσικά/φαρσί. Ένα nice touch που δείχνει πόσο προσεγμένο είναι το παιχνίδι. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Έχετε παρατηρήσει ότι οι εργάτες οταν τους επιλέγεις απαντουν στη "μητρική" τους γλώσσα? "Περιμένω οδηγίες", "όπως διατάξετε". Αν επιλέξετε να ηγηθείτε των Περσών όλοι αυτοί θα μιλούν περσικά/φαρσί. Ένα nice touch που δείχνει πόσο προσεγμένο είναι το παιχνίδι. Κάτι σαν το Age of Empires δηλαδή αλλά στο πιο... πληθωρικό του έτσι; :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Το συγκεκριμένο feature το είχε και το Age of Mythology. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Στο ΑοΕ επελεγες τον χωρικό και έλεγε "αχαγί?" ή κάτι τέτοιο. :p Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalliopi Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Παιδιά καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών στο civ4. έχω την ge force fx 5200 το θέμα είναι ότι κολλάει στον ήχο, στην εικόνα λίγο και δυσκολεύεται πολύ να μου δείξει τα θαύματα, τις τελευταίες φορές με πετάει έξω από το παιχνίδι τελείως ή μου βγάζει μία μπλε οθόνη ότι υπάρχει πρόβλημα στο nv4_disp ή τερματίζει τη λειτουργία του προγράμματος αλλά πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να ξεκολλήσει. στους τελευταίους 100 γύρους η κατάσταση είναι απελπιστική εσείς αντιμετωπίσατε κάτι παρόμοιο/ ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 (edited) Civilization Call to Power 2000, poly kalo. Edited January 30, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 kalliopi exo antimetopisi kai ego paromoia problimata kai exo mia Ati x600 PRO. Mallon einai bug toy paixnidiou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Με την εγκατάσταση του patch (ναι, το έβγαλαν κιόλας) λύνονται πολλά από τα προβλήματα των καρτών γραφικών και της CPU usage στα late stages του παιχνιδιού. Δοκιμάστε το και αν δεν σας κάνει, περιμένετε τους νέους οδηγούς. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 To CIVILIZATION ένας τίτλος για να θυμούντε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, σήμερα που η μόδα είναι τα on-line games στα internet cafe. Το αγόρασα και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές, αν και μου κάνει πολλά νερά, δηλ με πετάει έξω λόγω μάλον κάρτας γραφικών, αν και για το βιβλιαράκι του η κάρτα μου κάλυπτε τις ανάγκες των ελάχιστων απαιτήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 παιδιά για να παίξω civ IV σε lan χρειάζεται να πειράξω τίποτα στο router (να ανοίξω κανένα port?) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts