crAss Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος On 24/11/2024 at 9:29 ΜΜ, evris2013 said: Στο Α52 άργησε πολύ η ενημέρωση Οκτωβρίου, ήρθε 14 Νοεμβρίου, ίσως γι αυτό του Νοεμβρίου ήρθε πιο μπροστά στα Α52. Νομίζω και εγώ πως τέτοια καθυστέρηση έχει μόνο δύο πιθανές αιτίες. Ή υπάρχει κάποιο θέμα που πήγαν να λύσουν δεν τους βγήκε και το καθυστερούν μέχρι να το λύσουν ή πιο πιθανά όντως θα έρθει μια και καλή UI7/Android 15. Από την άλλη οι φήμες (πχ. https://www.sammyfans.com/2024/11/29/samsung-one-ui-7-release-date/) δείχνουν ότι έτσι και αλλιώς τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη θα δώσουν το UI7/Android 15, οπότε περιμένουμε στα τυφλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos1989 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Χαίρεται. Είμαι σχετικά πρόσφατα κάτοχος ενός A55 5G και αντιμετωπίζω συχνά το εξής πρόβλημα: Αν βρεθώ σε κάποια περιοχή με "κακό" σήμα τα δεδομένα πέφτουν σε ταχύτητα edge και το τηλέφωνο δεν επανέρχεται σε 4g/5g παρά μόνο αν ενεργοποιήσω και μετά απενεργοποιήσω το airplane mode ή κάνω reboot. Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο bug δεν εμφανίζεται πάντα όταν βρεθώ σε περιοχές με "κακό" σήμα, αλλά αρκετά συχνά. Έχω δοκιμάσει με NOVA και VODAFONE sim και έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Φυσικά έχω κάνει reset και στις ρυθμίσεις δικτύου/δεδομένων. Η έκδοση του λογισμικού που χρησιμοποιώ είναι η αναβάθμιση Οκτωβρίου 2024 (τελευταία έκδοση). Έχει βρει κανείς λύση ή ελπίζουμε σε επόμενη αναβάθμιση να λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, Giwrgos1989 said: Χαίρεται. Είμαι σχετικά πρόσφατα κάτοχος ενός A55 5G και αντιμετωπίζω συχνά το εξής πρόβλημα: Αν βρεθώ σε κάποια περιοχή με "κακό" σήμα τα δεδομένα πέφτουν σε ταχύτητα edge και το τηλέφωνο δεν επανέρχεται σε 4g/5g παρά μόνο αν ενεργοποιήσω και μετά απενεργοποιήσω το airplane mode ή κάνω reboot. Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο bug δεν εμφανίζεται πάντα όταν βρεθώ σε περιοχές με "κακό" σήμα, αλλά αρκετά συχνά. Έχω δοκιμάσει με NOVA και VODAFONE sim και έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Φυσικά έχω κάνει reset και στις ρυθμίσεις δικτύου/δεδομένων. Η έκδοση του λογισμικού που χρησιμοποιώ είναι η αναβάθμιση Οκτωβρίου 2024 (τελευταία έκδοση). Έχει βρει κανείς λύση ή ελπίζουμε σε επόμενη αναβάθμιση να λυθεί Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ξέρω πόσο αγχωτικό είναι. Εμένα λύθηκε από μόνο του μετά από ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα πρότεινα να γίνει επιλογή παρόχου χειροκίνητα μήπως και στρώσει γιατί το μόνο που έκανα εκεί ήταν να διαλέξω χειροκίνητα πάροχο. Μετά την επιστροφή το πρόβλημα απλά εξαφανίστηκε όταν προσγειώθηκα και συνδέθηκε στη Vodafone Ελλάδος. Τότε το είχα αποδόσει στο update του Ιουνίου αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Τελικά φτάσαμε στο σημείο να έχω λάβει το τελευταίο δίμηνο δύο αναβαθμίσεις στο α52 και καμιά στο Α55. Τι στο καλό κάνουν; Θα στείλουν μεγάλη αναβάθμιση μια και καλή ή το γύρισαν τώρα σε Xiaomi συνήθειες.... ( που και αυτή διαβάζω πάει σε μηνιαίες αναβαθμίσεις εφεξής) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 11 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Δεκέμβριος On 6/12/2024 at 10:30 ΠΜ, sgatzo said: Τελικά φτάσαμε στο σημείο να έχω λάβει το τελευταίο δίμηνο δύο αναβαθμίσεις στο α52 και καμιά στο Α55. Τι στο καλό κάνουν; Θα στείλουν μεγάλη αναβάθμιση μια και καλή ή το γύρισαν τώρα σε Xiaomi συνήθειες.... ( που και αυτή διαβάζω πάει σε μηνιαίες αναβαθμίσεις εφεξής) Κι εμένα το S24+ πήρε 2 αναβαθμίσεις από τη μέρα που το πήρα ένα παραδόξως το A55 τίποτα. Κι όλο μπαίνω και κοιτάζω από συνήθεια πιο πολύ αλλά.. 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Τρίτη στις 05:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:19 μμ Ρε παιδιά το παρακάνανε!! 18 Δεκεμβρίου αύριο ο μήνας και δεν έχουμε πάρει ακόμα update Νοεμβρίου; Λετε τελικά να παίζει ρόλο οι επεξεργαστές και συγκεκριμένα που δεν έχει snapdragon; 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. Τρίτη στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:58 μμ Έλα ντε....πρώτη φορά άργησαν τόσο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. Τετάρτη στις 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:41 πμ Καλημέρα σε όλους εσάς που έχετε την εμπειρία χρήσης του A55. Αξίζει η μετάβαση από Α52s - από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος - σε Α55; Αν αποφασίζατε τώρα επιλογή συσκευής, θα κάνατε την ίδια ή θα προτιμούσατε κάποιο άλλο μοντέλο και ποιο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Τετάρτη στις 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:06 πμ (edited) 25 minutes ago, green dragon said: Καλημέρα σε όλους εσάς που έχετε την εμπειρία χρήσης του A55. Αξίζει η μετάβαση από Α52s - από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος - σε Α55; Αν αποφασίζατε τώρα επιλογή συσκευής, θα κάνατε την ίδια ή θα προτιμούσατε κάποιο άλλο μοντέλο και ποιο; Ευχαριστώ! Άν έπρεπε τώρα να επιλέξω τηλέφωνο πάλι στο Α55 θα πήγαινα για τον λόγο οτι είναι καλός συνδυασμός τιμής με τα χαρακτηριστικά και ειδικά με το λογισμικό της Samsung που σε κερδίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες μάρκες. Όσο για την μετάβαση απο το Α52s εγώ θα σου πρότεινα να παραμείνεις εκεί. Μεγάλες διαφορές π.χ στο άνοιγμα των εφαρμογών με πολλές ανοιχτές να τρέχουν απο πίσω δεν θα δείς. Εγώ να φανταστείς πρίν το Α55 είχα το απλό Α52 4G με τον snapdragon 720G και κάτι που να με εντυπωσίασε για να πώ οτι έκανα μεγάλη μετάβαση δεν διαπίστωσα. Μόνο άν έχεις πτώση μπαταρίας και δεν θέλεις να την αλλάξεις πήγενε στο Α55. θα σου έλεγα να περιμένεις για το Α56.. Edited Τετάρτη στις 10:07 πμ by Nikos_96 1 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Απο του Οκτωβρίου πήγαμε κατευθείαν στου Δεκεμβρίου..Δέν βαριέσαι... 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Αναμενόμενο..😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Nikos_96 said: Απο του Οκτωβρίου πήγαμε κατευθείαν στου Δεκεμβρίου..Δέν βαριέσαι... Εμένα ακόμα με Οκτωβρίου είναι. Δεν μου έχει έρθει κάτι ακόμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Μόλις ήρθε και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 ώρα πριν, sgatzo said: Μόλις ήρθε και σε μένα Κι εδώ εν τέλει.. 😁 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts