drivth Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου Καλημέρα, update με patch ιουνίου σήμερα πρωί.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 22 ώρες πριν, takpanos said: Αγορά σήμερα Εντωμεταξύ, το drele το είχε για μερικές ώρες σήμερα το πρωί. Τώρα "εκτός αποθέματος" και δεν ξέρουν πότε ξανά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου (edited) 6 ώρες πριν, nikolaosp said: Εντωμεταξύ, το drele το είχε για μερικές ώρες σήμερα το πρωί. Τώρα "εκτός αποθέματος" και δεν ξέρουν πότε ξανά.. Αυτή τη στιγμή το έχει σε γαλάζιο και μαύρο. Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα κάνω την νέα αναβάθμιση Ιουνίου. Χτες που το αγόρασα έκανα του Μαϊου που βγήκε πριν λίγες μερες. Σήμερα δε μου αναγνώριζε το δακτυλικό. Το έβγαλα και το ξαναπέρασα αλλά πάλι τα ίδια. Για να δούμε μήπως φτιάξει με την αναβάθμιση Η θήκη πάντως εξαιρετική https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/categories-thikes/samsung-thiki-back-cover-gia-samsung-galaxy-a55-diafani_4455096 Υ.Σ. Το δακτυλικό δείχνει να έφτιαξε μετά την αναβάθμιση Edited 28 Ιουνίου by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Τελικά με την αναβάθμιση έφτιαξε το δακτυλικο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) On 29/6/2024 at 10:30 ΠΜ, takpanos said: Τελικά με την αναβάθμιση έφτιαξε το δακτυλικο Σε μένα μια χαρά ήταν από πριν Edited 30 Ιουνίου by panoslvd 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου On 18/6/2024 at 3:57 ΜΜ, nikolaosp said: Μόλις παρέλαβα το Α55 και πριν ανοίξω το κουτί παρατηρώ πως οι σφραγίδες ασφαλείας στο πάνω και κάτω μέρος του κουτιού είναι διαφορετικές. Ανοίγω το κουτί και παραλαμβάνω ή πακετάρω και το στέλνω πίσω; Τι λέτε; Καλημερα, το πας πισω ειναι ανοιγμενη η συσκευη. 1 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου On 1/7/2024 at 11:30 ΠΜ, ea6gka said: Καλημερα, το πας πισω ειναι ανοιγμενη η συσκευη. Αυτό έκανα. Το επέστρεψα και 5 εργάσιμες μέρες μετά μου επιστράφηκαν τα χρήματά μου. Έτσι όπως είναι οι φωτογραφίες, με τα ίδια ακριβώς αυτοκόλλητα έχει συμβεί και σε φίλο που έχει ψωνίσει από διαφορετικό κατάστημα από μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου προσφατα πηρα σε μια φιλη μου το κινητο αυτο.εως τωρα ολα δουλευουνε μια χαρα.αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την συνδεση ενος smartwatch garmin 45s ,που απλα δεν το βλεπει το κινητο.δεν ειναι ανιχνευσιμο. ισως να παιζει ρολο οτι το ρολοι ειναι παλιο και ισως δεν αναγνωριζει το bluetooth 5.3 που ειναι το κινητο..δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. ξερει κανεις τι μπορει να παιζει γιατι ποτε δεν ειχα αθλητικα smartwatch και δεν ξερω τι να κανω... Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 48 minutes ago, ktikti said: προσφατα πηρα σε μια φιλη μου το κινητο αυτο.εως τωρα ολα δουλευουνε μια χαρα.αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την συνδεση ενος smartwatch garmin 45s ,που απλα δεν το βλεπει το κινητο.δεν ειναι ανιχνευσιμο. ισως να παιζει ρολο οτι το ρολοι ειναι παλιο και ισως δεν αναγνωριζει το bluetooth 5.3 που ειναι το κινητο..δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. ξερει κανεις τι μπορει να παιζει γιατι ποτε δεν ειχα αθλητικα smartwatch και δεν ξερω τι να κανω... εχεις δωσει οτι δικαιωματα χρειαζονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου ναι εχω δωσει.αλλωστε το ρολοι δουλευε πριν και δουλευει με ενα samsung a12 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Καλημέρα. Έχω το Α55 εδώ και περίπου δύο μήνες αλλά προς το παρον δεν το λειτουργώ ως βασική συσκευή. Μέχρι τώρα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτό με την χρήση που του έκανα. Όμως προχθές που δούλεψα για περίπου 1 ώρα το Google maps, έβγαλα ταυτόχρονα και 20 με 30 φωτογραφίες και ήταν συνδεδεμένο με Bluetooth με ένα Huawei gt2 η οθόνη έριξε παρά πολύ τη φωτεινότητα της και δεν επανέρχονταν στα κανονικά επίπεδα με τίποτε. Το κινητό ήταν απλά λίγο πιο ζεστό από το κανονικό! Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Είναι τόσο ευαίσθητο σε σημείο να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λογικά πλαίσια όταν η θερμοκρασία έξω είναι πάνω από 30 βαθμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Καλημέρα. Με την,συγκεκριμένη συσκευή δεν,έχει τύχει προς το παρόν...με άλλες συσκευές παλιότερα ναι ειδικά κάτω,από τον ήλιο με σκληρή χρήση έπαθα το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 1 ώρα πριν, george_21 said: Καλημέρα. Με την,συγκεκριμένη συσκευή δεν,έχει τύχει προς το παρόν...με άλλες συσκευές παλιότερα ναι ειδικά κάτω,από τον ήλιο με σκληρή χρήση έπαθα το ίδιο... Ευχαριστώ για την απάντηση! Επειδή εγώ δεν έκανα καθόλου σκληρή χρήση ίσως πρέπει να το πάω στη Samsung για έναν έλεγχο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου Γιατί όταν απαντάω σε κλήση κάνει μια μικρή δόνηση? Το έχω ανενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Πάντως κατεβάζοντας το good lock από galaxy store κάνεις ωραίες παραμετροποιησεις..υπάρχουν κ βίντεο με ιδέες στο YouTube., πχ αυτό το διπλό η τριπλό tap στην πλάτη του κινητού με το δάχτυλο βολεύει πολύ στο τι θέλεις να κάνει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Ηρθε το Patch Ιουλίου.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siberian Tiger Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Και μπορώ να πω, κρατώντας και μια πισινή 😂, ότι το δακτυλικο αποτύπωμα έφτιαξε επιτέλους!!! Ελπίζω να μην χαλάσει κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) On 11/7/2024 at 4:39 ΜΜ, Siberian Tiger said: Και μπορώ να πω, κρατώντας και μια πισινή 😂, ότι το δακτυλικο αποτύπωμα έφτιαξε επιτέλους!!! Ελπίζω να μην χαλάσει κάτι άλλο... Και μένα όπως έχω πει δουλεύει τελεια Edited 12 Ιουλίου by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους!! Επειδή σκοπεύω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος, από ποιο σκρουτζομαγαζο θα πρέπει να αγοραστεί για να έχω δύο χρόνια εγγύησης και να μπορώ να το πάω απευθείας στην smartec σε περίπτωση προβλήματος? Θα πρέπει να είναι Ευρώπης? Αυτό που κάναμε παλιά και το τσεκαραμε το imei στην samsung, χρειάζεται να γίνει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 7 ώρες πριν, johnycccccc said: Καλησπέρα σε όλους!! Επειδή σκοπεύω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος, από ποιο σκρουτζομαγαζο θα πρέπει να αγοραστεί για να έχω δύο χρόνια εγγύησης και να μπορώ να το πάω απευθείας στην smartec σε περίπτωση προβλήματος? Θα πρέπει να είναι Ευρώπης? Αυτό που κάναμε παλιά και το τσεκαραμε το imei στην samsung, χρειάζεται να γίνει? Ευχαριστώ Καλημέρα. Στην Samsung δεν έχεις τέτοια θέματα. Από όπου και να το πάρεις σε καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή όταν μας λέει το σκρουτζομάγαζο ότι δίνει δικιά του εγγύηση 2 χρόνια, μπορούμε να το πάμε στην smartec αντί να το δώσουμε σε αυτούς? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 8 minutes ago, johnycccccc said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή όταν μας λέει το σκρουτζομάγαζο ότι δίνει δικιά του εγγύηση 2 χρόνια, μπορούμε να το πάμε στην smartec αντί να το δώσουμε σε αυτούς? Εγώ το πήρα από drele....ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 3 ώρες πριν, johnycccccc said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή όταν μας λέει το σκρουτζομάγαζο ότι δίνει δικιά του εγγύηση 2 χρόνια, μπορούμε να το πάμε στην smartec αντί να το δώσουμε σε αυτούς? Φυσικά και μπορείς να το πας στη smartec. Να το γράψω διαφορετικά.... Αχρειαστο να είναι, αλλά μόνο εκεί θα το πας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Φυσικά και μπορείς να το πας στη smartec. Να το γράψω διαφορετικά.... Αχρειαστο να είναι, αλλά μόνο εκεί θα το πας! Να σαι καλά φίλε σευχαριστω πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου Ρε παιδιά σίγουρα έχει ξανααναφερθεί πολλές φορές, έψαξα λίγο πίσω αλλα δεν το βρήκα. Πώς φεύγει η γραμμή τέρμα κάτω στην οθόνη που έχω τις χειρονομίες αντί για τα κουμπιά; Ξέρει κάποιος να πεί στα γρήγορα; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts