monster1971 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου On 26/7/2024 at 5:30 ΜΜ, monster1971 said: Ευχαριστώ φίλε.θα την δοκιμασω ....κατέβασα την εφαρμογή τηλεφώνου της google.οντως αυτή είχε το TCL. Όλα καλά.την κρατάω. Όλα καλά με το Α.Το μόνο που μου την δίνει με την.σαμσουνγκ ειναι ότι όταν ζεσταθεί έστω και λίγο,τώρα παράδειγμα που γυρίζουμε παραλίες και το έχουμε παρμπρίζ για πλοήγηση,ρίχνει την φωτεινότητα πολύ, ενώ δεν βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης..είναι σπαστικό....τουλάχιστον λιγότερο από την χιαομι...αυτή το.εχει τερματίσει στην ζέστη...βγαζει μήνυμα γρηγορα,τα κλείνει όλα,δίκτυο,ίντερνετ και φωτεινότητα, άχρηστο το κινητό για κάνα τέταρτο η μέχρι να κρυώσει...μου έχει τύχει αυτό πολλές φορές μέσα στην πόλη και επαρχία στα βουνά,χωρίς αιρκοντισιον στο παρμπρίζ να μην ξέρω που να πάω με το κινητό off. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 40 minutes ago, monster1971 said: Όλα καλά με το Α.Το μόνο που μου την δίνει με την.σαμσουνγκ ειναι ότι όταν ζεσταθεί έστω και λίγο,τώρα παράδειγμα που γυρίζουμε παραλίες και το έχουμε παρμπρίζ για πλοήγηση,ρίχνει την φωτεινότητα πολύ, ενώ δεν βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης..είναι σπαστικό....τουλάχιστον λιγότερο από την χιαομι...αυτή το.εχει τερματίσει στην ζέστη...βγαζει μήνυμα γρηγορα,τα κλείνει όλα,δίκτυο,ίντερνετ και φωτεινότητα, άχρηστο το κινητό για κάνα τέταρτο η μέχρι να κρυώσει...μου έχει τύχει αυτό πολλές φορές μέσα στην πόλη και επαρχία στα βουνά,χωρίς αιρκοντισιον στο παρμπρίζ να μην ξέρω που να πάω με το κινητό off. και αν εβγαζε μυνημα ποιο το νοημα? παλι δε θα ειχες τηλεφωνο. Το να εχεις ενα κινητο στον ηλιο δεν ειναι η σωστοτερη χρηση και σωστα αλλος το κλεινει τελειως οπως η xiaomi σαν εταιρεια και αλλος χαμηλωνει φωτεινοτητα οπως η σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα σχετικά με την υπερθέρμανση των Xiaomi, το έχω παρατηρήσει κι εγώ, χωρίς ιδιαίτερα σκληρή χρήση, ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ, μιλάω για τον άμεσο ανταγωνιστή του Α55, το Redmi Note 13 Pro Plus. Σε Samsung, επειδή είχα εμπειρία, υπό πραγματικά σκληρές συνθήκες έβγαζε μήνυμα υπερθέρμανσης επομένως, βλέπω ότι συνεχίζεται η παράδοση, εύγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 40 minutes ago, tsimisde said: Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα σχετικά με την υπερθέρμανση των Xiaomi, το έχω παρατηρήσει κι εγώ, χωρίς ιδιαίτερα σκληρή χρήση, ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ, μιλάω για τον άμεσο ανταγωνιστή του Α55, το Redmi Note 13 Pro Plus. Σε Samsung, επειδή είχα εμπειρία, υπό πραγματικά σκληρές συνθήκες έβγαζε μήνυμα υπερθέρμανσης επομένως, βλέπω ότι συνεχίζεται η παράδοση, εύγε! Μεταξύ των δύο αναγκαστικων κακών προτιμω το Α.Ειναι ποιο die hard στα δύσκολα.... By the way έκανα μια σύντομη βουτιά το κινητό στην θάλασσα για μια φώτο υποβρύχια.μετα το ξεπλυνα με νερό....οπότε επιβαιβεωνω....είναι αδιαβροχο🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 8 ώρες πριν, monster1971 said: Μεταξύ των δύο αναγκαστικων κακών προτιμω το Α.Ειναι ποιο die hard στα δύσκολα.... By the way έκανα μια σύντομη βουτιά το κινητό στην θάλασσα για μια φώτο υποβρύχια.μετα το ξεπλυνα με νερό....οπότε επιβαιβεωνω....είναι αδιαβροχο🙂 Αδιάβροχο για το γλυκό νερό είναι, όχι για θάλασσα. Αφού δεν έπαθε τίποτα πάλι καλά! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Καμια καλή memory card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 14 ώρες πριν, monster1971 said: Όλα καλά με το Α.Το μόνο που μου την δίνει με την.σαμσουνγκ ειναι ότι όταν ζεσταθεί έστω και λίγο,τώρα παράδειγμα που γυρίζουμε παραλίες και το έχουμε παρμπρίζ για πλοήγηση,ρίχνει την φωτεινότητα πολύ, ενώ δεν βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης..είναι σπαστικό....τουλάχιστον λιγότερο από την χιαομι...αυτή το.εχει τερματίσει στην ζέστη...βγαζει μήνυμα γρηγορα,τα κλείνει όλα,δίκτυο,ίντερνετ και φωτεινότητα, άχρηστο το κινητό για κάνα τέταρτο η μέχρι να κρυώσει...μου έχει τύχει αυτό πολλές φορές μέσα στην πόλη και επαρχία στα βουνά,χωρίς αιρκοντισιον στο παρμπρίζ να μην ξέρω που να πάω με το κινητό off. Μπορείς να κατεβάσεις στους χάρτες Google την περιοχή που είσαι η θα πας κ να κάνεις χρήση κανονικά της εφαρμογής. Έχει στις ρυθμίσεις λήψη χαρτών offline 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 13 ώρες πριν, anastasiah said: Καμια καλή memory card? Kingston Canvas Go! Plus microSDXC 256GB Class 10 Στα 20 ευρο! δοκιμασμενη σε Go pro.οτι καλυτερο. αλλιως καρτα patriot απο 15 ευρο .αναφερομαι σε καρτες 256gb που θεωρω οτι ειναι υπερ αρκετα για κινητο τηλεφωνο. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 2 minutes ago, ktikti said: Kingston Canvas Go! Plus microSDXC 256GB Class 10 Στα 20 ευρο! δοκιμασμενη σε Go pro.οτι καλυτερο. αλλιως καρτα patriot απο 15 ευρο .αναφερομαι σε καρτες 256gb που θεωρω οτι ειναι υπερ αρκετα για κινητο τηλεφωνο. Συνήθως στις καρτες αποθηκεύετε φωτο και βίντεο; επίσης δεν είναι εύκολο αυτές να χαλάσουν να θέλουν format και να χαθούν τα αρχεία; το λεω γιατί δεν τις σωζω κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Just now, anastasiah said: Συνήθως στις καρτες αποθηκεύετε φωτο και βίντεο; επίσης δεν είναι εύκολο αυτές να χαλάσουν να θέλουν format και να χαθούν τα αρχεία; το λεω γιατί δεν τις σωζω κάπου φορματ κανεις πριν τις χρησιμοποιησεις,αλλα οχι δεν χαλαει η πρωτη που ειναι δοκιμασμενη....και αλλες τοσσες που εχω πιο απλες και σε κακομεταχειριση με κραδασμο..και πιεση νερου.ομως αυτος δεν ειναι και ο κανονας.μπακαπ καλο ειναι να κανεις 1 φορα το μηνα.υποθεση λιγων λεπτων. αυτες οι καρτες ειναι καθαρα για βιντεο και για γρηγορο μπακαπ.δηλαδη ενα μεγαλο αρχειο 1gb,θα κανει λιγοτερο απο 1 λεπτο να το αποθηκευσει στον υπολογιστη σου. εγω προσωπικα πλεον δεν χρησιμοποιω καρτες μνημης στα κινητα.επιλεγω μεγαλυτερη χωρητικοτητα σε gb στο κινητο. ομως οτι σημαντικο εχω σε εικονα και βιντεο.παντα τα αποθηκευω σε εναν otg ssd φορητο που εχω μαζι μου ευκολα και γρηγορα. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου On 29/7/2024 at 1:02 ΠΜ, anastasiah said: Καμια καλή memory card? Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από 10 χρόνια τις Sandisk. Ποτέ δεν είχα θέμα να χάσω αρχεία. Ναι, την SD τη χρησιμοποιώ μόνο για αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο, μουσικής, χαρτών. Τώρα έχω βάλει την extreme της Sandisk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Καλημέρα παιδιά Κάτοχος και εγω από εχτές. Με εντυπωσίασε η οθόνη του τηλεφώνου. Νομίζω δεν έχει αντίπαλο στα 270 e τιμή best price. Αυτο που δεν έχω καταφέρει είναι να έχω 5g... Έχω Vodafone και το προηγούμενο τηλέφωνο μου είχε 5 g Tι μπορώ να κάνω; όχι ότι τρελαίνομαι να έχω 5 g αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν πιάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 37 minutes ago, patrik said: Καλημέρα παιδιά Κάτοχος και εγω από εχτές. Με εντυπωσίασε η οθόνη του τηλεφώνου. Νομίζω δεν έχει αντίπαλο στα 270 e τιμή best price. Αυτο που δεν έχω καταφέρει είναι να έχω 5g... Έχω Vodafone και το προηγούμενο τηλέφωνο μου είχε 5 g Tι μπορώ να κάνω; όχι ότι τρελαίνομαι να έχω 5 g αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν πιάνω Καλημέρα.Εγω έχω παντού 5g όπου γυρίζω τουλάχιστον. Σπο επαρχία γράφω και σε δύσκολο σημείο.Με βονταφον επίσης.Τσεκαρε τις ρυθμίσεις σου ή κάνε τηλ στην εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Μίλησα με το τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου είπε ότι έχουν πρόβλημα στην περιοχή μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Όλα ok έπιασε σήμερα 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου On 25/7/2024 at 4:30 ΠΜ, panoslvd said: Οδηγίες για wipe catch https://m.youtube.com/watch?v=NtQRQStVT3A Το δοκίμασα σήμερα. Αρκετές φορές αλλά τίποτα. Όπως ακριβώς δείχνει το βίντεο. Μήπως επειδή όταν το συνδέω στο κομπιούτερ και το κλείνω αρχίζει η φόρτιση? Κι αν ναι ποια η ρύθμιση να μην φορτίζει όταν το συνδέω στον υπολογιστή γιατί δε τη θυμάμαι τώρα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Εχει παρει καποιος την διαφανη θηκη Spigen Ultra Hybrid να μας πεις αν ενοχλει το διαφανο οταν αναβει το φλας; https://www.skroutz.gr/s/51278307/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-Plastiko-2mm-Anthektiko-Diafano-Galaxy-A55-ACS07528.html Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, runner70 said: Εχει παρει καποιος την διαφανη θηκη Spigen Ultra Hybrid να μας πεις αν ενοχλει το διαφανο οταν αναβει το φλας; https://www.skroutz.gr/s/51278307/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-Plastiko-2mm-Anthektiko-Diafano-Galaxy-A55-ACS07528.html Δεν εμποδίζει και είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις, μόνο κιτρινίζει μετά από 5-6 μήνες, εξαιρετική θήκη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, sotosok said: Δεν εμποδίζει και είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις, μόνο κιτρινίζει μετά από 5-6 μήνες, εξαιρετική θήκη Φτου και λεγανε στο skroutz οτι δεν κιτρινιζει γιατι ειναι πολυκαρβονικη. Thanks. 😉 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου (edited) 1 hour ago, runner70 said: Φτου και λεγανε στο skroutz οτι δεν κιτρινιζει γιατι ειναι πολυκαρβονικη. Thanks. 😉 Θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς το σφραγίζει το κινητό δεν περνάει και η παραμικρή σκόνη μέσα, και από πτώσεις άθικτο Edited 5 Αυγούστου by sotosok 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 3 ώρες πριν, sotosok said: Θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς το σφραγίζει το κινητό δεν περνάει και η παραμικρή σκόνη μέσα, και από πτώσεις άθικτο Ναι καποιο θα παρω,ή την παραπανω ή το αλλο μοντελο ACS07537 που δεν εχει το πολυκαρβονικο. Απο οτι καταλαβα οι μονες διαφορες θα ειναι στην πλατη της θηκης που εχει η πρωτη ενα εξτρα layer για την προστασια του πισω τζαμιου. https://www.skroutz.gr/s/51245173/Liquid-Crystal-Back-Cover-Plastiko-Silikonis-Diafano-Galaxy-A55-ACS07537.html 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Μια ερώτηση σε εσάς που το έχετε ήδη. Έχετε σήμα κινητής εφάμιλλο του Α52s ή ισχύει αυτό που διάβασα ότι πέφτει συχνές σε edge κλπ. Γιατί αυτό μόνο με κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 4 minutes ago, sgatzo said: Μια ερώτηση σε εσάς που το έχετε ήδη. Έχετε σήμα κινητής εφάμιλλο του Α52s ή ισχύει αυτό που διάβασα ότι πέφτει συχνές σε edge κλπ. Γιατί αυτό μόνο με κολλάει Εγώ δεν έχω δεί ποτέ Edge. Πάντα 1-2 γραμμές με Volte μέσα στο σπίτι και 5G κανονικά. Με Cosmote αυτά. Αυτό που λές μήπως είναι όμως και θέμα κεραίας και το πόσο μακριά ή κοντά υπάρχει και κατα πόσο είναι αναβαθμισμένη απο τον πάροχο; Γιατί η Πελοπόννησος απο όσο ξέρω (τόπος που ζώ κ εγώ) είναι η περισσότερο αναβαθμισμένη... 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Nikos_96 said: Εγώ δεν έχω δεί ποτέ Edge. Πάντα 1-2 γραμμές με Volte μέσα στο σπίτι και 5G κανονικά. Με Cosmote αυτά. Αυτό που λές μήπως είναι όμως και θέμα κεραίας και το πόσο μακριά ή κοντά υπάρχει και κατα πόσο είναι αναβαθμισμένη απο τον πάροχο; Γιατί η Πελοπόννησος απο όσο ξέρω (τόπος που ζώ κ εγώ) είναι η περισσότερο αναβαθμισμένη... Καλημέρα.Εγω με vodafone,πότε δεν είδα edge,σήμα και ποιότητα κλήσης άψογη ακόμη και με μια γραμμή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου Με δύο κάρτες και δεν έχω δει ποτέ edge, το σήμα είναι λίγο χειρότερο από το Α52 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts