Jump to content

Poco X6 5G

Don_VitoCorleone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα από 46 μέρες, κατάφερα να πάρω το ΟΚ για ξεκλείδωμα. Περιμένω τώρα 72 ωρες για να γίνει!

Αν δεν αλλάξει πολιτική η Χiaomi για το ξεκλείδωμα του bootloader δεν νομίζω οτι θα ξαναπάρω τηλέφωνό της.

Καλημέρα έχω το poco x6, και πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο με το poco x3 που ειχα σαν να κρατάω το ίδιο τηλέφωνο στο χέρι ,άσε που καποια παιχνίδια ανοίγουν ποιο γρήγορα στο παλιο.ΥΓ δεν το λέω αργό

9 ώρες πριν, tifozif1 said:

51 minutes ago, polinerios said:

Καλημέρα έχω το poco x6, και πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο με το poco x3 που ειχα σαν να κρατάω το ίδιο τηλέφωνο στο χέρι ,άσε που καποια παιχνίδια ανοίγουν ποιο γρήγορα στο παλιο.ΥΓ δεν το λέω αργό

Το X6 ειναι ενα οικονομικο smartphone μεσαιας κατηγοριας με 2.4 Ghz επεξεργαστη  το X3 που ειχες στα 2.3 Ghz αρα ειναι αρκετα κοντα αν ηθελες κατι αλλο θα επρεπε να κοιταξεις αλλες συσκευες με αυξημενες επιδοσεις.

Edited by s_nova

Με καλύπτει το συγκεκριμένο πλήρως ,απλά περίμενα κάτι παραπάνω μετά από 4 χρόνια χρήσης με το χ3 που το άλλαξα λόγου έλλειψης αποθηκευτικού χώρου 

1 minute ago, dragon11 said:

Ξέρετε πότε περίπου θα έρθει το HyperOs 2 ;

Μέσα στον μήνα έχουν πει. Αντε να καθυστερήσει μέχρι αρχές του επόμενου. 

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Στο global μου την έβγαλε.

Edit: μου αρέσει που μπορείς να βάλεις widget καιρού διάφορα που δείχνουν και το φεγγάρι 🌙 το βράδυ, επιτέλους. Όσο για την πυκνή διάταξη δεν παλεύεται με τίποτα, χάσαμε το 5x6, τι να γίνει τώρα ,δεν θα σκάσουμε για τέτοια τώρα...

Screenshot_2025-01-07-04-47-41-173_com.android.updater.jpg

Screenshot_2025-01-07-07-38-26-726_com.mi.globalminusscreen.jpg

Screenshot_2025-01-07-07-38-10-726_com.mi.globalminusscreen.jpg

Screenshot_2025-01-07-07-37-12-767_com.mi.android.globallauncher.jpg

Edited by rostropol

2 ώρες πριν, HRISA76 said:

Καλημερα, καλη χρονια. Κι εμενα το ιδιο.

Ποια έκδοση σου έβγαλε για το EUXM; Καλή χρονιά επίσης με υγεία.

Edited by rostropol

8 ώρες πριν, rostropol said:

Ποια έκδοση σου έβγαλε για το EUXM; Καλή χρονιά επίσης με υγεία.

IMG_20250107_161545.jpg

Πάντα μπροστά εσείς με τα ευρωπαϊκά...😉😉... αυτές βέβαια οι εκδόσεις τόσο η ευρωπαϊκή αλλά και η global είναι beta stable που διανέμεται σε κάποιους τυχαία και μετά θα ακολουθήσουν οι public release με νέες εκδόσεις για όλους, αυτό δεν θα αργήσει πολύ πλέον,σε δυο τρεις εβδομάδες πιστεύω. Άλλη μια έκδοση λειτουργικού(Hyperos 3/Android 16?) δικαιούμαστε και τέλος(ενδιάμεσα αν πάρουμε Hyperos 2.1,2.2,2.3), βέβαια ενημερώσεις ασφαλείας/λογισμικού /διορθώσεις θα γίνονται μέχρι το 2027, μέχρι τότε βέβαια ποιος θα ασχολείται...

Public Release ειναι αυτή απ όσο ξέρω. Ήταν να την πάρουμε τον προηγούμενο μήνα.

Beta stable είναι και στα ευρωπαϊκά και στα global 

https://c.po.co/global/post/112140

https://c.po.co/global/post/110732

Edited by rostropol

Το κινητό πάει σφαίρα πάντως!

Λοιπόν, πρώτη εντύπωση. Δείχνει λίγο πιο μικρά τα εικονίδια, παρόλο που το έχω στην μέγιστη σκάλα. (Γεράματα)

Κατα τ άλλα, μια χαρά. 

Υπάρχει θέμα με τις ειδοποιήσεις σε smart watch λογω restrictions του Android 15. Σε smartwatch Huawei εμφανίζει Sensitive notification content hidden σε ότι ειδοποίηση παίρνω απο τα email. Αυτό λύνεται ως εξής: (Το έκανα και πλέον μου τις εμφανίζει, εκτός από του Outlook που συνεχίζει και βγάζει το ίδιο μήνυμα - τελικα συνεχιζει να το εμφανιζει στα μισα εμαιλ) 

On your Android device, open the Settings app.
Tap Apps.
Tap the app that you want to turn on a restricted setting for.
Tip: If you can't find it, first tap See all apps or App info.
Tap More  and then Allow restricted settings.

Edited by HRISA76

14 ώρες πριν, HRISA76 said:

Λοιπόν, πρώτη εντύπωση. Δείχνει λίγο πιο μικρά τα εικονίδια, παρόλο που το έχω στην μέγιστη σκάλα. (Γεράματα)

Κατα τ άλλα, μια χαρά. 

Υπάρχει θέμα με τις ειδοποιήσεις σε smart watch λογω restrictions του Android 15. Σε smartwatch Huawei εμφανίζει Sensitive notification content hidden σε ότι ειδοποίηση παίρνω απο τα email. Αυτό λύνεται ως εξής: (Το έκανα και πλέον μου τις εμφανίζει, εκτός από του Outlook που συνεχίζει και βγάζει το ίδιο μήνυμα - τελικα συνεχιζει να το εμφανιζει στα μισα εμαιλ) 

On your Android device, open the Settings app.
Tap Apps.
Tap the app that you want to turn on a restricted setting for.
Tip: If you can't find it, first tap See all apps or App info.
Tap More  and then Allow restricted settings.

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα στο Huawei band 6 . Έκδοση health 15.0.10.310 .Το νέο λογισμικό φυσάει το τηλέφωνο πάει καλύτερα από πριν και και μικροlags που είχε αναπτύξει τον τελευταίο μήνα εξαφανίστηκαν. Τα μικρά εικονίδια με ξενισαν αλλά τα συνήθισα ο 44χρονος νεοπας!

Edited by Don_VitoCorleone